|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avguštine
11.6.2007 21:57:17   
goda13
a u turbo limac greš kej

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 976
   [Brisano sporočilo]
11.6.2007 21:58:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu goda13)
  Neposredna povezava do sporočila: 977
   [Brisano sporočilo]
11.6.2007 21:59:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu goda13)
  Neposredna povezava do sporočila: 978
11.6.2007 22:00:55   
goda13
Ne vem kaj nardit, a kupit marelo, al ne. A ti boš imela isti voziček

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 979
   [Brisano sporočilo]
11.6.2007 22:01:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu goda13)
  Neposredna povezava do sporočila: 980
11.6.2007 22:03:21   
goda13
Jest pa ne vem. Vsako nedeljo, pa vsakič ko kam gremo ga pakiramo v avto, pa pol spet nazaj ven. Ne vem, kaj me je pičlo zdaj, da bi mela novga?

Neposredna povezava do sporočila: 981
   [Brisano sporočilo]
11.6.2007 22:05:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu goda13)
  Neposredna povezava do sporočila: 982
11.6.2007 22:06:12   
goda13
Naš je skos v vozičku, tako, da bo nekej treba

Neposredna povezava do sporočila: 983
   [Brisano sporočilo]
11.6.2007 22:06:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu goda13)
  Neposredna povezava do sporočila: 984
11.6.2007 22:09:09   
goda13
Se je res priden, vsaj v vozičku. Vidim druge otroke, ki nikakor nočejo bit v vozičku, pa jih starši kar naprej ven vzamajouser posted image , naš pa brez problema sedi pa se zabava sam s sabouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 985
11.6.2007 22:16:44   
goda13
Grem jaz počasi spat, ker me je začela glava bolet, ka že ceu dan ful kiham

Lahko noč

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 986
   [Brisano sporočilo]
11.6.2007 22:21:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu goda13)
  Neposredna povezava do sporočila: 987
12.6.2007 8:56:08   
beba76
Naša pet bolezen npreduje oz. menda bo počasi šla h koncu.

BAMBINA, kaj pa ma tvoj za bolezni? Sem zgrešilauser posted image

TIASHA 77, a mi, ki smo pa čez 30 smo pa že stari al kaj?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sem ugotovila, da sem najstarejša med vami user posted image user posted image user posted image user posted image

GODA, tvoj junak bo pa menda med prvimi shodil, ko se mu povsod tako mudi...Naša se še niti približno ne zna vsest sama. Leži in se kotali in ko pristane na trebuščku in ne gre naprej, le nazaj, začne tulit. Mami na pomooooč!!! No ja, smo pa zadni avgust user posted image (a ful ma tah par dni veze user posted image user posted image user posted image user posted image )

Grem nekaj delat, pol pa se še menda kaj oglasim. A je pr vas tudi tako vsrano vreme? Tu zdaj sicer ne dežuje, je pa tik pred tem.

Še to vam moram povedat: včeraj zvečer sem šla na vrt in me je skoraj na rit vrglo, kaj sem vidla. Solata polna polžev!! Sem mojega poslala domov po rokavico in v akcijo - pobirat polže. In sem jih seveda zraven štela in naštela 154!!! Preklete nesnage slinaste! Btw, a jih kupi ker?? Eh, jih kar podarimuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 988
12.6.2007 9:42:25   
tiasha77
Ma ne beba76, nad 30 sploh ni starouser posted image , je pa vse pod 30 mladouser posted image . Ti imaš pa itak 4 mladičke doma, da te pomladijouser posted image . Ne se sekirat zaradi gibljivosti Tie, se en mesec res ful poznauser posted image , pa vsak user posted image  ima svoj stil premikanja.

Pri nas se je tud prej ful ulilo, ma mi sploh ni več jasno kaj je s tem vremenom, včeraj vroče za znoret, danes pa ful dežuser posted image

Polžev pa ne bi, hvala.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 989
12.6.2007 10:59:46   
TODI
Beba po tvojem nicku sodeč imaš še eno partnerko v letnici user posted image  user posted image .

Drugače pa bambina vse naj naj sicer malo pozno a mislim da vseeno velja.

Mi smo kar v redu, jutri imam še tazadnji izpit in močno močno upam, da se bo dalo kaj....user posted image  user posted image , ker drugače ...user posted image ... nasvidenje v naslednji vojni user posted image .

Vreme, da ne govorim skoraj zaspim za mizo.

Čestitke za podaljšano porodniško user posted image  user posted image  goda ane??user posted image  user posted image  Jaz sem komaj oddala, upam da mi bodo čimprej odgovorili, da nebodo čakali do konca julija, ko se mi izteče.

Beba kako pa kaj tvoj "pokojni zob" ?!? Kako se je izteklo??

