|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
30.6.2007 21:51:55   
Naty_ka
Ada, mi smo šli spat po starem. Sicer eno uro pozneje a brez dretja. No, lahko da bo že čez nekaj sekund šrajanje.
Je pa bil S danes tudi teeeečeeeeeeeeeeen. Po popoldanskem spancu je vstal taka tečka, da je verjetno sam sebi šel na živce.
In zjutraj sem mu povedala da gremo danes k boteru in botri na obisk. Celo popoldne je hodil okrog mene in mi govoril: bote, bota,... Pa kot zakleto smo imeli obiske, tako da smo se šele proti večeru šli potepat.

V glavnem zdaj je ok. Lepo so se zdivjali, jaz sem se nametala pikada, tako da se zdaj že malo boljše počutim.

Ej, tincci, jaz bi mela karte, samo ne vem kam naj dam S user posted image . Razen če ga pustim pri tebi in bosta s H imela žurko...user posted image

Upam, da ni kaj hudega da ne moreta iti na koncert.

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
30.6.2007 21:57:05   
Anonimen
Moj bo šel, pa ni še kupil kart.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4277
30.6.2007 22:03:17   
amy26
Danes smo imeli ribji piknik, lososova nabodala, lignji,...kok je pasalouser posted image  Aleks je skos skakal okol Ela se pa pridno smejčkala v vozičku, je pravi dobrovoljček, pa Aleks je vsake toliko prišel k njej in jo božal po nogicah.

Pa moram povedat da že en mesec je dosti lažje z Aleksom, prej ko je prišla Ela na svet je bil prav tečka, pa ljubosmen na njo pa nasploh je bil kar težaven, torej nič dosti ubogal karkoli sem rekla ni poslušal no odvisno od razpoloženja. Zdej pa že nekaj cajta je kar priden, pa Elo ima rad in ko je tečka mu rečem pejt iskat dudo za Elo ali pa dej peleničko Eli in ji vse da ter pozabi na svojo trmouser posted image .

Zdej oba spita, jaz sem se pa posladkala z lubenico, pa razmišljam da bi vzela sadni sladoled iz skrinje. A bo kerauser posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
30.6.2007 22:11:21   
Anonimen
Amy, jaz sem stračetelo že zmazala, zdaj sem se pa namakala v vodi...joj kak paše.

Aja to zgoraj se pa moj user posted image  meni za karte user posted image .

(odgovor članu amy26)
  Neposredna povezava do sporočila: 4279
30.6.2007 23:31:14   
NinaŠ
Čeer!
.
Punce,  zdaj pa resno povejte, srečanje 8.7. velja? Točno kje??? kdaj???  Sploh kje me zanima v detajle, ker Slo obale čisto nič ne poznam user posted image .
Paštetka in sharpy vama bom na ZS poslala moj gsm, vaju pa prosim za vajinega, da se še slišimo oz. SMSjamo (bo ceneje user posted image ).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
1.7.2007 8:49:59   
Anonimen
Nina glede ne to, da deca verjetno spijo nekje opoldne bi rekla, da se dobimo dopolne, ko še ni tak vroče ali popoldne nekje v Portorožu na sladici. Lahko se pa zmenimo v našem hotelu v Bernardinu, pa moj časti najboljšo čokoladno torto kar sem jih kdaj jedla user posted image . Povejta vidve ali bi se kopale še z deco ali ne.

Če bomo samo me tri mi je čisto vseeno kateri dan se dobimo (verjetno tudi Sharpy). Nina zato, akr ti pvej kdaj ti paše. user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 4281
1.7.2007 8:51:19   
Anonimen
Tincci, kaj je zdaj s kartami? Moj dec čaka?

Se tipkamo zvečer, ker gremo na proščenje k babici in dedijuuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4282
1.7.2007 20:13:59   
Anonimen
kaj, a ve ste izpuhtele?

Lukec, ti tudi lahko kaj napišeš, če že bereš user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4283
1.7.2007 20:25:43   
amy26
mi smo doma, no Aleks je šel z babico in dedijem k sosedom, Ela panča, moj user posted image  se uči 
Kosilo je delala tašča, jedli smo zunaj v brunarici
še kaj
se potem še kaj javimuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
1.7.2007 20:39:09   
Naty_ka
Zdravo.
Tudi mi smo malo prej prišli domov.

Je pa imel S zdaj 38,6 vročine. Pa je cel dan bil ok. Je zdaj kar sam prosil da bi šel spat. Sem mu dala svečko, pa bomo videli kako pestra bo noč. Je pa KONČNO ven pokukala zgornja leva trojka, tako da sedaj čakamo še desno. In imam občutek da je glih ta kriva za vročino. Ker tudi slinil se je obupno, pa še iz noska mu je začelo tečti.
Bomo videli kaj se bo dogajalo.

Grem malo likat. Se vidi da sem bila cel teden doma, tako me čakata samo dva stroja cot user posted image

Se oglasim še kaj pozneje user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
1.7.2007 20:49:19   
amy26
Aleksu so tudi pokukale obe zgornje trojkice tako da ima že 14 zobk, spodaj še čakamo, pa mislim da je on tudi prejšnji teden imel vročino glih zaradi zobkov.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
1.7.2007 21:21:51   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image  Aleks, zdaj pa lahko že fejst grizeš user posted image .

