Kristina_1
|
Čer punce! IZVIRNO SPOROČILO: rumba Ne sekirajte se zaradi takih ali drugačnih nasvetov. Jih bo že minilo, ko bodo videli, da jih ne rabirte. Mojo mamo je sicer hudo prizadelo......kako sem nesramna, pa bla-bla-bla.... a je hitro pozabila, pa sem imela mir. Tašča je dlje časa rabila, a se je tudi vnesla. Jo pa še kdaj pa kdaj vrže.... npr. zadnjič mi je postrigla Hano, ne da bi kaj vprašala.... si lahko mislite, kako me je pogrelo Rumba tvoja tašča si pa upa . Pa sem mislnla, da je moja .u Ulla80 moj g. je znan, pa si vedno čas uzame če maš kakšne probleme lahko takoj prideš, ne rabiš nič čakat, pa kr prek vrste te vzame. Če ne dela ga lahko kr ma GSM pokličeš, drgač se mi zdi da je pa itak ful velik v porodnišnici, več k doma. Je reku če je kaj nujnega pa da ga ne dobim kar SMS, pa pride takoj ko bo lahko. Na tel. se ne javi sam ko ma operacije al pa kakšne posege. Je res super g. Me pa vse boli, pa ne vem al od padca al bo pa treba mal več počivat in ne tolk migat. Sem komaj ustala danes, pa tamalga v vrtec, pol sem na hitro skuhala segedin, pa eno pecivo spekla, pospravla hiško, pospravla za štomarji, k so pršli spet štemat. Mamo končno tud lučke na štengah, pa pred hišo . Moj je bil pa priden danes, je bil že ob 3h doma in šel z nama v trgovino. Je pomagal mal prštimat za jutr za žurko, če ne bi bla spet do nevemkdaj pokonc. Mi je pa že stole prnesu, pa mizo raztegnu, k bomo kuhal za 18 ljudi (sam žlahta), v nedeljo pa še prjatle dobimo na obisk. Tko da bo pester vikend. Sem si kr danes mal prpravla, k jutr dopoldne mojga ne bo doma vsaj do 11, ob pol 12 pa je že kosilo. Župca je že kuhana, pa pečenka tud prštimana, solata oprana, pa tašča bo nardila francosko , tko da bo mal lažje .
|