soncek.djukelica
|
jutro, ja, drugi mesec sem že bila na zzzs, pa mislim,da ne skozi! Prvih 10 dni sem še bila na delodajalca! Pa se mi je že poznalo na €! juhuhu! Koliko bo šele drug mesec! Moram se mal potožit! Včeraj sem govorila z enim frendom in me je prav razočaral! Pa imela sem ga za "prijatelja"! Ko je zvedel,da sem noseča, je vse živo spraševal...kako pa to, pa kdo je oče...pa jaz sem mislil,da si sama!No,sej sem bila, pa nisem več, nisem pa tega razlagala naokoli! In pol sem mu rekla, da sem izjemno razočarana nad njim, ker mi sploh ni čestital, ampak mi je skoraj očital,ker sem noseča! Pa mi pravi, sej se vidi,da si noseča, da sem sitna! Življenje ti zmeraj ponuja nova presenečenja! No, glede aresta imaš pa prav, lana! Jaz sem prosila svojega G, če mi predpiše kake sprehode, potrebuje svež zrak in nekaj rekreacije! Dokler še lahko, ker pri dveh se lahko vse skupaj hitro obrne in bom mogla res obležat! Moj naslednji pregled je 4.7, na ns mi je rekla,da pred 16 tednom naj se ne bi videl spol! A mislite, da bi mi na naslednjem pregledu že lahko naredil UZ, bom glih v 15 tednu, ker na ta dan moram dati vodo, pa izvidi iz prvega pregleda bodo že tam(kri in voda)! Mal me že firbec matra! Pa glede 3D UZ? Kje v lj. ga delajo? V katerem tednu je najbolj priporočljivo biti?