|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avguštine
15.6.2007 22:04:00   
beba76
Lampica, a ti kar spremljaš, kera je prisotna na temi??user posted image

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
15.6.2007 22:04:51   
beba76
Bambina, ni mi jasno, a je to bil en komplet al kak?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
15.6.2007 22:05:58   
beba76
Kratke hlače+majca, krilce+majca in še top?? Je tak prav?

Res poceni, Kje pa to prodajajo za tak dnar?

Neposredna povezava do sporočila: 1403
   [Brisano sporočilo]
15.6.2007 22:07:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu beba76)
  Neposredna povezava do sporočila: 1404
15.6.2007 22:07:08   
lampica
Beba vsaj ti upaš n kaj. Pr nam nič ne bo. Že naprej vem. Verejtno bo zelo truden. Mene p apol tud vse mine ko predolg čakam.

Bambina. To ej pa ful pocen. <kje pa si kupovala. Pr nam sem iskala čist navadne kratke hlače. pa nič pamentenga.
Za znoret. ne maram, da ga tist agumica tiši okol trebuha. Mu bom mogla kar sama še kake nardit.

Neposredna povezava do sporočila: 1405
15.6.2007 22:08:03   
tiasha77
IZVIRNO SPOROČILO: beba76

Tiasha, da ne boš preveč zapravila user posted image user posted image user posted image

Jaz sem si kopalke letos že nabavila, so pa Beti. Me pa mikajo še ene Skiny...user posted image

Nisem, beba76, hvala ker skrbiš zameuser posted image . Smo pršle s kolegicami tam, pa je blo tko vroče - prava savna - da te vse mine, da o gužbi sploh ne govorimuser posted image , smo čakale najprej za probat, pol pa še na blagajni, mi je blo kar slabouser posted image . Izbira kopalk pa na nuliuser posted image  tak da sem jih pol kar v trgovini po redni ceni nabavlauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
15.6.2007 22:08:17   
lampica
ja čakam, če bo katera za čvek.user posted image  Drgač pa išem kak fajn recept za jutr za južno. že ne vem kaj kuhat.

(odgovor članu lampica)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
15.6.2007 22:08:39   
tiasha77
IZVIRNO SPOROČILO: beba76

Kratke hlače+majca, krilce+majca in še top?? Je tak prav?

Res poceni, Kje pa to prodajajo za tak dnar?

Res je poceniuser posted image

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
15.6.2007 22:09:44   
tiasha77
IZVIRNO SPOROČILO: lampica

Kakšne kopalke nosite. Enodelne ali dvodelne? Jz mam kr dvodelne, čeprav imam šlaufe! Briga me!

Dvodelneuser posted image  pa imam tudi šlafeuser posted image user posted image user posted image  pa me ne briga, sej se vidi zakaj souser posted image

(odgovor članu lampica)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
   [Brisano sporočilo]
15.6.2007 22:09:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lampica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1410
15.6.2007 22:12:41   
lampica
Ma nevem, akj kuhat. nekaj bo sigurno iz mesa. Moram skrinjo malo spraznit, ker bo kmlau meso prestaro.user posted image  Sam bi pa rad da bi blo kaj drgačnega. Saj se človek preobje vedno isto narejenih stvari.

Neposredna povezava do sporočila: 1411
15.6.2007 22:14:48   
lampica
Tiasha, ja šlaufi se pa res vidjo od kje so. jz imam še strije, ki so že nekaj zbledele, nekaj so pa še fajn vidne. Pa saj je vseen. Sem bla tri mesce po porodu na dopustu, pa me je vsak čudn gledu. Še dobr d aje bil mali zraven,da so vidl zakaj imam strije in zakja šlaufe.

(odgovor članu lampica)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
15.6.2007 22:16:19   
beba76
Kopalke mam tudi jaz dvodelne, šlaufe pa itak tudiuser posted image user posted image user posted image . Drugače je itak brezveze met dvodelne, ker ni nič za videt user posted image

Mi bomo jutri zunaj pekli, ker pridejo eni kolegi iz MB, pa kopali se bomo/do, če bo seveda vreme.

(odgovor članu lampica)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
15.6.2007 22:17:45   
lampica
Beba zdaj pa še reč, da imate bazen? Joj kak ti zavidam!

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
15.6.2007 22:17:49   
beba76
A si sploh predstavljate, kake bi ble brez šlufov???? Jaz mama tak ene dva, ko se vsedem - ko stojim sem še dokaj ravna, ko pa se pripognem ali vsedem pa user posted image user posted image

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
   [Brisano sporočilo]
15.6.2007 22:19:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lampica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1416
15.6.2007 22:19:35   
beba76
Jap, ga mamo - 5 metrskega in je za deco zakon. Se je najstarejši šel danes ob 7 zvečer kopat user posted image . Jaz se še pa nisem...ker mam šlaufe in mi je nerodno. Razmišljam, da bi šla zdaj na nočno user posted image user posted image user posted image . Sem bla nazadnje na nočnem na morju, ko smo naredili Gala na Kamenjaku (joj, kak je blo lepoooo!!)

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
15.6.2007 22:20:43   
lampica
Beba, če kdo ve kak zgledajo šlaufi, sem to sigurn jz. Pr men sta tud dva velika. Mene kar nad vodo drži. S eni ba,da bi šla pod vodo.

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
15.6.2007 22:22:01   
beba76
Lampica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Jaz pa žal moram plavatuser posted image

(odgovor članu lampica)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
15.6.2007 22:22:07   
lampica
Ha, ha, ha! Tud mi ga bomo nekoč imel. Upam!

(odgovor članu lampica)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
15.6.2007 22:23:10   
lampica
Sem pozabila povedat, da se držim bolj plitve vodeuser posted image . se bojim globoke vode.

(odgovor članu lampica)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
   [Brisano sporočilo]
15.6.2007 22:23:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lampica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1422
15.6.2007 22:23:25   
beba76
Ma, zdaj so že ful poceni! Ta naš je bil 170 EUR, pa so se otroci odločili, da si ga kupijo. Pa je Vasja zadnjič izjavil, da bo pa zdaj vstopnino pobiraluser posted image

(odgovor članu lampica)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
15.6.2007 22:24:33   
beba76
Lampica, v plitvi pa šlaufi itak nimajo efekta. Pol se jih lahko kar znebiš user posted image . Maš to brezveze na sebi user posted image

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
   [Brisano sporočilo]
15.6.2007 22:24:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu beba76)
  Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.