|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ni stikov
24.6.2007 21:09:45   
podnajemnica7
Živijo!

Nekoliko daljša izpoved bo to. Bom zelo vesela, če bi bi lahko kdo s prijazno besedo napisal kaj naj storim v dani situaciji. Nekomu se moram zaupati, ker v sebi preveč trpim že leta.
Rodila sem se mladim staršem kot prvorojenka, za menoj pa še edini brat. Ko sem pred 13 leti spoznala fanta s katerim sva še sedaj skupaj sem vedela, da je to tista sreča, ki sem jo do tedaj iskala. Začela sem se res veseliti življenja. Prej nisem bila preveč srečna. Oče in mati sta gospodovalna in ukazovalna. Vedno sta želela imeti vse pod svojim nadzorom še posebej oče, mati je pa vedno vse sčvekala njemu, tako da z mamo nisva imeli nikoli nobenih skrivnosti.  Jaz sem že od svojega 10 leta hrepenela, da ko odrastem, da grem drugam. Mami sem že takrat dejala ker sem čutila da v naših odnosih nekaj ni v redu, mami kaj se bova medve oziroma mi sploh pogovarjali ko bom imela čez dvajset let ker se že sedaj nimava kaj pogovarjati. Nikoli ni povedala nobenega vica ali prebrala kake knjige ali filma in povedala zgodbe. Ko sem bila še mala so rekli da se ne smem družiti s fantki in da bom še nastradala. Še sama ne vem zakaj. Nikoli se nisem smela družiti z mladimi, ker me tako niso imeli pod nadzorom, vedno sem morala priti takoj domov. Pa poslušati pa kmalu domov pridi. Vedno so govorili ko sem prišla odzunaj domov kako sem divja, da bi morala biti jaz fant in ne dekle. Pa vem da nisem bila nikoli noben divjak samo ker sem prišla vesela in naspidirana domov to moji mami ni bilo všeč in potem je govorila, da bi jaz morala biti fant moj brat pa punčka ker je kao bolj miren. Pri svojih 30 ni pripeljal še nobene punce domov samo eno prijateljico. In dostikrat ga zanese v gostilne kjer seže po alkoholu. Jaz nisem nikoli pila niti kadila kar on oboje počne kar pogosto.  Brat je taka oseba da se mu da oprati glavo. Nikoli ni mislil s svojo glavo in je še sedaj pod velikim vplivom staršev. Ko sem ga videla že pijanega me je zelo prizadelo in sem se ustrašila za svoje brata in sem dobrohotno da bi se to preprečilo to povedala svojim staršem, ker sem se bala da ne bo postal alkoholik, ker sem hotela samo dobro. Potem sta mi pa oče in mati rekla da nič ne vesta o tem in na koncu je vse tako izpadlo da sem bila jaz kriva kaj jaz take govorim, da to pa že ne bo res. Zanimivo je tudi to da mene niso nikoli rinili v cerkev, brata pa k vsem zakramentom. Doma pa se ni nikoli dogajalo nič pametnega, ponavadi smo se kregali za prazen nič. Ali pa če sem imela kaj prav se ni nikoli nihče postavil zame, da bi tudi ostali videli. Vedno sta ali brat ali babica, ki tudi živi z njimi samo prikrito simpatirirala z menoj odkrito pa si nista nikoli nič upala rečt. Ker sem bila tako zatrta v sebi sem začela trpeti. Nisem imela nikogar, da bi mu lahko povedala kako trpim. Ko sem spoznala fanta jim ni bilo všeč ker ni iz bogate familije in so se celo norčevali. Ker moji starši so vse dobili podarjeno in z malo truda in ne vedo kako je če leta varčuješ za svoj bodoči domek. S svojim delom bi zaslužili kvečjemi za 2 sobno stanovanje ne pa to bogatijo, ki jo imajo. Nikoli nisem bila materialist, oni so pa za vsak praznik ali rojstni dan vedno prirejali cele veselice, meni je bilo vedno takrat kar za skriti se, ker mi gre ves ta pomp to kar na bruhanje. Nikoli v najini vezi me niso vprašali po poroki kaj šele če razmišljava o otrocih ali celo zakaj jih še nimava. Tudi njihovi prijatelji me oziroma naju niso nikdar vprašali po tem. Vse je zaradi tega ker nimava rešenega stanovanjskega problema. V tem je razlog. Oni pa bi radi naredili razdor med nama in delajo na tem. Res sem zelo žalostna. Ker zase dobro vem da sem bila vedno zelo poštena, na koncu pa so mi vsi moji čisto vsi obrnili hrbet in nimam več stikov prav nobenih morda 1x mesečno zaradi kake pošte pa še to za 1 minuto. Pridem in grem. Me mati vabi v hišo in