|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  380 381 [382] 383 384   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
4.7.2007 22:11:20   
kapica
Tasonka lahko nocuser posted image . Ti si tudi bila pridna danesuser posted image .

Ne, rumba, danes ga pa nisem pocartala. samo prenosnik sem mu odstopla, sedaj je pa sel spet ven in vprasanje kdaj pride. Tako da...

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9526
4.7.2007 22:11:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Evo, sem ti na seznamu dopisala. Sicer pa nimam izkušenj, kako je s pregledi na pdp... a boš res morala takrat tja... Ma, če si v torek že naročena, bi jaz kar šla.

ma saj to je fora da u bistvu niti nisem naročena....ko sem mela zadnji pregled pri gin. mi je rekla naslednji teden pa v P na ctg in ker je bil pondelk praznik sem šla pač v torekuser posted image in zdaj hodim ob torkih.....nobeden me pa ne naroči, samo rečejo se vidimo drug tedenuser posted image ma bom šla kar v torek, mogoč pa kar rodimuser posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 9527
4.7.2007 22:12:32   
kapica
A poznate film g. in ga. Smidt? Sem ga pravkar malo gledala, mi je se vedno tako dober, bi ga lahko vsak dan gledalauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9528
4.7.2007 22:13:42   
kapica
Ulla, ce bos se en al dvakrat tako stanovanje poucala, bos ziher sla prej rodituser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9529
4.7.2007 22:14:24   
Anonimen
kapica jaz sem se ene trikrat že spravila ga gledat pa zmeri zaspim zravenuser posted image no, ne smem rečt da je s filmom kaj narobeuser posted image ker jaz pri vsakem filmu zaspim, bi mogla stat sredi dnene, pol bi mogoče šlouser posted image user posted image user posted image razen kaka grozlivka, kej v stilu žage (saw) me prepričauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 9530
4.7.2007 22:14:59   
ronja
jap, še kar 2 v 1. Mala je trmasta (po mamici, pa po pravici povedno tudi po očiju, pa po vseh sorodnikih, po mojeuser posted image ), pa če se tak odloči, bo tak, pa pika... No, bo že, not ni noben še ostaluser posted image Pregled mam pa v p. v petek (g. me je poslala šele v sob., ta danes je pa rekel, da moram prit že v pet.), no, malo vseeno upam, da ne bo treba niti do takrat čakat... Mogoče pa res hoče bit darilo za očija, bo mel v sob. rd...

Ja, zdaj sem boljše, se vidi, a ne?user posted image ne lezem več skupuser posted image , tak da se bom kar spravila spet dekico šivat, hehe, pa vas pridem vsake tok nazaj pogledat, ok?

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 9531
4.7.2007 22:15:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Ulla, ce bos se en al dvakrat tako stanovanje poucala, bos ziher sla prej rodituser posted image .

ne bom, se ni za batuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 9532
4.7.2007 22:18:14   
kapica
Ulla, mava cist drugacne okuse glede filmov. Ta film Saw nisem niti gledala, mi jekr slabo ko vidim kaksno reklamo. Drugace pa zraven filma, ki me zanima, ne morem zaspat. razen  ce sem nekaj res ze 100 krat videla in  potem ze vse na pamet poznam, tam lahko zaspim.
Ronja, kak lepo, da dekico sivas in se bolje pocutisuser posted image .Pa kr poglej se kaj sem, jaz se ne grem hitro spatuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9533
4.7.2007 22:18:38   
rumba

A poznate film g. in ga. Smidt? Sem ga pravkar malo gledala, mi je se vedno tako dober, bi ga lahko vsak dan gledalauser posted image .

JA!!!user posted image user posted image user posted image  Tudi jaz sem uživala ob tem filmu!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9534
4.7.2007 22:19:37   
kapica

A poznate film g. in ga. Smidt? Sem ga pravkar malo gledala, mi je se vedno tako dober, bi ga lahko vsak dan gledala .

JA!!! Tudi jaz sem uživala ob tem filmu!

