|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vprašanje
29.10.2004 9:09:37   
Neža81
Jutro!

Danes pa mam jaz eno vprašanje, mogoče se vam bo vsakdanje al pa bedno zdelo, ampak vseeno:
a je možno, če ti med ovulacijskimi dnevi vsak dan digi dagi, razen tisti dan ne ko je ta pomembnejši dan ovulacja, da to vpliva, da ne zanosiš? Malo čudno sem to napisala. Upam, da razumete.

Npr. ovulacijski dnevi so od 17 - 22, ovulacija je 20 in ravno 20 nena digi dagi. Je to lahko vzrok da ne zanosiš tisti mesec? Ali to nima vpliva?

Hvala

LP :kuza:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Vprašanje
29.10.2004 9:14:30   
saba
Nežica dobro jutro

ni važno, ker semenčeca živijo v tebi tudi do 3-4 dni, nekje sem brala, da lahko tudi več, če so v balončkih kisika...tako da nič panike

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Vprašanje
29.10.2004 9:16:50   
barby*
Ojla Neža:zajcek:
Brez skrbi, spermiji se kake tri dni sprehajajo naokoli, tako da so vse možnosti da se nam pridružiš:nosecka:
pozdravček, barby:metulj: in :duda: 18t6/7

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Vprašanje
29.10.2004 9:17:21   
Teya
Baje imajo spermiji kar nekaj daljšo življensko dobo, tko, da preživijo v telesu in lahko zanosiš, tudi če ne sexaš prav na dan ovulacije, ampak pred njo. :bravo:
Bomo držal pesti!
:pujs: za srečo!

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Vprašanje
29.10.2004 9:21:25   
pi
Neža81 kdaj pa pričakuješ M:hudicek:? Si že naredila kakšen test ?

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Vprašanje
29.10.2004 9:21:52   
Neža81
aaaaaah, kak ste vredi! Lepo ste me potolažile. V bistvu je takole blo. Saj je blo vsak dan digi dagi, vendar v pozniiih nočnih urah. 20.10. pa ni blo cajta čez dan :)-:)-:)- zato sma komaj ob pol dveh zjutraj :)-:)-:)-. Zaj pa sem skoz bla živčna, da mogoče pa neo ravno zaradi tega.

Mmmm..... mogoče pa se vam ta mesec res pridružim.... sem živčna ko ......

:zmeden::zmeden:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Vprašanje
29.10.2004 9:33:16   
pupika
Neža81 držim pestke zate in pošiljam ti enga :pujs: za srečo. Kako pa se kaj počutiš, si opazila kakšne spremembe na sebi?

Mene že celi teden sem pa kje malo špika v spodnjem delu trebuha, samo mislčim da imam jaz zelo malo upanja, ker sem dobila nekaj mazoljev, ker to kao naj bi bil znak za menstruacijo.

Držim pestke na :roza::modri:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Vprašanje
29.10.2004 9:42:52   
Neža81
Pupika jaz sem tui mozolasta, so pa mozolji znak za M in za :nosecka:. Nič sprememb, na mojem telesi, čeprav si vsako joško na dan 85 krat preobrnem, da vidim če so kaj večje, če je kaka žila povečana, oz. to moj dela :)-:)-:)-:)-:)-. Pupika, kdaj bi ti (NE)mogla dobiti M. Pa kaj nisi rekla včere da boš naredila test in nam danes javiš novico, pa naj bo žalostna ali vesela?

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Vprašanje
29.10.2004 9:47:45   
Neža81
Pupika, tudi mene že 4 dni špika v jajčnikih, ampak jaz bi mogla dobit M šele v sredo.

To še me zanima, nekatere pravite da vas bolijo bradavičke. Kak to mislite? Že na dotik vas bolijo, al če jih bol stisnete al kak to?

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Vprašanje
29.10.2004 10:01:37   
pupika
Joj Nežka jaz si isto skoz tipam joške in gledam, če je kaj sprememb, sicer imam malo večje ampak je to tudi znak za M, ravno tako kot za :nosecka:.

Zanimivo, da so si znaki tako podobni za M in za :nosecka:. Jz bi (Ne) mogla dobit v nedeljo, verjetno bom kar v ponedeljek naredila test ali pa v nedeljo.

Ja sem rekla da bom verjetno že včeraj naredila test, potem sem se pa malo ustrašla in sem si rekla, tako imam vsaj dalj časa upanje, kot pa da sem že pred M slabe volje. Tako, da bova verjetno kar skupaj naslednji teden objavile žalostno ali pa veselo novico.Sem se včeraj mislila vstavit v lekarni na poti domov, pa sem se premislila. Tako da upanje še ostaja.Pa še podaljšan vikend je pred vrati.

Lep dan

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Vprašanje
29.10.2004 10:05:26   
Neža81
Jaz sem vćeraj si šla v lekarno po tri romed teste, ker sem tak fejst radovedna pa je pokazal negativno. Malo sem sicer bila žalostna:(, potem pa sem pogledla na stvar z druge plati in sem preštudirala ter ugotovila, da še mam čas, saj je včeraj bilo ŠE 6 DNI do M:hudicek:. Tak da zaj ni panike. Bom pa še sigurno naredila jutri zjutraj, v nedeljo in še pondelk. Eh, ka te zaj, bom pač dnar na testerih zapravila namesto na piru !!! :)-:)-:)-:)- - da ne bo katera tega verjela.

