|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dotikanje trebuha
11.6.2007 20:09:24   
Laubica
Joj me to groznooooooo moti.Delam z strankami in keri ma cajt se me dotakne in reče -kak je kaj trebušček grrrrrrr user posted image to je mojeeeeeeee ,nehajte bi se najrajši zadrla -ali ima še katera tako izkušnjo ali sem preveč občuzljivauser posted image .Resnično tega ne prenesem da se me ženske in moški dotikajo,kateri mi čisto nič niso.user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dotikanje trebuha
11.6.2007 20:15:44   
rija
po moje ti noben nič hudega noče....to je pač neka spontana gesta, vsaj pri meni je tak in v tem ne vidim nič slabega. no, vsaj do tega polemiziranja na RR nikoli v tem nisem videla nič slabega.....šele tu sem videla, da vas ene to strašno moti. mene osebno ni motilo. zdaj pa vsako vprašam, če jo lahko pobožam.

me bolj moti hiter in radoveden jezik....user posted image

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: dotikanje trebuha
11.6.2007 20:17:09   
Skyline
na srečo se me tako dotakne samo moj dragi in tašča, ki je sestra v laboratoriju in se odlično razumeva, tako da me ne moti čisto nič....ko pa sm prebrala, sem si zamislila tvoj položaj, kako bi se jaz počutla in ti povem, da to je GROZNO....zej umaknit se lih ne moreš, ker pol si bojo lahk mislili, da si mogoče preveč občutljiva (čeprav bi jim samim lahko tolk neslo, da se tega ne dela, če nimaš zares tesnega odnosa), al pa imej eno roko na trebuhu, da ga zakriješ in potem se ne bojo stegovali proti tebi in ti roko umikali, hehe (vsaj upam, da nben ni tko trčenuser posted image )

lp, sabina

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: dotikanje trebuha
11.6.2007 20:21:59   
lemavrica
Zaenkrat se mojega trebušča ne dotika nihče razen mojega moža. Mogoče tud zato ker nimam ne vem kako velikega in se včasih sploh ne vidi takoj da sem noseča. Bi mi blo pa zelo neprijetno če bi ljudje to delali, ker že nasplošno ne maram da se me neznani ljudje dotikajo.

_____________________________

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...


(odgovor članu Skyline)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: dotikanje trebuha
11.6.2007 20:24:20   
Magi*
načeloma me nikdar niso "šlatali" kar eni tujci. me je pa zadnjič en znanec, ki sem ga srečala po zelo, zelo dolgem času. pa mi je bilo kar malo čudno, čeprav je bila gesta z njegove strani čisto spontana. ima tudi sam micenega otročka in mu je najbrž lepo pobožati noseči trebušček. problem je samo, da nismo navajeni več fizičnih kontaktov. tukaj zdaj ne govorim o popolnih tujcih, se ve.

_____________________________

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: dotikanje trebuha
11.6.2007 20:46:08   
Laubica
No hvala bogu da se podobnega mnenja kot jaz ,moram pa povedat še to da moj mož pa me sploh še nikoli ni pobožal po trebuhu,me pa si rad poboža tako da sploh v bistvu nisem navajena takega dotikanjauser posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: dotikanje trebuha
11.6.2007 20:56:09   
mišk
Jst pa se počutim glih obratno. To se mi zdi zelo lepa gesta, razen če bi se me kak cigan al pa umazanc z grdimi nameni dotikal!
Zadnjič me je kr ena kelnarca pobožala po trebuščku in me ni čist nč zmotilo, pač ji je bil simpatičen in to mi je samo v veselje. Ponosna sem nanj in zakaj bi to veselje in ponos skrivala in čuvala samo zase. Naj se otroček že zgodaj privadi še drugih ljudi, ne pa da vedno samo tulil za mano!user posted image
V glavnem čisto nič me ne moti, jst osebno pa se drugih raj ne dotikam, sploh k vidim da vam večini to ne odgovarja! Žal...user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: dotikanje trebuha
11.6.2007 21:09:15   
goda13
Tudi jaz sem imela isti problem. Vse stranke so me šlatale za trebuh in mi je šlo user posted image  na živce. En dan me je pa tako pojezilo, ko me je ena spet šlatala za trebuh sem ji pa rekla, če jo lahk jaz primem za rituser posted image . Pa me je čudno gledalauser posted image . Ja a ni isto ona brez vprašanja šlata, jaz sem vsaj vprašalauser posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: dotikanje trebuha
11.6.2007 21:09:22   
Anonimen
Sem glih zadnjič razmišljala o tem, ko me je ena moževa sodelavka pošlatala po trebuhu in me je ful zmotilo. Pa sploh ne vem zakaj, ker se dobro poznava in mi ženska glih ne gre na živce. Pri meni je skoraj bolj odvisno od momenta pomoje, ne toliko od osebe (ok, neznanci bi me res motili), pa se mi zdi, da tudi odvisno, kako dolgo nekdo zadržuje roko na mojem trebuhu, ali jaz to potem začutim kot vsiljivo ali ne.

