|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj to pomeni?
13.6.2007 16:41:38   
Anonimen
Počasi se mi že meša, ker ne vem, pri čem sem oziroma pri čem sva s fantom. Situacija pa je sledeča.
S fantom se imava zelo rada in pogovor dostikrat nanese na otroke. Občutek imam že dolgo, da si jih fant želi. Jaz sem pripravljena začet delat na dojenčku takoj, kar moj fant tudi ve. Na različne načine mu dam to tudi vedeti, ampak njegove reakcije so takšne: da morava bit glede tega spontana, da mora it po filingu, da bo prej kot mislim ipd....Ko mi zmanjka KT mu omenim, če bi šla po nove ali ne, odgovor pa je vedno, da jih naj kar vzamem, da prekinem lahko z jemanjem takoj, ko se odločiva.  Vse skupaj je že hudo čudno. Grozno se počutim, ker  po eni strani nočem silit  vanj, po drugi  pa  bi rada vedela takoj, kater mesec bi rad začel delat na tem. 
user posted image
Ali lahko sploh zahtevam od njega, da se naj bolj natančno opredeli in mi ne daje lažnega upanja?

Zmedena sem, ker pravi, da bo mogoče kaj na morju, včasih pravi, da bo Božiček mogoče prinesel kaj lepega...
Vem pa, da si zelo želi otrok. Večino časa poudarja spontanost...user posted image

Kaj naj, da se mi ne zmeša??

Vsaka besedica dobrodošla. Hvalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj to pomeni?
13.6.2007 16:49:08   
Anonimen
veš kaj je rekel meni moj: skupaj sva se odločila , da ga bova delala, kdaj ga bom naredil pa bom odločil jaz user posted image  Odločil se je novembra, zanosila sem januarja user posted image user posted image user posted image . Po mojem je dobro, da ga malo pustiš na miru, ne omenjaš nič otročka, kar greš po nove kt... pa bo imel občutek, da je on šefuser posted image  in se bo kaj kmalu odločil, da njegovo dragoceno seme ne bo hodilo v nič.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
13.6.2007 16:51:51   
Anonimen
Ne sili vanj in počakaj na tisti trenutek, ko bo rekel: Draga, zdaj bi pa rad naredil otroka... Se bolj splača počakat, kot pa težit.. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
13.6.2007 17:06:24   
daddy
    Ej, tak čist mal me tole spominja na jadikovanje tipa "hm, sej mi je rekel, da me ljubi ..... ob 17.30, pa potem ob 18.00 tudi .... ampak zakaj mi tega ni rekel tudi ob 18.15 ??????? sumljivo, nevarno, nekaj ima za bregom, bla bla bla ....."

Povej mu. Reci, jasno in glasno. Hočem otroka. Takoj, zdajle, ta hip. Prosim, bodi fer in se zjasni konkretno, kaj misliš okrog tega. Konkretno, ne ti men o spontanosti, ker ko se neha jemat KT, itak ne zanosiš takoj naslednjo sekundo, kot zmotno mislijo nekatere vsevedke, ampak traja različno, mesec, dva, tri, tudi šest in celo več. Ekola, pa je spontanost tu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.6.2007 17:25:55   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: daddy
   Povej mu. Reci, jasno in glasno. Hočem otroka. Takoj, zdajle, ta hip. Prosim, bodi fer in se zjasni konkretno, kaj misliš okrog tega. Konkretno, ne ti men o spontanosti, ker ko se neha jemat KT, itak ne zanosiš takoj naslednjo sekundo, kot zmotno mislijo nekatere vsevedke, ampak traja različno, mesec, dva, tri, tudi šest in celo več. Ekola, pa je spontanost tu.

Pod to se komot podpisem.
Sicer pa, o kaksni spontanosti pri zanositvi gre, ko se povsem nespontano in premisljeno jemljejo KT??? Precej kontradiktorno po mojem.

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.6.2007 17:43:46   
ircica
Saj veš, Misek, gre se za tisto spontano zanositev pri 0,002% žensko, ko KT ne primejo. Ko ima dečko takorekoč čudežno nepremagljivo spermo.

Oprosti, Anonimna, ampak res... se strinjam z obema zgornjima odgovoroma.

< Sporočilo je popravil ircica -- 13.6.2007 17:44:21 >

(odgovor članu Misek)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.6.2007 17:50:15   
Anonimen
Hvala za odgovore.
Jaz sem si to spontanost razlagala v smislu, da se želi spontano odločiti za delanje na tem, brez mojega pritiska. user posted image
Vem pa, da ko se za nekaj odloči, je 100% pri stvari.
Mogoče želi malo še odlašati...kakšna podobna zgodba?
Ali naj res zahtevam točne odgovore?