ne morem, ker se mi nabirajo solze in jih komaj zadržujem in hitro grem. Ne morem ravnati drugače. Ne bi zdržala v hiši. Skrivno za mojih hrbtom so prepričali babico da je vse svoje premoženje napisala njim in je v strahu pod pritiskom prepisala vse nanje, da je sedaj preužitkarica. Babica ni nikoli marala moje očeta. Ko ke komaj k hiši prišel je že spraševal če bodo tu kaj na njjega napisali pa je dedek dejal da to pa ne saj ga še dobro ne pozna. Pa je dedek rekel sa ima moja hči že dosti podarjeno in to je vajino, pa ni oče tega nikoli prebolel in je vedno govoril da je hlapec in podnajemnik in razne neumnosti. Nihče ne vpraša kako sem. Pretočila sem v teh letih že za morje solz in se sekirala da nisem mogla več normalno dihati in bila že z mislimi na tem da si vzamem življenje. Ne vem zakaj je življenje tako nepravično. Kmalu pa srednji šoli sem šla tudi delat , tako da me dolgo niso doma živeli in tudi hitro sem se odselila to so mi skozi očitali, ker sem šla ker sem si sama tako želela, ker sem bila takrat res srečna da sem samostojna da si samam kuham, perem, likam, ker je bi prej vedno problem ker smo imeli doma pralni stroj in bog ne daj da bi dala fantovo perilo prati v domač pralni stroj, za njih je bilo njegovo kužno. Pa je čisto normalen fant, ni alkoholik ali narkoman. Ne vem kaj je bilo narobe v tem da sem šla, saj me niso nič glede poroke spraševali potem pa govorili da sem se odselila kot ciganka. Z mamo nikoli nisve imeli nobenih pogovorov okoli teh stvari. Vedno sem vedela, da če se bom kdaj poročila sem bom na hitrico in z zelo malim krogom ljudi, ker ne maram pompa kot moji domači. Še ko sem se odselila sem želela vzeli s seboj pohištvo iz svoje sobice, ker pri fantu nisva imela ničesar pa oče ni dovolil. Tako sva dve leti spala kar na jogiju na tleh. Enkrat so pa nenapovedano prišli ker so se ravno peljali mimo pogledat kje živila, ker jih prej še ni bilo in pridejo in vidijo da imava jogije kar po tleh in potem slišim govorice da živiva v ciganariji. Ampak jaz sem bila v tej ciganariji srečna. Nikoli ne bom pozabila kako z viška so hodili po stanovanuju v čevljih. Ni jim kapnilo da bi se sezuli. V glavnem bolano res. Ko sem se hotela kdaj z mamo pogovarjati kar koli nikoli ni  nič vedela je totalno nerazgledana ženska, ki se zna pogovarjati samo o kuhi in vremenu ter vrtu. Pri drugih temah pa ostane že brez besed. Je tudi blazno zamerljiva. Oče je pa bil vedno glava družine in kadarkoli sem kaj prosila mamo ali rabila v bistvu vse in če sem prašala mamo mi je vedno rekla ne vem, očeta vprašaj. Sem se počutila, kot da mati takrat nima glave. Zakaj bi vedno moral vse oče povedati. To se mi je vedno zdelo zelo čudno. Ko sem jih prosila, če bi mi pomagali če bi kdaj kaj potrebovala sta mi zabrusila, da naj s fantom delava in šparava in naj pa kredite vzameva kakor sta jih kao morala tudi sama - pa sta vse dobila podarjeno, no morda sta rabila kredit za pohištvo ali avto. Ne pa za stanovanje kot ga bom prisiljena vzeti jaz. Blagor se bratovi bodoči punci ali ženi ker ji verjetno s prstom ne bo treba miglit pa bo vse dobila na pladnju ampak jaz se s tem nočem več obremenjevati. Samo da enkrat dobim tudi jaz z lastnim trudom svoj domek pa čeprav majhen samo da bo moj in da mi ne bodo moglli moji rečt da so kaj zraven dali. Nihče me od mojih ne pokliče več niti brat ali babica, pa sem z njima vedno imela lep odnos in se nisem sregala.
Zakaj je sve postalo tako da nimam več družine? Sama si jo pe še ne upam ustvariti, ker nimam lastnega domeka. Prosim povejte mi svoja mnenja, kaj si mislite o vsem tem. Vsakomur bom zelo hvaležna za spodbudne besede.
LP Tanja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ni stikov
24.6.2007 21:24:25   
m76
Se s partnerjem razumeta in imata rada? SE? No vidiš, to je naveč vredno. S skupnimi močmi in ljubeznijo bosta premagala marsikaj. Vse morda ne, veliko se pa da. Vso srečo, in ne glej nazaj.user posted image