Evo, pa sem koncno nasla svojo sorodno dusouser posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 9535
4.7.2007 22:21:15   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image jaz še v kinu zaspim, tak da moj pravi da je čista zguba me v kino peljatuser posted image user posted image user posted image ok, dokler so kokice, še zdržim mogočeuser posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 9536
4.7.2007 22:21:37   
rumba
Kapica, a ti maš namem svojega čakat?user posted image  A zdaj si še lahko da duška, ker po porodu bo druga pesem, kaj?user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 9537
4.7.2007 22:23:24   
rumba
Meni pa še ni ratalo zraven filma zaspat. Če ni je smotan, neham gledat oz. ga niti ne začnem.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 9538
4.7.2007 22:24:45   
kapica
Ulla, potem mores pa ene ekstra velike kokice kupit, da bos imela cel film kaj za mamfatuser posted image user posted image .Ampak kolikor sem razumela, je tako brezveze tebi karto kupovat. Sam se denar zapravlja, pa nimas nic od tegauser posted image .
Rumba, ne bom ga cakala, ampak zaspat tud ne bom mogla, zato nima smisla da se mucim v postelji. ne vem kaj mu je, saj pravim, upam d aje to samo ena faza, ker dolgo ne bom mogla vec.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 9539
4.7.2007 22:25:31   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka

Ajvy, čestitke Neotu za rojstni dan!user posted image user posted image Mi tudi vedno nekak praznujemo te rojstne dneve. No, vedno kako posebno poslastico dobita.user posted image

Hvala, user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9540
4.7.2007 22:25:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Meni pa še ni ratalo zraven filma zaspat. Če ni je smotan, neham gledat oz. ga niti ne začnem.

pa saj ne morem rečt da zato ker bi bil smotan filmuser posted image ( no, res ne morem to rečt, če ga pa prespimuser posted image )

ma, čudna sem, priznamuser posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 9541
4.7.2007 22:25:48   
kapica

evo, saj pravim ,sorodna dusicauser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 9542
4.7.2007 22:26:23   
Anonimen
ja kapica, cenej če mi kar doma kokice spečeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9543
4.7.2007 22:26:53   
kapica
Ulla, nisi nic cudna, moja mama je enaka. Zaspi takoj ko se tv prizge, pol pa jo pelji v kinouser posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9544
4.7.2007 22:27:37   
kapica
Ulla, to pa vsekakro,ker cene so res nemogoceuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9545
4.7.2007 22:28:07   
Ajvy
Jst pa redkokdaj zaspim med filmom, sem prevelik firbec...

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9546
4.7.2007 22:28:16   
rumba
kapica, saj menda bo po porodu sam pogruntal, da je potreben doma. Ko bo prvič pocartal Dinota, ga bo dete raznežilo, postal bo očka in s tem pridejo tudi druge prioritete.user posted image  Sej se ne samo nam spremeni svet, tudi njim se! Vsaj večini....

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9547
4.7.2007 22:29:02   
Ajvy

Ulla, to pa vsekakro,ker cene so res nemogoceuser posted image .

sej ne veš kaj več plačaš , karto al kokice, dandanes ,oraš imeti že kar nekaj denarja če čš it orenk v kino...

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9548
4.7.2007 22:30:32   
rumba

Ulla, nisi nic cudna, moja mama je enaka. Zaspi takoj ko se tv prizge, pol pa jo pelji v kinouser posted image user posted image user posted image user posted image .

Kapica, pa tudi najini mami sta sorodni duši. Zanimivo!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9549
4.7.2007 22:30:33   
kapica
Rumba, ja , na to pa res racunam. In verjemi, da mu bom vse prepustila da naredi, kar se bo dalo. Nic ne bom prevzemala. Sicer pa sedaj cel cas govori, da jaz malega sploh ne bom imela, ker ga bo on skoz po rokah nosil. Ampak nekako tezko verjamem. Saj bo, upanje ...

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 9550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  380 381 [382] 383 384   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  380 381 [382] 383 384   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?