tanikaa
|
Hm, problem je res velik. Pa ne zaradi količine potrebe po seksu, ampak po moje v tem, da je tu nekaj v ozadju. Imam občutek, da ta moški želi dokazovati svojo moškost. Ne mogoče "želi", ampak ma potrebo po dokazovanju, da je moški, kot se šika. Ne vem zakaj, ampak občutek mam, da se ne počuti dovolj moškega. Da se boji, da ni dovolj dober za ženo. Da se boji, da če ne bo poseksal žene dvakrat, trikrat na dan, da si bo našla drugega. Po moje gre za manjvrednosti kompleks in s tem, da je pripravljen seksat non-stop, želi ženi in predvsem sebi dokazat, da je moški. Spanje pri otrocih ni rešitev. To je beg pred problemi, v njem pa se še bolj kopiči ta občutek manjvrednosti. In sta v začaranem krogu, ki vodi v prepad. Če bi bila jaz na njenem mestu, bi se v prvi vrsti preselila nazaj v zakonsko posteljo. Prav tako bi večkrat naredila romantično ozračje in se posvetila samo nama. In skozi več prijaznih gest, bi mu dala vedeti, da je pravi mačo, tudi če ne seksava petkrat na dan. In ko mi ne bi bilo za seks, bi mu to tudi povedala. Ampak na način, kot je na primer: Lubi, ful si seksi, samo zdaj mi ni za seks. Daj me malo pocartaj. Ne vem, mogoče sem zrešila, ampak dvomim. Res je, da majo moški večjo željo po seksu, samo tu gre po moje za zakompleksanega moškega.