mamuška
|
Dobrodošla Debeluška30, tistim ki ste opravile AC in pridno počivajte, tiste, ki jo imate pred sabo pa . Tudi jaz sem med tistimi ta lenimi, ki se jim nič ne da, pa ker imam prvorojenca doma, me ta kar malo "zbrca", da se premaknem. KAr se apetita tiče, ga imam precej manj kot pred nosečnostjo, hvala Bogu, sploh mi še vedno smrdi vse sladko in moknato, še najlažje jem riž, zelenjavo in kak kos mesa. Tudi sadje mi ne paše, pa se vseeno posilim z njim, sicer mi prebava zaspi. Mi pa pašejo solate na sto in en način. Uspelo mi je celo ostat na isti teži kot v začetku, celo 1 kg hodim gore-dole. Ker imam ulala kil preveč, je to samo dobro. Spanje ja, Jaz sem letos za novo leto možička taktično prepričala, da sva zabrisala sicer dokaj nove, ampak totalno zdelane jogije ven in nabavila hitex-ove. Mislim, zdajle bi me pobralo na starih jogijh, tile pa so odlični. Odkar imamo te jogije noben od naju ne ve več za boleč križ. Priporočam punce, saj če zjutraj vstaneš ves polomljen, ni teorije, da bi bil dan dober. Imam pa že od 10. tedna dalje dva povštra, ker mi ležanje naravnost sploh ne paše. Naša pika se je v soboto pofočkala, da je in da miga, v nedeljo je bila strašno aktivna, včeraj pa se je samo 2 x oglasila. AMpak včeraj sem bila ves dan v pogonu in ji verjetno nisem uspela tako zelo sledit, kot čez vikend. Tole dete prehiteva bratca, ki je bil tudi zelo zgoden, za cel teden, saj beležimo šele 15. teden. No, zdajle pa že sine zahteva svoje. Vsem en prijazen dan, čeprav deževen!
|