Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak Potem moj moz ni pravi moski , ne uporablja Malicije, pa se R-ja nima v imenu Ne se sekirat. Moj tudi ni pravi moški. Zato pa jaz imam v imenu R Imena so luštkana, predvsem Tjaž mi je všeč. Drugače pa se opravičujem, da sem že dvakrat imela namen pozdraviti in zaželeti dobrodošlico še eni decembrčici, pa sem pozabila . Foxina, dobrodošla me nami. Prosim, napiši tvoj PDP, ad te "ubacim" na seznam decembrčic Andreja2000 - verjamem, da je čakanje mučno. Ampak veš, da čim kasneje dobiš rezultate, tem boljše je. Močno držim pesti, da jih dobiš čim kasneje. Pa iskreno sožalje ob prijatlejevi smrti. Vendar se seedaj ne smeš zatekati k črnim mislim. Ostani pozitivna! Medika13 - kako pa si ti? Zadnje dneve pogosto pogledam, če si kaj napisala, pa se nič ne javiš. Naša gospa pa je postala cela važna, ne loncica? Daj, napiši, kako si kaj . Te moram potolažiti, da meni tudi sestra na zadnjem pregledu ni takoj našla utripa. Še sreča, da imam AS in sem jo potem jaz usmerjala, da je našla utrip. Da ti vidiš, kako se je G. ob tem smejala. Lana38 - ti pa tudi imaš kmalu AC. Upam, da bo vse potekalo tako kot mora. In veste, koga še pogrešam na naših straneh? Našo mamo soncek.djukelico. Se že lep čas ni javila. ElaM in Danavari - a sta pomislili na kombinacijo vozička za tvečjo in slinga za ? Jaz mislim, da bo to pri nas še najbolj normalno izvedljivo, čeprav Črtomir več ni v vozičku, ampak si ne predstavljam, kako krotim večjega medtem, ko je tamali vozičku. Trenutno se mi zdi ta varianta še najboljša.
|