|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  376 377 [378] 379 380   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
4.7.2007 20:25:28   
kapica
Kapica, kaj danes ti je G tudi po spodnjem štuku šarla? Aja, saj si rekla, da naj bi bila že 1-2 cm odprta. In je pret krvav izcedek? Mene najverjetneje to čaka jutri.

Ne, izcedka pa danes ni bilo, na sreco ni ibla tako zivalska, je pa malo bolelo. Pa mal me ze skrbi, da vsak teden, oz. vsakic, ko sem tam, stora tam doli. Ko baje ni dobro, da s ebakterije po nepotrebnem ne nosijo noter. Ona pa kr naprejuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 9426
4.7.2007 20:25:34   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: *maja

IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Pojma nimam, kje si doma.user posted image

Ni panike ti pot še narišem, če bo treba user posted image .

Joj, sem se glih spomnila, da zvečer ne morem vozit, ker zaradi cilindrov slabo vidim. Jutri imam pa pregled dopoldne, popoldne mularijo. Ja, škoda no.user posted image

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 9427
4.7.2007 20:26:14   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Ajvy, sej tud pol nic ne delajo takrat ko bi mogli (spat, jest, migat, govorit). Nasa mala necakinja je full klepetulja, ce pa je kaj vprasas, da bi po tel. babici kaj povedala pa samo cudno gleda user posted image Na ukaz nic ne gre user posted image

Sej sem jst sestri rekla, da mi okrog osmih zjutraj ne migamo, ampak ajamo, da se zbudi okoli desetih, me takrat premeče... naslednjič sem naročena ob 10!!!!user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 9428
4.7.2007 20:26:48   
kapica
Kaj vam vsem delajo vaginalne preglede sedaj proti koncu al kako, hvala bogu moj G ni tak in nisem do zdaj imela še nobenega pregleda (no razen čisto na začetku), je pa res da nimam nobenih težav

Jaz tud pravzaprav nimam tezav, ne vem, mogoce zato, ker ctg vsakic popadke pokaze, da zato gleda al kaj, ni mi jasno.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 9429
4.7.2007 20:27:56   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: *maja

Kaj vam vsem delajo vaginalne preglede sedaj proti koncu al kako, hvala bogu moj G ni tak in nisem do zdaj imela še nobenega pregleda (no razen čisto na začetku), je pa res da nimam nobenih težav.

Ma, moja G ga ne dela. Pravi, da noče šart, da ne bi še kaj pospešila ali pa vnesla kake okužbe.

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 9430
4.7.2007 20:28:18   
kapica
Ajvy, saj moja g je tud zenska, pa se mi zdi, da misli, kaj pretiravamo , saj ona sama ve kako je kaj, pa zato toliko bolj grobo dela. Ne vem, nasploh je neka cudna, sedaj ko sem pa se jaz obcutljiva, mi gre pa prav na zivce.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9431
4.7.2007 20:30:02   
Ajvy
Jst mam eno vprašanje... mene jajčniki tko bolijo kot da bi imela menstro, malo bolj blago, ampak me... pa to je že tretji dan, a je možno da sem se jst prehladila, al kuga je to... a ima katera kake izkušnje s tem???

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 9432
4.7.2007 20:30:11   
rumba
Madejka, mv se meri z vaginalnim UZ. A sedaj njegova dolžina nima več pomena, zato se tam nekje po 34 tednu ne meri več.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9433
4.7.2007 20:31:44   
rumba
Ajvy, ne vem glede bolečine v jajčnikih. Mogoče so bolj občutljivi, ker se vse pripravlja na porod.user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 9434
4.7.2007 20:33:08   
ikonca
Madejka tudi jaz jem veliko stvari zato, ker jih potem ne bom smela! Ko pa stopim na tehtnico pa tudi kar podivja! user posted image

Jaz imam kontrole na en teden, vsakič drugega G, ker je moj  na dopustu, vprašala sem kdaj bom imela CTG, kdaj bom dobila napotnice. Na vse je odgovor -  ko se vrne vaš G! user posted image  

*maja če kje pa tvoj in tašča doma, potem pa kar pogumno. Najbolj da ostaneš z nami ali pa da greš na kakšen izi sprehod. Menda to spodbudi!

Rumba kaj se pustiš zezat s pospravljanjem. Jaz bi dala drago tarifo in plačilo na 100% avans in da se kasnejšega reklamiranja ne upošteva. To, da čisti najeta noseča ni kar tako!

