|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberke
5.6.2007 13:43:56   
živa
Hojla,

po dolgem času. Imam pet minutk časa v službi še za čvekanje user posted image .

Najprej naj poročam glede bebice: začela je brcat user posted image , že pri 17 tednih, kar je bilo zame res veselje, ker se je prvi tamali "najavil" šele pri 22 tednih. Spola ne vem in nočem vedeti (kinder surprise user posted image , odličen izraz!), morfologijo imam pa 15.

Glede mene: do zadnjega pregleda (17 tednov user posted image ) sem se zredila kilo in pol. Nosim še stare, torej nenosečniške kavbojke z nizkim pasom user posted image . Občasno me malce daje vrtoglavica zaradi pritiska, ponoči slabo spim (to sem tudi v prvi nosečnosti), počutim se pa odlično. Čez vikend smo kolesarili in naredili več kot 16 km, se bila res ponosna nase user posted image . Tudi na telovadbi zmorem še vse vaje razen tistih na trebuhu, ko dviguješ roke in noge user posted image .

Kaj je zdaj z našim srečanjem, bo 9. ali 23.?

Čestitke vsem, ki ste že imele morfologijo, za zdrave otročke, fantke in punčke.

Lp,

živa

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
5.6.2007 15:24:19   
sanwebdra
Živa, super, da ste bili tako pridni. 16 km res ni malo. Meni pa so odsvetovali kolesarjenje že na prvem G. pregledu. Pa ga res pogrešamuser posted image . Pa zdaj ne vem user posted image - a ga tebi niso? Jaz sem namreč imela občutek, da sestra govori enako vsem nosečkam, ki vstopijo v ordinacijo prvič. Poleg tega mi je seveda sevtovala plavanje, vendar ne v javnih bazenih ...

lp,
MB

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
5.6.2007 18:11:21   
Jenny Anny
Živa, men so tud odsvetoval kolesarjenje (prej sva z mojim lazla po hribih, na Vršič, Golico,....), no pa sem, sedaj skoraj parkirala, naredim še kake 3 al pa 4 km po ravnem in po asfaltu (si ne morem pomagat, da nebi).
Ampak zakaj res to tako odsvetujejo, no potem sem pa še slišala mnenja, da sobno kolo ja, v naravi pa ne?? Tud men ni jasno kar se kolesa tiče.

No jaz tud pridno pridobivam na kg (user posted image ), preden sem zanosila sem jih imela cca. 54, zdaj sem pa že na krepkih 61, no upam da mi bo šlo potem tud hujšat za dva, kot mi gre sedaj jesti za dva user posted image .

No našega user posted image , ki je zaenkrat še user posted image  tud jaz že zelo čutim in mi je to prav všeč, kajti sem vsaj bolj ziher da je vse OK.

Počasi razmišljam o bolniški, ker se že težko vozim v službo (varnostni pas mi gre blazno na živce, čeprav sem prej bila privezana že skoraj preden sem se usedla v avto, mal me pokregajte prosim, ker se mi ne da privezovat). No zdaj ko je tako vreme še ni panike, ker je lepo "hladno", bojim se temperatur nad 30°C!!!  (žal imam do službe 75km v eno smer) in počasi tud razmišljam, da bi po končani porodniški kaj zamenjala, ker res ne mislim vsak dan 2 uri preždeti na cesti, sem raje z otrokom!!

No uživajte še naprej in upam da gremo kmal na porodniško, al pa vsaj na kakšen dopust.

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
5.6.2007 19:04:14   
*bubi*
Kolesarjenje (smučanje in podobni športi) se odsvetuje samo zaradi možnosti padca in poškodbe. Pa prometnih nesreč, kolesarji so bolj na udaru. Zato pa lahko sobno kolo gonite, tu menda ja ne boste dol padle user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
5.6.2007 19:24:11   
Pandica
živa vsaka ti čast, da prekolesariš 16 km user posted image  Jaz pa full veliko hodim z mojim user posted image  tako, da sem tudi kar v gibanju.

Jaz pa sem se od začetka nosečnosti pa do zdaj ( 23t ) zredila za 5 kg tako, da se glede kg ne sekiram kaj preveč. Samo, da bo user posted image  zdrava pa bom že potem pazila na linijo in kaj pojem. Moram pa reči, da niti nimam pretiranega apetita. Se moram včasih kar malo posiliti, da nekaj pojem...

