Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo v juniju 27.6.2007 21:25:05
|
|
|
|
meryy
|
sonca bravo zdaj pa počitnice 9 mesecev ...zdravo veselo
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v juniju 27.6.2007 21:41:19
|
|
|
|
Shani
|
sonca BRAVO-ČESTITAM-vse naj v ter zdravega
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v juniju 27.6.2007 21:44:20
|
|
|
|
sasy20
|
Čestitke vsem novim . Naj vam teh hitro in mirno mine in da boste kmalu k sebi stisnile svoje male .
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v juniju 27.6.2007 21:47:38
|
|
|
|
aurora28
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca punce moje... ma jaz sem ze v 34.dnevu ciklusa pa se kr nic..vceri sem delala test pa je bil negativen tako da verjetno ne bo nic... dans mi je pa tak hudo ,ker bi morala v teh dneh drzati moji strucki v rokah ,,kdo ve kdaj bom spet zanosila??? lp lejca.. Lejca saj bo, sam ne obupati, tudi jaz se bojim kaj bo jutri ali bo test pozitiven ali mi nekaj nagaja . Lejca sem s teboj in ti pošiljam
|
|
RE: M ne pričakujemo v juniju 27.6.2007 22:14:10
|
|
|
|
meggie
|
punce, moja je prišla
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v juniju 27.6.2007 22:18:43
|
|
|
|
hmm
|
Eh, meggie , ne bodi preveč žalostna. Pridi k nam, julijkam.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v juniju 27.6.2007 22:19:14
|
|
|
|
sonček33
|
meggie žal mi je in točno vem, kako se počutiš ...Prejšnji teden sem jokala kot toča.Ampak punce tukaj gor so mi dale upanja. Veliko. Držim pesti zate, zame in za druge, da jo v juliju ne bo!!!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v juniju 27.6.2007 22:20:26
|
|
|
|
meggie
|
hmm, upam da se pri avgustovkah pojavim... naslednji mesec v času ovulacije ne bova skupaj, tako da naslednja M ziher bo... pa gre spet en mesec... hvala za podporo
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v juniju 27.6.2007 22:23:03
|
|
|
|
tejčica30
|
Lejca, najboljše še pride! Ne biti žalostna, oziroma pusti žalosti da gre iz tebe, nikoli pa ne obupat. Vse bo še dobro, zaupaj v življenje! Pošiljam ti topel objem
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v juniju 27.6.2007 23:01:34
|
|
|
|
lejca
|
Aurora tudi jaz ti posiljam en in ti drzim pesti...za jutri... Tejcica30 hvala tudi tebi...a ves da na trenutke prav obupam tako rada bi stistnila majhno strucko v moj objem ..enako pa si zelim videti smehljaj na mozevem obrazu... lejca
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v juniju 28.6.2007 7:24:53
|
|
|
|
Sandra-4
|
Tudi moja je prišla z enodnevno zamudo . Vpišite me prosim med julijke in sicer je ne pričakujem od 22 do 25. 7. . Vsem srečkam nosečkam pa želim mirno nosečnost
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v juniju 28.6.2007 8:15:55
|
|
|
|
tejč29
|
Nič novega....test je še vedno - ....... Me tako zvija kot da se bo prikazala vsak čas
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v juniju 28.6.2007 8:32:32
|
|
|
|
aurora28
|
Danes zjutraj sem delala test in je bil negativen , sem jo pa ravno zdajle dobila, tako, da se selim med julijke . Po eni strani sem razočarana, po drugi pa zopet ne, ker zdaj vsaj vem, da se mi ciklus zaradi klomifena lahko zamakne za nekaj dni in pa tudi kar je najbolj resnično je pa to, da glede na to, da se midva matrala šele tri mesece in jaz že pričakujem čudeže...glede na to, da ste tukaj takšne, ki se trudite že več kot leto in ne obupujete-ste mi navdih in kapo dol za vas. Vas občudujem takšno voljo in upanje imate, upam, da ne bom jaz izgubila upanje. Aja, kaj me lahko pripišete na julijski seznam, prihaja 25. 7. ob 8.00
< Sporočilo je popravil aurora28 -- 28.6.2007 8:34:06 >
|
|
RE: M ne pričakujemo v juniju 28.6.2007 8:36:08
|
|
|
|
Mbee
|
joj aurora pa tko smo vse nestrpno čakale s tabo, res škoda...čeprav če tko gledam....če drugi mesec zanosiš, bi blo super, ker bi rodila spomladi...ravno super čas, ne pa pozimi tko kot jst držim pesti dokler ne zagledaš pol pa še naprej dokler ne zagledaš , enkrat vama bo ratalo....drži se!!!!
|
|
RE: M ne pričakujemo v juniju 28.6.2007 8:45:09
|
|
|
|
aurora28
|
Hvala za besede Mbee in spodbudo zate.
