|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ne seksamo
7.6.2007 10:28:33   
Anonimen
... če je on trezen. To me tako jezi zadnje čase, saj opažam, da sploh noče seksati, če ni trezen. Jaz ga dobesedno dražim na vse mogoče načine, on nič, popolnoma nič. Zmeraj bolj se mi dozdeva, kot da čuti en gnus pred mano, da zanalašč dela vse skupaj. Res je postal tako zajeban, da ga sploh ne razumem več. Do mene se obnaša, kot da bi bila služkinje, ki mu pere,lika,kuha, sam je pa gospod. Noče se pogovarjati, pravzaprav razen vsakodnevnega krega in nato posmehovanja in dajanja v nič ne dobim od njega nič. Velikokrat ga ni doma tudi zvečer, ponavadi pride trezen domov, vendar ko pride nalit, hoče seks in kar naprej ponavlja, da bi rad v tazadnjo. Tak način ni zame in mu ne dovolim. Nekatere boste rekle zakaj mu dovolim, da seksava. Ali mu ve nebi, če bi seksale samo enkrat, največ dvakrat na mesec. Mene razganja, on nič.
Da bi me varal, to ne pride v poštev, če me že vara, upam, da ima vsaj žensko in da ni peder.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ne seksamo
7.6.2007 10:30:43   
Zahi
... naveličan rutine... ni mu več erotično.. preseneti ga s kako sumljivo pozo in sumljivim spodnjim perilom.. če se ne odzove:

1. peder
2. vara
3. impotenca v glavi.. ko je pijan se sprosti..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.6.2007 10:30:50   
Taula
Možno je da ga ne rajcaš več oz. da te ne vidi več kot spolni objekt, ampak samo kot gospodinjo, če seksa samo pijan.

Drugače pa..jaz ne bi seksala z njim..pod takimi pogoji nikoli.user posted image

< Sporočilo je popravil Taula -- 7.6.2007 10:31:23 >

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.6.2007 10:32:14   
Anonimen
Da bi me varal, to ne pride v poštev, če me že vara, upam, da ima vsaj žensko in da ni peder.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ta je dobra.Hja nevem kaj naj ti rečem.Pogovori se z njim,ko je trezen.Ne mu dat,ko je pijan.Jaz nebi,če bi bila na tvojem mestu.Moj,ko si kaj spije to redkokdaj sploh neve,da ga ima.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
7.6.2007 10:32:42   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Do mene se obnaša, kot da bi bila služkinje, ki mu pere,lika,kuha, sam je pa gospod. Noče se pogovarjati, pravzaprav razen vsakodnevnega krega in nato posmehovanja in dajanja v nič ne dobim od njega nič.

Meni gre pa glih pri tem na živce, da pol zahteva še seks! Naj ga vtakne kamor hoče, če mu že itak nič ne pomenim!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
7.6.2007 10:33:46   
Anonimen
Moj,ko si kaj spije to redkokdaj sploh neve,da ga ima.
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
7.6.2007 10:34:29   
tanikaa
Kak lahko seksaš s pijanim po alkoholu smrdečim tipom user posted image user posted image user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.6.2007 10:39:56   
piščanc
pa še ti kdaj kaj spij in boš videla, zakaj je njemu bolj všeč seksati na tak način

prepusti se partnerju in ne bodi tako zadrta

pa preberi tvoj opis (pospravljanje, kuhanje, kreg...) in potem se vprašaj zakaj mu stopi samo, ko je pijan

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.6.2007 10:42:09   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Drugače pa..jaz ne bi seksala z njim..pod takimi pogoji nikoli.user posted image

Se podpišem. Meni bi se kvečjemu on zagnusil, če bi hotel samo nalit seksat.

Vprašaj ga, če mu sploh še kaj pomeniš, če se mu res zdiš kot ena služkinja, katera mora vse postorit, na koncu pa mu moraš dat še nagrado-seksat-ko je pijan.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.6.2007 10:44:39   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: piščanc

prepusti se partnerju in ne bodi tako zadrta

A ti bi se mu, če te ne bi šlivil pet posto, bi mu bila sužnja, pol pa hoče nekaj od tebe, kar tebi ne paše?

Res pa je, da vsega ozadja na poznamo. Tudi če je problem v aninimi, če mu kaj pomeni, bi ji vsaj povedal, kaj pa njega muči oz. tudi on kaj naredil za to, da bi bila tudi ona bolj vesela.

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.6.2007 10:47:05   
Anonimen
Saj sem sama že tud poizkusila, da pijana seksam. Vendar to ne moreš prakticirati vedno. Saj nismo alkoholiki.
Kako naj se s partnerjem normalno pogovorim, saj ko samo odprem usta, ko mu rečem če gre v trgovino ali samo če bo pazil otroke, začne kričat in zmerjati. Dalj pri pogovoru ne prideva kot do tega, kaj bo jedel in ali je oprano. Kar zdrvi ven, ko ga vprašam, zakaj me nikoli ne objame, zakaj me ne poljubi, zakaj mu ni zame? Ne vem, ali ga preveč direktno sprašujem, ali kaj? Kako naj komuniciram z njim, da bo prav? Res ne vem in ne znam več kako naj pomagam sebi in njemu, da bi se res pogovorila in začela spet normalno življenje.

