|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   I'm back.....:)))
2.11.2004 12:52:22   
pika74
Ojla bejbike,

Sem že doma. Vam morm povedat, kako je blo na HSG.

No včeraj sem zvečer ob 8h popila odvajalni čaj, ki je prijel šele danes zjutraj. Potem me je moj dragi peljal v Lj v KC, kjer sem šla najprej v sprejemno sobom, da so me popisali. Med vožnjo sem vsa :( ugotovila, da sem pozabila tablete proti bolečinam doma:(:(.

In potem sem sedla pred tista vrata in čakala in gledala levo, desno :zmeden2::zmeden2: in razmišljala, kako hudo bo bolelo...jao, čist nč mi ni blo fajn. Pol je pa pršla ven ena prijazna sestra in mi dala kozarec vode in 2 tabletki proti bolečinam (Spasmex forte) - huh mi je kar odleglo ;). In fuuuuul je bla prijazna. Potem je prišlo še ene par punc - vse z istim namenom. In vsaka je dobila pijačo;).

Po zaužitju je tale pijačka počasi začela delovat in kaj kmalu sta tudi nervoza in strah minila. Pa kar malo :zaspan::zaspan: sem postala. No potem je šla not prva :( in prišla ven nasmejana:bravo::bravo::bravo:. Potem pa sem bila na vrsti jaz :ups::ups:. Vam povem. Sedeš na mizo in se začne tako, kot običajen pregled. Potem ti povejo, da bo mogoče malo bolelo in jaz sem bila pripravljena, da me bo fuuuuuuul bolelo, pa potem sploh ni tolk. Mičkn je že no. Ampak samo tako kot boli ob M. Na koncu te še malo slikajo in ... fertik. Mi sploh ni blo jasno, da je tako hitro minilo.

In potem je šla naslednja not itd. itd. Vsaka pa je prišla ven nasmejana :)-:)-:)-. Potem smo se zunaj kar začele malo pogovarjat in je blo prou hecno, ker smo ugotovile, da smo imele boljšo kelnarco, kot drugi pacienti. Pred drugimi sobami so namreč čakali in prav tako dobivali neko tekočino, samo ni bilo videti ravno okusno - bljak neki belga:)-:)-.

Na koncu smo dobile izvide in si jih takoj pogledale: in meni so napisali, da imam levi jajcevod zelo slabo prehoden in da bo treba še na laparoskopijo in histeroskopijo. Desni pa je malo razširjen:bravo::bravo:.

Takoj, ko sem prišla ven iz KC me je zunaj čakal moj in sem dobila veliiiiko Milko z lešniki:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-.

Zdaj se pa malo certam na kavču pod koutrom in seveda brez RR pa tud ne gre ;).

Fajn bodte punce, pa hvala vsem za lepe želje in spodbude.

Lp,
Pika74
:metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
2.11.2004 12:56:16   
ninca
ojla bejbika :)-:)-:)- !!!
samo da si OK, da je vse ql s tabo in da si prišla "živa in zdrava" nazaj 9nebesa
res lepo, da te je tvoj :love: počastil zu veliiiiiiko milko :bravo:
brez RRja pa itak nobena ne more tk da...
...pridno leži pod kouterčkom in se imej fajn...

:rozica::roza::roza::roza:

...papa, nina :sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.11.2004 12:56:27   
pravljica
pika sory...sam zakaj se dela ta pregled?

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.11.2004 12:58:29   
anadejka
Heeeeeey!!!!!!:love::love::love::love::love::love:
Wellcome back!!!!!

Še enkrat lepe pozdravčke,pa ti se kar fajn pocertaj,sej si si zaslužla!!!!

Mmmmmmm a mi daš mal milke?

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.11.2004 13:02:08   
onja
Pika 74,

bravo!!!:bravo::bravo::bravo:
Zdaj pa čimveč:sloncek::sloncek::sloncek:Moji prijateljici je po nekajletnem trudu uspelo ravno po tej preiskavi!!
Želim ti čim prej :modri::roza:!

Pozdravček, Onja

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.11.2004 13:03:59   
pika74
Pravljica,

HSG ti naredijo, da ugotovijo, kakšna je prehodnost jajcevodov in maternice. To je v bistvu slikanje maternice po domače. Histerosalpingografija ali nekaj takega. Histero je maternica...salpin ne vem, grafija pa nekaj v zvezi s slikami:)-.
Skozi maternico ti potisnejo neko tekočino, ki mora potem priti skozi jajcevode in to se potem na sliki vidi kot kontrast. Če kontrasta ni, pomeni, da je jajcevod zamašen. Toliko zelo na kratko in zelo laično. Naj mi ne zamerijo dohtarce, če sm kej falila.

