|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Fantova družina
2.6.2007 22:38:55   
Tiara123
Najbrž nisem edina s tovrstnimi 'problemi'... Zanima pa me vaše mnenje in kaj mi svetujete: moj fant ima namreč mlajšo sestrico, staro 6 let in 5 let starejšo sestro. Drugače se super razumem z obema, me pa na čase moti, da fant veliko pozornosti posveča tema sestrama. Sedaj je predlagal, da bi šla mlajša sestrica z nama na morje, kar pa meni ne odgovarja, saj si želim na morju sprostitve in počitka, imeti otroka ob sebi pa je velika odgovornost in napor. Fant tega nekako ne razume, da nisem navdušena nad tem in mi je celo rekel, da bo dolgčas na morju brez nje. Kako naj fantu in njegovi družini razložim, da bi raje šla sama na morje brezskrbno, da se komu ne zamerim?
Ima kdo od vas podobne izkušnje?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Fantova družina
2.6.2007 22:50:35   
Rožica I
IZVIRNO SPOROČILO: Tiara123
Kako naj fantu in njegovi družini razložim, da bi raje šla sama na morje brezskrbno, da se komu ne zamerim?

--------------------------------------
Težko user posted image !
Jaz bi verjetno razmišljala v stilu, "super fant, ki ima rad svoji sestri, mu družina dosti pomeni... bo super oče! BINGO user posted image !
Ampak to bi razmišljala pri 27-28 letih ali pa še kasneje...
Zato je moje vprašanje, koliko sta sploh stara?

Drugače pa je to eden izmed kazalcev medsebojnega (ne)ujemanja. Ponavadi je situacija, glede na spol, obratna..
Jaz bi se takega fanta držala kot  klop user posted image user posted image , ampak ne pri 22,23-ih.. Takrat sem se takih izogibala ko hudič križa user posted image user posted image user posted image !!!

< Sporočilo je popravil Rožica I -- 2.6.2007 22:51:27 >

ROŽICA

(odgovor članu Tiara123)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.6.2007 22:58:44   
Anonimen
Sploh ne boš navdušena nad mojim odgovorom, pa ti bom vseeno odgovorila.

Jaz bi bila ful vesela fanta, ki bi tako imel rad otroke, da bi še 6 letno sestrico vzel s seboj na morje. Jaz imam tudi veliko mlajšo sestrico in sem jo povsod s seboj vlačila, pa moj takratni fant tudi. Smo šli na marsikater izlet skupaj. Mi sedaj kar spomini privrejo na plan, ko sem to brala. Sicer sva na morje res hodla sama, ampak drugače......
Tudi sedaj pride vsako poletje in zimo vsaj za en teden na počitnice k meni in možu odkar je stara 7 let.
Pa sem najstarejša od treh otrok, pa smo še danes ful ful navezani eden na drugega, jaz sicer ne živim več doma že 9 let, drugače pa brat, ki ima 24 let še sedaj sestro, ki jih ima 16 povsod s sabo vlači.
Pazi, da se sestrama ne boš zamerila, ker te znata v šusu stran spravit. Ni je čez brato-sestrske ljubezniuser posted image . Verjemi. te so najbolj trajne in trajajo vse življenje.
Se mi zdi, da si malo ljubosumnauser posted image

