|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo v juniju
26.6.2007 9:32:45   
nov03
Mal sm čudno napisala - uni 2 sta obe skupaj isto široke kot je tu ta, ki zgleda kot da je 1....
Upam da me kera zastopi o čem govorim, ker od razburjenja sploh ne znam povedat user posted image  user posted image  user posted image

lp,
Uršula

(odgovor članu nov03)
Neposredna povezava do sporočila: 801
26.6.2007 9:44:01   
ANIME
ravno prej sem zagledala malo rjavega izcedka ... mislim, da se bo vsak čas prikazala user posted image  ... bomo pa nasednji mesec spet veselo user posted image , namesto da bi se ukvarjali s slabostjo user posted image  ... poročam, kaj se bo zgodilo

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu nov03)
Neposredna povezava do sporočila: 802
26.6.2007 11:12:23   
meryy
živjo punce
jaz ne pričakujem 9.7. tako da če kaj rata bomo veseli šli na morje!!user posted image user posted image

kam greste na morje?? jaz grem v split to leto, hrvaška je najbližje kaj pa čmo !!
sprostite se veselouser posted image user posted image  in user posted image  pa  bo hitreje user posted image  

ps: jaz se tolažim ...če nam rata zdaj.....bomo pa vsaj čez zimo debele

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 803
26.6.2007 11:56:26   
fortun
oj, oj,
da se še jaz malce javim... jaz grem pa čez 14 dni na morčka - tut na HR, ma jebi ga, je pač tako, da je še vedno najbližje: bom pa v protest vse s sabo nesla - še vodo v flaši  user posted image user posted image  bomo tako kot včasih kaki čehi pa madžariuser posted image user posted image user posted image

sicer pa - jaz sem začela goltati Cyclo - progynovo, da se mi moj ciklus znormalizira, tako da bomo drug teden na polno user posted image user posted image ... hihihi...

(odgovor članu meryy)
Neposredna povezava do sporočila: 804
26.6.2007 13:13:23   
meryy
morje je zakon!! punce treba se je sprostit !!mamo pa tudi bazene ane (čeprav ni isto ampak za odklopit živčke pa je)

šlaufčke, rokavčke... vse kar rabite pa seveda vaš dragi  user posted image  in vija na valove  julija pa hitro po CB pa testiramo na veliko!!

kakšen profit delamo s tem nabavljanjem testov user posted image  ane ampak živčki pač nemorejo dočakatuser posted image

pri nas doma je moj dragi reku...jooj a spet test!! user posted image user posted image

(odgovor članu fortun)
Neposredna povezava do sporočila: 805
26.6.2007 15:42:33   
nf
hihi mi gremo tudi na morje na Hrvasko, itak, ce je pa zakon! user posted image user posted image user posted image  ufff samo sele konec julija, tko da je se dooooooolga.
ej Aurora kaj zdej, a sta user posted image  ali user posted image ??? nic nisi napisala pa me ze prav firbec matra user posted image
Jaz pa ne pricakujem user posted image  v soboto, ampak sem ze cisto PMSovska, tako da pomoje spet ne bo nic. Sem pa poklicala ginekologa prejsnji teden in mu razlozila, da se ze 9 mesecev matrava za nic in me je narocil v zacetku julija na pregled user posted image . Bomo vsaj videli pri cem smo. Ne vem, zakaj ne morejo ti ginekologi ze prej pogledat, ce je vse ok in nam prihranit vse 'kaj je z mano narobe' skrbi.

(odgovor članu nov03)
Neposredna povezava do sporočila: 806
26.6.2007 15:55:22   
tejč29
ojla punce....tudi moj dan D se bliža (četrtek), ampak iz firbca sem danes naredila test in, normalno, ni pokazal nič.....
Čudno je, ker nimam nikakršnih simptomov, niti kot ponavadi pred user posted image , edino v soboto me je špikalo kot da bi jo morala dobiti...upajmo da bo čez dva dni že očiten user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 807
26.6.2007 16:18:18   
meryy
tejč lahko pa da bouser posted image user posted image  počakaj še malo pa hitro sporoči če je magičniuser posted image

jaz sem tudi poklicala svojo ginek pa mi je tudi rekla da je treba eno leto vztrajat šele po tem pa pregledi. no sej trudimo šele  6 mesecev ampak meni je to že grozno veliko!!vseeno bi lahko te teste takoj opravili če je že kaj (upam da ne) narobe.

