Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo v juniju 26.6.2007 9:32:45
|
|
|
|
nov03
|
Mal sm čudno napisala - uni 2 sta obe skupaj isto široke kot je tu ta, ki zgleda kot da je 1.... Upam da me kera zastopi o čem govorim, ker od razburjenja sploh ne znam povedat
|
|
RE: M ne pričakujemo v juniju 26.6.2007 9:44:01
|
|
|
|
ANIME
|
ravno prej sem zagledala malo rjavega izcedka ... mislim, da se bo vsak čas prikazala ... bomo pa nasednji mesec spet veselo , namesto da bi se ukvarjali s slabostjo ... poročam, kaj se bo zgodilo
|
|
RE: M ne pričakujemo v juniju 26.6.2007 11:12:23
|
|
|
|
meryy
|
živjo punce jaz ne pričakujem 9.7. tako da če kaj rata bomo veseli šli na morje!! kam greste na morje?? jaz grem v split to leto, hrvaška je najbližje kaj pa čmo !! sprostite se veselo in pa bo hitreje ps: jaz se tolažim ...če nam rata zdaj.....bomo pa vsaj čez zimo debele
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v juniju 26.6.2007 11:56:26
|
|
|
|
fortun
|
oj, oj, da se še jaz malce javim... jaz grem pa čez 14 dni na morčka - tut na HR, ma jebi ga, je pač tako, da je še vedno najbližje: bom pa v protest vse s sabo nesla - še vodo v flaši bomo tako kot včasih kaki čehi pa madžari sicer pa - jaz sem začela goltati Cyclo - progynovo, da se mi moj ciklus znormalizira, tako da bomo drug teden na polno ... hihihi...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v juniju 26.6.2007 13:13:23
|
|
|
|
meryy
|
morje je zakon!! punce treba se je sprostit !!mamo pa tudi bazene ane (čeprav ni isto ampak za odklopit živčke pa je) šlaufčke, rokavčke... vse kar rabite pa seveda vaš dragi in vija na valove julija pa hitro po CB pa testiramo na veliko!! kakšen profit delamo s tem nabavljanjem testov ane ampak živčki pač nemorejo dočakat pri nas doma je moj dragi reku...jooj a spet test!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v juniju 26.6.2007 15:42:33
|
|
|
|
nf
|
hihi mi gremo tudi na morje na Hrvasko, itak, ce je pa zakon! ufff samo sele konec julija, tko da je se dooooooolga. ej Aurora kaj zdej, a sta ali ??? nic nisi napisala pa me ze prav firbec matra Jaz pa ne pricakujem v soboto, ampak sem ze cisto PMSovska, tako da pomoje spet ne bo nic. Sem pa poklicala ginekologa prejsnji teden in mu razlozila, da se ze 9 mesecev matrava za nic in me je narocil v zacetku julija na pregled . Bomo vsaj videli pri cem smo. Ne vem, zakaj ne morejo ti ginekologi ze prej pogledat, ce je vse ok in nam prihranit vse 'kaj je z mano narobe' skrbi.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v juniju 26.6.2007 15:55:22
|
|
|
|
tejč29
|
ojla punce....tudi moj dan D se bliža (četrtek), ampak iz firbca sem danes naredila test in, normalno, ni pokazal nič..... Čudno je, ker nimam nikakršnih simptomov, niti kot ponavadi pred , edino v soboto me je špikalo kot da bi jo morala dobiti...upajmo da bo čez dva dni že očiten
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v juniju 26.6.2007 16:18:18
|
|
|
|
meryy
|
tejč lahko pa da bo počakaj še malo pa hitro sporoči če je magični jaz sem tudi poklicala svojo ginek pa mi je tudi rekla da je treba eno leto vztrajat šele po tem pa pregledi. no sej trudimo šele 6 mesecev ampak meni je to že grozno veliko!!vseeno bi lahko te teste takoj opravili če je že kaj (upam da ne) narobe. preostanem nam le računanje O in testiranje pa spet računanje pa testiranje pa računanje...ojooj
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v juniju 26.6.2007 16:48:28
|
|
|
|
nf
|
Tejc, upam da bo! Ves da mene tudi veliko manj bolijo prsi kot obicajno, ampak mislim, da grejo tile znaki predvsem v drugo smer, ne glih k hehe. Bomo vidle, mogoce bomo pa vse presenecene Meryy, sej midva tudi delava sele 7-8 mesecev, ampak stvari so zelo preproste. Ginekologinji reces, da delata nekaj manj kot 1 leto in te naroci . Dovolj imam tega ugibanja. Sploh se mi zdi, da ce je kej malega narobe, naj to ugotovijo preden greva na morje .