Lp in še enkrat hvala.

(odgovor članu ircica)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
13.6.2007 17:54:33   
Anonimen
Raje zahtevaj točne odgovore! Koliko let imata?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
13.6.2007 17:55:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Jaz bi jih. Imam občutek, da te že dolgo takole nateguje. Se motim?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
13.6.2007 17:59:38   
Anonimen
Star je 30, jaz 25. Skupaj pa 6 let...
Stvar je v tem, da si želim vsaj tri user posted image . Nočem, da bi bilo prepozno.
Vedno sem vedela, da je pravi za to, zadnje čase pa malo dvomim, glede na njegove besede in tudi opazila sem, da ko pride obisk z otroki, sploh ne zna z njimi: nič ne vpraša, reče...user posted image Ali se moški toliko spremenijo na plus, ko postanejo očetje?
Kako naj vem, če je še upanje...?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
13.6.2007 18:03:32   
Anonimen
Aha.. Kaj ti misli otroka narediti, ko boš ti stara 30 let ali kaj? Lahko, da si ne želi otroka, lahko da se boji, .... Velikoo je tega.. Reči mu, naj neha zavlačevat in ti naj iskreno pove, kaj si želi.. Si želi otroka ali ne.. Pri tej starosti ne bi jaz zavlačevala..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
13.6.2007 18:04:14   
Anonimen
Tašonka, takole je že eno leto, pa sploh nisem vsiljiva. Če samo namigne, odneham in mu povem, da si želim in upam, da kmalu tudi on. user posted image Res si želim user posted image že od novega leta. Želim veliko družinico. Pripravljena sem.
Pomislila sem edino, da mogoče krivo, da sva se nekajkrat sprla, ampak že drug dan pobotala in je blo še lepše. On pa včasih omenil, da ti prepirčki stvar samo prestavijo naprej.???user posted image Ampak saj se vsak kdaj 'fighta'. Se motim?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
13.6.2007 18:09:24   
Anonimen
Ni zveze, kjer se ne bi kdo spričkal.. Midva z mojim sva se tudi vedno kregala, pa sva kljub temu želela otročka.. Zdaj se kdaj pa kdaj tudi skregava, ampak to ne more biti razlog.. Pogovorita se čimprej, to njegovo odlašanje ne pelje nikamor..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
13.6.2007 18:18:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Gorazdova

Pri tej starosti ne bi jaz zavlačevala..

user posted image user posted image To pa ja ni neka "starost" nouser posted image

Drugače pa.....pogovor.
Pa moj tudi ni znal z otroki niti ni nikoli govoril o njih. Ko je pa par njegovih kolegov dobilo otroke se je pa čist zaljubuuser posted image . In zdej že eno leto čaka vsak mesec, še bolj živčen kot jazuser posted image .
Pogovorta se. In povej mu kaj čutiš. On pa naj pove svoje.
Kreganje pa ni razlog da človek ne bi imel otrok. Pol jih noben neb smel metuser posted image

Aja, pa midva sva tud 25(no jst bom hmal 26) in on 30.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
13.6.2007 18:21:16   
Anonimen
Potem pa nehaj jemat kt pa bo.Ker baje ni dobro prenehat in takoj začet delat na otroku.Moraš biti vsaj tri mesece brez.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
13.6.2007 18:49:03   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Gre preprosto za to, da se take stvari partnerja odkrito dogovorita. Da oba vesta, pri čem sta, da se nekako uskladita, če so želje in pričakovanja nekoliko navzkriž. Tako, kot je fer, da mu ti odkrito poveš, kaj si želiš ( ter kdaj in koliko, kot si tu zaupala nam ), je tudi fer, da ti on KONKRETNO pove, kako in kaj o tem misli in čuti on. Odgovori v stilu "mogoče za božič, mogoče na morju" so čist mešanje megle.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
13.6.2007 19:05:39   
Anonimen
Mislim da po enem letu pa res že lahko zahtevaš, da položi karte na mizo. Ker tole je res mešanje megle, kot je daddy rekel.
In ne, po mojem mnenju občasni prepiri res ne morejo biti razlog za tako obnašanje. Ja kdo se pa ne skrega vsake kvatre mal? Definitivno pa išče izgovore kjer jih le lahko.

