|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  690 691 [692] 693 694   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
23.5.2007 16:20:54   
Pikicapokica6
Se popolnoma strinjam, ko pravite, da naj jo dojim. Me pa zanima, ali je katera že kdaj preverila, kako mastno je vaše mleko. Včeraj sem si ga načrpala in vidla, da je več ali manj samo voda, na vrhu je bilo čisto malo smetane, le za vzorec. Sicer se mi je že nekaj časa dozdevalo, da moje mleko ni kalorično, saj je punčka tudi čez dan pila na 2 uri, včAasih še pogosteje. Zato pa sem mislila, da bi to omejila na 3x na dan, pa mogoče 1x ali 2x ponoči, da bi čez dan pojedla več gh.
Predvidevam, da bi se pri nas, glede na to, kolikokrat se je dojila do zdaj, lepo redili, če bi imela dovolj kalorično mlekouser posted image  A mislite, da je to o kaloričnosti mleka samo en larifariuser posted image

frrrr: še tele podatke ti dam za tabelco: o glavice ob rojstvu:37 cm, teža ob odpustu 3860g. Hvala za tabelcouser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 17276
23.5.2007 17:16:52   
*anč*
IZVIRNO SPOROČILO: altati

IZVIRNO SPOROČILO: MAMICA81

No, pri nas stanje vedno slabše. Zdaj jo dojim le še 3x na dan (zjutraj, popoldne, zvečer pred spanjem) in se trudim, da bi pri tem vztrajala. Zelo je hudo poslušat malo kar naprej jokati. Danes mi je v celem dnevu pojedla 4 žličke kašiceuser posted image . Jaz ne vem, ali prav delam ali kaj? Ali naj vztrajam? Saj mi vsi govorijo, ko bo dovolj lačna, bo že jedla, ampak mala je res trmasta. Se bojim, da bomo preveč shujšaliuser posted image  Pa saj enkrat bo pa menda že mogla začeti jesti ali kajuser posted image  Me tolk srce boli, ker se mi smili. Ko jo grem previjat, me vleče za majico in zraven joka user posted image . Men je res tok hudo. Pol me pa še moja mami kliče in mi očita, zakaj je nisem poslušala, ko mi je pri 5. mesecih govorila, naj ji dam še kaj druzga jest in naj že neham tolk dojiti. A ne, pol so pa vsi pametniuser posted image user posted image !! Kaj mi zdaj pomagajo ti očitki! Saj se že brez tega dovolj sekiram. Še dobro, da ima od jutri naprej mož dopust, da mi bo malo pomagal.

Saj je boljš, da sploh nič ne pišem, dokler se stanje pri nas ne bo umirilo, ker bom verjetno vse zamorila tukaj gor, saj zadnje čase samo še stokam in jamram.

Jaz bi jo dojila, tegi ji NIKAKOR ne bi vzela!