(odgovor članu podnajemnica7)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.6.2007 21:30:26   
podnajemnica7
Hvala!

(odgovor članu m76)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.6.2007 21:32:09   
lefairyon
živijo...
vem točno kako se počutiš...tudi sama sem odšla od doma zelo mlada saj so moji bili proti vezi...nisem z njimi imela stika 2 leta...bilo mi je zelo težko...ko sem jih videla v mestu sem samo jokala ker sem hotela stopiti do njih in jim reči da jih imam rada in  da jih pogrešam...ampak je bila bolečina obojestranska...pa se je vse uredilo...od stanovanja-sicer podnajemniki-ampak je streha nad glavo...pa do službe in ostalega...edino kar lahko rečem da sem vesela da smo se povezali nazaj ko še nisem vedela da sem noseča...to sem seznala čez dva dneva in je bila zato sreča še večja...

ne ženi si k srcu...vem da boli ampak se bo vse uredilo...samo pusti času čas...mogoče tudi tvoje starše boli ker ni pravega odnosa...vprašaj jih...reci jim naj sprejmejo tvojega moža kot osebo ki osrečuje tebe...in to je glavno...in kaj če še nimate hiške...nič ne rata čez noč...se pa zato trudita po najboljših močeh...če pa po tolikem času ne vidijo da si res srečna z svojim dragim pa ti predlagam, da počasi probaš prekoračiti to mejo žalosti in zaživeti čisto svoje življenje...ne bodi podrejena njihovemu mišljenju in njihovim govoricam ter dejanjem...enostavno potrudi se prejti to in pozabiti...živi zase in za moža...kasneje za otroka...čas bo prinesel svoje...od tebe je odvisno kako se bo razpletlo...ne pusti da ti uničijo to kar imaš sedaj...

umirem sto puta dnevno
a tebi je sasvim svejedno
znam da sam kriv i znaju to svi
znam da je kasno a trebaš mi ti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3347 ;)

Neposredna povezava do sporočila: 4
24.6.2007 21:35:41   
Samoyedka
Tanja, sem prebrala tvojo zgodbo in kar se vsaj mame tiče- kot bi brala svojo zgodbo user posted image Tudi jaz včasih še sedaj ne razumem, kako so lahko nekateri ljudje, sploh pa lastni starši tako "zaplankani" in naravnost odrivajo svoje otroke stran od sebe, povzročajo prepire in žalost. Jaz sem dolgo prenašal tako sranje, ne morem drugače reči, pa sem potegnila končno črto- samo enkrat se živi in čeprav je moja mama, mi življenja ne bo grenila, ker tega pač ne rabim. Žal...
Tudi midva z mojim sva se hitro osamosvojila, začela z malim in nama trenutno prav nič ne manjka- ne čustveno ne materialno. Lahko ti rečem le (to je pač moje osebno mnenje in izkušnje): četudi ti je hudo, ker so odnosi slabi, ne rini z glavo skozi zid, ker staršev in njihovega vedenja verjetno ne boš spremenila, vedno znova te bodo verjetno "potolkli". Važno je, da se s partnerjem razumeta, se imata rada in da vidva držita skupaj- zdaj sta vidva družinica in važna je vajina sreča. Drugega ti ne znam reči- držim pesti, da vama bo "zalaufalo", pa ne se pustit user posted image

13.8. je na svet prijokal za mamico in atija najlepši rožnati fantek - Tilen
Vsi se rodimo neumni- eni takšni tudi ostanejo...

