Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
HURA,HURA,HURA,HURA,HURA!!!!!!!!! 2.11.2004 18:58:19
|
|
|
|
Sulfinija
|
Punce zadnjič sem delala test baby check,ker mi je zamujala :hudicek: in je pokazal negativno. Danes je bil 38.dan in sva šla z možem v Avstrijo in kupila sem podoben test CB in ne boste verjeli po vseh mukah,ambulantui za neplodnost,neprespanih noči SEM SREČNA VESELA NOSEČKA!!!!! :nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka:Postala bom srrečna mamica in moj zlati možek srečni okča.:bravo::bravo::bravo::bravo:. Jutro zjutraj bom poklicala G in se naročila na pregled in upam,da bo vse ok. LP in vsem,ki se borite z istimi mukami kot sem se jaz 19.mesecev želim in vam svetujem prosim vas ne obuzpat saj boste kmalu vse v 9nebesa.Moje sanje o pikici in vozičku na treh kolesih so se uresničile. Hvala vam za vso podporo,ki ste mi jo v tem težkem času nudile,svetovale,... VSEM ŠE ENKRAT ISKRENA HVALA IN PO PREGLEDU SE ODSELIM NA FORUM PRVIČ NOSEČA VAM VSEM STARIM BORKAM IN PRIJATELJICAM PA ŽELIM ČIMPREJ,DA SE TAM SREČAMU IN DA BOSTE VSE KMALU ZAGLEDALE :modri::modri::modri: KOT SVA JIH DANES MIDVA Z MOŽEM!!!!!!!
|
|
|
|
HURA,HURA,HURA,HURA,HURA!!!!!!!!! 2.11.2004 19:01:08
|
|
|
|
pika74
|
:bravo::bravo::bravo: JUHUUUUUUUUU:bravo::bravo::bravo: :bravo::bravo::bravo:res sem vesela zate:bravo::bravo::bravo: pobošaj bušija ti sveža srečka nosečka:nosecka:
|
|
|
|
HURA,HURA,HURA,HURA,HURA!!!!!!!!! 2.11.2004 19:01:47
|
|
|
|
tinka-pepa
|
:bravo::bravo::bravo::bravo: srečka :nosecka: čuvaj se, lepo nosečnost ti želim :bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
HURA,HURA,HURA,HURA,HURA!!!!!!!!! 2.11.2004 19:02:07
|
|
|
|
pi
|
čestitam !:bravo::bravo::bravo: Veliko lepih trenutkv v :nosecka: in z :duda:. Čestitke tudi očku.
|
|
|
|
HURA,HURA,HURA,HURA,HURA!!!!!!!!! 2.11.2004 19:05:10
|
|
|
|
GoYa
|
No, mojca, pa je končno uspelo. Čestitam!!! :bravo:9nebesa:duda::bravo:9nebesa:duda:
|
|
|
|
HURA,HURA,HURA,HURA,HURA!!!!!!!!! 2.11.2004 19:14:49
|
|
|
|
tia
|
Mojca9000 ČESTITKE, :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:. čuvaj sebe in svojo :duda:,naj vaju :angel::angel::angel: čuvajo. LP Tia
|
|
|
|
HURA,HURA,HURA,HURA,HURA!!!!!!!!! 2.11.2004 19:19:46
|
|
|
|
eva1
|
:bravo::bravo::bravo:Čestitke, ful sem vesela zate!!!!!:bravo::bravo::bravo: Sem ti rekla, da bo ti uspelo!:sloncek::sloncek::sloncek::kuza::kuza::kuza::muca::muca::muca::muca::darilo::darilo::darilo::rozica::rozica::rozica: Pazi nase in na :duda: in bodi v 9nebesa!!!! Lp, Eva 20t in :duda:
|
|
|
|
HURA,HURA,HURA,HURA,HURA!!!!!!!!! 2.11.2004 19:23:58
|
|
|
|
princeska Zala
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Zdaj pa pazi nase in pusti se razvajat!:muca: :sloncek::sloncek::nosecka::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
HURA,HURA,HURA,HURA,HURA!!!!!!!!! 2.11.2004 19:28:58
|
|
|
|
ninca
|
supeeeeeeer :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: :sloncek:Č:sloncek:E:sloncek:S:sloncek:T:sloncek:I:sloncek:T:sloncek:K:sloncek:E:sloncek:
|
|
|
|
HURA,HURA,HURA,HURA,HURA!!!!!!!!! 2.11.2004 19:30:56
|
|
|
|
Erdbeere
|
Evo še midva z :duda: čestitava, sem tud jest danes + vidla....bo Teja mal po rojstnem dnevu dobila bratca al pa sestrico
|
|
|
|
HURA,HURA,HURA,HURA,HURA!!!!!!!!! 2.11.2004 19:31:54
|
|
|
|
Joni
|
Četitke in pa da bi se srečno končalo!!!!!:pujs::pujs::pujs: Joni:metulj:
|
|
|
|
HURA,HURA,HURA,HURA,HURA!!!!!!!!! 2.11.2004 20:07:20