(odgovor članu Tiara123)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
2.6.2007 23:07:36   
Tiara123
Hvala obema za odgovor in obe imata zelo prav! Rožica I, bodo kar držala tista tvoja prva leta, stara sva 27 let, v kratkem bova tudi poročena... Res je, da je idealen partner, in vem, da bo dober očka... Zato imaš tudi ti prav, srček, ki praviš, da sem zgleda malo ljubosumna... Sestrico imam zelo rada, jo vzameva kdaj na morje za dva dni, tudi jo kam peljeva, a kljub temu se mi pa zdaj zdi velika odgovornost vzeti otroka za ves teden zraven, saj imam potem kar občutek, da bo za naju zmanjkalo časa... user posted image Res pa je, da sama zelooo težko razumem bratsko/sestrsko povezanost, saj sem edinka... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.6.2007 23:17:37   
Anonimen
Aaaaaa, edinka siiiiii.....to pa vse poveuser posted image . Nič ljubosumna bit, vesela bodi da imaš ob sebi takšnega fanta. Resno. Malo je takšnih. Sama pa bosta še veliko časa, pa mala sestrica bo tudi zrastla in ne bo več tako zanimiva. Bo pa fajn družba za vajinega user posted image  enkrat, ker to kar bosta sedaj posejala, bosta kasneje tudi poželauser posted image .
Mi je pa jasno kakšni ste edinci, ker je moj mož tudi in velikokrat ne pošteka naše ljubezni. Je bil vedno navajen da je on eden in edini in da se cel svet vrti samo okrog njegauser posted image . Sedaj na stara letauser posted image  pa je hudo osamljen in mi je včasih fauš, da imam brata in sestro, na katera se lahko zanesem tudi sredi noči.

(odgovor članu Tiara123)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
2.6.2007 23:40:58   
Anonimen
Jaz nisem edinka in imam še dva brata in sestro. No in sem povabila s sabo sestro na morje, bilo je vse super samo cel dopust mi je pa manjkalo tisto, da bi bila sama, da bi imela svoj dopust čisto zase. Odvisno kaj si želiš, že tako si enkrat do dvakrat privoščimo dopust na leto in službe skoz eno divjanje in na dopust si res želiš, da si s partnerjem res skupaj. Meni je takrat to manjkalo in sestro imam zelo zelo rada ampak bilo je drugač, morala sva misliti tudi na njo.

Sej je res lepo, da ima tvoj svojo sestrico rad in to je samo pozitivno ampak če si želiš dopust samo z njem potem mu to povej, da hočeš da uživata maksimalno in se odklopita iz vsakdanjega življenja.

Jaz od takrat drugače razmišljam in ko greva sama je čisto drugače, pa imam sestrico zelo rada.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
3.6.2007 8:16:41   
jade1
Ah dajte no. Saj, če bi rada, da gresta sama pa je ja nekaj čisto normalnega. Tudi meni ne bi bilo všeč, da bi še na dopust, ki ga itak celo leto čakaš, peljal sestrico s seboj. Tudi onadva rabita časa zase, pa še poročena bosta kmalu. Se pravi, da bosta tudi onadva družina, mislim, da bi njegovi starši morali to razumeti in razložiti hčerki, da potrebuje tudi čas za biti s svojo bodočo ženo. In zakaj bi morala že sedaj "mamico" špilat še preden ima svojega otroka. Konec koncev bo ona njegova žena in bi moral njo postaviti na prvo mesto. Bratska ljubezen gor al dol. Tudi jaz imam brata zelo rada pa mi na misel ne bi prišlo, da bi šel z nama na morje, še preden sva imela svoje otroke. Da ne govorim o tem kako velika odgovornost je otrok in da bo morala imeti cel dopust oči na pecljih in se bo vse vrtelo samo okoli male. Mislim, da je to prevelika ogovornost naložiti jo nekomu, glede na to, da otrok ni njen. In konec koncev ima svoje starše, da jo peljejo na morje. In, če jo bo toliko pogrešal naj grejo pa še starši zraven pa starejša sestra in njena družina.... Ja fant bo moral ugotoviti, da je pomembna tudi njegova bodoča žena ne samo njegova sestrica. Pa to ne pomeni, da jo mora imeti zato kaj manj rad, samo tudi ona si zasluži, da gre na dopust brez skrbi ne, da bo cel dopust igrala varuško. Saj vse veste, da je še 10x težje vzeti nase odgovornost za otroka, ki ni tvoj.
Ne vem no, jaz drugih otrok ne bi vzela na odgovornost za toliko časa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.6.2007 8:54:24   
tanikaa
Evo, tudi jaz sem ena izmed tistih, ki bi jo motilo, če bi šla sestra zraven. user posted image Pa nisem edinka, stara sem krepko čez trideset, pa tudi svojo sestro mam fejst rada.