Neposredna povezava do sporočila: 5
24.6.2007 21:39:19   
podnajemnica7
Hvala ti leon 2003. To zadnje, da bi mi pa uničili moj odnos s fantom, kar je verjetno njihov namen in da bi domov nazaj naj pa kar pozabijo. Veliko rajši grem za podnajemnico v kako sobico do penzije kot pa domov. Tega si niti v sanjah glede na vse doživeto ne želim. Sem spoznala, da s takimi ljudmi pa četudi so to moji domači ne želim biti skupaj.

(odgovor članu lefairyon)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.6.2007 21:41:01   
podnajemnica7
Samoyedka hvala tudi tebi!

Neposredna povezava do sporočila: 7
24.6.2007 21:41:08   
tonja
Tudi jaz mislim, da je največ vredno to, da si si našla takega partnerja pri kateremu ti je lepo in se dobro počitiš, ne glede na to kaj pravijo tvoji domači. Starše imamo za to, da nam dajo življenje, nas hranijo, da zrastemo potem pa samostojno odletimo, kot ptički.
Res je fino, če lahko prideš domov, k ljudem, ki jih poznaš od svojega rojstva, vendar če to ne gre, se ne obremenjuj. Resnično bodi vesela za človeka, s katerim boš preživela svoja nadaljna leta, na katera boš imela lahko krasen spomin.
Glede stanovanjskega problema: skupaj ga bosta rešila in bosta lahko rekla to je najino in to znala ceniti in v tem uživati in biti na to ponosna. Če pa dobiš to šenkano pa nikoli ne veš koliko je v resnici vredno in tega ne znaš ceniti niti pri sebi niti pri drugih.

Srečno na vajini skupni poti! user posted image

(odgovor članu m76)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.6.2007 21:42:58   
podnajemnica7
Tdi tebi Tonja hvala!

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.6.2007 21:53:37   
DANVARI
Se strinjam s predhodnicami. Zdaj je pomemben odnos med vama s fantom. Kar se pa družine tiče si bosta pa verjetno slej ko prej ustvarila svojo, razširiš jo pa lahko s prijatelji. Kako pa fantova družina? Mogoče bi se lahko z njegovo stranjo bolj povezala za pomoč, vsaj potem ko bodo otroci in je kakšno zastonjsko varstvo včasih še kako dobrodošlo...

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.6.2007 21:57:31   
flecker1
Če bi jaz imela take starše, bi odšla od njih, čeprav bi me bolelo, ker sta pač starša. Ampak odnos do tebe je kt vidim kar si napisala zelo nesramno. Jaz svojim hčeram tega ne bi delala. Moja ljubezen do otroka je močna, vse bi dala, da bi otroka bila srečna, četudi izbereta napačnega fanta, bom pač tiho, samo glavno mi bo, da bosta srečna. In sedaj, ko je starejša hčerka stara 6 in pol, jo naučim in povem, da se lahko zanese name in mi zaupa vse, s tem bi rada da me vidi tudi kot prijateljico, kot sem v mladosti velikokrat zaupala svoji mami. No, naj ti povem, da za takšen odnos staršev ti ni potrebno točiti solze, čeprav verjamem da ti je hudo, ampak če si srečna z možem, naj ti bo on edina opora v življenju. pusti preteklost za sabo, zaživi na novo z ljubeznijo in kasneje, ko odločiš za starševstvo, boš tak mislim lažje prebolela tak odnos tvojih staršev. Kako se pa razumeš z moževim staršem? Vem da nihče ne nadomešča starša, zato je bolje da vse za sabo pustiš, misli raje na svojo srečo.

Neposredna povezava do sporočila: 11
24.6.2007 22:00:02   
podnajemnica7
Danvari Ja glede fantove družine imam pa res srečo ker pomagajo in tudi glede varstva otrok vem da ne bi bilo nikoli problema.Tudi finančno pomagajo že sedaj. Vedno kak euro stisnejo v roko pa če otdrgajo od ust. Glede mojih jim pa svojih otrok res ne bi vozila. Kar naj jih drugje dobijo, seveda ČE.

(odgovor članu DANVARI)
Neposredna povezava do sporočila: 12
24.6.2007 22:10:06   
podnajemnica7
Flecker 1 , zelo me je ganilo, ker si rekla da je tvoja ljubezen do otrok močna in da bi vse dala da bi lahko pomagala po svojih močeh. To me je zelo ganilo. Jaz sem vedno to pogrešala. Vedno sem se počutila tako samo. Nikoli nisem čutila prave topline. Mami me ni nikoli stisnila v objem. Ona ni topla ženska, ampak je hladna in trda. Jaz sem vedno zelo trpela zaradi tega, da bi se res veselila skupaj z menoj in mi stala ob strani in vlivala moč in energijo. Vem, da bom svojim otrokom, če ne bo prepozno, kar jokam sedaj dala vse in še več kar sem sama pogrešala, pa čeprav te ne bo avto za 18 let in draga darila, ampak ljubezen.

