|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  378 379 [380] 381 382   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
4.7.2007 21:01:00   
madejka
Gorazdova hmm... bo treba kako nabavit zgleda. user posted image

Kak si ti? se dobro pocutis?

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 9476
4.7.2007 21:01:56   
Anonimen
Hehe..

Se dobro počutim ja, samo danes me zob full mantra... Pa otrok.. Hjooo, tak si želim, da bi že danes mela popadke user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 9477
4.7.2007 21:02:26   
kapica
Madejka, ce pogledas na Majin nik gor, bos videla, d aima ze tri otrocke. Ves da je nafilana z praksouser posted image .
Mhhmmm, jaz bi tudiuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9478
4.7.2007 21:02:41   
*maja
Izkušnje z babicami v P? Ja nekaj jih pa imam ja user posted image .
No jaz nimam nobenega poznanstva, pa sem vedno naletela na super babico, sploh pri Neži je bila babica 1A, ko bi jo vsaj dobila tudi zdaj, jo sploh ne morem pozabit, pa žal ne vem katera je bila oz. kako se piše.

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 9479
4.7.2007 21:04:24   
*maja
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Madejka, ce pogledas na Majin nik gor, bos videla, d aima ze tri otrocke. Ves da je nafilana z praksouser posted image .
Mhhmmm, jaz bi tudiuser posted image .

Ja jaz sem zmagovalka tukaj gor user posted image .

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9480
4.7.2007 21:04:37   
madejka
Midva sma tud bla dans tam, pa nisma zasledila. Aja sma bla dans se neke stvari kupovat... od tetra plenic pa skarjic pa dudik pa blazino za dojenje... taaaak sem vesela! user posted image Se pa se vedno nisem odlocila, ce bi za nasega fanta bombazne plenicke imela al ne... Eni pravijo, da so za fante boljse zarad temperature, drugi pa, da niso fajn za fante, ker niso prilagojene za lulcke in premocijo... Dajte mi malo povedat svoje mnenje! Zaenkrat smo kupli samo New born Pamperske za prvo silo...

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 9481
4.7.2007 21:04:50   
kapica
Gorazdova upam, da cimprej dobis popadke no, da bos sla rodit, ko si takoo zelis. Za zob pa vzemi kak lekadol.
Maja, potem pa ni ibla taka super babica, ce ne ves vec katera jeuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 9482
4.7.2007 21:06:06   
madejka
Maja si pa res! Super! Moj se je zaenkrat strinjal za 3 otroke... bo treba se malo pritisnit za kaj vec...user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 9483
4.7.2007 21:06:49   
kapica
Maja res si zmagovalka tu gor in vse cestitke za touser posted image .
Madejka, jaz sem tud slisala, da bi naj bile one bombazne plenice boljse pri fantkih. Ampak vsak nekaj drugega rece, tako da. Midva sva se kr za navadne plenicke odlocla, sedaj sem kupila ene on Baby love, al kak se ze rece, nekaj takega.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9484
4.7.2007 21:07:17   
*maja
Na videz bi takoj vedela katera je bila, samo imena ne vem, sem premalo časa rojevala (beri celih 20 min) user posted image .

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9485
4.7.2007 21:07:32   
kapica
Maja si pa res! Super! Moj se je zaenkrat strinjal za 3 otroke... bo treba se malo pritisnit za kaj vec...

Mogoce pa raje pocakas, da vidis , kako bo s prvimuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 9486
4.7.2007 21:09:07   
corfu
Čer!

Naspala sem se, no pa komaj čakam, da spet grem v diagonalo. Jutri imam pregled, pri neki novi G, ker je moja na dopustu in tudi jaz imam zdaj preglede tedensko. MV mi niso še merili ne prvo nosečnost in tudi sedaj ne. Ne, lažem, v prvi nosečnosti mi ga je meril, ker ni CTG kazal nič popadkov, mene je pa bolelo, da groza, vglavnem ugotovil je, da se bila odprta dobrih šest centiuser posted image , nato pa panika pa v porodno, no, kjer sem rodila v dobrih 45 minutah. Ne vem katera je rekla, da naj prosi za umetne popadke, NIKAR, naraven porod je le naraven. Vse ob svojem času, razen v primeru, da bi bila mama ali plod ogrožena. No, vsaj jaz bom tokrat tako naredila, tud če bom čez rokuser posted image . Moje počutje je danes čudnouser posted image  Imam višji pritisk, v želodcu mi ni prav, težko opišem čudna sem...pa najbrž bo krivo vremeuser posted image  Sine je sladko zaspal, mojega pa imam tudi že doma, tako da sem pomirjenauser posted image