Jenny Anny  čestitke za prve brcike user posted image  Tudi moja user posted image  že kar miga, je pa res, da jo čutim samo takrat, ko se popolnoma umirim. Se mi zdi, da ima telovadbo najraje pozno večer user posted image  

Joj punce, ju3 zjutraj imam morfologijo. Držite pesti, da bo vse vredu in, da bo mi lahko G potrdil spol katerega so mi povedali na NS. Sem že res full radovedna kaj nosim pod srčkom, hkrati pa tudi živčna. Samo, da bo to za mano in, da je user posted image  zdrava si želim user posted image  
V glavnem spomnite se kaj name in mi držite pesti.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
5.6.2007 20:18:46   
mišk
Tako, da se vam še jst oglasim po dolgem času. Danes sva z mojim prišla z morja, kjer sva bila en teden. Čeprav ni bilo kaj veliko sonca sva se kopala (ena redkih) v morju in mi je prav pasalo. Barve nisem nič dobila, ker ni bilo glih sonca, pa tud nimam navade poležavat na soncu.
Sedaj naša bebica že zeeloo konkretno brca.user posted image  Kako pomirjajoč občutek je to!
A greste letos vse na morje? A bo šla katera tudi proti koncu nosečnosti, recimo septembra in kako daleč?

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
5.6.2007 20:23:28   
živa
Jaz bom šla septembra na morje, če bo vse ok. Na Pag, če si bom upala.

Lp,

živa

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
5.6.2007 21:18:02   
mama06
No da še jaz povem, da sem 19t4d in sem pridelala že 7,5kg. Ko vas poslušam, se mi zdi to ogromno? Samo na morju sem v enem tednu dobila +1,6kg. Res je, da je bila hrana na razpolago cel dan in da meni ni treba 2x reč in lepo prosi, da si naj kaj vzamemuser posted image . No moja G glede kil ninič komentirala, zato ker je pred nosečnostjo vedno govorila, da sem tako drobna. Jaz sicer nisem imela in nimam takega občuta, samo proti njej sem resuser posted image .

Modrce še vedno nosim stare, čeprav že težko dobim vse "not"user posted image . Ne morem se odločit, da bi si šla po nove, ker imam občutek, da jih bom morala še menjavat, pa raje malo potrpimuser posted image .

Lepo se imejte!

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
5.6.2007 22:03:53   
pikceva
Živijo,

Danes sem imela morfologijo pri dr. Pušenjaku. Stanje je vse OK pri obeh user posted image user posted image . Sem prav vesela. Presenetil pa me je z novico, da on meni, da nosim enojajčne user posted image user posted image , ki imata vsaka svojo posteljco in svojo votlino, kar je zelo v redu (baje da sta šli narazen prej kot v dveh dneh). Do sedaj pa sem bila prepričana, da nosim dvojajčna dvojčka user posted image . No samo, da je vse v redu.
Glede kg: Tudi jaz sem se zredila za 5 kg in apetit imam povečan v veliki meri. Večji del teh kg pa je vsekakor v trebuhu, ki mi raste vidno iz dneva v dan...

Mene kar precej tišči v križu. Ali  ima mogoče katera napotek, kako naj si najbolj pomagam?

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
6.6.2007 7:30:57   
Daschi
mama06, počakaj, da gremo še ostale na morje. Tisti morski zrak dela čudeže pri hraniuser posted image .

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu pikceva)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
6.6.2007 8:33:05   
janja
Dobro jutro oktoberke!

Kaj je zdaj s tem vremenom? Se mi zdi, da ob takem vremenu postanemo kar malo depresivni. Jaz hočem malo sončka.

Pandica - držimo pesti za morfologijo, pa poročaj, ko se vrneš. user posted image

Živa, Jenny Anni - glede kolesarjenja sem jaz slišala (to je na DVD od Vzajemne), da se zelo priporoča sobno kolo (tudi za tiste, ki se pred nosečnostjo sploh niste rekreirale), odsvetuje pa se kolesarjenje v naravi. Kot razlog navajajo, da je kolesarjenje v naravi bolj stresno, več je tresljajev, zato tudi srčni utrip hitreje narašča. Seveda pa je tudi možnost poškodb večja, kot je omenila že ena zgoraj. Pri sobnem kolesu pa ste lahko čisto pomirjene, intenzivnost naj bo taka, da se ob vadbi lahko še normalno z nekom pogovarjate, srčni utrip naj ne bi presegel 140 udarcev/min (če je višji, pomeni, da lahko user posted image  dobi manj kisika).

