Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NAVIHANEGA razg@nja 3 30.5.2007 21:00:59
|
|
|
|
navihan
|
Moram nehati, da ne bodo rekli, da varam moža. Le nehaj, dokler te ta virus do konca ne napade.
|
|
|
|
RE: NAVIHANEGA razg@nja 3 30.5.2007 21:12:07
|
|
|
|
tanikaa
|
Haaaaaaaaloooooooooooooo Slovenijo razganja.
|
|
RE: NAVIHANEGA razg@nja 3 30.5.2007 21:15:48
|
|
|
|
navihan
|
Haaaaaaaaloooooooooooooo Slovenijo razganja. "Pa i šire", a niste gledali dnevnika? Vam povem to ni šala, zelo prijeten virus... ...samo potešiti ga je treba in pa seveda širiti naprej.
|
|
|
|
RE: NAVIHANEGA razg@nja 3 30.5.2007 21:21:34
|
|
|
|
Miss Piggy
|
Če boš tle gor visel, ga boš bolj težko potešil, kaj šele širil .
|
|
|
|
RE: NAVIHANEGA razg@nja 3 30.5.2007 21:22:16
|
|
|
|
tanikaa
|
Nisem gledala Sem visela na RR Ja, virus je pijeten. Ni kaj. Pa dvomim, da bo kdo sploh hotel zdravilo proti temu.
|
|
RE: NAVIHANEGA razg@nja 3 30.5.2007 21:22:54
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Elis@ Če boš tle gor visel, ga boš bolj težko potešil, kaj šele širil . Pametna si kot tvoja mama.
|
|
RE: NAVIHANEGA razg@nja 3 30.5.2007 21:24:08
|
|
|
|
navihan
|
IZVIRNO SPOROČILO: Elis@ Če boš tle gor visel, ga boš bolj težko potešil, kaj šele širil . Danes delam samo na tem, da vse obvestim o virusu, da bojo pozorni in odprti do njega, jutri pa akcija. Takoj zjutraj odprem obrt "KRTAČARSTVO".
|
|
|
|
RE: NAVIHANEGA razg@nja 3 30.5.2007 21:24:23
|
|
|
|
Miss Piggy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: Elis@ Če boš tle gor visel, ga boš bolj težko potešil, kaj šele širil . Pametna si kot tvoja mama. Hvala .
|
|
|
|
RE: NAVIHANEGA razg@nja 3 30.5.2007 21:24:44
|
|
|
|
Miss Piggy
|
Ups...
< Sporočilo je popravil Elis@ -- 30.5.2007 21:25:51 >
|
|
|
|
RE: NAVIHANEGA razg@nja 3 30.5.2007 21:28:08
|
|
|
|
Miss Piggy
|
Kok si ti prijazen....sam po moje tisti, ki se ga nalezejo, ne rabijo posebnega obvestila. Mogoče obveščaš ostale, da se obeta odpprtje tvojega krtačarstva?
|
|
|
|
RE: NAVIHANEGA razg@nja 3 30.5.2007 21:31:08
|
|
|
|
navihan
|
Kok si ti prijazen....sam po moje tisti, ki se ga nalezejo, ne rabijo posebnega obvestila. Mogoče obveščaš ostale, da se obeta odpprtje tvojega krtačarstva? Zdej si me pa dobila. V bistvu gre tukaj za prikrito oglaševanje. Samo veš da nisem dobil še nobene stranke za jutri, tako da je svečana otvoritev še pod vprašanjem. Mogoče pa moram obljubiti še nepozabno zabavo ob šampančku, svečah in jagodah.
|
|
|
|
RE: NAVIHANEGA razg@nja 3 30.5.2007 21:35:56
|
|
|
|
Miss Piggy
|
Ma ti kr eno krtačo gratis ponudi.
|
|
|
|
RE: NAVIHANEGA razg@nja 3 30.5.2007 21:38:31
|
|
|
|
navihan
|
Ma ti kr eno krtačo gratis ponudi. Ma ni tako simpl to, prvo rabim sestavine zanjo.
