|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
2.7.2007 21:20:24   
*bubi*
Misliš, da je 2 dni pred ovulacijo tudi še dovolj za user posted image ?

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
2.7.2007 21:21:27   
petarda
Zakaj pa moje smeškote dol pobira user posted image ....mogoče je omejen rok? user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
2.7.2007 21:27:18   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

A to je vaš recept za punčko? Me prav zanima, če bo ratal user posted image  Pa kak dan še potegnita, drugače sploh ne bo ratalo user posted image

To je Pušenjakov recept user posted image . Je pa res velika možnost, da potem sploh nič ni za ta mesec...

...dva dni bo pa po moje tesna za punčkouser posted image ....

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
2.7.2007 21:29:27   
*bubi*
Eh, saj mi smo itak bubija jr naročili user posted image

Aja, pa sploh ne vem, kdaj je bila O. Po mojih izračunih/načrtih/pameti že 1 teden prej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
2.7.2007 21:35:57   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Eh, saj mi smo itak bubija jr naročili user posted image

Aja, pa sploh ne vem, kdaj je bila O. Po mojih izračunih/načrtih/pameti že 1 teden prej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vidiš...k nisi mogla julija počakat, da bi skup zračunale user posted image user posted image user posted image user posted image ...grem zdaj po sladoled v skrinjo...se mi zdi, da smo zadnjič enga dobrega kupil. user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
2.7.2007 21:45:39   
*bubi*
Dober tek!

Mene pa melona mika...... če bi bila olupljena, bi jo že zmazala.... zdaj pa razmišljam, če se je naj lotim al pustim za jutri.....

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
2.7.2007 21:47:01   
*bubi*
bubi se mi skoz zbuja user posted image  Zdaj me je že izsilil in spi v moji postelji user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
2.7.2007 21:57:31   
*bubi*
Lahko noč! Fajn spite, pa vsi bolančki se naj zdravi zbudijo user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4383
2.7.2007 22:01:59   
petarda
Lahko noč bubi...se pridružujem tvojim željam.user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4384
2.7.2007 22:17:56   
tincci
midva sva pa dobila poročni album, tko da vabljene na kafe in ogleduser posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
2.7.2007 23:13:12   
ada2
sem malo prej gledala poročila in videla, da je ful neurje bilo user posted image user posted image user posted image

pri nas ni bilo niti kaplje user posted image user posted image user posted image

še oblačka ne.....

je samo ene 2x malo veter popihal.....

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
2.7.2007 23:15:18   
ada2
no, očitno itak že vse spite....

lahko noč!

Tincci ti pa lepo pridi s svojim možekom in princesko v nedeljo na obalo, pa s sabo album prinesi....da bomo še mi koruzniki voljo do poroke dobili...

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
2.7.2007 23:17:31   
ada2
nekaj sem še mislila......

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
2.7.2007 23:18:13   
ada2
eh, ne spomnim se....

mogoče jutriuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
3.7.2007 7:21:02   
petarda
Jutroooooooooooooouser posted image

Tincci...prinesi albumček s sabo v Karlobaguser posted image ....evo ta vikend recimouser posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
3.7.2007 7:29:12   
*bubi*
Tinci, si kaj razmišljala o izletu na Štajersko? Pa albumček s sabo prinesi user posted image

Jutrooooooo!

Mi smo se zbudili skoraj zdravi. user posted image  Vsaj jamral ni zdaj zjutraj nič, prav dobre volje je bil. Jaz pa seveda tudi, ker se tak lepo pocarta user posted image  pa nič ne sitnari. In vse uboga. Kaj naj rečem - še več takih dnevov user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4391
3.7.2007 8:12:31   
amy26
Lepo da je Bubi boljeuser posted image

Petarda, nam se je Ela prijela 2.7. en dan pred O, vsaj mislim, ker sem M imela kar redne, tako da v akcijo pa bo Lina tudi marčevka kot Elauser posted image

Včeraj zvečer pride moj domov, pred tem sem pa dala Aleksa spat in se je oglašal (vendar bi čez čas zaspal), pa moj reče če ga lahko vzame ker ga cel dan ni videl. Pa mu rečem vzemi, sam ne bo hotel nazaj spati, pa drl se bo, no seveda me ni poslušal, ga vzel in mal pocrkljal pol pa valda ni hotel spati, se drl, ga vzame in se mal igra z njim, Aleks valda še bolj razpoložen čist not padu, ga da spet spat spet dretje.
Ga pelje od 22 uri mal dol k tašči, pride čez čas gor spet dretje ni šans da bi spal. Seveda sem mu jaz vmes pripomnila Sem ti rekla kaj pa ne poslušašuser posted image
Poskuša z njim spati v dnevni sobi, Aleks meče dudo pa pelenico pa dere se, igral bi se. No na koncu ga je dal v sobo in se je kar dolgo časa jokal pa drl in verjetno pol zaspal.
Nauk zgodbe: mislim da gauser posted image  moj ne bo nikoli več dvignil iz pojstle za tistih 5 minut crkljanja
ker kokr sem vedno govorila razvadu ga boš če ga boš dvignu,..me ni poslušal zdej je pa sam doživel. Aja pa zaspal je tam šele ob polnoči.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4392
3.7.2007 8:33:07   
petarda
Petarda, nam se je Ela prijela 2.7. en dan pred O,

Ooooooooooo potem pa je še šansa za bubijevo sestrico user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4393
3.7.2007 8:35:18   
petarda
Aja...vse najboljše bubijev očka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

za vsako leto ena user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
3.7.2007 8:41:04   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Petarda, nam se je Ela prijela 2.7. en dan pred O,

Ooooooooooo potem pa je še šansa za bubijevo sestrico user posted image user posted image user posted image

Jeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Zvedeli pa bomo...... če ne prej pa oktobra 100% user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
3.7.2007 9:04:01   
ada2
Vse najboljše bubijev ati!user posted image user posted image user posted image

pa dobro jutro!user posted image user posted image user posted image

danes imam dan za čiščenje user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4396
3.7.2007 9:09:33   
Anonimen
user posted image bubijev ati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  PIHAAAAAAAAAAAAAAAj user posted image

Bubi, kaj ti pa kaže po tistem kitajskem ali kaj že je  koledarju? Ker meni pride pubec. Zdaj ne vem, ker če sva ga naredila na M RD potem bo deklica, če sva jo pa naredila na moj RD bo pa deček user posted image

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 4397
3.7.2007 9:18:47   
ada2
Ker meni pride pubec. Zdaj ne vem, ker če sva ga naredila na M RD potem bo deklica, če sva jo pa naredila na moj RD bo pa deček

daj ne seri no, mora biti deklica....razen, če boš potem pubeca v roza oblačilauser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4398
3.7.2007 9:24:21   
Anonimen
Ada, bo mami morala še nekaj naštrikati user posted image .

Danes ob 15.15 imam 3D. Kaj naj počnem cel dan oz. ležim, da bo PUPA dala noge narazen? user posted image

Veste kaj? iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Kupila sem si 2 bikinke user posted image user posted image user posted image  za na morje

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 4399
3.7.2007 9:25:22   
*bubi*
Kje je že ta tabela? Se mi zdi, da je bila nekje na RR, pa ne najdem....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.