Novopečene mamice lepo da ste se javile, lepo se cartajte še naprejuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 9487
4.7.2007 21:09:24   
kapica
Na videz bi takoj vedela katera je bila, samo imena ne vem, sem premalo časa rojevala (beri celih 20 min) .

user posted image user posted image  potem pa tako ni bilo casa spoznati njene slabe straniuser posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 9488
4.7.2007 21:09:33   
madejka
Ah sej to mas prav, ampak tud ce bo zdaj prvic hudo, ni nujno da bo tudi drugic in tretjic in... Vecni optimist, kaj cmouser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9489
4.7.2007 21:11:18   
kapica
Corfu, verjetno je res krivo vreme za taksno pocutje, pravo za spanje. Mogoce se pa je zacelo kaj dogajat, nikol se ne ve.
Maja, kako je pri tebi, a se je umirilo?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9490
4.7.2007 21:11:27   
*maja
Mene prav zanima kako bo sedaj četrtič, ker ni bilo niti enkrat vsaj malo podobno, je bilo vedno čisto drugače, tako da včasih prav razmišljam o tem kako bo pa sedaj...

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 9491
4.7.2007 21:12:06   
corfu
Ja, na tole našo *majo se jaz velikokrat spomnim kadar omagam, pa je šele drugi na poti. Maja vsaka čast!!!user posted image user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 9492
4.7.2007 21:13:08   
*maja

Maja, kako je pri tebi, a se je umirilo?

Ne je še vedno isto, samo malo manj pogosto, saj pravim, ko bom šla spat se bo pa spet nehalo in tako bom po možnosti na koncu še čez rok letela user posted image . Če preživim današnjo noč, potem bom sigurno čez rok, grem stavit user posted image .

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9493
4.7.2007 21:13:26   
kapica
Madejka mislila sem bolj na to, koliko bo dela pa tega, saj porode bomo ze preziveleuser posted image . Vsaj upam nouser posted image . Ker jaz bi tud rada imela vec otrok, ampak ne upam prevec silit, kot receno, bom pocakala, kako bi z prvim.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9494
4.7.2007 21:14:38   
madejka
Maja a imas tud fejst zlatega mozeka, da ti pomaga?? Ker drugac si ne znam predstavljat 4 otrok... sploh do 6 let starih...

soooonček je, soooonček

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 9495
4.7.2007 21:15:30   
kapica
Corfu, jaz tud pravim, vsaka ji castuser posted image .
Maja, saj do roka ni vec dales, pet dni, tako da taksne stave so brezvezneuser posted image . Mogla bi stavit dva tedna nazaj recimouser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9496
4.7.2007 21:15:39   
*maja
Corfu saj ni panike, meni se zdi da je enako kot takrat, ko sem pričakovala drugega, je pa res da so naši mulčki vsi več ali manj kar pridni otroci, jih moram kar malo pohvalit user posted image , sploh sedaj, ko sem jaz že bolj na koncu z močmi. Se znajo prav lepo zamotit med sabo, pa ta starejša je tudi že toliko stara, da mi kakpno stvar pomaga narediti, potem pa avtomatično mlajša dva posnemata, tako da user posted image .

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 9497
4.7.2007 21:15:55   
madejka
Kapica mislim, da nam bo kar dobro slo, ker smo same fajn pa mocne punce tule! user posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 9498
4.7.2007 21:17:02   
*maja
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Maja a imas tud fejst zlatega mozeka, da ti pomaga?? Ker drugac si ne znam predstavljat 4 otrok... sploh do 6 let starih...

Moj je pa itak zlat user posted image .

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 9499
4.7.2007 21:18:16   
*maja

Maja, saj do roka ni vec dales, pet dni, tako da taksne stave so brezvezneuser posted image . Mogla bi stavit dva tedna nazaj recimouser posted image .

Ah takrat bi bilo brez veze. Moj itak pravi, da če je fant potem bo itak čez rok, punca bo pa prej (no vsaj tako je bilo do zdaj). Bomo videli.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  378 379 [380] 381 382   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  378 379 [380] 381 382   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?