|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  329 330 [331] 332 333   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
29.6.2007 17:37:31   
Freycha
ne,ne prej......... tam nekje med osmo in deveto?

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 8251
29.6.2007 18:48:37   
anja7
Freycha tik tak, pa boš držala svojo princesko v naročju. Tud jaz mislm, da sm čist bliz temu, da naš fantiček pride.Se že cel dan neki slabo počutm, tko da od kar sem prišla iz P sam ležim in visim na RR. Neki se dogaja. Ne vem, al mi bo tale jutrišnja polna luna mal pomagala, da bom mal prej šibala, al pa me vse skup sam mal lažno heca. Nimam pojma. Kar se pa večernega čveka tiče, se vam pa z veseljem pridružim, če ne bom zaspala. Aja pa hvala vsem za odgovore glede izcedka. 

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 8252
29.6.2007 19:07:16   
Anonimen
spet sem spala cel popuser posted image lubi se še kar potepa, je šel ene stvari še iskat in takšno, jaz pa drnjohamuser posted image pa noge so ful boljše, ker sem počivalauser posted image

freycha res luštna sobicauser posted image user posted image fajne barve, se mi zdi super za otročkauser posted image v nedeljo greš a ne? jaj, saj ti kr veljauser posted image ti bomo malo fauš.....cartanja, CRja ne tolko....
jaz sem tudi nekaj čudna dans, me črviči spet notri , pa mislim da se mala nižje spravlauser posted image je tak čuden in hecen občutek ko se obrača pa z glavo orenk po medenici nekje čisto notri čohauser posted image samo tole špikanje in bolečine me itak vsake tolko utrofijo, tak da res ne vem.....no dejstvo je da se pripravlja vse skup, sam jaz mam še zmeri filing da bom spregledala taglavne znakeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anja7)
  Neposredna povezava do sporočila: 8253
29.6.2007 19:34:55   
arijana..
Ulla80  tudi jaz imam zadnja dva dni nek čuden izcedek in gin. na dopustu. V lekarni pa mi je namesto boraksa dala Floragyn vaginalete, baje primernejše za nosečnice.
V primeru, da ne bo nič bolje, pa se imam namen naslikat v Ce P, konec koncev nekatere že redno hodite na ctg, moj. gin. pa pošlje prvič šele na rok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8254
29.6.2007 20:21:37   
tejči77
OOOoooo končno mi je uspelo. Popoldan mi ni pustilo pisati postov, pojma nimam zakaj.
Sem potem raje odšla kupit velux okno user posted image user posted image user posted image , pa cele plače sem se tud znebila, tu pa ne bi ploskala. Se pa zato premika pri naši otroški sobici.
Ja in uradno je potrjeno, da moj lubi gre v avstrijo službeno samo za dva dni, v ponedeljek, v torek zvečer se že vrača. Bom sama spala samo eno noč. Jeeeee.

Freycha, super sobica. Meni so sončne barve najlepše. Pa tale, kako se že reče Twity (mislim da sam videl micu maco) mi je ful všeč. Nič ni načičkana, za otročka tako mora bit bolj živahna, da si lahko ogleduje figurce, ker jih vse zanima.

Ste popoldan pisale o izcedku. Jaz ga imam že vso nosečnost dosti več kot ponavadi in sem tudi vmes imela probleme, ampak zdaj pravi moja g , da je v redu. Sem pa imela glivice tokrat prvič in mi je rekla g, da ni nujno da če je izcedek pri nosečnosti, da so kar glivice. Ne vem, sicer pa mislim, da vsaka svoje telo najbolje pozna. So pa res zoprni ti izcedki.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu arijana..)
Neposredna povezava do sporočila: 8255
29.6.2007 20:23:59   
kapica
Freycha, velja, med osmo in deveto uro cvekamo danes za tebeuser posted image .

Jaz sem popoldan malo mrdala po stanovanju, urejala sebi nohtke in obrvi in tako. Me pa cel cas tako tisci v zelodcu, ne vem kaj mali dela noter, ampak se mi zdi da mi bo trebuh razneslo.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu arijana..)
Neposredna povezava do sporočila: 8256
29.6.2007 20:45:23   
Freycha
joj, dobro, da si me spomnila, da mi mora dragi še obrvi populiti preden grem notriuser posted image user posted image  

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 8257
29.6.2007 20:48:19   
kapica
freycha a tega tud ne zmores samauser posted image ?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 8258
29.6.2007 20:50:26   
Freycha
tu gre za prestiž user posted image user posted image