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v juniju 26.6.2007 17:15:14
|
|
|
|
meryy
|
ojla nf!! sej sem ji že tko rekla pa je rekla jah luba duša sej si komaj novembra nehala piti kt !! pa smo tam ...do novembra nobenega pregleda le hopsam lahko no vsaj to sam da nas bo čim več ............namesto da hopsamo mi na forumu visimo haha
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v juniju 26.6.2007 17:40:44
|
|
|
|
lejca
|
no..jaz tud nisem zdrzala ,da ne bi delala testa in ni pokazal nic...sem pa ze v 33.dnevu ciklusa..prejsnja je prisla 34 .dan..ampak nimam pms-a..tak da se jezim da je se ni ,ko itak pride... kak je vroce... lp lejca
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v juniju 26.6.2007 20:49:38
|
|
|
|
ANIME
|
jaz pa še vedno čakam in ni nič. Zjutraj sem imela za en pljunek rjavega izcedka in danes me že cel dan špika na desni strani (čisto spodaj). Jaz pa pojma nimam kje so sploh jajčniki. Tako da ne morem ugotovit, ali so to jajčniki ali živci ali kakšen prehlad al kaj naj bi to bilo. Sporočim, če bo kaj novic.
|
|
RE: M ne pričakujemo v juniju 26.6.2007 21:56:06
|
|
|
|
hmm
|
Jasnaa, upam, da si svojega dragega nafilala s tabletami in sta veselo , ko je bilo treba. Jaz sem za par dni odklopila, saj ko je se tako nič ne da storiti, zdaj bom pa počasi šla v akcijo s svojo raziskovalno opremo . Vidim pa, da je tukaj gori kar napeto, punce, džim pesti, da zagledate !!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v juniju 26.6.2007 22:16:03
|
|
|
|
aurora28
|
Nf! mi zamuja tretji dan in nobenih znakov, včeraj so me začele malce prsi boleti po zunanji strani, mozolji so me napadli...to pa je tudi vse. Danes sem šla v lekarno po 2 CB , pa sem še včeraj rekla, da ga nikoli več ne kupim , saj sem bila žalostna. No, vglavnem, pravijo, da v kolikor se ne pojavi, je smiselno opravljati test na tri dni, saj se v tem času raven hormona podvoji in ga test lahko zazna. Tako, da bom delala test v četrtek zjutraj in navijam za ali . Ampak po pravici povedano sploh nimam občutka, da bi bila noseča sploh nevem več kaj si naj mislim Aja sem pozabila Anime, mogoče je rjav izcedek vgnezditvena krvavitev in špikanje v jajčniku..hmmmmm to je dober znak
< Sporočilo je popravil aurora28 -- 26.6.2007 22:17:24 >
|
|
RE: M ne pričakujemo v juniju 26.6.2007 22:22:28
|
|
|
|
tejč29
|
aurora tudi jaz ga bom delala v četrtek zjutraj, in upam da zagledava obe .....kakor tudi preostale junijske borke . Pred nami še en cel dan - moramo dati živce na pašo in potrpežljivo počakati...se javim v četrtek....
