|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo v juniju
18.6.2007 18:12:50   
majci198
punce, tudi jaz vas zapuščam - user posted image  se je prikazala po 9 dneh zamude, kar se še nikoli ni zgodilo. user posted image veselo gremo naprej v novi krog, pa mogoče se nam naslednjič prikaže user posted image  ali user posted image .
držim pesti za ostale!!!

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 701
18.6.2007 19:35:50   
aurora28
Joj pa zakaj se ne prime, tega sploh ne bom nikoli razumela. Oba z možem sva zdrava, bila sem na laparoskopiji in histeroskopiji, mož je dal spermo in je bila ok in še to vsak dan seksava...pa nič, en velik nič. Pa kako je to sploh mogoče? Sicer user posted image še nimam, do 23.6. manjka še 5 dni, ampak jaz že imam občutek na začetek user posted image , tisto napenjanje in prsi sploh nimam občutljivih. Sem rekla, da ne bom preveč razočarana, če bo kljub vsemu prišla user posted image , ampak si ne morem pomagati, kljub temu, da si rečem, je v moji podzavesti še vedno črv, ki me grize in se sprašujem ˝ pa zakaj ne zanosim ˝.

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu majci198)
Neposredna povezava do sporočila: 702
18.6.2007 19:42:36   
tamala_82
aurora28 - baje ni dobro, da vsak dan slončkata, če hočeta konc ciklusa zagledat user posted image naj bi blo najboljš na 2-3 dni, da se moževi "swimerji" opomorejo! Moja teorija pa je taka, da treba user posted image takrat, ko vama paše! Ne bom moralizirala ... v glavnem - držim pesti, da čim prej zagledata svoj magični plusek!!!

Vsem, ki še čakate na pluske VELIKO SREČE in MIRNIH ŽIVCEV pa ne pozabite, da je 2007 plodno prašičkovo leto user posted image !! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 703
18.6.2007 19:56:37   
hmm
aurora28 nikar tako hitro ne obupaj, saj se še nič ne ve. Znaki za user posted image  so zelo podobni tistim pred user posted image , tako da še ne moreš vedeti, če vama je uspelo ali ne. Držim pesti, da vama je! Sem zdaj videla, da je ne pričakiješ en dan pred mano, torej bova skupaj švicaliuser posted image .

Novim user posted image  pa lahko rečem samo BRAVO!!! Neizmerno uživajte!

< Sporočilo je popravil hmm -- 18.6.2007 20:00:30 >

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 704
18.6.2007 20:23:26   
tejč29
Čestitke vsem novopečenimuser posted image .... jaz imam še 10 dni do datuma D, ampak se že čudno počutim (ne vem če je to to, ampak prvič sem imela tudi take simptome), upam da se nama bo tokrat posrečilouser posted image

(odgovor članu hmm)
Neposredna povezava do sporočila: 705
18.6.2007 20:26:04   
aurora28
Hvala Tamala_82 in Hmm user posted image , ampak res sem žalostna. Če ta mesec pride user posted image , bova prihodnji mesec z mojim dragim seksala na 2-3 dni in ne več vsak dan. A je pametno kaj piti, kakšen čaj ali kapsule, ki bi pripomogle k večji zanositvi?

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu hmm)
Neposredna povezava do sporočila: 706
18.6.2007 20:42:30   
tamala_82
aurora28 - sama nisem pila nič posebnega! Mogoče sem samo povečala dozo sadja in zelenjave user posted image   slončkala sva pa "po potrebi" - ponavad tko na 2-3 dni (vsak dan pa zihr ne, ker prvič - ni vedno časa, drugič - ni potreb user posted image , tretjič - mogoče kdaj tudi volje ni, kadar je za nama kakšen težek dan ... ) še vedno trdim, da je najboljše pri vsem, da ostanemo mirni in spontani! Bolj kot eno stvar forsiramo, slabše je ... je pa res, da se je težko skulirat, če si človek nekaj tako močno želi!

DRŽI SE pa ne obupavat!!! Štorkelj je veliko in ni hudič, da ne bi ena tudi vama prinesla user posted image !!!
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 707
18.6.2007 21:30:06   
hmm
aurora28 ravno sem brala članek o tem kako pogosto lahko user posted image , da najbolj sigurno zanosiš in je tako, da lahko user posted image vsaki dan, če je s spermiji vse v redu, če pa preiskave pokažejo, da tamali niso tako pridni, pa priporočajo na 2 - 3 dni. Toliko, da se ne bosta po nepotrebnem nazaj držala user posted image .