Sem se prej pogovarjala po telefonu s tincci, in sva se nekaj menile, pa sem se šla še 1x merit.

lahko grem za manekenko, ker imam idelane mere user posted image user posted image user posted image

Boki 100 cm, buši, 100 cm in JOŠKI 100 cm user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
  Neposredna povezava do sporočila: 4287
1.7.2007 21:40:15   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh

Nina glede ne to, da deca verjetno spijo nekje opoldne bi rekla, da se dobimo dopolne, ko še ni tak vroče ali popoldne nekje v Portorožu na sladici. Lahko se pa zmenimo v našem hotelu v Bernardinu, pa moj časti najboljšo čokoladno torto kar sem jih kdaj jedla user posted image . Povejta vidve ali bi se kopale še z deco ali ne.

Če bomo samo me tri mi je čisto vseeno kateri dan se dobimo (verjetno tudi Sharpy). Nina zato, akr ti pvej kdaj ti paše. user posted image

hej, če že mislimo prepotovati celo Slovenijo, se ne bi menila samo za pol dneva.

user posted image user posted image user posted image  očitno ste na nas kar pozabile, pa tako težko sem si fraj nedeljo zrihtala.....samo zaradi srečanja.....

eh, najprej moram 12 ur garat na tako lepo nedeljo, potem me pa še izločite....., grem se zdaj sama sebi smilit na kavč....

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
1.7.2007 21:44:47   
Anonimen
Ada user posted image user posted image user posted image user posted image , pa se mi je zdelo, da smo bile 4 user posted image .

Ti kar zjutraj pridi.

Torej NEDELJA, dopoldan, da se še skupaj kopamo, pa gremo nekaj pojest user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 4289
1.7.2007 21:45:48   
ada2
aja, samo da še povem: Adam ima 16 zob, pa iz noska mu samo malo še teče, je spet pomagal fitobalm in operil.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
1.7.2007 21:46:26   
Anonimen
Joj Ada, meni je zdaj tak težko user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4291
1.7.2007 21:47:02   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh

Ada user posted image user posted image user posted image user posted image , pa se mi je zdelo, da smo bile 4 user posted image .

Ti kar zjutraj pridi.

Torej NEDELJA, dopoldan, da se še skupaj kopamo, pa gremo nekaj pojest user posted image user posted image user posted image user posted image

jaa... pojest definitivno....sem že zdaj lačna....user posted image

kje se torej dobimo?

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
1.7.2007 21:47:47   
ada2
Joj Ada, meni je zdaj tak težko

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   zakaj?

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
1.7.2007 21:55:04   
Anonimen
Ker sem te ven pozabila user posted image

Sem pozabila povedat, da sem predvčeraj M klopa na glavi našla user posted image .

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 4294
1.7.2007 22:00:18   
ada2
Sem pozabila povedat, da sem predvčeraj M klopa na glavi našla

Adam ga je pa zadnjič iz vrtca prinesel, ampak na srečo se mu še ni prisesal, samo lezel mu je po rami.
a M je imel prisesanega?

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
1.7.2007 22:02:12   
ada2
pa da ti slučajno ne bi bilo več težko zaradi mene!!!!

takoj zdaj da se mi začneš smejati, ali pa se vsedem v avto in te pridem požgečkat po tvojem metrskem bušiju....samo potem mi boš mogla pa prenočišče nudit, ker nazaj pelat pa ne bom sposobna....

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
1.7.2007 22:02:28   
*bubi*
Čeeer!

Mi smo boljše, ne pa še čisto OK. Sploh mi nič več ni jasno user posted image  Sem pa vedno bolj prepričana, da je problem v novih zobkih, ki jih ni navajen, in se je očitno pošteno vgriznil (v jezička in/ali ličnico). Potem pa se vedno znova vgrizne, ko kaj je. In začne ful jokat ter odklanja vse po vrsti. Še čokolade noče, jo začne ven pljuvat user posted image  Pa vidi juhico in se ful razveseli, da bo jedel, po par žličkah pa spet jok. Se mi nekako zdi, da če bi ga grlo pri požiranju bolelo, da ne bi mogel čisto nič jest. Eh..... pojma nimam...... glavno, da ne kuha več. No, to pa je druga zgodba - od tega ne bi kuhal. Kaj zobki lahko povzročajo vročino tudi takrat, ko so že prebili in samo še rastejo?

Čakamo pa petice..... pa se mi ne zdi, da bi že bila kje ful napeta dlesen.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
1.7.2007 22:09:04   
Anonimen
Bubi, nas so petica že kakšen mesec prej matrali. Pa s ta zadnjo petico imamo še vedno probleme. M je tudi ful bolelo, ko še sploh nismo videli, da bi kaj pokukalo ven. Možno, da ko je in stisne zobke skupaj, da pritisne na nadraženo dlesen in ga zaboli. Jaz se spomnim kako je mene bolelo, ko so mi modrostni šli ven. Pa tele štirke in petke so ful široke in zato bolj bolijo

Ada, imel je že prisesanega, pa sem ga kar z nohti ven spotegnila in poknila. Je bil že fajn krvav. user posted image

(odgovor članu *bubi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4298
1.7.2007 22:16:45   
ada2
bubi jaz tudi mislim, da je Adam imel zadnje dni težave z zobki. ko sem mu jih prej umivala se je kar nastavljal da sem mu drgnila. mislim, da ga srbi.

Paštetka saj veš kaj moraš opazovati pri klopu. pa še nekaj mi zdaj vse povejte: kaj ste ali boste uporabljale proti klopom in komarjem v naravi? mi smo že lani uporabljali OFFovokremico za otroke. sem pa zdaj zasledila neke obliže. a je katera že probala? kako se obnese?

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
1.7.2007 22:17:51   
Anonimen
user posted image pri nas ni komarjev, ali pa nas ne nadlegujejo. ŠE nisem nobenega videla

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.