kodrana
|
ola. nanaa včeraj sem ti pisala post na osebno. a si ga dobila? namreč nisem dobila nobenega odgovora.. saam sem bila namreč še do nedavnega med decemrkami, a žal.. ja, se strinjam. meni se tudi o tem ni niti sanjalo, da se mi lahko zgodi. mlada sva, zdrava sva.. čisti šok. ja, na začetku itak ne moraš razumet in se sprašuješ zakaj? gre ti na živce, ko govorijo, da je bolje tako, če je bilo kaj narobe z bebiko. a ne moreš razumet. saj je to bilo tvoje, vajino. sad ljubezni. tukaj si ti tisti, ki si prizadet, zato ne moreš tako razmišljat. se ravno nekaj učim o tem. sem še študentka, zaključujem sicer.. zdaj si dobila injekcijo, ker si rh neg., in sicer v slučaju, da je otrok rh poz. v prvi nosečnosti ni panike, šele v naslednji, ker tvoje telo naredi neka protitelesa proti temu rh-ju. namreč ti ga nimaš in zato zazna telo ta otrokov rh, kot tujek in tvoje telo potem napade.. otrok ima hude posledice.. upam, da sem se ok izrazila. to si sedaj dobila zato, da v naslednji nosečnosti ne bo problema, če bo otrok rh poz. jaz sem šla k svoji g. čez 3 tedne. torej, v petek in je blo ok. meni itak vsakič naredi uz, kar je pri njej rutina. rekla mi je, da gleda če bi bil vzrok odmrtju zarodka kaka pregrada, a je ni bilo videti in tudi ona je rekla, da je moralo biti kaj narobe z zarodkom. ja, je možnost, da se plod ne razvija tako kot je treba, ker nima prostora.. in odmre. če imaš ok ginekologa in te je že večrat pregledal z uz. bi se pregrada morala videt (vidi se pa le v času ovulacije). ti ga naslednjič le vprašaj in da te pregleda, kot je treba. itak ti bo gledal z uz. da vidi če je matrnica prazna. imela sem abrazijo v 9 tednu. če bi blo vse ok, bi dopolnil ravno na dan abrazije 9 tednov. se opravičujem za dolg post.. lahko se mi kaj oglasiš na zasebno.. lep pozdravček