(odgovor članu daddy)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
13.6.2007 19:42:41   
Anonimen
A si ta tvoj fant misli, da ima magično spermo in ko se bo en dan odločil, da ga bosta pa za božič naredila, boš ti nehala jemati KT in čudežno zanosila natančno na določen dan.
Kot prvo naj bi se po prenehanju jemanja KT počakalo nekje 3 M cikluse in se nato začelo delati na user posted image .
Kolikim parom rata v prvo bi se nabrž dalo prešteti na prste ene roke. Če bi to bilo tako preprosto, bi se ljudje uskladili kdaj jim najbolj paše imeti otroka, malo prečekirali koledar in katero znamenje paše k njim in na določen dan naredili user posted image .
Ne svetujem ti da ga sili ali da ga izsiljuješ, imaš pa le neko pravico do nekega jasnega odgovora ali bo to še letos, drugo leto itd. Takrat tudi ti načrtno nehaš jemati KT in veselo na delo.
Naj ti povem, da sem jaz mojega moža "čakala" približno dve leti da se je odločil da je za. Ampak mi nikoli ni dajal odgovorov v smislu, mogoče pa na morju, al pa za dedka mraza, ali pa za rojstni dan.....Jasno je povedal da še ni pripravljen in jaz vanj nisem silila, ker nisem želela otroka z nekom ki na to vlogo še ni bil pripravljen in bi s pozitivnim odgovorom samo meni hotel narediti uslugo. Tako to ne gre.
Ko se je pa le odločil da je za, je to jasno povedal in ni več odstopil od svoje izjave. Je pa trajalo še skoraj dve leti, da se je dejansko prijelo....

Nama je pa ratalo res točno na Božičuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
13.6.2007 20:04:05   
purple
JA, sam odkrit pogovor ti bo prinesel prave rezultate.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
13.6.2007 22:01:05   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

IZVIRNO SPOROČILO: Gorazdova

Pri tej starosti ne bi jaz zavlačevala..

user posted image user posted image To pa ja ni neka "starost" nouser posted image

Se popolnoma strinjam. Starost 25 let za otroka sploh ni veliko. Jaz sem prvega imela pri 29. letih, pa imava v planu še 2, stara pa sem 32 in trenutno še drugi ni na poti.user posted image  
Torej, zaključek: če si stara 25 let, imaš časa še natanko 15 let, v tem času pa jih lahko imaš 10, ne pa samo 3.user posted image

Moj predlog je, da ga pusti na miru, ne gnjavi in pusti, da se odloči sam. Govorim iz lastnih izkušenj, ko sem tako tečnarila možu za drugega otročka, da sva se konkretno zgrabila in temo "dojenček" brisala iz najinega besednjaka. No, po velikem preobratu v najinem življenju je pa njega čisto vrglo, zdaj bi on imel 3, jaz pa omahujem.user posted image  Tak da, pusti času čas....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
13.6.2007 23:28:09   
Anonimen
Glede starosti; ne bi rada, da me na govorilnih urah zamenjajo za babico (ne me zdej starejše mamice napadat), vedno sm želela bit mlada mamica, pa tudi več otrok želim.
Imam pogosta vnetja in mama je imela težave z zanositvijo. Pač ne bi rada odlašala.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
14.6.2007 6:45:56   
maruškaŠ
Odkrit pogovor je edina rešitev.

Mamp a občutek, da ti preveč pritiskaš nanj, on pa se pretirano izgovarja. Ne teži mu za otročka. Imela ga bosta, ko bosta OBA za to. Imaš pa čisto vso pravico do poštenega pogovora in do iskrenosti z njegove strani, kaj in kdaj in ali sploh si želi otročka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
14.6.2007 7:24:51   
srki
Ne razumem tega, ko praviš, da si močno želi otrok, potem pa okleva?

Če nimata še vseh stvari poštimanih, npr. stanovanje, končanje gaksa.....potem ga razumem, drugače pa mi ni jasno.

Naj se že odloči, otrok ja ali ne.

In ne more bit spontatno, če jemlješ KT in njega sprašuješ, kdaj češ nehat? Tle zame ni spontanosti.

Predvsem pa, kot so ti že druge rekle, ne drezaj vanj dan za dnem oz. iz ure v uro o tem, kdaj. Ga boš čisto iz sebe spravlauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
14.6.2007 12:50:06   
tehnofil
Prenehaj jemati KT in njemu to povej. Potem se bo odločil, kaj bo. Naj pa "pazi". Enkrat mu bo že "ušlo" in bosta temu resnično lahko rekla "SPONTANO".user posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 24
14.6.2007 15:54:59   
ronja
Ali pa pustiš tabletke, mu to seveda poveš, rečeš, da je itak dobro 3 mesece prej nehat, da si jih zato pustila, da se bosta lahko odločala spontano, da ne bo treba 3 mesece čakat. In začneta uporabljat kondome - takrat boš točno videla, kdaj se bo odločuuser posted image - ko jih bo nehal uporabljatuser posted image Jaz bi tak naredila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?