Lepo se imejte, pa se beremo.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
6.6.2007 8:34:31   
*bubi*
Mi gremo na morje sredi julija. Za en teden. Kasneje sploh ne razmišljam o morju, ker nameravam še cel september delat. Bova pa poleti z bubijem probala sama skočit na user posted image  še za kak vikend, če bo vse OK. Bomo videli, to bi bilo bolj šlepanje pri prijateljicah user posted image . Vse je odvisno od tega, kakšno navdušenje bo bubi pokazal nad vodo user posted image

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
6.6.2007 8:36:24   
*bubi*
Kaj je zdaj s tem vremenom?

Meni pa je kar všeč, da ni prevroče. Čeprav je bila včeraj taka sopara, da sem komaj dihala.
Junija naj še kar bodo zmerne temperature, bo poleti še dovolj vročine user posted image

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
6.6.2007 10:09:51   
prymorka
se strinjam z *bubi*...
glede na temperature ki jih obljubljajo za letos poleti, naj kr bo čim dlje tako,...
una vročina 35stopinj ubija,... meni bolj paše tko hladno pa tudi če je dež,... sam da ni sopare in hude vročine ;))

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
6.6.2007 11:26:22   
Pandica
Zdravo pupe!

Mi pa bomo imeli punčko user posted image    user posted image user posted image user posted image

Morfologija je za nama user posted image . Vse je vredu, bp user posted image Glavico še ima pri mojem popku, ritko pa še vedno doli, s tem, da še ima veliko časa in prostora, da se obrne mi je povedal G. Vrat maternice je 3,6 cm.
Oblika glavice in ostale strukture v glavici so normalne,srček, hrbtenica, ustnice, mehur, želodček in okončine so bp.
Joj, punce kako sem vesela, da je vse vredu, danes pa sem res srečna.
A mi lahko katera razloži kaj pomeni, če placenta leži spredaj?

< Sporočilo je popravil Pandica -- 6.6.2007 11:37:34 >

(odgovor članu prymorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
6.6.2007 11:34:33   
valči

Pikčeva
,čestitam za user posted image user posted image ,bravo in da je vse ok,sedaj boš lazje zbirala poremo in oblačila.
Kaj pa ostale na morfologiji,kakšni so rezultati,poročajte.
Jaz sama ne vem,kaj bi rada,enkrat bi ful rada vedela enkrat ne,hormoni me mečejo,ali kaj.user posted image

Bubi*,oprosti za manjkajočo zvezdicouser posted image ,dobra si,da boš še cel september delala,kaj pa delaš'Da ne boš v firmi dobila popadkov,no saj boš videla,kako se boš počutila.

Janja,ti ko toliko veš o rekreaciji,glede na to,da morem mirovat,verjetno ne bom mogla na kolo,ali pač,če bo bolje čez kak mesec?
Kaj telo bolj utruja,počasna hoja ali počasno sobno kolesarjenje?
Glede na to,da morja letos ne bomo videli,upam,da bom vsaj malo lahko gibala.

Drugače bom zakrnela na kavču,si ne predstavljam it rodit totalno brez kondicije.

Vreme mi super ugaja,ni boljšega,lažje diham,paše mi škrapljanje dežnih kapljic,me pomirja.Še grmenje mi paše.Sem bila v prejšnjem življenju verjetno žabauser posted image

Oblačila,povejte mi,kaj oblačite!Ker jaz,ko sem skoz doma,imam trenerke in kapri hlače z nizkim pasom.Sedaj imam hlače z podvihanim pasom,ker ne morem imet gume čez trebuh,me grozno moti.
Včeraj sem šla na banko in edine velike hlače so mi bile skoraj tesne.Za ginekologa in+mam  đins obleko in krilo,ostalo so pa nosečniške hlače za zimo.Ker sem obakrat bila user posted image čez zimo.Kaj si naj praktičnega kupim,da bon nosila poleti,oblekce,krila?
Kaj ve imate?Se da dobit kaj pametnega v nenošečniških trgovinah?