|
|
|
|
Anitka
|
MOJCA 9000!!!!!!!!!!!!!!!! Č:rozica:E:rozica:S:rozica:T:rozica:I:rozica:T:rozica:K:rozica:E:rozica:! Sem res vesela, da je še eni fosilki uspelo priti v 9nebesa in da so se ti uresničile te dolgo pričakovane sanje! Čestitke tudi atiju in lepo nosečnost ter zdravo :duda: ti želim! Anitka:metulj: P.S. Pa šparaj nam mesto v 9nebesa , se kmalu vidimo;)
|
|
|
|
HURA,HURA,HURA,HURA,HURA!!!!!!!!! 2.11.2004 20:11:25
|
|
|
|
Pia73
|
No vidiš, pa je le uspelo! :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Tebi in atiju! :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Lp Pia73
|
|
|
|
HURA,HURA,HURA,HURA,HURA!!!!!!!!! 2.11.2004 20:23:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Mojca, č e s t i t k e!!!!! Noro ej, sem full vesela!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::rozica::rozica::rozica::rozica::pujs::pujs::pujs:
|
|
|
|
HURA,HURA,HURA,HURA,HURA!!!!!!!!! 2.11.2004 20:33:22
|
|
|
|
anajmad
|
Iskrene, res iskrene čestitke:bravo::bravo::bravo:, prav iz srca tiželi. In da bi ti bilo ful slabo in čim manj sekiranja(se hecam). Želim ti enga, ali pa mogoče dva lepa:duda::duda:,pa ne pozabi na nas. Še enkrat čestitke:bravo:
|
|
|
|
HURA,HURA,HURA,HURA,HURA!!!!!!!!! 2.11.2004 21:15:48
|
|
|
|
Kornelija
|
Čestitam :bravo::bravo::bravo: ti draga prijateljica!! Tvoje sanje so postale resničnost...Želim, da bi bili naslednji meseci najlepši za vaju z možem. Naj tvojo mlado družinico čuvajo :angel::angel::angel:
|
|
|
|
HURA,HURA,HURA,HURA,HURA!!!!!!!!! 2.11.2004 21:47:14
|
|
|
|
Tipi
|
Verjamem, da sta z dragim v 9nebesa. Mi vam čestitamo :bravo::bravo::bravo::bravo: in želimo vse najlepše. Lp:sloncek:
|
|
|
|
HURA,HURA,HURA,HURA,HURA!!!!!!!!! 2.11.2004 22:05:24
|
|
|
|
tinkamiška
|
Eto, pa vama je ratalo!!!! Vse najlepše obema, da bi imela lepo nosečnost in zdravo pikico ali pikca!!! Tinka
|
|
|
|
HURA,HURA,HURA,HURA,HURA!!!!!!!!! 2.11.2004 22:22:29
|
|
|
|
neni
|
Mojca :bravo::bravo::bravo: Končno je tudi tebi uspelo. Uživaj vsako minuto nosečnosti 9nebesa in ne zapusti nas prehitro. lp Neni
|
|
|
|
HURA,HURA,HURA,HURA,HURA!!!!!!!!! 2.11.2004 22:36:45
|
|
|
|
kimi
|
sem ti rekla da počakaj in CB kupi:bravo::bravo::bravo::bravo: go girl:)-
|
|
|
|
HURA,HURA,HURA,HURA,HURA!!!!!!!!! 3.11.2004 2:16:29
|
|
|
|
Bety
|
:bravo::bravo::bravo::bravo: ISKRENE ČESTITKE TEBI IN OČKU IN MIRNO IN SREČNO NOSEČNOST TI ŽELIM :love::love::love: IN PRIDITE NA DRUG FORUM VSE, DA SE MENIMO KAJ LEPŠEGA... :sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
HURA,HURA,HURA,HURA,HURA!!!!!!!!! 3.11.2004 6:59:42
|
|
|
|
Darja*
|
Draga Mojca! Iskrene čestitke:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: zdaj pa le pazi nase in uživaj v 9nebesa9nebesa9nebesa
|
|
|
|
HURA,HURA,HURA,HURA,HURA!!!!!!!!! 3.11.2004 7:18:06
|
|
|
|
bori
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: mojca9000, čestitam,... lepo :nosecka: in veliko cartanja z :duda:. lp, Bori
|
|
|
|
HURA,HURA,HURA,HURA,HURA!!!!!!!!! 3.11.2004 7:58:37
|
|
|
|
Maša26
|
Ja noro! :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: sem malo spremljala tvojo dramo, in ti še bolj iz srca privoščim!! 9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa
|
|
|
|
HURA,HURA,HURA,HURA,HURA!!!!!!!!! 3.11.2004 8:35:48
|
|
|
|
saba
|
SUPER SREČNO NOSEČKA SREČKA :bravo::bravo::bravo::bravo: :angel::angel::angel::angel: :rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.