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v juniju 27.6.2007 8:45:41
|
|
|
|
aurora28
|
Tejč upam, da zagledava obe , če pa jaz ne bom, pa držim pesti zate in za vse ostale. Danes ponoči sem imela takšne lepe sanje, sem sanjala da sem ptica , kaj te sanje pomenijo res nevem. So pa bile prijetne.
|
|
RE: M ne pričakujemo v juniju 27.6.2007 11:07:12
|
|
|
|
nf
|
Hej junijske borke! Koliko novih znakov smo si do danes umislile? Aurora, kdaj so se ti pa nehali vsi ti znaki? Kr vidim da si srecka nosecka!!! Mene ful zanima kako je s temi ala PMS simptomi, ki so res TECNI, kdaj potem izginejo, ce si res nosec? Sej ne mores biti zmeden in tecen 9 mescev ane??? Skratka jaz sem zdej 3 dni pred nepricakovano in cisto povsem brez PMS?? Prsi me ze par dni ne bolijo vec - v bistvu so me samo ene 3 dni malo, toliko da sem jih malo cutila, potem tecnobe ni vec (kar je res cudez hehe ) pa popolnoma sem skoncentrirana (kar je se vecji cudez!). Vsi ti simptomi so prislo za par dni in zdej odhajajo. Ponavadi se samo stopnjuje do D daya. Neki novga! Upam da nas bo cim vec sreck !!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v juniju 27.6.2007 11:20:07
|
|
|
|
Naty*
|
Aurora28 a si res ???!!! Kje sem pa to spregledala?
|
|
RE: M ne pričakujemo v juniju 27.6.2007 11:43:00
|
|
|
|
aurora28
|
Naty! Nevem še ali sem srečka ali pa bom nesrečna tečka V ponedeljek sem delala test in je bil negativen, zato sem se odločila, da bom ponovila test čez tri dni, ker če si noseč se hormon v 2-3 dneh podvoji, zato test delam jutri zjutraj. Joojjjjjjjjjj! Dajte držati pesti za mene in zmolite kakšen Očenaš .
|
|
RE: M ne pričakujemo v juniju 27.6.2007 11:54:30
|
|
|
|
Naty*
|
Aha aurora sej se mi je zdelo, da boš jutr delala test. nf je napisala, da vidi, da si nosečka pol sm pa brskala po forumu, da bi našla, kdaj si to sporočila . Jutri držim pesti, za mene je bil četrtek tist dan, ko sem zagledala !!! Tako da upam, da jih boš videla tudi ti. Mam en čudn občutek da boš...
|
|
RE: M ne pričakujemo v juniju 27.6.2007 12:26:28
|
|
|
|
aurora28
|
Naty iz tvojih ust v božja ušesa In kakšne znake imaš ti? Naty nisem te videla na seznamu nečakajočih
< Sporočilo je popravil aurora28 -- 27.6.2007 12:35:54 >
|
|
RE: M ne pričakujemo v juniju 27.6.2007 12:31:53
|
|
|
|
nf
|
nf the oracle Ja upam da moja kugla ne laze!!! Nas je pa ful malo se tukaj. Joj jst res upam, da nas bo cim vec sreck ! Jutri punce takoj porocat!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v juniju 27.6.2007 12:34:58
|
|
|
|
aurora28
|
IZVIRNO SPOROČILO: nf nf the oracle Ja upam da moja kugla ne laze!!! Nas je pa ful malo se tukaj. Joj jst res upam, da nas bo cim vec sreck ! Jutri punce takoj porocat! Nf še 16 nas je ostalo, jojjjjjjj držim pestke za vse nas
|
|
RE: M ne pričakujemo v juniju 27.6.2007 12:38:26
|
|
|
|
Naty*
|
aurora28 da ne bom spet kej narobe zastopla . Že itak sm blond, dons pa še neki ekstra...same bedarije ven mečem . Js mam zaenkrat sam PMS znake. Upam pa, da bom mela tamle septembra že nosečniške znake!!! Tema "M ne pričakujemo v septembru še ne obstaja" pa se tist čas še k ostalim rinem, da kaj napišem . Pa jutr hitro sporoč!!!
|
|
RE: M ne pričakujemo v juniju 27.6.2007 12:43:03
|
|
|
|
Mbee
|
aurora zakaj ne greš dat kri in prišparaš živčke?????????tud moje živčke
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?