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Vprašanje
29.10.2004 10:06:41   
pupika
Ja tudi jaz nimam nobenih bolečin v bradavicah. Samo na vsake tolko časa čutim tako pekočo bolečino v prsah. Sicer mi je pa mlajša sestra povedala, da ko je ona zanosila, ni čutila nobenih sprememb, samo M ni dobila.

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Vprašanje
29.10.2004 10:11:18   
pupika
Točno tako ja, težko se upremo, da ne bi naredile test predčasno. Veš je možno tudi, da ne dobiš M in si noseč in po parih dneh narediš test in je možno, kljub temu da si noseča ti test pokaže negativno. Eni punci je CB pokazal pozitivno šele po 3 tednih zamujanja M.

Tak Neža, da upanje vedno ostaja.

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Vprašanje
29.10.2004 10:13:01   
Neža81
Pa jaz sem že tak zmešana, a ko se primem po mojem od hrepenenja po bebici čutim da me bolijo bradavice. Tudi taka pekoča bolečina ja. Pupika mogoče pa še bova skupaj v bolnici ležale in na sprehode hodle :bravo:
Nikol ne veš.

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Vprašanje
29.10.2004 10:15:28   
kimi
neža ne sekiraj se raje uživaj bo prej:duda:.:)-

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Vprašanje
29.10.2004 10:18:52   
pupika
Ja Neža nikol ne veš, obe sva iz štajerskega konca. Tak da se nikol ne ve.

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Vprašanje
29.10.2004 10:48:48   
pi
Jaz ko sem bila prvič noseča nisem imela nobenih znakov razen tega, da so mi cigareti grozno smrdeli, mi je šlo prav na bruhanje ko sem jih zavohala. Zdaj sem prav smešna saj namerno hodim okrog tistih ki kadijo in voham, pa mi na žalost nič ne smrdi.
Neža in Pupika, upam da se bomo vse tri že drug teden lahko preselile na drug forum.
držim vama pesti da se vama pokažeta :modri:.

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Vprašanje
29.10.2004 11:04:04   
Neža81
Pia, pupika........ skupaj nam bo uspelo!

:miska::miska::miska:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Vprašanje
29.10.2004 11:07:09   
pi
Zdaj me pa res zanima katera od nas bo prva sporočila da je :nosecka:. Na to da mi se prikazala M:hudicek: sploh ne smemo misliti.

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Vprašanje
29.10.2004 11:13:04   
pupika
Ko bi bile vsaj vse tri srečke:nosecka:

Tako pozitivno moramo misliti in da je v nas ena mala pikica.

Jaz bom lahko šele v torek sporočila žalostno ali veselo novičko, tak da bom verjetno zadnja.

:rozica: za Pio in Nežo81 in :racka: za vajino pikico

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Vprašanje
29.10.2004 11:22:47   
Neža81
Meni pa so ravno včeraj priklopli v stanovanju internet, tak da napišem takoj ko zvem. Verjetno in UPAM da bo to že v ponedeljek, pa čeprav je 1.11..

Držim :miska::miska::miska: za pio in pupiko, ter za vse ostale, ki ste v upanju na :modri::roza:.

LP, Neža

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Vprašanje
29.10.2004 11:26:22   
JEŠA
Punce!

Tudi mene more v nedeljo ali ponedeljek obiskat :hudicek:, vseno upam, da me ne bo,....

Želim si, da bi bila:nosecka:, saj se trudiva že 8 mesecev pa še nič,.....

Sedaj me že od ponedeljka boli trebuh, špika,...
Vem, da prihaja :hudicek: , a sej veste kako pravijo upanje umre zadnje,....

Ješa:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Vprašanje
29.10.2004 11:28:54   
Neža81
Ješa, zadnji stavek me je zelo ganil :((:((:(( (v pozitivnem smislu mislim)

Tudi zate :miska::miska::miska: in :rozica::rozica::rozica:.

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   Vprašanje
29.10.2004 11:32:19   
pupika
Ješa še zate enga :pujs:

Vidim da nas je kar nekaj, ki ta vikend (NE) pričakujemo.

Evo za vse punce, ki si želijo :roza::modri: pošiljam eno :darilo:, kjer se skriva naša mala pikica in :rozica::rozica::rozica:

LP

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   Vprašanje
29.10.2004 11:42:25   
JEŠA
Neža81, Pupika in ostale,...

Hvala vam za vse lepe, ter spodbudne besede :rozica:, ki jih zlijete na ekran.

Danes grem s službe peš domov, med potjo je lekarna in bi kar zavila noter, da kupim test, vendar se bojim, da bom ponovno :((

Ne razumem, zakaj se ne prime :duda:, ko tako lepo :sloncek: skoraj vsak dan,...
Nekaterim pa rata s prve, nekater pa si sploh ne želijo pa dobijo :duda:....

Ma vem, da za vse nas bo prišel čas, da bomo :nosecka:, in bo takrat še toliko slajše in lepše....

Držim :miska::miska::miska: za vse nas,.....

Ješa

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.