|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   tisti ki
30.6.2007 13:04:28   
snake
živite, hodite z nekom a ste zaljubljeni v nekoga tretjega, kako živite??? zakaj ne zapustite partnerje??? vam je tako komot??? 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: tisti ki
30.6.2007 13:06:57   
srki
To tudi mene res zanima. Zakaj varati? Zakaj parnterju ali parnetrici ne povedati, da ji/mu ni več do nje?

(odgovor članu snake)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.6.2007 13:18:29   
purple
To je zelo težka situacija. Kar veliko let nazaj sem bila poročena z enim, ljubila sem drugega. Takrat sem bila še mlada, neizkušena, nisem se znašla v situaciji....Tu so bile tudi druge okoliščine-bili drugi ljudje, ki so me silili v zvezo z nekom, ki ga nisem ljubila.  Nekega dne mi je prekipelo in sem odšla- k mojemu zdajšnjemu možu- samo za določen čas, pa sem mogla prekiniti zvezo tudi z mojimi starši, mojo okolico....To je težko, samo dandanes mi ni žal, saj so vsi čez čaz sprejeli mojo odločitev.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.6.2007 13:58:34   
Anonimen
Zanimiva tema.. user posted image

(odgovor članu snake)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
30.6.2007 17:24:13   
srki
Iz katere se je izcimilo bore malouser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.6.2007 17:25:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: snake

vam je tako komot??? 

Ne.

Ampak tako pestro in zabavno user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu snake)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
30.6.2007 17:25:51   
Anonimen
Pomoje zato ker so strahopetci

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
30.6.2007 17:37:26   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Po mojem tudi. Ali pa so razdvojeniuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.6.2007 17:43:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: srki

Tudi če si razdvojen ne moreš bit celo življenje,...ali pačuser posted image

Enkrat se je treba odločit.

Po mojih izkušnjah se jih večinoma odloči šele ko gredo direkt k drugemu. Da bi pa prvo končali vezo, se odselili, živeli sami...in se potem začeli dobivat z drugim... Redki so. Je pa za mojo logiko to edino pravilno. In vsak ki vsaj malo spoštuje sedanjega partnerja, bi tako naredu.
Samo večina se boji ostati sama....
So pa izjemeuser posted image

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
30.6.2007 17:44:26   
Anonimen
mam nasvet za vse, ki so v takšni situaciji...tipi nej postanejo šejki, ženske pa amazonke user posted image

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
30.6.2007 17:49:40   
Anonimen

ali pa imajo radi tako enega kot drugega...sodeč po izkušnjah, ki so jih nekateri delili z nami tule na rr, ni to nič nenavadnega...

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
30.6.2007 19:50:56   
Mala_princeska

Oboje user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 12
30.6.2007 22:15:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sreckanosecka

ali pa imajo radi tako enega kot drugega...sodeč po izkušnjah, ki so jih nekateri delili z nami tule na rr, ni to nič nenavadnega...

user posted image

Al pa cakajo, da se drug odloci.. In da med tem ne bojo cist sami samcati.. je pac tko.. Mogoc jim pa celo pase.. da se drugi ne more odlocit.. ker bi se tud sami mal tezko.. Verjeten to ni tko enostavno.

Sam zdej pa ne vem kater soncek pase zraven user posted image   Al tale? user posted image user posted image  al tale user posted image user posted image  !? eh kr oba.. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
30.6.2007 22:31:22   
Anonimen
Ja kaj e veš kako je to???Zdaj npr.si ne morem predstavljat,da bi kar šla nekam  k drugemu,ko sem tolko let tukaj rihtala delala potem pa vse pustit in odit k drugemu in spet tam jovo na novo delat.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
30.6.2007 22:35:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: vojakinja

Ja kaj e veš kako je to???Zdaj npr.si ne morem predstavljat,da bi kar šla nekam  k drugemu,ko sem tolko let tukaj rihtala delala potem pa vse pustit in odit k drugemu in spet tam jovo na novo delat.user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image .......ne vem kerga nej še poknemuser posted image -sej se hecaš neuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
30.6.2007 22:48:09   
Anonimen
.......ne vem kerga nej še poknem -sej se hecaš ne

Ne me narobe razumet Karin.Mislila sem zakaj bi nekoga pustila zaradi nekega drugega.In vse kar sem do sedaj naredila pustiti in oditi pa nekje na novo začeti.Razen,če se res ne razumeš z sedanjim partnerjem to je drugo.Če ga nimaš več rad,če nič ne štima ok.Ampak kar tako,ker ti je drugi bolj všeč hvala lepa.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
30.6.2007 22:50:04   
Anonimen
Ja to itak. K na koncu je itak povsod isto. Večinoma taki ljudje niso nikoli zadovoljni s tem kar imajo in skoz iščejo nekaj boljšega.

Saj ne rečem, lahko se zaljubiš....sam kaj pa pol iz te zaljubljenosti rata je pa vprašanje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
30.6.2007 23:31:52   
Anonimen
Danes pa res ne kapiram nič tle gor.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
30.6.2007 23:33:28   
Anonimen
Danes pa res ne kapiram nič tle gor.

user posted image zakaj pa ne?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
30.6.2007 23:37:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nati

Danes pa res ne kapiram nič tle gor.user posted image user posted image user posted image

Pejd spatuser posted image -bo jutr bulšuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
30.6.2007 23:40:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: snake

živite, hodite z nekom a ste zaljubljeni v nekoga tretjega, kako živite??? zakaj ne zapustite partnerje??? vam je tako komot??? 

Partnerje ne zapustijo zato, ker ne želijo ostati sami... Želijo prvo vedeti, da jim bo pri drugem partnerju vse sigurno, šele nato se odločijo za svoj odhod.. Vsaj tako jaz mislim...

(odgovor članu snake)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
30.6.2007 23:42:43   
Anonimen
Meni je en moški res nekaj posebnega(še vedno,čeprav ga že več let nisem videla), vsak trenutek ko sem bila z njim sem 1000% uživala, ampak si ga nisem znala predstavljati kot očeta svojih otrok, kjub temu da je bil veliko starejši od mene, se mi ni zdel zrel za resno zvezo! Sem veliko premišljevala, kako bi bilo če bi izbrala njega in ne sedajnega moža-nekako sem vedela da mi bo pri možu lepše, bo boljši očka, je bolj družinski človek! Meni pa družina pomeni veliko! In vem da sem se prav odločila, in ja oba sem imela zelo rada-vsakega na drugačen način! In ni mi žal, da se je tako izteklo!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
30.6.2007 23:43:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Gorazdova

Partnerje ne zapustijo zato, ker ne želijo ostati sami... Želijo prvo vedeti, da jim bo pri drugem partnerju vse sigurno, šele nato se odločijo za svoj odhod.. Vsaj tako jaz mislim...

zadela zebljico na glavico...not

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
30.6.2007 23:43:57   
Anonimen
user posted image zdaj pa jaz ne razumem zadnje bivšeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
30.6.2007 23:46:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sreckanosecka

IZVIRNO SPOROČILO: Gorazdova

zadela zebljico na glavico...not

Napisala sem, da TAKO MISLIM, ne da vem, da je tako.. Mislimo pa itak vsi drugače!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?