|
|
RE: M ne pričakujemo v juniju 28.6.2007 8:47:03
|
|
|
|
Naty*
|
aurora28 ful sm držala pesti. Ampak glavo gor...bo pa drug mesec ....veliko za srečo!
|
|
RE: M ne pričakujemo v juniju 28.6.2007 9:17:03
|
|
|
|
ANIME
|
Evo še jaz sporočam, da nisem zdržala in sem test delal in včeraj zvečer in danes zjutraj in vsakokrat je bil (razen kontrolne črtice) SNEŽNO BEL. Dobila je pa še vedno nisem!!!! Imam občutek, da bom enkrat kar znorela!!!
|
|
RE: M ne pričakujemo v juniju 28.6.2007 9:19:39
|
|
|
|
Serendipity
|
Aurora - Bove pa mele pomladne pobalinčke ! Torej Let's go! Naši marčevski bojo najbolj pridni! ps: če pa te pikepoke ne bodo zdaj valale, bom pa resno zaresno nehala verjeti v to, da prinašajo srečo! ANIME - Dokler je še ni, je še upanje ...
< Sporočilo je popravil Jasnaa -- 28.6.2007 9:22:44 >
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v juniju 28.6.2007 9:50:29
|
|
|
|
nf
|
Punce, kolk enih stvari se je zgodilo od vceri popoldne. Vsem z : Sicer se vam pa verjetno pridruzim s spomladansko zverinco, ker se vsi PMS simptomi postopoma vracajo... Lahko so prou vsi PMS simptomi, samo da ne bo M simptoma!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v juniju 28.6.2007 10:09:07
|
|
|
|
lejca
|
Aurora28 en velik ...drzi se.. mene je vceri neki v hrbtu zagrabl da se se dans ne morem premikat..kak me boli. lp lejca p.s se kr ni..
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v juniju 28.6.2007 10:46:10
|
|
|
|
nov03
|
Ojla punce vsem ki ste dobile en dolg, topel in še eno za naslednji mesec. vsem srečkam pa ter zdrave in pridne Kar se pa mene tiče, pa še nisem dobila , z možekom pa sva sklenila naslednji deal...Ker sem pred prvo nosečnostjo kupila testov da je čudno, sva se zmenila, da bo on določil dan testiranja in kupil test. Tko da čakam njega .... Je čist možno da mi zamuja zaradi karkoli drugega in ne sem se strinajala - navijajte pa le. Edina stvar je ta da čutim joške, ne tok intenzivno kot ko sm 1. zanosila bolj nežno toda na isti način... Sem pa tak al tak dala skozi že vse simpotme nosečnosti tudi ko nism bla noseča, tak da me zdej to ne vznemiraja več kaj dosti lep dan vsem
|
|
RE: M ne pričakujemo v juniju 28.6.2007 10:48:18
|
|
|
|
sonček33
|
Aurora28 objem in poljub. Vse bomo enkrat zmagovalke.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v juniju 28.6.2007 12:05:03
|
|
|
|
hmm
|
Eh, aurora28, jaz sem pa že mislila, da boš . A prihaja nov mesec, bomo pa imele pomladne ! Drži se! ANIME, ne še znoret , mogoče pa ti bo kmalu pokazalo ! lejca, držim pesti, da kmalu zagledaš ! tejč29, tudi zate držim pesti za , če te notri zvija, to pomeni, da se nekaj dogaja in ni nujno, da je to !
< Sporočilo je popravil hmm -- 28.6.2007 12:10:46 >
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v juniju 28.6.2007 12:35:16
|
|
|
|
tejč29
|
aurora: po vsej verjetnosti se bom tudi jaz preselila med julijske borke - ne smemo obupati.... hmm, hvala za moralno podporo, resnično upam da ni to znak prihoda , pa čeprav, ko sem prvič zanosila sem imela taprave znake nosečnosti...ne vem opisati... sama pri sebi sem vedela, da se v meni nekaj dogaja in to že takoj po spočetju... Vam javim ko bo kaj novega : ali
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v juniju 28.6.2007 12:54:09
|
|
|
|
hmm
|
tejč29, a veš, da sem tudi jaz obakrat takoj vedela, da sem , saj sem naslednji dan po "usodnem" v področju rodil začutila, da se nekaj dogaja, bil je to nekakšen pritisk, kot da bom dobila . Pa sem dobila . Je pa res, da je takrat ratalo v prvo, pa še nisem bila obremenjena z raznoraznimi znaki in znamenji tako kot sem zdaj, ko me že od samega razmišljanja vse trga in tišči , tako da se mi zdi, da sploh ne bom vedela, kdaj se bo zares zgodilo... Mogoče pa bom?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?