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 708
18.6.2007 21:41:33   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

punce meni user posted image  ni dal mira in sem danes zjutraj nardila test..... BC mini. rezultat: ralhla druga črtica. ampak res rahla oz. na eni strani malo bolj zadebeljena.... in jaz ne vem ali se veseliti ali neuser posted image . čeprav imam doma 4 letno hčerko sem mi je prvič na testu sploh nakazala druga črtica.....

bom jutri še enkrat nardila test pa da vidimo če bo kajboljše...

novi nosečki čestitkeuser posted image

Pina-1, pa ti si zakon!!!komaj čakam na mojo laparaskopijo!!!!!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 709
19.6.2007 7:22:07   
pina-1
jutro... meni pa danes čudne misli rojijo po glaviuser posted image . punce je možno da je test lažno pozitiven??????
veselje, da sem prvič v življenjuz zagledalauser posted image  na testu je bilo včeraj na višku. tudi moj user posted image  je včeraj vidu črtici na testu, danes me pa spodaj vse boli, kot pred user posted image , pa se mi zdi da me prsa ne bolijo več tolko... ma same neumnosti mi hodijo po glavi... testa pa danes nisem še enkrat delala. bom jutri....

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 710
19.6.2007 7:37:21   
janney
Punce dobro jutro!

Sporočam, da me je user posted image  včeraj obiskala in to kar 2 dni prej tako da gremo julija v tretji krog!

Vsem srečkam nosečkam čestitam za ostale pa držim velike pesti da bojo user posted image user posted image  .

lp

Janney

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 711
19.6.2007 7:44:27   
tamala_82
pina-1 - ponovi test!! Mislim, da test ne more kar tako bit lažno pozitiven! Zakaj ne probaš še s Clear Blue-jem? No daj .... DRŽIM PESTKE, da se mi pridružiš v klubu "februarčice" user posted image user posted image user posted image

Jaz sem danes ponovila test še s CB in je bil spet plusek! user posted image user posted image user posted image   pina-1 DRŽI SE in glavo gor - think pink !!! user posted image user posted image user posted image

Vse ostale, ki še upate in verjamete, da user posted image ta mesec ne bo - tudi za vas držim pesti, da se mi pridružite v čim večjem številu!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 712
19.6.2007 8:05:46   
Suzi*
Včeraj sem bila anonimnauser posted image , danes zjutraj sem pa delala test in zagledala user posted imageuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Tako da tamala_82, hitro kupita stanovanje, da začneva skupaj s sprehodi!!!  user posted image user posted image

Vsem, ki še čakate na user posted image user posted image  želim veliko sreče, če ne v tem pa v naslednjem krogu!!!  

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu tamala_82)
Neposredna povezava do sporočila: 713
19.6.2007 8:12:27   
tamala_82
Oooooo Suzi* SUPER!!!! ČESTITAM!!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa bova res skup vozičkale!!!!! sem res fuuuuuul vesela za obe!! user posted image user posted image user posted image user posted image hip hip hura!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ratalo nama je!!!!!! matr, smo carice user posted image user posted image user posted image

se bereva na zs user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 714
19.6.2007 9:21:56   
mlavla
Spet se čisto na hitro oglašam..saj me čaka učenje...Vseeno pa mislim tudi na vas in močno stiskam pesti!!!
Suzi* tebi pa iskrene čestitke1!!user posted image

Junijske USPEŠNE borke!!!

01.06. - pin  v nove bojeuser posted image
01.06. - mary_lou srečka nosečka user posted image
02.06. - renata nana v nove bojeuser posted image
02.06. - Sandra-4 v nove bojeuser posted image
02.06. - neli77 

02.06. - kovič v nove bojeuser posted image
03.06. - Mbee  srečka nosečka user posted image
04.06. - nataša76
v nove bojeuser posted image
04.06. - nf v nove bojeuser posted image
05.06. - Tavi v nove bojeuser posted image
05.06. - matejka78 v nove bojeuser posted image
05.06. - PC Baby v nove bojeuser posted image

05.06. - listek1 srečka nosečka user posted image
06.06. - Stella80  v nove bojeuser posted image
07.06. - pilotgirl  v nove bojeuser posted image
07.06. - Jasnaa v nove bojeuser posted image
07.06. - majčula
07.06. - PATRICIJA_22
07.06. - jurka6 v nove bojeuser posted image
08.06. - Anitka v nove bojeuser posted image
08.06. - mlavla
srečka nosečka user posted image
08.06. - teejaa  v nove bojeuser posted image
08.06. - bumbum v nove bojeuser posted image
08.06. - Katja271 v nove bojeuser posted image
?? .06. - Louisa srečka nosečka user posted image
09.06. - kepica v nove bojeuser posted image
09.06. - dolenjka srečka nosečka user posted image
09.06. - lara light
09.06. - trma79
09.06. - majci198 v nove bojeuser posted image
10.06. - **Nina**  v nove bojeuser posted image
10.06. - pikicaa25 v nove bojeuser posted image

10.06. - lunca69
10.06. - Pat74 v nove bojeuser posted image
10.06. - Larisa69
10.06. - kitka1 v nove bojeuser posted image
10.06. - tamala_82 srečka nosečka user posted image
11.06. - luna68 v nove bojeuser posted image
11.06. - macka27
12.06. - maša82

