Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: S kolikimi ste sexale? 26.6.2007 20:25:20
|
|
|
|
daddy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Če sem prav preštela, 18. In, ja, se sramujem , zato sem anonimna . Le česa? A da jih ni blo raj 28 ?? Mislim, da se tu ničesar ni treba sramovat. Odrasli smo, vsi seksamo ( brez tega ne bi blo ne nas ne naših otrok, v osnovi ). .....
|
|
|
|
RE: S kolikimi ste sexale? 26.6.2007 20:41:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Malo več kot mam prstov na dveh rokah.In nebom anonimna.
|
|
|
|
RE: S kolikimi ste sexale? 26.6.2007 21:19:44
|
|
|
|
mojca345
|
s ta prvim tipom 2 leti, z ta drugim bolj mal, sva bila skupi 3 leta, z tretjim tipom 2 leti. z četrtim tipom pa 5 krat ( pa ni šlo ). zdej sem sama
|
|
|
|
RE: S kolikimi ste sexale? 26.6.2007 23:39:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Do zdaj s 4. - z enim resna veza, - z enim "kolegom" sva se k temu spravljala 2 leti (na koncu je bila prava polomija), - enega sem srečala po 10. letih, sva bila skupaj v OŠ (takrat nisva sexala) in naju je strast premagala in še parkrat potem , - enega pa sem tudi srečala po dolgem času, so tudi že v OŠ letele iskrice, no potem pa je le prišla prava noč, ki sva jo izkoristila za to, kar sva si oba želela že od OŠ Pa mi za nobenega ni žal...
|
|
|
|
RE: S kolikimi ste sexale? 27.6.2007 7:13:17
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 a tist sendvič maš v mislih????? ja bilo je kar dobro, dokler ni še Potrč prišel...in je dol padu od tvoje sexi riteee..... Jop, sendvič mislim.
|
|
RE: S kolikimi ste sexale? 27.6.2007 12:43:03
|
|
|
|
sandrca
|
6 od tega sem bila z dvema po dve leti, pa zdej z možem 4 leta se pravi, trije so bli pa tko
|
|
|
|
RE: S kolikimi ste sexale? 27.6.2007 12:44:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Okrog 25 in se nikakor ne sramujem, mi je bilo zelo lepo. Ymes tudi ena ženska, pa ene trikrat po dva moška naenkrat. Pač rada seksam in tako ( pa nisem Mina) Ja Colt ful si lepo napisu, morš bit dobr človeček. Lp pa veliko seksa vam želim. Aja stara sem 30 in imam enega otroka. Z zdejšnim pa tudi rada eksperimentirava in je super.
|
|
|
|
RE: S kolikimi ste sexale? 27.6.2007 12:48:31
|
|
|
|
nInAzWeRiNa
|
za nenkrat 4 nikol se pa ne ve kaj me v življenju še čaka če me slučajno možek razočara
*najin sonček Teja* 24.5.2008/9:10
|
|
|
|
RE: S kolikimi ste sexale? 27.6.2007 12:50:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Tako na hitro prešteto ene 20 fantov in mi ni čist nič žal. V določenem obdobju sem pač malce eksperimentirala. Z zdajšnim sem že dve leti.
|
|
|
|
RE: S kolikimi ste sexale? 27.6.2007 12:52:41
|
|
|
|
nInAzWeRiNa
|
vau slabo mi gre sem med samimi velikimi ciframi
*najin sonček Teja* 24.5.2008/9:10
|
|
|
|
RE: S kolikimi ste sexale? 27.6.2007 14:35:13
|
|
|
|
dory
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Mam enega otroka, tak da sem seksala samo enkrat. jst tud :)
|
|
|
|
RE: S kolikimi ste sexale? 27.6.2007 18:04:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Do sedaj s tremi a sta bila prva dva zanič, s tretjim pa sem poročena pa mora štimati.
|
|
|
|
RE: S kolikimi ste sexale? 27.6.2007 20:03:40
|
|
|
|
najina pikica*
|
jst sm jih tut imela kr ene par par par,pa mi ni žal...če bi bila še enkrat mlada,sama in neumna....bi jih imela verjetno še več in bi seksala in seksala in seksala....in seksala.....in jasno še 100krat bol eksperimentirala.... mislim,da mi bo za vedno žal,da nism probala z eno žensko in enim moškim v trojčku ....
|
|
|
|
RE: S kolikimi ste sexale? 27.6.2007 20:48:49
|
|
|
|
Teja N
|
Zakaj obžaluješ, povprašaj dragega kaj si misli o tem in povabi kakšno zraven.
|
|
RE: S kolikimi ste sexale? 27.6.2007 22:20:44
|
|
|
|
najina pikica*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teja N Zakaj obžaluješ, povprašaj dragega kaj si misli o tem in povabi kakšno zraven. bemtiš,da veš tut o tem sem že premišljevala,pa me mal fobija daje kako bi na to pol gledala ko bi se zgodilo gledat kako mož ngav še eno poleg tebe,ne ne.....mojga pa nedam!!! ah drgač pa nerabm mojga spraševat za mnenje k vem ta bi bil takoj za!!!
|
|
|
|
RE: S kolikimi ste sexale? 28.6.2007 1:04:52
|
|
|
|
Ancy
|
jaz do sedaj le z enim, pa upam da tako tudi ostane za vedno, ker mi je zelo všeč vse
|
|
|
|
RE: S kolikimi ste sexale? 28.6.2007 1:23:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Z enim preveč. Številka... eh... sej ni važn.
|
|
|
|
RE: S kolikimi ste sexale? 28.6.2007 12:53:40
|
|
|
|
_andreja_
|
1, 2, 3, 4, 5, 6, ...pa mislm da je konc...
|
|
RE: S kolikimi ste sexale? 28.6.2007 14:29:03
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: najina pikica* pnerabm mojga spraševat za mnenje k vem ta bi bil takoj za!!! Po moje jih je ogoromno.
|
|
RE: S kolikimi ste sexale? 28.6.2007 17:23:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Pet. Se mi zdi
|
|
|
|
RE: S kolikimi ste sexale? 28.6.2007 17:46:07
|
|
|
|
ammra
|
Ne bom rekla, da nekatere pretiravajo, ker je to stvar posameznika-ce. Do sedaj sem sexala samo z enim - možem in upam da bo tako ostalo tudi v bodoče. On me popelje v nebesa, drugim verjetno to ne bi uspelo.
|
|
|
|
RE: S kolikimi ste sexale? 28.6.2007 20:37:21
|
|
|
|
Anonimen
|
s 5-imi!
|
|
|
|
RE: S kolikimi ste sexale? 28.6.2007 20:43:15
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa Z enim preveč. Številka... eh... sej ni važn. Ampak če ne bi bilo enega preveč, ne bi bilo...in zato meni ni žal, za tega enega preveč.
|
|
RE: S kolikimi ste sexale? 28.6.2007 20:44:30
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ammra Ne bom rekla, da nekatere pretiravajo, On me popelje v nebesa, drugim verjetno to ne bi uspelo. In kako to veš?
|
|
RE: S kolikimi ste sexale? 28.6.2007 21:20:33
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: ammra Do sedaj sem sexala samo z enim - možem in upam da bo tako ostalo tudi v bodoče. On me popelje v nebesa, drugim verjetno to ne bi uspelo. Kako pa to veš, če ga ne moreš primerjat z nobenim?!?
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?