(odgovor članu piščanc)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
7.6.2007 10:49:28   
Taula
Kot kaže imate resne probleme in to so odraža tudi na seksu.
Dokler jih ne rešita ne bo bolje.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
7.6.2007 10:55:32   
Zahi

Saj sem sama že tud poizkusila, da pijana seksam. Vendar to ne moreš prakticirati vedno. Saj nismo alkoholiki.
Kako naj se s partnerjem normalno pogovorim, saj ko samo odprem usta, ko mu rečem če gre v trgovino ali samo če bo pazil otroke, začne kričat in zmerjati. Dalj pri pogovoru ne prideva kot do tega, kaj bo jedel in ali je oprano. Kar zdrvi ven, ko ga vprašam, zakaj me nikoli ne objame, zakaj me ne poljubi, zakaj mu ni zame? Ne vem, ali ga preveč direktno sprašujem, ali kaj? Kako naj komuniciram z njim, da bo prav? Res ne vem in ne znam več kako naj pomagam sebi in njemu, da bi se res pogovorila in začela spet normalno življenje.

hladen tuš pomaga.. enkrat ko ga ni doma.. pospravi in pejt za kak teden nekam..

ko bo začel piskat.. mu povej točno vse kako in kaj..če pa ne bo piskal.. pa itak veš, da mu je vseeno..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
7.6.2007 11:08:59   
srki
Res imata resne probleme, kot je napisala Taula. To vse se odraža tudi pri seksu. Poskušajta te probleme rešit skupaj, mogoče bi bilo dobro, da gresta oba nekam, sama, če imaš urejeno z varstvom otroka. Ali pa še boljše, kar sama. Samo vprašanje, če bo poskrbel za otrokauser posted image .

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 14
7.6.2007 11:20:23   
Tia27
Mislim da te nima dovolj rad, ne čuti tistega pravega do tebe, ti ga moraš imet pa ful rada da to prenašaš, sploh pa da se tolk ponižaš, da greš z opitem seksat, sploh si ne predstavljam tega.Preveč se ponižuješ in na svoj ponos si pozabila, njega ne boš spremenila ti, lahko spremeniš samo sebe, potem bo najbrž tud nejgov odziv drugačen.Mislim da preveč rineš vanj, pojdi za en teden na dopust nekam sama, pa boš videla kolk te bo kaj pogrešal.
Glede seksa pa,govorim na splošno, mal si res zavrta, kar se analnega seksa tiče, saj ni zato peder no, a ne veš da 90 procentov moških želi tako seksat.Je pa prav da ne pustiš, če to ne želiš.
Želim ti da bi bila srečna v ljubezni, čeprav mogoče ne z njim, bo pa kdo drug...lp

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 15
7.6.2007 11:26:20   
Zahi
al je problem tole:

http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/erotika/20070607_3099381.php

(odgovor članu Tia27)
Neposredna povezava do sporočila: 16
7.6.2007 11:33:00   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Zahi

hladen tuš pomaga.. enkrat ko ga ni doma.. pospravi in pejt za kak teden nekam..

ko bo začel piskat.. mu povej točno vse kako in kaj..če pa ne bo piskal.. pa itak veš, da mu je vseeno..

Moram se strinjat. user posted image  Saj probam spregledat, kdo je dal nasvet. user posted image

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 17
7.6.2007 11:34:01   
Dejča
Kar bom napisala, je žalostno dejstvo, ampak sem prepričana, da drži. Njemu ni čisto nič več do tebe še za seks s teboj mu ni, če ni pijan. To je najbrž res zadnji stadij user posted image . Pogovarjati se noče, ker mu greš na živce, le dere se in se ti izogiba. Draga moja, spakiraj mu kufre, če se tudi naslednjič ne bo želel pogovarjati, ali pa spakiraj svoje. Mislim, da za vaju ni več prihodnosti, razen če ga bo razmišljanje o tvojem odhodu streznilo do te mere, da se bo začel drugače obnašati. V to zadnje pa dvomim. Žal. Drži se in ne pusti se mu še bolj poniževati!!

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 18
7.6.2007 11:36:35   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

Moram se strinjat. user posted image  Saj probam spregledat, kdo je dal nasvet. user posted image

love u 2 user posted image

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 19
7.6.2007 11:38:24   
tanikaa
user posted image

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 20
7.6.2007 11:39:47   
Anonimen

... če je on trezen. To me tako jezi zadnje čase, saj opažam, da sploh noče seksati, če ni trezen.

Hmmm...

najprej pravis.. da ne seksate.. ce je trezen..

in pol...

da noce.. ce ni trezen?

Torej nikol ne seksate? To si hotla povedat?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
7.6.2007 11:41:19   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

... če je on trezen. To me tako jezi zadnje čase, saj opažam, da sploh noče seksati, če ni trezen.

Hmmm...

najprej pravis.. da ne seksate.. ce je trezen..

in pol...

da noce.. ce ni trezen?

Torej nikol ne seksate? To si hotla povedat?

ja.. pol ma pa še prehitr izliv.. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
7.6.2007 11:52:08   
Anonimen
To je tisto.Poslušajte zdaj:ko smo se zaljubili začeli živet skupaj še bili brez otrok sexali vsepovsod od kuhinje kopalnice dnevne sredi belega dne kdaj koli.Samo za rit me je prijel mi je že teklo po nogah.Potem pa pridejo otroci ne moreš več nonstop kdaj se ti zahoče povrh vsega še kakšni problemi....potem pa sexaš le zvečer in še včasih si zmatran ti več ni glava boli itd...in v čem je problem.moški se tako razvadijo eni si ne dajo tega dopovedat,da nista več sama....potem pa se začne vrtet vse okrog sexa in iz njega izvirajo problemi.
Še dobro,da sem se znova zaljubila.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zahi)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
7.6.2007 11:54:57   
Taula
Še dobro,da sem se znova zaljubila.

A pol ko te bo pa minilo, pa spet novi.user posted image

Eni najdejo čas kljub 5 otrokom.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
7.6.2007 11:56:24   
Anonimen
A pol ko te bo pa minilo, pa spet novi.

Saj se nisem v drugega temveč v svojegauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?