Sedaj pa me imate verjetno dovolj,pa naj mi katera svetuje glede oblačiluser posted image

Čao.

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu prymorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
6.6.2007 11:37:19   
valči
Pandica,čestitam za pupouser posted image

Posteljica spredaj pomeni,da leži na sprednji strani maternice,nič drugega.Pa gibe ponavadi kasneje čutiš.

Jaz imam tretjič posteljico spredaj,očitno ji tam najbol paše.

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
6.6.2007 11:50:51   
Pandica
Valči  hvala za čestitke za user posted image  . Kako sem vesela user posted image  , sem si po tihem že od kar pomnim želela imeti deklico. Glede posteljice in gibov pa mora biti kar res, ker sem tudi jaz začutila bolj pozno metuljčke in brcike.

Oblačila Valči: če ti jaz povem kje in kaj vse si kupujem, boš zapravila preveč denarja user posted image   Full dobre lanene hlače, ki pa niso nosečniške, ampak imajo enak širok elastični pas sem si kupila v Clarku, ker je to letos kao nova kolekcija in je full moderno imeti širok pas. Potem sem si kupila dvojne, črne in bele pajkice oz. tri četrt triko, da lahko kombiniram full zraven majčke. Majčke pa sem si kupila v navadnih ( beri nenosečniških ) trgovinah in to te tunike, ki so letos tako zelo, zelo moderne. Tako, da v bistvu imam samo dvojne hlače prav nosečniške iz H&M, črne kapri in črne dolge.  Aja, pa full poceni od 15 Eur dalje imaš v H&M full lepa krila, teh sem si jaz tudi nakupila kar nekaj....
A še ti dalje pišem a bo dovolj za prvo silo? user posted image

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
6.6.2007 12:27:33   
Pandica
Kaj pa pomeni, če mi piše na izvidu, da lijaka ni user posted image  

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
6.6.2007 12:54:26   
skuštrana
Oblačila- imam ene nosečniške kavbojke iz H&M, ostalo pa vse nenosečniško. Ponavadi si oblečem kakšne kavbojke potem pa čez obleko do kolen. In je super. .Aja, pa majčko pridem oktobra tudi imamuser posted image . Moram pa malo v nabavo po tunike, sem ugotovila da mi nekako ne paše kazat trebuha ispod majčkuser posted image . Čudno, prvič sem ga z veseljem razkazovala, je pa res, da po porodu nisem več prenesla tako kratkih majčk. Enostavno se v njih nisem počutila več ok. Sicer pa - hvala bogu je letos moda kar naklonjena nam nosečkam.

Morje, tiste ki mislite it septembra se resno pozanimajte kako in kaj, ker zavarovalnica porodov ne krije. Jaz bom sicer cel september na Hrvaškem, ampak imam urejeno njihovo zavarovanje, ker je mož Hrvat in bom najverjetneje tudi rodila na Rekiuser posted image

Telovadba, jaz sem v prvi nosečnosti full hodila na dolge (2 uri) sprehode s psom, še na dan poroda user posted image ..Sedaj te možnosti nimam, ker je tamala še premala, nimam pa je komu pustit, sedaj ko moža ni, tako da mi preostane orbitrek. Pa laufanje za tamalo po parkuuser posted image

Pregledi, user posted image za vse ki je že za vami, jaz imam jutri morfologijo...

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
6.6.2007 13:43:59   
janja
valči - no tak strokovnjak glede rekreacije le nisem. Mislim, da je napor pri sprehodu in na sobnem kolesu lahko kar primerljiv. Edino na kar moramo biti pozorne je, da srčni utrip ne preseže 140 udarcev/min. Kako to kontrolirat, pa me ne spraševat? Jaz imam v nenosečniškem stanju ob rekreaciji zelo hitro dosti višji utrip, tako da zdaj raje ne pretiravam. Všeč so mi sprehodi (kjer živim imam veliko možnosti sprehodov - tudi v naravo). Pa tudi nisem sama, tako da se moram ozirati še na našega mulčka in je to v tem trenutku moja edina rekreacija.

Pandica - čestitke za user posted image  (upam, da se ti je želja zdaj uresničila). user posted image  
Jaz sem še ena s placento na sprednji strani (pod popkom). Se pa strinjam, da user posted image  zato začutiš malo kasneje. Jaz sem 1. začutila v 18. tednu, zdaj pa šele po dopolnjenem 19. tednu.