preostanem nam le računanje O in testiranje pa spet računanje pa testiranje pa računanje...ojooj

(odgovor članu tejč29)
Neposredna povezava do sporočila: 808
26.6.2007 16:48:28   
nf
Tejc, upam da bo! Ves da mene tudi veliko manj bolijo prsi kot obicajno, ampak mislim, da grejo tile znaki predvsem v drugo smer, ne glih k user posted image  hehe. Bomo vidle, mogoce bomo pa vse presenecene user posted image

Meryy, sej midva tudi delava sele 7-8 mesecev, ampak stvari so zelo preproste. Ginekologinji reces, da delata nekaj manj kot 1 leto in te naroci user posted image user posted image user posted image . Dovolj imam tega ugibanja. Sploh se mi zdi, da ce je kej malega narobe, naj to ugotovijo preden greva na morje user posted image .

(odgovor članu meryy)
Neposredna povezava do sporočila: 809
26.6.2007 17:15:14   
meryy
ojla nf!! sej sem ji že tko rekla pa je rekla jah luba duša sej si komaj novembra nehala piti kt !! pa smo tam ...do novembra nobenega pregleda le hopsam lahkouser posted image

no vsaj to user posted image user posted image

sam da nas bo čim več ............namesto da hopsamo mi na forumu visimo haha

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 810
26.6.2007 17:40:44   
lejca
no..jaz tud nisem zdrzala ,da ne bi delala testa in ni pokazal nic...sem pa ze v 33.dnevu ciklusa..prejsnja user posted image je prisla 34 .dan..ampak nimam pms-a..tak da se jezim da je se ni ,ko itak pride...
kak je vroce...user posted image
lp lejca

(odgovor članu meryy)
Neposredna povezava do sporočila: 811
26.6.2007 20:49:38   
ANIME
jaz pa še vedno čakam in ni nič. Zjutraj sem imela za en pljunek rjavega izcedka in danes me že cel dan špika na desni strani (čisto spodaj). Jaz pa pojma nimam kje so sploh jajčniki. Tako da ne morem ugotovit, ali so to jajčniki ali živci ali kakšen prehlad al kaj naj bi to bilo.

Sporočim, če bo kaj novic.

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 812
26.6.2007 21:56:06   
hmm
Jasnaa, upam, da si svojega dragega nafilala s tabletami in sta veselo user posted image , ko je bilo treba.user posted image user posted image user posted image

Jaz sem za par dni odklopila, saj ko je user posted image  se tako nič ne da storiti, zdaj bom pa počasi šla v akcijo s svojo raziskovalno opremouser posted image . Vidim pa, da je tukaj gori kar napeto, punce, džim pesti, da zagledate user posted image !!!

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 813
26.6.2007 22:16:03   
aurora28
Nf! user posted image mi zamuja tretji dan in nobenih znakov, včeraj so me začele malce prsi boleti po zunanji strani, mozolji so me napadli...to pa je tudi vse. Danes sem šla v lekarno po 2 CB user posted image , pa sem še včeraj rekla, da ga nikoli več ne kupim user posted image , saj sem bila žalostna. No, vglavnem, pravijo, da v kolikor se user posted image ne pojavi, je smiselno opravljati test na tri dni, saj se v tem času raven hormona podvoji in ga test lahko zazna. Tako, da bom delala test v četrtek zjutraj in navijam za user posted image ali user posted image  user posted image user posted image . Ampak po pravici povedano sploh nimam občutka, da bi bila noseča user posted image sploh nevem več kaj si naj mislim user posted image

Aja sem pozabila Anime, mogoče je rjav izcedek vgnezditvena krvavitev in špikanje v jajčniku..hmmmmm to je dober znak user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil aurora28 -- 26.6.2007 22:17:24 >

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu hmm)
Neposredna povezava do sporočila: 814
26.6.2007 22:22:28   
tejč29
aurora tudi jaz ga bom delala v četrtek zjutraj, in upam da zagledava obeuser posted image .....kakor tudi preostale junijske borke user posted image .
Pred nami še en cel dan - moramo dati živce na pašo in potrpežljivo počakati...se javim v četrtek....

