ronja
|
špela, čestitke celi družinici! Upam, da ne boš preveč pogrešala Tima, sicer pa si dobila novo igračko, da ti ne bo dolgčas te tri dni... Sem vedela, da je to tvoj dan! No, jaz bi pa rodila mogoče naslednji pon., hehe KT, hvala za požrtvovalno držanje pesti - JE POMAGALO! Izpit naredila s 4 , o čemer si niti sanjat nisem upala, ker zadnje čase nisem mogla ravno veliko in skoncentrirano vadit (itak veste, zakaj: poljubna kombinacija slabosti, bruhanja, zelo močnih otroških brc direkt v kitaro in popadkov, ki tudi ne pripomorejo h koncentraciji ), pa še tremo sem mela fuuuuul in če bi zaigrala tako kot pol ure prej doma, bi dobila pa pet, hehe. Ampak sem suuuuuuper zadovoljna in še enkrat hvala vsem, ki ste držale pesti! KT, evo, zdaj ti pa jaz vračam in držim pesti zate, da bi bil porod čim prej in čiiiiiim lažji! Upam, da bojo moje pesti ravno tako pomagale kot tvoje! Če bojo, potem boš že danes šibala, hehe Joj, punce, jaz sem tak srečna! Zadnje čase so se stvari samo grmadile: bratec je izgubil list z merami za police v kuhinji, ki mi jih je obljubil, bi morali vse še enkrat tuhtat, kaj bova kje mela, da bo prava višina,... POtem se kar nikamor ni mudilo z urejanjem sobice za tamalo, potem sem mela še ta izpit, pa še oni policaji so se oglasili, da bi še eno zgodbico,... Skratka, stvari so se samo nalagale... Nič pa ni hotlo stran... Razen Ronje, ki me je strašila vsake toliko s popadki... In me je kar zvijalo! NO, zdaj se je pa končno začelo vse lepo premikat: izpit sem naredila, je vzel jutri in pojutrišnjem dopust in že danes začel z renoviranjem, bratec je našel en delovni list, ni vse gor, ma je vsaj nekaj... Skratka, stvari se premikajo in vem, da če grem rodit, bo vse za silo zrihtano, ko pridem. Saj ni treba, da je tipi-topi, samo približno, da jo mam kam dat... Tak da zdaj, ko tole danes do konca pobarvam, nimam več nobenih večjih stvrai, ki bi me držale za vrat, potem res delam samo še za Ronjo: posteljninica, odejica, oblekice... No, prej morava it kupit še njegov foto in mojega overlocka, ampak je treba počakat na plačo . Pa še par malenkosti je za nabavit, ampak nič življenjsko pomembnega... Pa, ja, ajde, v službo moram še enkrat, birokracija in ene prezentacije... Ampak če ne grem, se tudi ne bo svet sesul, hehe Se mi pa še nič tako zelo ne mudi it rodit kot vam od teh vaših znakov (špikanje v kletnih prostorih, bolečina v vezeh ob sramni kosti, popadki taki in drugačni - danes samo lažni, zatekanje gležnjev...) mam vse razen umirjenega otroka, mala Ronjica kar lepo brca, hehe. Ne prašite, kako je brcala na izpitu, je čutila, da sem živčna, verjetno...) Ampak jaz mislim, da lahko tole vseeno še kar traja in traja... No, vsaj 1 teden bo ziher še zdržala, če je pametna, hehe, da še zadnjo kaj naredim Itak da bo - pol jo bo treba še ven silit ... Ampak razmišljam, da bi pa danes malo napadla mojega Sicer sem zmatrana: najprej izpit, potem letim domu, pa spet nazaj, ker sem pozabla eno potrdilo nest sabo, pa potem spet domu (vse z bičikleto), potem sem na hitrco vrgla skup en kiš (slana pita iz krhkega testa, čez pa nek nadev, prelit s smetano z jajci), da nekak pokažem , da cenim njegov trud (on obožuje kiše), pa letim takopj na plavanje, odplavam 1500m in pridem nazaj, no, zdaj sem pa v miru pojedla solato, ki jo je lubi naredil zame in sva jo maznila v romantiki najinega balkona, pa potem še sladoled (sem včeraj naredila stračatelinega) in zdaj ob račkotu z vami jem še čokoladno kremo ... Skratka, nebesa No, ampak zadnje dni, sploh od teh popadkov dalje, si kar nisva upala nič , ker sva se mal bala, da bi kaj sprožila... No, zdaj pa lahko v miru, hehe KT, ti držim pesti, nisem pozabla!
|