|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zaslužena kazen
2.6.2007 20:48:53   
Anonimen
Ker sem mojemu dragemu "vrgla" pod nos in odklopila računalnik(ker je bil ob uri ko gre otrok spat na računalniku, računalnik pa je v otrokovi sobi) 
mi ga je zablokiral z geslom.

Ni je hujše kazni, kot ostati brez računalnika user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zaslužena kazen
2.6.2007 21:11:48   
MojcaG
in si šla sosedu tole napisat?

drugač sta pa dobra vidva. me spominjata na enega brata pa sestrico, ampak ta sta še zelo majhna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.6.2007 21:19:58   
soncece24
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

bi mu jaz kaj drugega zablokirala user posted image user posted image user posted image ma res mata otročje, prestavita računalnik v sobo, kjer ne spi otrok, pa bo mir.

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.6.2007 21:23:56   
Anonimen
I n zakaj imata sploh rač.v otrokovi sobi??

(odgovor članu soncece24)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
2.6.2007 21:26:40   
Anonimen
Huda. Kaj pa dela računalnik v otroški sobiuser posted image . Meni še na misel nebi prišlo računalnika tja postavit. Pa mislim da te ni zmotilo to, da je tam v času, ko gre otrok spat, ampak samo dejstvo, da že spet visi na računalniku.....

Drugače pa ni drugega kot se za smejatuser posted image user posted image user posted image . Takih otročarij že nekaj časa nisem slišala. Upam, da se bosta po tem, ko se bo jeza pomirila oba temu od srca nasmejalauser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 5
2.6.2007 22:10:59   
Anonimen
No ja pod geslom,da ga ima razumem,ker mi2 imaqva vsak svojega tudi pod geslom vendar veva kakšno je geslo.Imava pa zaradi drugih,ki bi naj malo rabili rač.,ker doma ne morejo na svojega kao in potem so vse zmrdali na najinih.Zdaj več ne.ker moj kao ne dela v redu njegov pa je pod geslom in ga nevem,ko je v službi.

Kako sem nesramnaaaaaaaaaaaaa.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
2.6.2007 23:39:15   
Marogica

Ker sem mojemu dragemu "vrgla" pod nos in odklopila računalnik(ker je bil ob uri ko gre otrok spat na računalniku, računalnik pa je v otrokovi sobi) 

Čisto prav, da je v otroški sobi, ta vajin računalnik. Saj ste sami otroci tam, pri vas...

Računalnik ven iz otroške sobe, vida pa malo manj otročjega obnašanja...pa bo svet za vse lepši....

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.6.2007 0:06:35   
Anonimen
Kabel, ki povezuje računalnik in monitor, enostavno nekje skriješ, pa bo brez računalnika user posted image user posted image

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
3.6.2007 0:09:11   
Anonimen
Al pa miško fentašuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
3.6.2007 14:19:32   
jade1
Žalostno je to, da si mu morala ti odklopit računalnik, ker bi mu lahko že bilo logično, da če gre otrok spat ne more on zraven na računalniku viset. Bi mu moralo biti samoumevno, da ga izklopi, brez, da bi ti morala sploh kaj rečt. Ne pa, da moraš še njemu mamico "špilat".
Ampak kaj čmo našim moškim je treba včasih tudi kaj 5x povedat. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.6.2007 20:29:45   
Anonimen
Sto ljudi sto čudi.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jade1)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
4.6.2007 8:59:47   
Anonimen
Računalnik je v otroški sobi, kjer drugje ni prostora in kablov user posted image user posted image user posted image

Ja res sva otročja, če pa drugače ne gre......

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
4.6.2007 9:07:44   
Anonimen
Pa komunikacija šepa med vama.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
4.6.2007 9:25:37   
maruškaŠ

O gre, gre. Sam najprej je traba vsak pri sebi razpucat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
4.6.2007 9:26:42   
jade1
Potem pa računalnik na bolho pa bo mir pri bajti.

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 15
4.6.2007 11:01:01   
Anonimen
O hudo, a vidva se med seboj kaznujetauser posted image Tole je pa res za zamislit.user posted image

(odgovor članu jade1)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
4.6.2007 11:04:00   
_andreja_
kake mate...

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
4.6.2007 11:10:26   
tanikaa
Ja, naslednjič ga pošlji na koruzo klečat. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu _andreja_)
Neposredna povezava do sporočila: 18
4.6.2007 11:13:27   
Anonimen
Vsak v svoj kot in tam ostanita dokler kdo ne pride po vaju. In glejta, da razmislita kak sta naredila narobe.....user posted image

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
4.6.2007 11:21:19   
soncece24

Računalnik je v otroški sobi, kjer drugje ni prostora in kablov user posted image user posted image user posted image

Nabavi laptopa in brezžični internet - pa je problem rešen!

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
4.6.2007 11:31:59   
srki
Ker imam tudi jaz računalnik v spalnici, pa če si zaluštam računalnika, si ga prižgem tudi takrat, ko otrok spi. Saj ne ropotam po tipkovnici kot zmešana, pa tudi glasno ne brni, da bi ga zbudilo.

Neposredna povezava do sporočila: 21
4.6.2007 11:34:36   
srki
Aja, otroške sobe nimamo, razpolagam samo s spalnico in kuhinjo, ostali prostori so skupni in imam računalnik v spalnici, pa tudi otrok še tam spi.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 22
6.6.2007 18:58:31   
VERONICA
Kabel, ki povezuje računalnik in monitor, enostavno nekje skriješ, pa bo brez računalnika

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 23
6.6.2007 20:17:20   
Anonimen
Ko je to tako daleč, je prepozno za karkoli rešit.

(odgovor članu VERONICA)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
6.6.2007 20:34:53   
Anonimen
EJ, oprosti, ampak jaz lahko samo: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?