aurora28
|
Maša mene tudi pobarvaj z grdo barvo, grem v naslednji krog Saj bo, je pa ena dobra stvar, da lahko začnem 31.5. že jesti klomifen . Amaya spontani splav izgelada tako, da najprej dobiš neke izcedke, ki so najprej obarvani bolj rjavo in če imaš srečo, da greš prej G in ki potrdi, da je z vse v redu, ti predpiše Dabroston in veliko mirovanja. Izcedki se pri jemanju Dabrostona čist umirijo in jih ni več. Če pa se kljub temu ne umirijo, kar opozarja, da nekaj ni v redu in se izcedki stopnjujejo, bolj so že rdeči in nato te začne šravfati, kot da bom dobil , imaš krče, saj se maternica sama začne krčiti. Tako je bilo pri meni, saj je telo samo zavrnilo plodek in ga tudi sama izločila. Spomnem se, ko sem bila v bolnici celje in sem krvavela, so mi dali dabroston in sem ga dva dni jemala, nakar so mi rekli, da ga je zmankalo in ga nisem več jedla. Krvavitev se je za 1 dan umirila, nato pa so se pojavili krči in je mojmu nehal srček biti, rumenjak je bil zelo povečan in na koncu je ko sem bila na stranišču padel ven. Tega ne bom nikoli pozabila, ko občutiš, da ga ni več Sem pa kasneje razumela, zakaj je bolje, da nisem jemala dabrostona in zakaj se ni nosečnost obdržala, zato ker sem imela pregrado in le-ta ne bi dobro vplivala na razvoj otročka. Sreča v nesreči , danes gledam na to tako. Ampak upam in ne želim si več še enkrat iti čez to. Resnično si ne želim, bom raje vesela, da pride malce kasneje in je z njim vse v redu.