Ne bi mi pa bilo všeč iz dveh preprostih razlogov.

Prvič. Jaz na dopustu ne delam NIČ. In otrok je na dopustu VELIKA odgovornost. Še svojega mulca pri 13 letih non stop pazim in imam na oku, 6 letni otroka pa ne bi pustila samega v morje. Torej moram DELATI. Ne morem se sprostiti in to malo možganov, ki jih mam dati na off.

Drugič. Tistih deset dni na morju, hočem svojega kretenčka samo ZASE. Ne delim ga z nikomer. Ker to je tistih edinih deset dni, ko obstajava samo midva.

Pri nama bo še kakih 4 ali 5 let pač tako, da bova mela zraven mulca. Potem pa se začnejo najini medeni dopusti. Jaz, on, cartanje in možgani na off.

Vse skupaj zveni malo sebično, ampak tak pač čutim in taka sem. Mate pa prav tudi tiste, ki pravite, da naj vzame s sabo sestro. Mogoče drugače ta otrok to leto ne bo videl morja, mogoče starši ne grejo in posledično pač tudi ona ne bo mogla iti. Poleg tega pa je tu tudi dejstvo, da je potrebno upoštevati tudi želje fanta. Tak da bi jaz verjetno naredila tako, da bi eno leto vzela sestro s sabo, naslednje pa ne.

Vsekakor imamo prav tako eni, kot drugi. Odvisno s katerega zornega kota gledaš.

Edino kar me je zmotilo pri postu je to, da je fant rekel, da bo brez sestre dolgčas. Da ti je dolgčas z bodočo ženo???

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu jade1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.6.2007 12:08:43   
Dejča
Jaz pa te popolnoma razumem, pa imam svojo sestro zelo, zelo rada (je sicer samo leto dni mlajša od mene - dokler nisem spoznala sedanjega moža, pa mi je bila tudi najpomembnejši človek na svetu!!!) - toda da bi imela zraven ves teden dopusta 6 let staro punčko (le kak dopust bi to bil - no, dolgčas vama pa res najbrž ne bi bilo user posted image )? Preden sama nisem imela otroka, ne bi pod nobenim pogojem vzela s sabo mulca, ki bi ga bilo treba paziti - ne na izlet, ne na dopust. Vem, sliši se grdo in egoistično, a resnično se mi ni dalo ukvarjati z njimi. To, da bosta imela še veliko časa, da bosta sama, pa tudi najbrž ne drži, saj kolikor piše, se bosta kmalu poročila, potem bodo pa najbrž tudi otroci kmalu, tako da naj kar zdaj še izkoristita samske počitnice.
Največji problem vidim v tem, da bi tvoj fant pa rad, da gre sestrica zraven - mogoče ji je celo že obljubil. Poskusita se dogovoriti tako, da jo vzameta le za nekaj dni, potem pa pridejo starši ponjo - oz. še boljše: jo pripeljejo zadnjih nekaj dni.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.6.2007 12:16:36   
karmy
ma men bi blo to ful lepo user posted image pa zakaj te moti da se tako ukvarja z sestrami? a te daje ljubosumnost? lepo je gledat povezane brate in sestre pa da si stojijo ob strani... pa poleg tega, starejši so tako samostojni da se že zamotijo sami da imata vidva svoje trenutke

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.6.2007 12:31:01   
tanikaa
Karmy, nimaš svojih trenutkov. Ne pri 6 letnem otroku. Ne blizu vode. Minuta je lahko usodna.

To ne gre nate Karmy, da se ne boš počutila napadene. Če bi v časopisju prebrali, da se je utopil otrok, star 6 let, ker sta se starša cartala in za minuto ne pazila na otroka...punce, kaj bi pisaleuser posted image  Pljuvale po takih starših, jih proglasile za neodgovorne, malomarne...marsikatera težka bi padla.

