kailani
|
Lep pozdrav vsem skupaj! Že nekaj časa prebiram ringarajo in res ste prijetni pozitivci tukaj. A preidemo kar k mojemu problemu? Sem izredna študentka, vmes delam za dve pravni firmi in se sama preživljam. težave imam glede iskanja stanovanja oz. sobe zase,da lahko nekje stanujem. Trenutno sem v fantovem stanovanju, ki ga še preureja in ga bo naprej oddajal. Včeraj je prišel na idejo,da bi rad živel z mano. Mene je skoraj na rit vrglo. Sploh si ne predstavljam, da bi živela s tipom pri teh letih. Ni mi problem živeti s cimri, z njim pa?! kaj je narobe z mano? Občutek imam,kot da sem premlada, kot da je to to. Samo še predpasnik zavežem , dva froca namigam in je to to. Imam ful ambicije za life, delam na temu,da bom nekaj dosegla. Dajte prosim povedati, kako zgleda, če stanuješ s tipom? Jaz ne mislim skakati s coto za njim po flatu. ne mislim zapravljat premoženja za hrano in kuhat, ker že sama pri sebi ful varčujem in si redkokdaj kaj privoščim. Kaj bo,ko mi bo dosadilo vse, ko bom prišla tečna iz službe in hotela zaloputnint vrata za seboj in imeti mir? Naj se zaprem v kopalnico? Sem rekla,da brez pogodbe itak nimava kaj delati. Sem jo že sestavila. Hočem se zavarovati. Naj gre karkoli narobe, to je itak njegovo stanovanje, jaz bom morala pa spet pakirati ven. navajena sem,da imam vse svoje, da vse sama zaslužim. In slabo mi je ob misli,da bi mi kdaj kaj naprej vrgel,kao saj sem jaz zrihtal stanovanje,ipd. Itak bi mu plačevala na mesec, to sploh ni debate. Samo vseeno. Strah me je. Všeč mi je, fajn se imava,kadar sva na vikendu, ampka itak vem,da sva gor dva dni, potem sem pa cel teden spet sama doma. Tukaj pa......vsak dan?! imava ravno obrnjen delovni čas, za vikende hodim domov, to ni problem. Mene pa še vedno takoooo stiska ob prsih,da si ne znam tega razložit. Božanski tip je,nimam ene slabe besede, da rečem. problem je le v meni....Slabo mi je od tega razmišljanja, celo noč nisem spala. Kaj pa moji rituali zjutraj? Ne vem.... Dajte povedat,kako ste vi začeli in je to res tisto, ko ti že natakne vrvico okoli vratu? ;) hecam se. Kako ste se zmenili glede vsega? Lažje je stanovati s cimri in jim povedati,kar jim gre, ko si pa enkrat s partnerjem,pa zamižiš na eno oko, pa sam pospraviš, potem se pa to nadaljuje do točke, ko še samo skačeš s coto za njim? tega pa nočem... Kako naj doma povem,da bom stanovala s fantom, ki noče spoznati mojih staršev? (tukaj ga pa res ne razumem) Nisem še videla njegovih staršev, nikoli še nisem bila pri njemu doma. Ok, frende poznam. Ne se zgražat,prosim,pa odpišite......čisto sem zmedena..... :) Hvala!
|