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 815
27.6.2007 8:45:41   
aurora28
Tejč upam, da zagledava obe user posted image , če pa jaz ne bom, pa držim pesti zate in za vse ostale. user posted image user posted image user posted image
Danes ponoči sem imela takšne lepe sanje, sem sanjala da sem ptica user posted image , kaj te sanje pomenijo res nevem. So pa bile prijetne.

(odgovor članu tejč29)
Neposredna povezava do sporočila: 816
27.6.2007 11:07:12   
nf
Hej junijske borke! Koliko novih znakov smo si do danes umislile? user posted image  user posted image  Aurora, kdaj so se ti pa nehali vsi ti znaki? Kr vidim da si srecka nosecka!!! user posted image user posted image  Mene ful zanima kako je s temi ala PMS simptomi, ki so res TECNI, kdaj potem izginejo, ce si res nosec? Sej ne mores biti zmeden in tecen 9 mescev ane??? user posted image
Skratka jaz sem zdej 3 dni pred nepricakovano user posted image  in cisto povsem brez PMS?? Prsi me ze par dni ne bolijo vec - v bistvu so me samo ene 3 dni malo, toliko da sem jih malo cutila, potem tecnobe ni vec (kar je res cudez hehe user posted image ) pa popolnoma sem skoncentrirana (kar je se vecji cudez!). Vsi ti simptomi so prislo za par dni in zdej odhajajo. Ponavadi se samo stopnjuje do D daya. Neki novga!

user posted image user posted image user posted image  Upam da nas bo cim vec sreck user posted image !! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 817
27.6.2007 11:20:07   
Naty*
Aurora28 a si res user posted image ???!!! Kje sem pa to spregledala?

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 818
27.6.2007 11:43:00   
aurora28
Naty! Nevem še ali sem srečka user posted image  ali pa bom nesrečna tečka user posted image user posted image user posted image
V ponedeljek sem delala test in je bil negativen, zato sem se odločila, da bom ponovila test čez tri dni, ker če si noseč se hormon v 2-3 dneh podvoji, zato test delam jutri zjutraj. Joojjjjjjjjjj! Dajte držati pesti za mene in zmolite kakšen Očenaš user posted image .

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 819
27.6.2007 11:54:30   
Naty*
Aha aurora sej se mi je zdelo, da boš jutr delala test. user posted image   nf je napisala, da vidi, da si nosečka pol sm pa brskala po forumu, da bi našla, kdaj si to sporočila user posted image .

Jutri držim pesti, za mene je bil četrtek tist dan, ko sem zagledala user posted image !!! Tako da upam, da jih boš videla tudi ti. Mam en čudn občutek da boš...user posted image

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 820
27.6.2007 12:26:28   
aurora28
Naty iz tvojih ust v božja ušesa user posted image In kakšne user posted image  znake imaš ti? Naty nisem te videla na seznamu nečakajočih user posted image

< Sporočilo je popravil aurora28 -- 27.6.2007 12:35:54 >

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 821
27.6.2007 12:31:53   
nf
nf the oracle user posted image  Ja upam da moja kugla ne laze!!! user posted image
Nas je pa ful malo se tukaj. Joj jst res upam, da nas bo cim vec sreck user posted image ! Jutri punce takoj porocat! user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 822
27.6.2007 12:34:58   
aurora28

IZVIRNO SPOROČILO: nf

nf the oracle user posted image  Ja upam da moja kugla ne laze!!! user posted image
Nas je pa ful malo se tukaj. Joj jst res upam, da nas bo cim vec sreck user posted image ! Jutri punce takoj porocat! user posted image

Nf še 16 nas je ostalo, jojjjjjjj držim pestke za vse nas user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 823
27.6.2007 12:38:26   
Naty*
aurora28 da ne bom spet kej narobe zastopla user posted image . Že itak sm blond, dons pa še neki ekstra...same bedarije ven mečem user posted image user posted image user posted image . Js mam zaenkrat sam PMS znake. Upam pa, da bom mela tamle septembra že nosečniške znake!!!

Tema "M ne pričakujemo v septembru še ne obstaja" pa se tist čas še k ostalim rinem, da kaj napišem user posted image . Pa jutr hitro sporoč!!!

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 824
27.6.2007 12:43:03   
Mbee
aurora zakaj ne greš dat kri in prišparaš živčke?????????tud moje živčkeuser posted image user posted image user posted image

Dve sončici v mojem življenju....zdaj pa upam d bo sonček ;)

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?