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.6.2007 12:39:54   
karmy
ah kje se sploh ne počutim napadene.. in ja res je da pri vodi moraš res paziti na otroka, to je že samoumevno da paziš.... ej ne vem men bi bilo lepo gledat mojega kako se ukvarja z otrokom... ne glede ali je njegova sestrica... to vsaj pomeni da ima rad otroke user posted image mogoče pa sestrica še ni videla morja pa so mogoče mu starši predlagali če gre lahko z njima, ker ima rada svojega brata... 

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.6.2007 13:02:01   
Felicity
IZVIRNO SPOROČILO: jade1

Ah dajte no. Saj, če bi rada, da gresta sama pa je ja nekaj čisto normalnega. Tudi meni ne bi bilo všeč, da bi še na dopust, ki ga itak celo leto čakaš, peljal sestrico s seboj. Tudi onadva rabita časa zase, pa še poročena bosta kmalu. Se pravi, da bosta tudi onadva družina, mislim, da bi njegovi starši morali to razumeti in razložiti hčerki, da potrebuje tudi čas za biti s svojo bodočo ženo. In zakaj bi morala že sedaj "mamico" špilat še preden ima svojega otroka. Konec koncev bo ona njegova žena in bi moral njo postaviti na prvo mesto. Bratska ljubezen gor al dol. Tudi jaz imam brata zelo rada pa mi na misel ne bi prišlo, da bi šel z nama na morje, še preden sva imela svoje otroke. Da ne govorim o tem kako velika odgovornost je otrok in da bo morala imeti cel dopust oči na pecljih in se bo vse vrtelo samo okoli male. Mislim, da je to prevelika ogovornost naložiti jo nekomu, glede na to, da otrok ni njen. In konec koncev ima svoje starše, da jo peljejo na morje. In, če jo bo toliko pogrešal naj grejo pa še starši zraven pa starejša sestra in njena družina.... Ja fant bo moral ugotoviti, da je pomembna tudi njegova bodoča žena ne samo njegova sestrica. Pa to ne pomeni, da jo mora imeti zato kaj manj rad, samo tudi ona si zasluži, da gre na dopust brez skrbi ne, da bo cel dopust igrala varuško. Saj vse veste, da je še 10x težje vzeti nase odgovornost za otroka, ki ni tvoj.
Ne vem no, jaz drugih otrok ne bi vzela na odgovornost za toliko časa.

Do tukaj sem prebrala odgovore in pod jade1 se podpišem tudi sama.user posted image

In če bo še vedno vztrjala pa naj jo starši pripeljejo le za par dni, ali pa tudi ne.user posted image

(odgovor članu jade1)
Neposredna povezava do sporočila: 13
3.6.2007 13:07:01   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: karmy

ah kje se sploh ne počutim napadene.. in ja res je da pri vodi moraš res paziti na otroka, to je že samoumevno da paziš.... ej ne vem men bi bilo lepo gledat mojega kako se ukvarja z otrokom... ne glede ali je njegova sestrica... to vsaj pomeni da ima rad otroke user posted image mogoče pa sestrica še ni videla morja pa so mogoče mu starši predlagali če gre lahko z njima, ker ima rada svojega brata... 

Saj opcijo, da otrok v primeru, da ne bo šel z njima, ne bo videl morja, sem tudi sama izpostavila. Vedno se trudim gledati na določeno situacijo z različnih zornih kotov. In če gledaš z kota te, ki je odprla temo...ona bi rada fanta samo zase. Zorni kot fanta...on bi rad zraven sestro. Zorni kot sestre...itak da bi šla zraven, nima pa še te zavesti, da mogoče nekomu to ni pogodu. Ne bo smatrala kot...nima me rad. Zorni kot staršev...radi bi, da njihov otrok vidi morje, ker mu mogoče to sami ne morejo privoščiti. In še enkrat zorni kot staršev...sin gre s punco na morje, mogoče pa bi rad bil sam s punco.

Tisoč in ena možnost. In pravega odgovora tukaj ne bomo našli, pa če se na glavo postavimo. user posted image

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 14
3.6.2007 21:17:13   
Rožica I
Če so kot družina tako zelo navezani, verjetno moraš vzeti v zakup, da so radi skupaj. Kjerkoli.

