skuštrana
|
Hellooou... Dashi, jaz pa vem o kakšnih modrcih govoriš ..Sem si jih jaz tudi naročila, samo ne iz Nekermana ampak iz La redoute - so kao prav za nosečnice. Sem pa imela enega v prvi nosečnosti in za čas dojenja pa sem ga po končanem dojenju vrgla v smeti - in to s takim veseljem, mi je šel že full full na živce Blazinice so pa najboljše Chicco tove ..Ostalo vse premoči, tele pa zdržijo. Bradavic pa jaz že v prvi nosečnosti nisem nič kaj utrjevala, me preveč boli. No, kljub temu z dojenjem nisem imela prav nobenih težav, res nama je s tamalo lepo steklo že v porodnišnici, upam da bo tudi sedaj tako. Mene je pa včeraj tako heksenšus prijel ..In res full boli, pa še moža ni, tako da sem sama za tamalo..Do četrtka Eh, bomo že nekako, samo da malo popusti.. Drugače pa sem jaz cel vikend samo jedla, kaj jedla NAŽIRALA sem se. Kot tak pujs . Vse kar sem našla je šlo v želodec, ma kaj pa vem, ali je to to obdobje nosečnosti ali je krivo vreme...Stalno sem lačna. Brcike so pri nas že pravo prevračanje, se ža vidi na trebuhu, kadar se kobaca. Pa mož že tudi full lepo čuti Mehurčica, kako je s tabo? A je res že bil popadek. Malo hitro, a ne? Oktoberka, buzz se zloži bolj na malo, če se prav spomnim. Pa še dokaj lahek je, ti verjetno misliš Freestyla? Ni pa glih za makedam, to je pa res. Drugače pa tele Maxi Cosi lupinice pašejo kar na nekaj vozičkov, seveda s pomočjo adaptorjev. Eh, nič, grem spat, pa zdravit tale heksenšus...Imejte se... Joj, a je še katera tako žejna. Po 5 l vode na dan gre v mene. Včasih se res sprašujem kam vso to hrano in vodo sploh spravim