Božajte svoje trebuščke user posted image

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
6.6.2007 14:13:58   
2ursae
glede kolesarjenja zunaj: morda ta primerjava ni najbolj na mestu, sam naj vseeno povem, da poznam eno, ki je šla v nosečnosti s sinkom na morju na vlakec, ki je bil že mal bolj razštelan in ji je počil MV. Saj ni bilo nič usodnega, sam počivat je morala in nič dvigovat. Najbrž je kolesarjanja po kakšnem bolj divjem terenu kolikor toliko primerljivo.

pikčeva, čestitke za user posted image user posted image  in to še enojajčne user posted image user posted image user posted image . Juhuhu, bo zabava user posted image

pandica user posted image user posted image user posted image  za user posted image .

obleke user posted image , ful mi manjka hlač. Tko da se zalotim na pikniku, ko rečem tamalmu: ne mamici umazat hlač, jih mora jutri imet za na sodišče user posted image . Imam le dvojne, od katerih imam rada le ene, druge so mi za razervo. V h&m v Grazu niti niso imeli izbire, pa še takrat je bilo takrat tko vroče, da se za dolgimi niti nisem tko temeljito ozirala. V Lj je pa itak vse tko drago, da se mi ne kupuje ničesar user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
6.6.2007 14:28:10   
Klaudia
user posted image

( 63 user posted image  nas je)  

user posted image :user posted image  = 8:4   +   4 user posted image

01.10.
- bambi                (user posted image 73)   3.user posted image        MB   user posted image
- picola1              (user posted image 80)   1.user posted image        NM   user posted image

02.10. 
- Pandica             (user posted image 79)   1.user posted image        MB    user posted image
- MissLady                           1.user posted image

04.10.
- pingi                  (user posted image 79)   1.user posted image        LJ
- inja2                  (user posted image 84)                 LJ
- Solero               (user posted image 78)   1.user posted image        KP

05.10. 
- Ursikazala         (user posted image 70)    1.user posted image  
- Kasija 78          (user posted image 78)    1.user posted image        LJ    user posted image
- Miško
- kovanec
- pony                (user posted image 74)     5.user posted image

06.10. 
- mišk                 (user posted image 82)     1.user posted image        KK   user posted image

07.10.
- kala10              (user posted image 79)     1.user posted image        LJ

09.10.
- janja                 (user posted image 73)     3.user posted image (2.user posted image )   LJ   user posted image
- Klaudia            (user posted image 86)     1.user posted image        LJ     user posted image  (Lia)

- Tinki_winki       (user posted image 82)    1.user posted image        KP
- sanwebdra        (user posted image 79)    1.user posted image        MB 

10.10.
- tave                   (user posted image 74)

11.10. 
- Micla                 (user posted image 77)    3.user posted image (1.user posted image )   GO
- Lillylilly              (user posted image 79)     3.user posted image (2.user posted image )   Jesenice
- 2ursae               (user posted image 77)     2.user posted image        LJ       user posted image

13.10.
- oktoberka         (user posted image 85)     1.user posted image        LJ
- AnaB.                (user posted image 79)     1.user posted image   

- mamica80

14.10.
- Jasna                 (user posted image 76)     4.user posted image (3.user posted image )   LJ   user posted image
- skuštrana           (user posted image 77)     2.user posted image        CE
- Neža81             (user posted image 81)    1.user posted image      MB  user posted image inuser posted image  (Maša&Maj)

15.10.

- bonci user posted image  user posted image        (user posted image 77)    1.user posted image

16.10.
- Jan@
- JennyAnny         (user posted image 79)     1.user posted image        Domžale
17.10.
- prymorka           (user posted image 84)     1.user posted image        KP

18.10.
- sončnica5

19.10.
- MB*TANJA*   
- domennatalija

20.10.
- valči                   (user posted image 79)     3.user posted image        Brežice        user posted image

21.10.
- Daschi               (user posted image 76)     4.user posted image          LJ      user posted image
- Spark

22.10.
- inibini
- metkica1            (user posted image 80)     2.user posted image  (1.user posted image )   CE   

23.10. 
- Janice

- pikcevauser posted image user posted image       (user posted image 78)    1.user posted image        NG    user posted image  in user posted image