In če je on tako zelo navezan nate in te ima rad, mora vzeti v zakup, da želiš biti tudi kdaj sama z njim.

Torej rešitev je v kompromisu user posted image ; dopust razdelita ne dva dela : par dni s sestro in ostanek popolnoma sama.

Trpele bodo edino finance user posted image !

ROŽICA

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 15
3.6.2007 21:33:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I

Če so kot družina tako zelo navezani, verjetno moraš vzeti v zakup, da so radi skupaj. Kjerkoli.

Ja, ampak onadva sta sedaj nova družina. Po mojih merilih ima prednost pred "staro", sploh pri dopustu, ko naj bi partnerja počela res tisto, kar ju veseli. Jaz ne bi bila pripravljena skleniti takšnega kompromisa, vsaj glede na okoliščine, ki so tu napisane, ne najdem nič takšnega, zaradi česar bi sestra "morala" na skupen dopust.

(odgovor članu Rožica I)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
3.6.2007 21:40:52   
MojcaG
Sedaj je predlagal, da bi šla mlajša sestrica z nama na morje, kar pa meni ne odgovarja, saj si želim na morju sprostitve in počitka, imeti otroka ob sebi pa je velika odgovornost in napor. Fant tega nekako ne razume, da nisem navdušena nad tem in mi je celo rekel, da bo dolgčas na morju brez nje.

jaz pa ne razumem, zakaj mu bo dolgčas na morju brez sestrice. in to s tabo - njegovo partnerko?

ali nima nič od nič domišljije,

ali pa ne želi (in zakaj???) biti samo s tabo..

(odgovor članu Tiara123)
Neposredna povezava do sporočila: 17
3.6.2007 21:42:52   
Anonimen
Ko sem jaz bila stara 22 let sem brez oklevanja vzela nečakinjo sabo na morje.
Men to ne dela ovir. Nečakinja je bila stara takrat 5 let, moj dragi pa 24.
Odvisno koliko odgovorna oseba si in seveda, če ne bo problemov s strani njegove sestrice. Se pravi: pogrešanje staršev, strah, bojazljivost, sramežljivost...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
3.6.2007 21:52:35   
Anonimen
Saj,če jo enkrat vzameta z sabo na morje nebo konec sveta.Saj imata še in še pred sabo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
4.6.2007 8:17:40   
purple
Ja,razumem te.Poiskusi mu razložiti,da bi na morje šla sama sestro pa bosta peljala kakšen vikend.Nisem edinka,pa tudi midva z možem imava več otrok.Ko imaš enkrat otroke NE MOREŠ več iti sam na dopust,zato ga prepričaj.user posted image Želim ti veliko sreče.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
4.6.2007 8:21:59   
maruškaŠ
Če je situacija takšna, da brez vaju sestrica ne bi bila nič na morju, potem je ful lepo od vaju, da jo vzameta s seboj. Otrokom to veliko pomeni.

Če pa ni takšen problem, pa jo vzamita samo za kakšen vikend, ostalo pa bodita sama. Jaz jo pa čisto razumem. Morje v dvoje je nekaj čisto posebnega.  Ob 6-letni sestrici je še romantika oteškočena, kaj šele spolnost?!

Pa na morje hodiš s svojimi otroki, ko se zanje pač odločiš in takrat veš kaj je prioriteta. Jst bi naredila en kompromis, pol s sestrico pol sama.

p.s. Pa si prepričana, da recimo niso njuni starši tisti, ki pritiskajo na tvojega fanta, da naj jo vzame s seboj? Pa mogoče on noče povedat, da znajo bit užaljeni, če je ne bo vzel s seboj?

