valči
|
Pikčeva,čestitam za ,bravo in da je vse ok,sedaj boš lazje zbirala poremo in oblačila. Kaj pa ostale na morfologiji,kakšni so rezultati,poročajte. Jaz sama ne vem,kaj bi rada,enkrat bi ful rada vedela enkrat ne,hormoni me mečejo,ali kaj. Bubi*,oprosti za manjkajočo zvezdico ,dobra si,da boš še cel september delala,kaj pa delaš'Da ne boš v firmi dobila popadkov,no saj boš videla,kako se boš počutila. Janja,ti ko toliko veš o rekreaciji,glede na to,da morem mirovat,verjetno ne bom mogla na kolo,ali pač,če bo bolje čez kak mesec? Kaj telo bolj utruja,počasna hoja ali počasno sobno kolesarjenje? Glede na to,da morja letos ne bomo videli,upam,da bom vsaj malo lahko gibala. Drugače bom zakrnela na kavču,si ne predstavljam it rodit totalno brez kondicije. Vreme mi super ugaja,ni boljšega,lažje diham,paše mi škrapljanje dežnih kapljic,me pomirja.Še grmenje mi paše.Sem bila v prejšnjem življenju verjetno žaba Oblačila,povejte mi,kaj oblačite!Ker jaz,ko sem skoz doma,imam trenerke in kapri hlače z nizkim pasom.Sedaj imam hlače z podvihanim pasom,ker ne morem imet gume čez trebuh,me grozno moti. Včeraj sem šla na banko in edine velike hlače so mi bile skoraj tesne.Za ginekologa in+mam đins obleko in krilo,ostalo so pa nosečniške hlače za zimo.Ker sem obakrat bila čez zimo.Kaj si naj praktičnega kupim,da bon nosila poleti,oblekce,krila? Kaj ve imate?Se da dobit kaj pametnega v nenošečniških trgovinah? Sedaj pa me imate verjetno dovolj,pa naj mi katera svetuje glede oblačil Čao.