se popolnoma strinjam

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 17277
23.5.2007 18:13:39   
Maxica
Mamica81, jaz bi jo čez dan kar dojila. Če bi že kaj ukrepala, bi edino ponoči. Takrat bi vztrajala z dudo ali čajem, pa je ne bi dojila. Čez dan bi ji pa kar pustila tudi dojenje. Pa vztrajala in ji dajala gosto hrano. Probaj pogruntati, kaj ji najbolj paše in ji en čas dajaj tisto, ne ji siliti kakšnih čudnih čorbic. Mleko pa rabi, vsaj do prvega leta starosti je to njena osnovna hrana, je že zadnjič Altati napisala.user posted image
Pa čim manj se obremenjuj, ker če boš slabe volje, bo samo še slabše. Bodi zadovoljna z vsako žličko, ki ti jo poje. Danes bo ena, jutri bosta dve, boš videla, da bo. Res pa eni otroci rabijo veliko več časa, da sprejmejo gosto hrano kot drugi, ko se kar tresejo, ko vidijo hrano. Jaz bi rada imela takega otroka, ampak prva dva nista taka.user posted image  Pa nikar ne poslušaj "pametnih" nasvetov mam in tetk, otrok je tvoj!
Pikabu, to sem tudi jaz razmišljala, da nas en čas zdaj ne bo na obisk k njej. Bo šel samo mož in če bo vprašala, kje pa smo, bo rekel, da nočemo priti, ker se bojimo, s čim bi pa tokrat silila v otroka.user posted image user posted image
Psaša, upam, da bo vse v redu. Saj povprečno vsak otrok vsaj enkrat to doživi, sam je pa grozen grozen občutek za mamice, vem. Kot ti je Altati napisala, pazi, da ne bo preveč zaspan, ali kaj bruhal.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 17278
23.5.2007 19:07:28   
beki24
Mamica 81- probaj GH uvajati naprej, pa če bo 1 žlička bo pa ena, pa jo po hrani še podojiš, pa bosta čez par dni 2 žlički,pa spet podojiš- obdrži obrok GH, ampak potem še vseeno podojiš( tako sem jaz delala pri uvajanju- 3 žličke in mleko čez...), enkrat bo že toliko pojedla, da ne bo več rabila mleka!! Ne smeš pa čisto ukiniti ne enega ne drugega, pa probaj pač frutke (različne), poišči kaj ima najbolj rada in ji dajaj tisto, potem vse ostalo pa mešaj s tistim, kar ima rada, da bo jedla!!!
Pa te kašice- rižolino, gresolino- so vse zelo kalorične- bolj kot sadje, pa jo navadi na to in ji potem sadje notri vmešaj, potem enkrat pa še to opustiš in ji daš samo sadje- sej bo- so pač nekateri otroci izbirčni, saj tudi odrasli nismo vsi enako ješčiuser posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 17279
23.5.2007 19:08:06   
beki24
LAN in MAXICA čestitke za 7 mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 17280
23.5.2007 19:09:46   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: MAMICA81

Se popolnoma strinjam, ko pravite, da naj jo dojim. Me pa zanima, ali je katera že kdaj preverila, kako mastno je vaše mleko. Včeraj sem si ga načrpala in vidla, da je več ali manj samo voda, na vrhu je bilo čisto malo smetane, le za vzorec. Sicer se mi je že nekaj časa dozdevalo, da moje mleko ni kalorično, saj je punčka tudi čez dan pila na 2 uri, včAasih še pogosteje. Zato pa sem mislila, da bi to omejila na 3x na dan, pa mogoče 1x ali 2x ponoči, da bi čez dan pojedla več gh.
Predvidevam, da bi se pri nas, glede na to, kolikokrat se je dojila do zdaj, lepo redili, če bi imela dovolj kalorično mlekouser posted image  A mislite, da je to o kaloričnosti mleka samo en larifariuser posted image

jaz res mislim, da je to o kaloričnosti larifari....jaz si nikoli nisem pumpala mleka, nikoli pa tudi nisem razmišljala da bi ga imela premalo. Vsi trije otroci so se pa redili popolnoma različno. tara je bila zlata sredina, Tiačista podhranjenost, Jaša pa debelinko. Toliko o kaloričnosti, pa ne mi reči, da se je mleko spreminjalo od enega do drugega otrokauser posted image  Jaz mislim, da vse zavisi od tega, kako ješč je otrok. Naš Jaša je zdaj počasi začel jesti GH, a moram reči, da se zdaj še več doji. Se mi zdi, da je ful žejen (ker piti pa noče), tako da jaz bi ji po vsaki GH ponujala še dojenje. Nikakor pa ne bi betonirala  v stilu: zdaj se bova pa dojili samo še 3x na dan!
Moj Jaša je v zadnjih 10 dneh začel jesti GH, pa mislim, da je malo starejši od tvoje.....Ne obupaj, ponujaj ji GH, ponujaj ji dojko, vse po vrsti, predvsem pa upoštevaj NJENE ŽELJE in ne tvoje! Pediatre pa pošlji k user posted image !!!!!Tudi v mojem imenu! Če je otrok živahen, je tudi zdrav!