In pri meni so ugotovili, da je en jajcevod zelo neprehoden. To pomeni, da semenčece v bistvu ne more priti do jajčeca. Skratka, treba bo odstranit kakšno oviro oz. odmašit jajcevod. To pa naredijo pri laparoskopiji ali/in histeroskopiji. Mislim da je tko.

lp,
Pika74

andrejka76 boš mogla kr hitr pridit, tole gre k :hudicek: mmmmmmm:)- kok je dobra:)-:)-:)-

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.11.2004 13:04:13   
ninca
pravljica...
http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?msg=162603&id=20685&idk=91
to je včerajšnja debata...pa so se tudi okoli tega pogovarjale...tu imaš pa naslov od tistega posta kjer je napisano zakaj je HSG!!!;)

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.11.2004 13:06:10   
pika74
kok je blo smešn - prej sm eni od punc, k je tud dala HSG dons skoz mal probala razložit izvide, ker ni mela pojma....in sm ji tkoj rekla, da ma ona tud zamašene CEVOVODE!!!!:)-:)-:)-:)-:)- pa me gleda debel- ajaaaaaa sm rekla ne CEVOVODE - JAJCEVODE!!!!:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.11.2004 13:35:19   
pravljica
hvala vam...ampak res nisem mela pojma kaj bi naj to blo ko sem vas brala :ups:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.11.2004 13:36:30   
pika74
Sej zato smo pa me tukaj. Tud jaz sem bla čist nevedna, ko sem prišla na RR tam nekje junija. Pa so me vsega naučile:bravo::bravo::bravo::bravo:.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 10
2.11.2004 14:38:32   
Anitka
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: PIKA!

Si vidla, da ni bilo preveč hudo in priznaj, da ti je čokoladica po posegu kar fajn padla v želodček.

Držim :miska::miska::miska::miska: da ti uspe zanositi še pred ostalima posegoma in se bova v decembru tudi midve veselili najlepšega :darilo:

Pa pa,
Anitka:metulj:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 11
2.11.2004 14:42:17   
pika74
O Anitka,

Ravno zdajle sem Pušenjaku poslala eno vprašanje glede izvida. Napisano imam, da je desna tuba razširjena v saktosalpinks. Se kar malo bojim, da to ni ravno dobro. Najprej sem na hitro prebrala in samo da sem videla, da je nekaj razširjeno, se mi je zdelo, fino...zdaj bojo pa plavalčki lažje šli skoz...ampak kolikor berem po internetu, to ni najbolje...

nestrpno čakam na njegov odgovor...

lp,
Pika74

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 12
2.11.2004 14:47:57   
Anitka
PIKA :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: da ni nič narobe!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 13
2.11.2004 14:57:34   
pika74
http://med.over.net/phorum/read.php?f=19&i=52895&t=52890

evo dobla odgovor. Se pravi ne bom decembra s tabo vesela ob :modri::roza:.

Najprej laparoskopija, histeroskopija, potem pa mejbi bejbi. Zdaj vsaj vem, da lahko naročim karte za smučanje ;););).

Lp,
Pika74

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 14
2.11.2004 15:57:39   
Anonimen
Bravo Pika!:bravo::rozica::bravo:

(odgovor članu pika74)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
2.11.2004 16:18:02   
pika74
o :fis: :fis: :fis:

lej kaj sm se dons navadla :fis: :fis:

pikapolonce pa še ne znam :(

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 16
2.11.2004 18:22:37   
anajmad
Bova pa skupaj riti držale. Tudi jaz imam lapraskopijo (upam, da decembra).Bova pa skupaj:kava:pile v LJ in si držale pesti za:modri:.Lepo se imej:metulj:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 17
2.11.2004 18:56:44   
pika74
zmajnenu damjana - bova na vezi:miska:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 18
2.11.2004 19:43:15   
ZARA
ojla Pika...
me veseli da si tolk dobr opravla 'slikanje',sploh pa to,da ni blo bolece...

Upam na najboljse...

papa,mami + :muca: Zara

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 19
2.11.2004 19:47:35   
pika74
Ojla,

Men se zdi, da je blo tok neboleče samo zato, ker so nas nafilal z dvema spasmexoma forte. Men še zdej drži. Jst sm take sorte, da se me hitr prime že mejhna doza. Npr. če ruknem malčk alkohola - npr.deci piva, je že zadost, da sm šašava8)8)8).

Drgač pa zdej vem, da je problem pr men. Levi jajcevod zamašen, desni pa fuč - neke vrečaste oblike - mislm:(:ups::(:ups:. Pojma nimam, kako to uštimajo, če sploh lahko. Da bomo pa sam v levga cilal (če mogoče tega z laparoskopijo uspejo odmašit), pa tud ne vem. Ne vem, če je moj tok dobr strelc. Ni glih Rajmond Debevc:)-:)-.

Lp,
Pika74

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 20
2.11.2004 19:52:35   
ZARA
:)-:)-:)-...ma ti si 'neozdravljiva' optimistka...pa se s tako lahkoto jemljes vse skupej,pomoje bos na koncu dvojcke imela...

Dobra si!!!

paapaa:rozica:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 21
2.11.2004 19:56:19   
pika74
Sm tkoj za. Bo pa sam enkrat treba rodit:)-:)-:)-. Pol bosta pa v šol skup sedela pa en od druzga plonkala:)-:)-:)-.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 22
2.11.2004 19:59:14   
ZARA
A ne bi bli QL??
Da bi plonkala en od druzga,saj nebi blo problemov...:zmeden: z ucitelji...

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 23
2.11.2004 20:24:52   
pika74
Ej, če bosta fanta, jima bom tvojo :metulj:Zaro:metulj: predstavla - a prou:love::love:...:)-:)-:)-

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 24
2.11.2004 20:26:29   
Anonimen
Pika, hehe, bravo:)- :pika: se naredi pa tkole: : pika :
lp,:fis:

(odgovor članu pika74)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Patris Health®: Podpora za bodoče starše
photo
Patris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.