Ko vas berem, da napadate čokolo, sladoled, piškote, mleko... Ne vem a je z mano kaj narobe ampak meni to res ne paše. Pri nas se jejo samo breskve, nektarine in lubenica user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 9435
4.7.2007 20:33:11   
Ajvy
Kapica, meni gre na živce to, da kot ženska ne ve kako je to, kadar si noseč... madona.... a sem povedala , da nisem mogla iz stola vstat... pa me je neki časa gledala kot tele v nova vrata, no, sej potem mi je ponudila roko... pa veš kaj me moti, k sem bila jaz tak vesela za nosečnost, za prvi UZ, za prve znake , brce... ona pa kot , da ji je vseeno...Sej sem itak rekla, da če bo vse po sreči, jo bom zamenjala, malo po porodu... ker nekako ne prideva skupaj, pa se mi zdi brez veze matrat  

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 9436
4.7.2007 20:33:19   
kapica
Ajvy, jaz tud nimam ideje kaj bi bilo to z jajcnikiuser posted image ? Mogoce si se res prehladila.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 9437
4.7.2007 20:34:14   
Ajvy

Madejka, mv se meri z vaginalnim UZ. A sedaj njegova dolžina nima več pomena, zato se tam nekje po 34 tednu ne meri več.

A potem so nam ga že izmerili al kaj?? Zakaj pa to ni nič napisan v materinski, joj te baburine... okol kepe vse ..user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 9438
4.7.2007 20:34:39   
Ajvy

Ajvy, ne vem glede bolečine v jajčnikih. Mogoče so bolj občutljivi, ker se vse pripravlja na porod.user posted image

Nehaj me strašit prosim ....

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 9439
4.7.2007 20:36:23   
kapica
Ja, Ajvy, saj mas prav. Men se zdi da so zenske G bolj grobe in neprijetne vcasih, kot moski G. Ne vem no. Jaz tud resno razmisljam, d ajo po porodu zamenjam.#
Ikonca, saj pri meni ej tud sadje skoz in vsak dan na sporedu, ampak res bi zadnje case se vse drugo zraven jedlauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9440
4.7.2007 20:38:00   
Ajvy
Ma jst bi vse ves čas jedla, to je noro, ampak zaenkrat še uživam, kar pa ne bi mogla poreči za moj hrbet, k me vsak dan bolj boli user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9441
4.7.2007 20:39:48   
rumba
Ajvy, merjenje mv ni rutinska preiskava. Eni g ga vedni izmerijo, drugi nikoli. Če pa so indikacije (prejšnji prezgodnji porodi, prezgodnji popadki oz. utrdevanje trebuha in sum ma krajšanje mv.... kaj pa vem), ga morajo izmeriti.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 9442
4.7.2007 20:40:03   
madejka
Meni tud ni pregledala dolzine MV, vsaj ne da bi jas vedela. Ampak zgleda da je bilo vse ok na pregledih. Jas se se kar tolazim, da ona najboljse ve...

Ej samo tele kumare pa mi res niso dobro dele....user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9443
4.7.2007 20:40:55   
Ajvy
Rumba, hvala nisem vedla.... zakaj pa naj bi bila potm navedena dolžina le tega v materinski???

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 9444
4.7.2007 20:41:25   
rumba
Jaz imam pa zadnje ćaso boljše izkušnje z ženskimi G. Predvsem mlajšimi generacijami, ki se še ful potrudijo, da ne bi slučajno kaj izpustili.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 9445
4.7.2007 20:41:47   
Ajvy
Madejka ,mene po jestju kumar moti le to , da se mi potem še celo noč riga po njih user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 9446
4.7.2007 20:42:21   
ikonca
meni je bilo tako smešno, ko sem mojega G vprašala kako moram čutit prve brce in kolcanje. Res se je trudil razložiti jaz pa sem si mislila sama pri sebi prav veš ja. Saj sem tud trapa, da grem moškega to spraševat! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9447
4.7.2007 20:42:28   
rumba
Joj, madejka, ne omenjaj več kumar.user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 9448
4.7.2007 20:42:47   
kapica
Men je MV zmeril en drug G, ko je bila moja na dopustu. Nic rekel koliko je, nikamor ni kaj zapisal. Moja ga ni zmerla niti enkrat.
Vse skupaj je cudno, pa me smo tud bolj obcutljive, s emi zdi.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 9449
4.7.2007 20:42:52   
Ajvy

Jaz imam pa zadnje ćaso boljše izkušnje z ženskimi G. Predvsem mlajšimi generacijami, ki se še ful potrudijo, da ne bi slučajno kaj izpustili.

user posted image , moji se po moje ne da več... ah ,nosečnost ( prav tako naveličano je rekla, jst sem pa htela do stropa skakat, tolk sem bila navdušena)

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 9450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  376 377 [378] 379 380   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  376 377 [378] 379 380   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?