Tiara123
|
IZVIRNO SPOROČILO: MojcaG Sedaj je predlagal, da bi šla mlajša sestrica z nama na morje, kar pa meni ne odgovarja, saj si želim na morju sprostitve in počitka, imeti otroka ob sebi pa je velika odgovornost in napor. Fant tega nekako ne razume, da nisem navdušena nad tem in mi je celo rekel, da bo dolgčas na morju brez nje. jaz pa ne razumem, zakaj mu bo dolgčas na morju brez sestrice. in to s tabo - njegovo partnerko? ali nima nič od nič domišljije, ali pa ne želi (in zakaj???) biti samo s tabo.. Ja, to sem ga tudi jaz vprašala, sicer je takoj vzel nazaj, da ni tako mislil, ampak češ, da bi on lahko imel družbo v vodi, ker jaz nisem največji navdušenec nad njo in raznimi vodnimi športi in da bi lahko njo kaj naučil. Kar se tiče tega, da sestrica ne bi še nikoli bila na morju, ali pa kakšni finančni problemi, jih ni, na morju je bila že ogromnokrat, saj imajo tam vikend. Niti varianta, da bi nekaj dni bila z nama, po nekaj dnevih pa bi prišli njeni starši ponjo, ne pride v poštev, ker je to morje daleč v Dalmaciji. Fantu sem povedala argumente proti, on je rekel, da razume, tudi starejši sestri je povedal, da nekako nisem za, da bi šla zraven, pa se je slišalo, da se ji ne zdi prav. Res pa nočem pred njegovo družino izpasti takšna, da nočem imeti otrok v bližini sebe, ker mi drugače nikoli ni problem jo paziti, ali se kakorkoli drugače ukvarjati z njo. Ideja pa je bila drugače fantova in ne od staršev, vendar jo je fant še preden sem mu jaz povedala svoje stališče, izrazil na glas pred vsemi...
< Sporočilo je popravil Tiara123 -- 4.6.2007 8:27:13 >
|