|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
13.6.2007 14:14:28   
Anonimen
petarda, samo res, da ne bo kje takrat obstajala možnost, da  te raznese ? user posted image   KEr bodo spet strani falileuser posted image .

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 3326
13.6.2007 14:15:21   
Anonimen
iii, še sedem pik mi fali user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3327
13.6.2007 14:21:40   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh

iii, še sedem pik mi fali user posted image

Ti se kar matraj...itak me bo potem razneslo, pa ti bodo vse user posted image  brisaneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
13.6.2007 14:24:40   
petarda
KEr bodo spet strani falile

user posted image user posted image user posted image user posted image  vsakič, ko se spomnem...mi pritisk dvigne...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
13.6.2007 14:26:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

KEr bodo spet strani falile

user posted image user posted image user posted image user posted image  vsakič, ko se spomnem...mi pritisk dvigne...user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  meni tudi user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 3330
13.6.2007 14:38:16   
petarda
---jaz pa spet vsak dan poštarja čakam user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
13.6.2007 14:44:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

---jaz pa spet vsak dan poštarja čakam user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz pa čakam, da se spomnim, pri nas doma vzet čebriček, da ne bom vsak dan posebej letala na pošto user posted image . Evo, bom zdaj klicala, domov, da spet ne pozabim user posted image

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 3332
13.6.2007 14:48:39   
Anonimen
evo, je mami že pripravila, upam, da S. spet ne pozabi. SIcer pa on ni user posted image , da bi pozabil. user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3333
13.6.2007 14:50:03   
Anonimen
Amy, a si ti že dobila odg. na mail?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3334
13.6.2007 14:52:51   
petarda
SIcer pa on ni , da bi pozabil.

ne samo, da ste občutljive...tudi pozabljive ste user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image  težko z vamiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
13.6.2007 15:01:07   
Anonimen
Petarda, Naty in ostale, da vem še malo luštov naredim user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3336
13.6.2007 15:03:40   
petarda
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
13.6.2007 15:09:39   
ada2
user posted image user posted image user posted image joj joj joj, pa da vas ne bi včeraj lepo šprosila, da ne čvekate preveč.user posted image user posted image

no, samo na hitro se javim, pa letim nekaj za v opero speglat in me že ni večuser posted image

Paštetka hvala za informacije, sem se ti prej čisto pozabila zahvalit, ko sem bila sredi cesteuser posted image

kakšne maile si to pošiljate, pa jaz nič ne dobimuser posted image user posted image

bom začela še tukaj premišljevati o odpovediuser posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
13.6.2007 15:39:02   
Anonimen
ada, de nadauser posted image

pismo, gledam 3 minute filma, pa se že jokam kot dež...boljše, da čvekam z vami user posted image

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3339
13.6.2007 15:48:06   
petarda
čestitke za user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
13.6.2007 15:58:42   
Anonimen
tnx user posted image .

Zdaj sem se spomnila, da sem pozabila dati v lazanjo petršilj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 3341
13.6.2007 19:00:30   
*bubi*
Danes sem imela morfologijo user posted image user posted image user posted image

Kaj bo?

Pobiramo stave.... user posted image  

http://www.ringaraja.net/forum/albumtn.aspx/mid_1108347995-7D3A5966B35ED6762F231E1C00ACD63E.jpg

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 13.6.2007 21:28:56 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
13.6.2007 19:50:25   
Naty_ka
Ej, bubi, cool!!user posted image user posted image user posted image

Ostalo pa pridem pokomentirat pozneje. Grem malo kuhinjo pospravim.user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
13.6.2007 19:57:00   
til
Mi smo zdaj komaj prišli domov !

Tilen je tako navdušen nad raznimi mešalci cementa in bagerji da ga komaj spravimo stran oz. ga vedno odnesemo v joku. In tako lahko predvidevam kaj bo po poklicu: ARHITEKT user posted image  zdaj se samo uči osnove user posted image

Pridem vas prečekirat še pozneje!

Amy kako kaj tvoja punčka najbrž je že zelo zrasla kaj?

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
13.6.2007 19:57:58   
til
A je kakšna nova nosečka med nami?

Bubi nekaj bo al punčka al pa fantek stavim na to user posted image

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
13.6.2007 20:09:29   
*bubi*
Bubi nekaj bo al punčka al pa fantek stavim na to

stava dobljena user posted image

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
13.6.2007 20:34:00   
petarda
Čeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeruser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Punčka bo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kakšna pa je nagrada? user posted image user posted image user posted image user posted image

No, samo, da je drugače vse OKuser posted image user posted image user posted image user posted image ...saj v bistvu punčke ni težko naredit...samo otrok se ti nabere...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja...pa Sergej in Jaka sta ful frajerja na slikicah!user posted image user posted image user posted image ...Urša glavno je, da so vzgojiteljice v redu...to več pomeni, kot nevem kakšna super dobra oprema...user posted image

< Sporočilo je popravil petarda -- 13.6.2007 20:36:15 >

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
13.6.2007 20:34:38   
petarda
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil petarda -- 13.6.2007 20:35:40 >

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
13.6.2007 20:49:27   
Urša
luštov naredim

user posted image user posted image user posted image  Čudovit trebušček, vreden zavidanja!

Bubi??? Si že izdala? Sej ne boš!user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
13.6.2007 20:53:46   
Urša
Urša glavno je, da so vzgojiteljice v redu...to več pomeni, kot nevem kakšna super dobra oprema.

Seveda! user posted image  Samo na prvi pogled mi je Nikina vzgojiteljica bolj tako-tako delovala. Kaj pa vem kako jo bo sprejela. Najmanj so mi bili pa všeč bonboni nad mizo. user posted image  Je ena mama na sestanku rekla ravnateljici, da se da otroke še kako drugače nagrajevat kot z bonboni in zgleda je ciljala nanjo.user posted image user posted image user posted image  To bom pa izpostavla, ker tale vrtec, v  katerega zdaj hodi, je ful za zdravo prehrano, sadje na praznovanju rojstnih dni, nobenih sladkarij in tudi sama se trudim, da je pri mojih dveh tega res minimum, potem mi bodo pa v vrtcu to zasral! user posted image user posted image user posted image  Ne bom tiho, absolutno se bom oglasila, ker Nika mi bo že povedala, če bo bonbone dobila, tud babico zatoži! 

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.