(odgovor članu mišk)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: dotikanje trebuha
11.6.2007 21:28:56   
Anonimen
Mene to tudi moti.. Ok, sorodniki, in fant to je meni lepo.. Ampak kar neki znanci, al pa neznanci.. user posted image Lahko vsaj vprašajo, ne da roko tičijo tam, kjer jim ni mesta user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: dotikanje trebuha
11.6.2007 21:37:29   
ronja
Ma, v bistvu mene to ne moti. Jaz ta svoj trebuh zdaj itak jemljem nekak drugač, ne čisto kot mene, ampak kot mojo malo... In seveda mi je všeč, da so ljudje navdušeni nad njouser posted image , res pa se gibljem v takih krogih, kjer marsikdo ne upa sam kar stegnit šap po meni in jim navadno kar sama rečem, če hočejo probat, ko recimo mala brca. Ker vidiš, da bi radi, pa ne upajouser posted image Mi je pa prav luštno delit srečo še z nekom - ko je vsem tako všeč začutit kako brciko.

Ne vem, jaz to jemljem, kot da pošiljajo moji user posted image vse najboljše želje in misli in da ji to škodit vsekakor ne more, kvečjemu ji lahko koristi, torej me zato nekak ne more motit... Sem pa tudi sicer bolj odprte narave, tudi kar se tiče dotikov... Ne maram, kadar kak fant vame sili, čeprav jasno pokažem, da tega nočem, ampak vsaj glede tega smo pa user posted image na boljšem, hehe.

Za moške pa moram rečt, da ne vem, če se je zgodilo, da je kateri kar sam pošlatal moj trebušček, ne da bi prej vprašal za moje dovoljenje... Mogoče bratecuser posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: dotikanje trebuha
11.6.2007 21:41:26   
babylove
jaz se vsakega trebuščka dotaknem v upanju, da se nalezem nosečnosti user posted image . No, ne vsakega, pač od kolegic, ne pa kar neznank.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: dotikanje trebuha
11.6.2007 21:43:36   
lelaval
Meni je to tudi šlo najbolj na živce.

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: dotikanje trebuha
11.6.2007 22:13:53   
Ajvy
Mene pa to moti, sploh će mi oseba ni ljuba.. niti bližnja,, sem pač tak človeček

_____________________________

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: dotikanje trebuha
12.6.2007 6:25:34   
Mbee
jst osebno komaj čakam da imam trebušček da me bojo božali po njemuser posted image  ne resno, meni se zdi to, da so ljudje veseli s tabo zelo lepo pa naj bodo to bližnji ali pa tujci....važno je da so za tem božanjem spravljene dobre misli....no to je moje mnenje.

_____________________________

Dve sončici v mojem življenju....zdaj pa upam d bo sonček ;)

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: dotikanje trebuha
12.6.2007 6:55:47   
ašun
Jaz zenkrat nimam teh težav. Bi me pa zelo motilo. To je tako, kot bi te vsak uščipnil v lice in rekel "kok si luštna". Dotike popolnih neznancev ne prenašam in te čisto razumem!