12.06. - kesora
12.06. - bela vrtnica 
12.06. - Mateja81 srečka nosečka user posted image
12.06. - češna
13.06. - bekyca v nove bojeuser posted image
13.06. - MARTINŠČICA v nove bojeuser posted image
15.06. - SM10
15.06. - sasy20 v nove bojeuser posted image
15.06. - pepa6 v nove bojeuser posted image
15.06. - muci78 
16.06. - Paprika76
16.06. - TittyK  v nove bojeuser posted image
16.06. - amaya srečka nosečka user posted image
17.06. - Katy\o/ v nove bojeuser posted image
18.06. - Galadriel
18.06. - kimmii
18.06. - Muca83 v nove bojeuser posted image
18.06. - Srčekgirll v nove bojeuser posted image
19.06. - daga11 v nove bojeuser posted image
19.06. - pina-1 srečka nosečka user posted image
19.06. - 80kaja
 ??.06. - Suzi* srečka nosečka user posted image
20.06. - HEL36
20.06. - pokec
20.06. - lejca
20.06. - janney v nove bojeuser posted image
21.06. - sonček33
23.06. - PAMELA
23.06  - ledenka
23.06. - monikap
23.06. - Jo@n
23.06. - aurora28
24.06. - tejčica30 
25.06. - ANIME
25.06. - andre3a
25.06. - sapi
26.06. - hmm
26.06. - Sandra-4
27.06. - florita
28.06. - tejč29
29.06. - renata nana
30.06. - nf
30.06. - meggie

30.06. - rebeca 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 715
19.6.2007 9:27:47   
kesora
kesora je dobila user posted image
na žalost.

Moji fantje so moj največji zaklad!

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 716
19.6.2007 10:16:43   
sasa78
Vsem nosečkam čestitke. B R A V O!!!!user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Ta mesec vas pa je!

Vsem ostalim pa veliko sreče user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in da čimprej to postanete!!!!

Glede na to da me ni še na seznamu - se vam drugo leto pridružim - upam da boste do takrat že vse vesele mamice ali pa srečne nosečke DRŽIM PESTI ZA VAS IN VAS KAR REDNO SPREMLJAM. user posted image user posted image

PO33 POGLEJ NA SPOROČILA!

DOLENJKE OZ. NOVOMEŠČANKE LEP POZDRAV - ŠE ENA JE TUKI!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu kesora)
Neposredna povezava do sporočila: 717
19.6.2007 12:52:34   
Katja271
Ijoj ... kako sem jst vesela za vse junijske nosečke!!! juhuhu!!!user posted image
Vsem vam čestitam in želim čudovito nosečnost pa pridne in predvsem zdrave otročke!

PS: še jst se prfočkam med Dolenjkeuser posted image

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 718
19.6.2007 13:07:09   
tamala_82
Uuuuu Katja271 pa nas je res pol dost - Dolenjk mislm user posted image bo treba že klub nardit ... če mamo lahk "klub klomifenk" mamo lahk tut "klub Dolenjk" user posted image user posted image

punce držte se!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katja271)
Neposredna povezava do sporočila: 719
19.6.2007 13:28:01   
Katja271
user posted image  user posted image  user posted image  hahaha, Tamala_82, ta je pa dobra - "Klub Dolenjk"  -  jeeeee... jst sem za! Bomo predebatirale novomeške ginekologe, porodnišnice, lekarne in take stvari, ki pašejo na ta forum. Drugače nas bodo pa že dol zbrcal, če bomo šle komu na živce user posted image

(odgovor članu tamala_82)
Neposredna povezava do sporočila: 720
19.6.2007 13:34:32   
Suzi*
ooo, super, že 4 dolenjke na kupu! čudovito!!! user posted image user posted image   dolgčas nam ziher ne bo!!!! user posted image   .smo dolenjke znane po "dolgih" jezikih, skos nekej čvekamo. user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Katja271)
Neposredna povezava do sporočila: 721
19.6.2007 13:46:03   
Katy\o/
Kul, tut jaz se vpišem v "Klub Dolenjk". user posted image

LP

Postali smo mala družinica! :)

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 722
19.6.2007 14:40:54   
SM10
Vaaaauuuuu kolko nosečk. Bravo punce.

Maša 82 sem bolj površno vse skupaj prebrala, zato nisem zasledila, kdaj greš na laparoskopijo. Jaz bom do konca tedna zvedela datum za mojo lapar.

Aja še to, da se je moja ulila 17.6. z dvodnevno zamudo.

Še sreča, da se vska mesec nam pridruži še kakšna nova nečakajoča, ker se mi zdi, da bi drugače konec leta ostala čisto sama na tem seznamu. Upam, da čim prej mine laparo in histero, da bomo spet lahko v akciji.

(odgovor članu Katy\o/)
Neposredna povezava do sporočila: 723
19.6.2007 14:44:23   
80kaja
vsem srečkam nosečkam čestitam iz srca....
moja user posted image  pa je seveda prišla in priklicala solzice na že tako utrujene učke...upanje izgubljam iz meseca v mesec in ni mi več jasno odje naj nabiram moči...
pozdravček vsem

(odgovor članu Katy\o/)
Neposredna povezava do sporočila: 724
19.6.2007 15:21:37   
amaya
Kaja: glavo gor in ne obupaj....Vse ob svojem času. Jaz sem bila tudi vedno potrta potem pa nekega dne se je le zgodilouser posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu 80kaja)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?