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 990
12.6.2007 11:16:37   
goda13
IZVIRNO SPOROČILO: TODI

Čestitke za podaljšano porodniško user posted image  user posted image  goda ane??user posted image  user posted image   

Joj, Todi, ko bi jo le meni podaljšali. So jo sončnici podaljšaliuser posted image , meni pa se izteče 12.7, sam bom še mal na dopustu. Zdej so že najvajene, da me ni v službi, si bom pa še mal privoščilauser posted image

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 991
12.6.2007 11:23:37   
TODI
Sorry goda, saj ne da ti jo nebi privoščila user posted image  ti si kar privošči kolkor se le da saj kolkor sem iz tvojih postov razbrala, potem nebo tolko časa( beri bodo stranke navalile ko...)

No ja jaz res močno upam da mi bodo podaljšali ker se bom kar težko spet navadila da je treba zjutraj vstati in iti v službo user posted image

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 992
12.6.2007 11:30:04   
goda13
Tudi jaz ti privoščim, da ti jo podaljšajo. Meni jo nimajo za kajuser posted image . Tudi meni bo problem ti nazaj, ko sm se tolk navadla bit doma. Ampak, še vse so mogle it skoz to, po moje bo tut meni ratalo. Pa itak grem na 4 ure. No al pa dva dni cel dan pa tri dni fraj, kakor bo gužva.

Pr nas pa ful pada dežuser posted image . Še sreča, da imamo plac pred hišo, kjer smo lahko tudi kadar dežuje, da bomo vsaj malo zunajuser posted image

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 993
12.6.2007 12:00:39   
sončnica13
wauuuuuuu ste se pa razpisale user posted image user posted image user posted image

bambina- mal pozn pa vseen iz  user posted imageuser posted image

goda-user posted image Kimiju za sedenje.

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 994
12.6.2007 12:04:58   
sončnica13

Mi smo kar v redu, jutri imam še tazadnji izpit in močno močno upam, da se bo dalo kaj....user posted image  user posted image , ker drugače ...user posted image ... nasvidenje v naslednji vojni user posted imageVso srečo!

Čestitke za podaljšano porodniško user posted image  user posted image  goda ane??user posted image  user posted image  

Sem kar jaz pa srečnica  user posted image   user posted image

A men pa ne boš čestitalauser posted image user posted image

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 995
12.6.2007 13:16:24   
TODI
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica13

Sem kar jaz pa srečnica  user posted image   user posted image

A men pa ne boš čestitalauser posted image user posted image

Veš da ti ČESTITAM!!!!! A bo vredu??user posted image  user posted image

No še mal pa bo pri nas tud začelo deževati, upam da ne user posted image .

Sam očitno bom jaz morala na odločbo čakati tam do 28. julija.  Kako hitro si jo pa ti dobila??

(odgovor članu sončnica13)
Neposredna povezava do sporočila: 996
12.6.2007 13:26:23   
sončnica13

Veš da ti ČESTITAM!!!!! A bo vredu??user posted image  user posted image

SUPER!!!user posted image      HVALA!!!

Upam, da ti bom tud jaz lahko kmal čestitala.

Lp

Odločbo sem dobila točno 20 dni po tistem ko sem oddala vlogo.

< Sporočilo je popravil sončnica13 -- 12.6.2007 13:27:51 >

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 997
12.6.2007 14:16:40   
beba76
Ma, ste srečke s podaljšano!! Meni poteče 27.8. - so mi dodali 1 mesec, ker mam 3 otroke do 8 let user posted image user posted image . Pol pa še 28 dni dopusta in tam proti koncu septembra grem novim (starim) dogodivščinam nasproti. Pa tudi samo za 4 ure, ker se mi ne ljubi za več. Itak me zaradi tega ne bo noben lepše gledal, bom pa lahko več z otroki. Eden itak prihaja v puberteto (boste vidle, kak je fajn, ko ti naši mali sončki pricapljajo do 10 let) in tega bo treba najbolj kontrolirat user posted image

TODI hvala za tolažbo, mi je kar odleglo, da nisem edina starina na tej temi user posted image user posted image user posted image user posted image Pa Goda se mi zdi, da nama je za petami. Ali??user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 998
12.6.2007 14:28:54   
sončnica13
TODI-kdaj si pa oddala vlogo?  Sem se zdaj spomnila, da sta dve iz bližnje okolice pred dobrima dvema mesecema oddali  vlogo, pa so jima založil oz. se je nekje izgubilo vse skup, pol sta pa "urgentno" šli še enkrat v akcijo in sta dobili odgovor (mislim, da pozitiven) v enem tednu. 

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 999
12.6.2007 14:41:10   
goda13
beba-vama sledim z enoletnim zamikomuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.