(odgovor članu Mbee)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: dotikanje trebuha
12.6.2007 7:22:03   
Strawberrie Cherrie
Meni je šlo zelo na živce. Ok, dobri prijatelji, družina, dragi...ni bilo problema...
Samo ko je folk kar skakal v tebe ... to se zgodi, če poznaš preveč ljudi user posted image user posted image user posted image
V glavnem meni ni bilo všeč. Dobro, če je kdo vprašal 'ali ga lahko pobožam'', mi je bilo bp, drugače pa je res malo neprimerno...vsaj meni.

(odgovor članu ašun)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   [Brisano sporočilo]
12.6.2007 8:21:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   [Brisano sporočilo]
12.6.2007 8:23:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Mbee)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   [Brisano sporočilo]
12.6.2007 8:34:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: dotikanje trebuha
12.6.2007 8:38:09   
Anonimen
Mene tudi moti, da moj buši božajo kot nekakšen totemuser posted image  Samo jaz jim rečem, da ne pustim in pika in se tudi umaknem, če že stegnejo roko. Jasno je užaljenost do neba, ampak to ni moj problem. Jaz tudi njih ne božam po trebuhu - ali pa kje drugjeuser posted image  

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: dotikanje trebuha
12.6.2007 8:45:12   
Freycha
No, mene čisto neznani ljudje ne božajo po trebuhu oz. minimalno in me to ne moti. Sicer pa mi izredno paše, če me kdo poboža po bušiju. Se mu kar nastavim user posted image  je pa res, da sem jaz totalni cartljivec in bi se nastavila božati vsakemu (ki ga seveda poznam), ki ima 5. minut časa user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: dotikanje trebuha
12.6.2007 8:46:50   
ElaM
Meni tudi gre blazno na živce, da me bežni znanci pobožajo po trebuhu.
Domači ni problema, ostali me pa kar zmrazi, ko samo pomislim.user posted image

_____________________________

:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: dotikanje trebuha
12.6.2007 9:22:17   
Anonimen
user posted image joj tole....jst mam že itak probleme s tem intimnim prostorom, ne maram da folk kr vstopa vanj, en meter stran, če pride bližje se že kr umikam, bohnedaj da se zadaj pojavi ziduser posted image user posted image ne maram da kso šari po meni, ne maram dotikanja pretiranega, ne maram da oseba čist vame zleze ko se pogavarjam z njouser posted image in mi je grozno, ker se zdaj ko sem noseča kr vsakemu zdi da ima pravico me šlatat po trebuhu....ker ok, ko nisi noseč bi blo malo čudno, če bi kr nekdo prišel pa te pobožal po trebuhu.....zdaj pa je to samoumevno, moj se mi smeji, ker baje kr otrpnem in prebledim in morilske strele mi sekajo iz očiuser posted image user posted image

(odgovor članu ElaM)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: dotikanje trebuha
12.6.2007 13:48:52   
mala pikica
Do zdaj o tem sploh nisem razmišljala. Pti meni se še ne vidi, tako da nimam zaenkrat izkušenj o tem. Je pa res, da sem jaz ponavadi vedno pobožala trebušček, seveda samo pri prijateljicah. Nikoli ni nobena nič rekla. Da bi me neznanci božali, to mi sigurno ne bi bilo všeč, kako bo pa z znanci, pa bomo šele videli.

_____________________________

Vsak dan nam sije sonček Gašper!


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





23-letnica ima 10 otrok, želi jih še 100
Mama, ki ima že 10 otrok, jih želi imeti še 100, da bi izpolnila svoje sanje, da bi imela "največjo družino na svetu"....
Poslovila sva se od 4. in 5. sina
Z ženo sva pozdravila in se poslovila od najinega 4. in 5. sina. Anders in Brodie sta se rodila združena, delila sta si ...




Zobje
Nezy85

Ali bi šle med nosečnostjo(nekje v 8mesecu)na puljenje modrostnega zoba?

da (21%)

ne (79%)


Število vseh glasov: 369

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!