(odgovor članu purple)
Neposredna povezava do sporočila: 21
4.6.2007 8:24:02   
Tiara123

IZVIRNO SPOROČILO: MojcaG

Sedaj je predlagal, da bi šla mlajša sestrica z nama na morje, kar pa meni ne odgovarja, saj si želim na morju sprostitve in počitka, imeti otroka ob sebi pa je velika odgovornost in napor. Fant tega nekako ne razume, da nisem navdušena nad tem in mi je celo rekel, da bo dolgčas na morju brez nje.

jaz pa ne razumem, zakaj mu bo dolgčas na morju brez sestrice. in to s tabo - njegovo partnerko?

ali nima nič od nič domišljije,

ali pa ne želi (in zakaj???) biti samo s tabo..

Ja, to sem ga tudi jaz vprašala, sicer je takoj vzel nazaj, da ni tako mislil, ampak češ, da bi on lahko imel družbo v vodi, ker jaz nisem največji navdušenec nad njo in raznimi vodnimi športi in da bi lahko njo kaj naučil.

Kar se tiče tega, da sestrica ne bi še nikoli bila na morju, ali pa kakšni finančni problemi, jih ni, na morju je bila že ogromnokrat, saj imajo tam vikend. Niti varianta, da bi nekaj dni bila z nama, po nekaj dnevih pa bi prišli njeni starši ponjo, ne pride v poštev, ker je to morje daleč v Dalmaciji.

Fantu sem povedala argumente proti, on je rekel, da razume, tudi starejši sestri je povedal, da nekako nisem za, da bi šla zraven, pa se je slišalo, da se ji ne zdi prav. Res pa nočem pred njegovo družino izpasti takšna, da nočem imeti otrok v bližini sebe, ker mi drugače nikoli ni problem jo paziti, ali se kakorkoli drugače ukvarjati z njo.

Ideja pa je bila drugače fantova in ne od staršev, vendar jo je fant še preden sem mu jaz povedala svoje stališče, izrazil na glas pred vsemi...

< Sporočilo je popravil Tiara123 -- 4.6.2007 8:27:13 >

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 22
4.6.2007 8:29:56   
maruškaŠ
Fantu sem povedala argumente proti, on je rekel, da razume, tudi starejši sestri je povedal, da nekako nisem za, da bi šla zraven, pa se je slišalo, da se ji ne zdi prav. Res pa nočem pred njegovo družino izpasti takšna, da nočem imeti otrok v bližini sebe, ker mi drugače nikoli ni problem jo paziti, ali se kakorkoli drugače ukvarjati z njo.

Sem kar imela nek občutek, da se je on moral pred nekom zagovarjati ali jo bo vzel ali ne.

Drugače pa čisto vajina je pravica, da gresta na morje sama. Starpi so tisti, ki so dolžni poskrbeti za otroke in ne bratje in sestre. Morda jo bosta vzela kasneje, ko bosta imela že svoje otroke (takrat vama bo verjetno čist prijetno, če bo šla zraven). In naj ti ne bo nerodno pred drugimi. Komur ni jasno, da si ne želiš drugega kot pač vajin dopust v dvoje, pa da to ne pomeni, da ne bi marala sestrica, ima očitno velike probleme z razumevanjem. Pa nimaš imet zakaj slabe vesti. Saj vendar tudi vama pripadajo samo vajini trenutki.

(odgovor članu Tiara123)
Neposredna povezava do sporočila: 23
4.6.2007 8:30:56   
maruškaŠ
Ideja pa je bila drugače fantova in ne od staršev, vendar jo je fant še preden sem mu jaz povedala svoje stališče, izrazil na glas pred vsemi...

Ups spregledala user posted image . Ja vsekakor njegova napaka, če je 'pozabil' nate.

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 24
4.6.2007 8:32:42   
maruškaŠ

Aja, pa še to. Ali je to slišala tudi njegova mala sestrica? Ker, če je, potem ona pričakuje, da bo šla z vama na morje in se tega (najverjetneje) veseli. In za njo ne bo večjega razočaranja, če jo sedaj ne bosta vzela zraven. V tem primeru je bolje, da letos na globoko požreš slino in jo vzameta s seboj - vnaprej pa ga opozori, naj ne govori na glas nekih 'svojih' idej, ki jih potem ne more spremeniti, brez da vpraša tebe.

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?