Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alj Kje si prebrala da je naraven porod ENAKO EA?? En te ja naflancal. Ja poznam primer da otrok ne pride ven po isti poti kot je moj: reče se mu CR - ti sploh ne bo treba rojevati. No, pol jih je pa zlo mal, ki naravno rodijo, ker jih zelo veliko prejme vsaj kakšno snov za lajšanje bolečin, ki btw otročku veliko bolj škodijo kot EA, ki kolikor vem, ne škodi sploh, ker anestetik ne pride do njega. Uh, pa še dobr, da si me seznanla s CR, ker tega pa res nisem vedla. Ampak moram bit pa res hudo blond, da sem misnla, da sem rodila po naravni poti, ker sem rodila skozi porodni kanal in k sreči nisem rabila CR. IZVIRNO SPOROČILO: alj Ja je res zanimivo ko imaš toliko proti strupom v medicini, pol pa slišim za EA, pa da "iščeš" raznorazne "napravice" da bi rodila ko da te ni tam ali da sploh ne bi bilo treba???... ko je kriza so pa dohtarji kar u redu, a ne? To da moj porod brez EA enačiš z EA....pa probi po moje, pa se hecaj potem! V končni fazi, kaj tebe sploh vse to briga? Pucaj si komplekse kje drugje. Pa ko si taka pristašica strupov v medicini, pa vzam kakšno tabletko, ki ti bo pomagala, da se nehaš obremenjevat z mano. Ker to škodi zunanji lepoti, notranji pa še bolj. In dokler ne probaš, ne pametuj, da je roditi z EA ali pa s TENS-om, kot da te ni tam. In če bi me tko sekiral, da vsaj ne bi blo treba rodit, si najbrž tud otroka ne bi dala narest. Bom pa mogoče pri ta tretjem probala po tvoje, da se bom lahk hecala potem.
|