24.10.
- Natasa-6           (user posted image 74)    3.user posted image         LJ
- mala                  (user posted image 83)     3.user posted image        LJ

25.10.
- *Lana*              (user posted image 78)     1.user posted image
- pot                                       1.user posted image        LJ

- nana84                                 1.user posted image

26.10.
- Dari
- mama06                                                                 
- Jejica                                    1. user posted image

- *bubi*                                  2.user posted image

28.10. 
- mehurčica         (user posted image 78)       2.user posted image       MB
- pimkie              (user posted image 71)       1.user posted image        KP
- noa1                (user posted image 75)       1.user posted image       MB

29.10.
- zivepo              (user posted image 86)       1.user posted image       CE
- Pikapokca        (user posted image 78)       1.user posted image       NG

30.10.
- soraja               (user posted image  83)       1.user posted image         KP
- orka**
- lane31               (user posted image 76)       1.user posted image       MB
- ninka 80            (user posted image 80)       1.user posted image       KK

31.10.
- živa                                                               user posted image

- Ulaa
- miska1
[/quote]

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
6.6.2007 14:39:13   
micla
pozdravljene pupe,

user posted image  Bravo za vse, ki ste že dale skozi morfologijo in razne preglede in čestitke za user posted image  in user posted image . Tko na hitro ko sem vas brala se mi zdi, da je zaenkrat več user posted image .  Počakajmo da gre vsem morfologija mimo, pa bomo pol štele.

Jst sm sicer v ponedeljek imela pregled, ampak nisem imela morfologije in me je naročila naslednjo sredo 13.6. Vse je bilo OK, poslušale smo srček, mi je pa padel hemoglobin na 107 in sem dobila železo za jemat. Upam samo, da me ne zapre. Sicer pa sem že šla v nabavo marelic, pa rdeče meso.....da bi se vsaj malo dvignilo, ker če še pade bo treba v bolnico na inekcije. user posted image

Tko, jst sm pridobila še en teden časa, da se odločim ali vprašat za spol ali ne. Sicer pa me vedno bolj mika, ko vidim, da vas večina že ve. No ja, še malo.

Aja, še nekaj........sem se naročila na 3D v Ljubljano in sem dobila datum 16. julij (takrat bom 27t+3), pol sem pa danes dobila mail iz Postojnske porodnišnice, da če želim me lahko vpišejo za 1.avgust, ker je julija vse zasedeno, ampak takrat bom točno 30 tednov. Sicer bi raje šla v Postojno, ker mi je bližje, pa tudi ns sem tam delala, ampak se mi zdi da je vseeno malo prepozno takrat? user posted image  Ali pač ne?
Baje se 3D dela od 25 pa do 30 tedna, ampak vseeno... če mi katera lahko svetuje, če ima že kakšno izkušnjo.......  Res hvala.

Se tipkamo,  

micla

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
6.6.2007 15:27:29   
živa
Micla, jaz sem bila v prejšnji nosečnosti na 3D v Postojni v 32. ali celo 33. tednu. Prvič se mali ni obrnil tako, da bi videli obrazek, pa me je zdravnik naročil na nedeljo, ko je bil dežuren, takrat smo pa vse posneli. Tako da ni prepozno, pa še prijazni so.

Oblačila: jaz nosim kavbojke z nizkim pasom. Imam dvoje nosečniške, pa jih tokrat še nisem oblekla. Kupila sem si tudi nenosečniške kapri hlače in krila s širokim elastičnim pasom, pa ne pridem do tega, da bi jih oblekla - zaradi vremena. Ene kapri iz jeansa, nosečniške (odrezane pod pasom) pa imam tudi iz prejšnje nosečnosti. Majice in tunike pa imam tudi jaz iz H&M, ker je letos navadna moda taka kot nosečniška user posted image .     

Kolesarjenje: tudi meni ni prijetno kolesariti po makadamu zaradi tresljajev, po asfaltu pa še gre. Gremo pa predvsem zaradi malega, da se ne naveliča sprehodov z vozičkom po vedno enih in istih poteh (hodi pa še vedno ne, lump!).

Kaj je zdaj z našim srečanjem?

Prehladila sem se in zdajle mi ni prav dobro, zato pa grem kar domov.

Lp,

živa

< Sporočilo je popravil živa -- 6.6.2007 15:28:10 >

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?