Neposredna povezava do sporočila: 13
24.6.2007 22:22:34   
Anonimen
Ne razumem, kako jih po vsem tem sploh pogrešaš. Razumem, da si želiš družino, ampak nekoč si boš svojo ustvarila. Starše pa preboli, pusti preteklost za sabo, osvobodi se tega in zaživi na novo, neobremenjeno. Začni živeti v sedanjosti in za prihodnost, ne v preteklosti.
Verjamem, da te boli, da je hudo, tudi jaz imam bolj hladne odnose s starši in vem, da ni fino, samo to boš morala prebolet. Čas bo prinesel svoje. Uživaj s svojim fantom in ne dovoli, da ti ostalo razžira notranji mir.

Neposredna povezava do sporočila: 14
24.6.2007 22:51:37   
podnajemnica7
Tašonka hvala tudi tebi. Res je prebojeti bo treba. In živeti za danes in jutri in se ne več preveč obremenjevati in imeti jezo v sebi. Pač jim oprostiti ker so taki. Glavno je, da imam zdravje, ljubezen in službo. Ostalo pa bo že.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
24.6.2007 23:12:58   
Colt
Draga podnajemnica7...noben izmed nas (po večini) nima popolne preteklosti in popolnih staršev. Vseeno pa gre tvoja zgodba v ekstreme in žal mi je zate. Opažam pa sledeče:

-V glavi ima relativno pošlihtano
-Prihodnost imaš zapolnjeno z načrti
-Veš na koga se lahko zaneseš in na koga ne

In te tri točke se mi zdijo dobra osnova za naprej. In tja moraš gledati, NAPREJ! Tvoja familija bo morda spoznala svoje zmote, morda nikoli. Ni važno, Važna si Ti in tvoja potencialna bodoča familija. Oklepaj se tega in ohrani upanje. Mi smo s teboj!

Gregauser posted image

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

Neposredna povezava do sporočila: 16
24.6.2007 23:25:13   
podnajemnica7
Colt, se strinjam imaš prav! Hvala ti.

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 17
24.6.2007 23:33:35   
Colt
Mam vedno prav. In to postaja tečno user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

Neposredna povezava do sporočila: 18
25.6.2007 9:55:51   
snake
groza, takih ljudi ne razumem(mislim na tvoje starše)....svojemu otroku dobesedno želijo slabouser posted image   prav si naredila da si šla stran, ustvarisi družino in bodi do svojih otrok dobra in ljubeča, ker sama si vidla in občutla na svoji koži, kako je hudo če so starši proti tebi kar brezveze..............ZELO PRIDNA MAMICA BOŠ PO MOJE!!!

ne upam si pomislit da bi moja zlata mamica bila takšna, kar na jok mi greuser posted image mama je edina oseba ki mi največ pomeni v življenju, vedno je tam ko jo rabim, še vedno me objame in boža po laseh pa čeprav sem velikauser posted image srečno ti želim

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 19
25.6.2007 10:36:43   
LARIKA
Joj prav ne morem verjeti no user posted image user posted image user posted image . Pa kaj staršem ni jasno? No sej ne rečem, tudi moja tašča je precej podobna tvoji mami, pa vseeno. Jaz jo ignoriram, moj mož pa tudi, pa čeprav živimo skupaj, samo še kak mesec, potem pa spokava na svoje user posted image .