|
|
|
|
RE: NAVIHANEGA razg@nja 3 31.5.2007 7:35:16
|
|
|
|
Mina1
|
Mislim, mene še vedno in to vedno bolj, bi rabila kar dva, da se zamenjata, tako hudo je .
|
|
RE: NAVIHANEGA razg@nja 3 31.5.2007 8:02:49
|
|
|
|
navihan
|
Mislim, mene še vedno in to vedno bolj, bi rabila kar dva, da se zamenjata, tako hudo je . A zdej bova imela pa kar vsak eno temo in bova jokala. Bo treba sile združit.
|
|
|
|
RE: NAVIHANEGA razg@nja 3 31.5.2007 8:05:12
|
|
|
|
Mina1
|
A zdej bova imela pa kar vsak eno temo in bova jokala. Bo treba sile združit. he he he
|
|
RE: NAVIHANEGA razg@nja 3 31.5.2007 8:09:38
|
|
|
|
navihan
|
he he he No sej ta smeh mam rajši kot jok. Ampak mene danes že navsezgodaj razganja.
|
|
|
|
RE: NAVIHANEGA razg@nja 3 31.5.2007 8:12:33
|
|
|
|
srki
|
Pa zakaj se vidva ne dobita že enkrat! Pa še oba sta iz Ljubljane, tako da tudi razdalja ni problem. Ne samo pisat, kako vas razganja, dajta že to razganjanje potešit, pa še nam malo virusa pošljita .
|
|
|
|
RE: NAVIHANEGA razg@nja 3 31.5.2007 8:13:42
|
|
|
|
Mina1
|
Pa zakaj se vidva ne dobita že enkrat! Pa še oba sta iz Ljubljane, tako da tudi razdalja ni problem. a si slišal navihan?
|
|
RE: NAVIHANEGA razg@nja 3 31.5.2007 8:14:58
|
|
|
|
navihan
|
IZVIRNO Ne samo pisat, kako vas razganja, dajta že to razganjanje potešit, pa še nam malo virusa pošljita . Ta virus se širi samo z osebnim kontaktom, tako da... ...ane Mina1. Se trudimo da bi vas okužili čim več, da se bomo imeli pol fino.
|
|
|
|
RE: NAVIHANEGA razg@nja 3 31.5.2007 8:15:59
|
|
|
|
Mina1
|
Se trudimo da bi vas okužili čim več, da se bomo imeli pol fino kaj, a ti bi to združil v skupinici, jao, no sej, jaz bi rabila recimo dva, da me potešita zdajle .
|
|
RE: NAVIHANEGA razg@nja 3 31.5.2007 8:16:43
|
|
|
|
Mina1
|
kaj, a ti bi to združil v skupinici, jao, no sej, jaz bi rabila recimo dva, da me potešita zdajle . drugače pa srki ima mičen avatar, pa taula, pa tanikaa , hm...če
|
|
RE: NAVIHANEGA razg@nja 3 31.5.2007 10:02:34
|
|
|
|
navihan
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mina1 [ a si slišal navihan? Ja Mina1 res ne vem kaj čakava... Sam tolk da veš, ti si mene okužila s tem virusom.
|
|
|
|
RE: NAVIHANEGA razg@nja 3 31.5.2007 10:10:46
|
|
|
|
navihan
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki Pa zakaj se vidva ne dobita že enkrat! Pa še oba sta iz Ljubljane, tako da tudi razdalja ni problem. Ne samo pisat, kako vas razganja, dajta že to razganjanje potešit, pa še nam malo virusa pošljita . Kaj pa če se dobimo kar vsi trije?
|
|
|
|
RE: NAVIHANEGA razg@nja 3 31.5.2007 10:17:33
|
|
|
|
Mina1
|
Kaj pa če se dobimo kar vsi trije? sej sem že predlagala , pa jaz bi še tanikoo zraven.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?