ali drugače povedano gre za cartanje. Jaz ob tem full uživam, moj dragi pa tudi user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 8259
29.6.2007 20:51:48   
kapica
A res? Uh, uzivam pa tu zraven res ne. rabim povecevalno ogledalo, brez tega sploh ne greuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 8260
29.6.2007 20:52:22   
poldy
Malo sem si ogledovala vaše slikce po albumih, in moram rečt, da ste res pridne. Jaz sem šele danes polimala stene okrog previjalne in posteljice, me pa še čaka da dam stvari v predale in omarico, sedaj imam še vse na omaricah pod rjuho..user posted image
Bom pa malo poslikala in v kratkem dala v album tudi jaz.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 8261
29.6.2007 20:56:38   
kapica
Poldy, jaz tud nimam nic kaj polepljeno okrog previjalne, oz. nasploh v sobici. Sploh nimam nekega stilskega talenta, pa si ne upam nekaj zacenjat. Tako da so cisto bele stene. stvari pa se da cisto na hitro pospravit v omarcouser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 8262
29.6.2007 20:57:09   
Freycha
Kapica, ti ne veš, kaj je užitek. Če si jih sama pulim me bolj boli, kot pa če ležim z glavo dragemu v naročju on mi pa pipa odvečne obrvi ven. Pa ne rabiš potem povečevalno steklo, ker itak on vso delo opravi.

Poldy, ti kar pofotkaj user posted image user posted image user posted image user posted image  jaz vedno rada gledam fotkice user posted image

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 8263
29.6.2007 20:57:57   
tejči77
poldy, le objavi čimprej slikice, jaz jih tako rada gledam.

Kje pa ste, ura je osem.

Slikice naše Larise

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 8264
29.6.2007 20:59:35   
kapica
Freycha, mas prav, ja. To pomeni si nasla uzitek v neuzitkuuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 8265
29.6.2007 21:00:44   
kapica
tejci, pocasi se banda zbirauser posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 8266
29.6.2007 21:01:26   
Anonimen
mam zdaj tega vraga, pa montiram zvečer....in lepo piše v navodilih tam ko je uporaba, da tudi v nosečnosti, če se preveč razpasejo gliviceuser posted image tisto da se nosečnice posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom pa tak povsod piše, farmacevti mal preveč resno tole jemljejouser posted image user posted image user posted image

grem požret skledo malin pa breskve pa dol past takoj poluser posted image oz. mogoč mal še tule šnofam, če mi lubi ne okupira mašineuser posted image je pa malo ajhan pršuuser posted image tak da po moje bo koma v 10in minutahuser posted image

aja pa kap me je skor prejuser posted image sem si majco preoblekla in je kr frčalo od mene....se mi cel hrbet lupi, zadnjič smo bli na eni pijački, pa ni blo sploh močno sonce sam me je skurlo po hrbtu, ne spomnem se da bi me kdaj takuser posted image in zdaj se tak svinjsko lupim, ogaba vseh ogab, to mi je pa res....woah nauzgraužnouser posted image sem kr živčna......bljak bljak bljak....

(odgovor članu poldy)
  Neposredna povezava do sporočila: 8267
29.6.2007 21:01:47   
kapica
Smo prepozno napovedale, bi se mogle prej spomnit.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 8268
29.6.2007 21:02:20   
tejči77
Freycha, je pa res lepo od njega, da te takole pocartla. Mora biti pa kar natančen tip. Jaz si mojmu ne bi upala prepustit oblike obrvi, ko sem tako pikolovska.

Slikice naše Larise

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 8269
29.6.2007 21:02:31   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Freycha, mas prav, ja. To pomeni si nasla uzitek v neuzitkuuser posted image .

user posted image user posted image  res je...... jaz vedno vse sebi v prid obrnem user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 8270
29.6.2007 21:04:16   
kapica
Ulla, ja saj se je tvoj verjetno posvetoval z farmacevtomuser posted image , tako da kr pogumno. Ja bojo mogle tvoje maline in breskve kr malo pocakat, ker sedaj cvekamo za Freychouser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 8271
29.6.2007 21:05:04   
tejči77
Ulla, sej če se tko fejst lupiš, bo vsaj šlo hitro dol. A te ni nič peklo?

Slikice naše Larise

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8272
29.6.2007 21:05:24   
kapica
Freycha, je pa res lepo od njega, da te takole pocartla. Mora biti pa kar natančen tip. Jaz si mojmu ne bi upala prepustit oblike obrvi, ko sem tako pikolovska

Jaz tud ne bi upala. Kje pa, saj sploh ne bi vedel, kaj naj pocne z pinceto in kako jo je treba drzatiuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 8273
29.6.2007 21:05:43   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: tejči77

Freycha, je pa res lepo od njega, da te takole pocartla. Mora biti pa kar natančen tip. Jaz si mojmu ne bi upala prepustit oblike obrvi, ko sem tako pikolovska.

on je full natančen.... celo malo preveč. Se mi zgodi, da se tako matra narediti ravno črto, da mi potem obrvi skoraj do konca populi hehehehe samo itak imam kar svetle obrvi in rabim še svinčnik za obrvi, pa si jih tako malo "odebelim".......
Sicer pa če je kdo picajzel, je to on..... jaz sem kar se takih stvari malo flegmatika.....

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 8274
29.6.2007 21:06:19   
kapica
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Freycha, mas prav, ja. To pomeni si nasla uzitek v neuzitku .

res je...... jaz vedno vse sebi v prid obrnem

Ja, to pa me ze vemo, saj smo te dovolj spoznale tu na forumuuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 8275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  329 330 [331] 332 333   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  329 330 [331] 332 333   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?