Strinjam se z vsemi predhodniki, še posebej z Coltom, ki ima vedno prav user posted image - tako pravi on. No tukaj ima res. Tudi jaz opažam, da si pozitivno naravnan kar se tiče prihodnosti, in prav je tako user posted image - Ob sebi imaš partnerja, ob katerem si srečna, pa čeprav spita z jogiji na tleh. Imata drug drugega, skupaj sta srečna in to je tisot kar je pomembno. Ne sekiraj se če ga tvoji starši ne sprejemejo, očitno ne sprejemajo tudi tebe. Tako, da punca glavo gor, nasmej se sončku in vajinemu skupnemu življenju. Ne obremenjuj se s svojimi starši, ker tega niso vredni. Niso vredni, da jim rečeš mama in oče. Ti pa glej na to, da boš nekoč boljša od njiju, no saj to si že sedaj user posted image user posted image user posted image user posted image

Imejmo se radi

(odgovor članu snake)
Neposredna povezava do sporočila: 20
25.6.2007 10:40:30   
LARIKA
Snake tudi jaz sem tukaj pogrešala telesni stik mame in nje. Nobenih ojemov, poljubov, besed, da jo ima rada user posted image user posted image user posted image . Tega res ne razumem. Jaz sem odrasla, poročena, pa me mami full velikokrat objame, pa reče da me ima rada, pa mojega moža tudi, on je za njo kot njen sin ki ga nikoli ni imela rada. Res ne štekam staršev, ki delajo vse mogoče, samo da so njihovi otroci nesrečni user posted image . Podnajemnica res mi je hudo ko berem tale tvoj postek. In se strinjam s snake, da boš BOLJŠA mamica in starš kot je bila tebi tvoja mama. In prav je tako. Ti si že sedaj boljša od nje, njih vseh! user posted image

Imejmo se radi

(odgovor članu LARIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 21
25.6.2007 11:15:23   
podnajemnica7
Ojla Snake in Larika. Kar sem napisala je res. Verjetno jim ni bilo nikoli prav všeč, da sem mislila s svojo glavo. Moj brat je bil vedno moje živo nasprotje in je bi vedno tiho in se ni nikoli tako postavljal zase kot jaz. Zato pa je copata in doma in samski in pod komando staršev. Če se mati odloči da bi šla v trgovino ali kam jo mora revček peljat. Mama je sama totalno nesamostojna, rada pa vidi, da si morajo drugi vzeti čas in jo voziti naokoli. Vedno je hotela biti nekaj več. In če sem za karkoli rabila denar ko sem bila še doma je bilo vedno težko dat. Pri vsem tem pa imajo oni 3 podnajemnike in jim ni ravno težko v življenju. Jaz od tega nisem imela nikoli nič ker imajo s tem plačane vse položnice pri hiši ni še marsikaj drugega. Ampak sem vesela da sem zase in da kar zaslužim pametno porabim in da se nekako prebijem skozi mesec, pa čeprav sem vedno v limitu. Ampak tako živi večina Slovencev in se ne sekiram preveč s tem.

(odgovor članu LARIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 22
25.6.2007 11:23:09   
LARIKA
Podnajemnica,..sej ne da bi dvomila v tvojo izpoved, verjamem ti user posted image . Zato pa pravim, da sem to full pogrešala v tvoji izpovedi. Ker ne razumem kako so lahko starši takšni do svojega otrokauser posted image . Da ti ne želijo sreče, ljubezni,..nekaj je hudo narobe z njimi. Ti si k sreči drugačna in zato boljša oseba. Kar je najbolj pomembno. Ne sekiraj se zaradi njih, ti bodi srečna, da si boljša in da imaš partnerja, ki tebi odgovarja in ne njim. Ti živiš z njim in ne oni, zato si pomembna ti, oz vidva user posted image user posted image user posted image user posted image

Imejmo se radi

Neposredna povezava do sporočila: 23
25.6.2007 11:32:30   
Colt
Ma Podnajemnica...primi starše in jih za nekaj časa vrzi v našo novo Nadkanto user posted image
Drgač pa maš fajn zastavljeno smer življenja, samo drži se jo user posted image

AMEN!

(odgovor članu LARIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 24
25.6.2007 11:54:20   
snake
jaz imam eno zelo dobro kolegico, ki ima iste starše če ne hujše ko tvoje, ki so njo in sestro vrgli iz hiše pri 18 ona in sestra 17.....hodile so še v šolo in delala oz.garale vsak dan po šoli da so preživele.........zdej so se pobrale, imajo fante, živijo z njimi in so tako uredu, ne moreš verjet da jih je una mati rodila, nič nimata po uni zmešani babi.........delajo, uživajo v življenju in so prekinile stike s ta starimi in živijo toliko boljše ko prej::::)))) evo še to sem hotela napisati,,,,,,,aja pa ena je že mami in ima svojega otroka najrajši na svetu in izžareva ljubezen vsepovsod...........srečno in pogumnouser posted image

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?