(odgovor članu Pikicapokica6)
Neposredna povezava do sporočila: 17281
23.5.2007 19:13:38   
altati
Kot sem že napisala, naš Jaša je osvojil GH in je psotal pravi mali jedec.
Najbolj obožuje mlečno žitne  kašice v katere mu zamešam še sadje (slive, borovnice, maline...). Rad ima tudi krompir in špinačo, kuhala sva že ovsene kosmiče na riževem mleku in dodala kuhane slive, pa korenček...Je pa tako, da nekaj časa je, ko ima pa dovolj ima pa dovolj in to upoštevam. Včasih poje za cel obrok, včasih nekaj žlic, včasih pol obroka....prilagajam se njegovim željam, popolnoma. Doji se pa več kot prejuser posted image . Mislim, da ga zelo žeja.....ker pitja pa še nismo osvojili...to pe pride...bi se reklo počasi v klanec, a neuser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 17282
23.5.2007 19:23:27   
Lu
mamica81 jaz tudi ne bi omejila dojenja. GH ji pa skoz ponujaj. Bo že.

Pri nas noro stanje. Maja je spet vsa smrkava. Jutri jo bom kar z obema popihala k P. Tian ima itak kontrolo, za Majo mi bo pa povedala kaj je. Ampak na telovadbo pridem. Mi jo  bo mami popazila za tisto urco pa pol. Vročine itak nima. Samo kašlja in iz noska ji teče. Bolj problem bo za petek. Brdouser posted image Bom videla kakšna bo. Jutri za v vrtec namreč ni. Imam pa itak ravno jutri in v petek norišnico. Vam povem? user posted image Zjutraj kontrola, neplanirano Maja zbolela, potem vpis v vrtec za Tiana, potem telovadba. Pop. bi mogla it še v nabavo za poročno darilo. Še manjka dekca, pa voščilo. Škorpijonček hvala. V petek dop. je bil planiran frizer, sem ga prestavila, je zdaj Brdo ( močno upam ) in pop. sestanek z župnikom za krst. Bom videla kaj bo rekel. Upam, da da žegn user posted image V soboto sem sama z obema dop., imam frizerja. Moram že varstvo zrihtat. Malo mi narobe hodi ker je šla ena babi malo na oddih. Mi manjka. Sej drugače mi ne. Samo zdej pa, ko je vse neki natrpano. No to je to.

*anč* vidla slikco. Luškana Lili. Mislim, da bo res mahna pasma. Skoraj 100% sem.user posted image

psaša kot so že predhodnice povedale. Opazuj ga. Nič pa si ne očitaj. Še prehitro se lahko zgodi. Vsakemu.

Pakiranje. Jaz si ponavadi seznam kar na papir napišem, s seboj pa vzamem vedno 1/2 preveč.user posted image Se pa tudi zgodi, da kaj pozabim.

Muki od jutri bo rolka pri moci. Le koliko ti bo zaračunala stojnino user posted image user posted image Me pa lahko dop. do 9.30 še spomniš, da je ne pozabim doma. Sem totalno sklerozna. Priznam. Mi ni pomoči.

Frrr ta je pa dobra. Da je sede zapsal. Sem se kar malo nasmejala zraven.

Zdej me pa Maja dol meče. Kdo bi si mislu?

Se javim proti večeru še kaj.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 17283
23.5.2007 19:25:21   
piskot
cer.

mi smo pa mutirali user posted image . po mojem decka grlo boli. vceraj nas je dedi skoraj zamrznil s tisto njegovo klimo. no ja, bo ze. drgac smo pa pikice uspesno odstranili s fenistil kaplicami user posted image user posted image user posted image user posted image .

brdo ta teden sva brez avta, ker ima ati ful dela na terenu, ker gre naslednji teden v italijo. guess what ... naslednji teden sva brez avta ker gre ati v italijo user posted image . sluzbeni avto imajo pa eno kripo, ki se komaj pelje. valjda mu ne bom rekla da naj gre s tistim ane.

mamica ... ne komplicirat, daj otroku tisto kar mu pase. ce se hoce dojit, se pac dojita. nas tud zadnje dni noce jest gh, prej jo je pa ful. pa kaj cem, mu potem ponudim dojenje. nekaj pac mora jest. stradat ga pa tud ne mislim. res pa je da pri 73 cm nima ravno zavidljive kilaze, samo 7255. kar se mleka tice, sem ga pa jaz pumpala na zacetku. tudi takrat je po eni uri bilo v flaski 2 mm smetane, ostalo pa voda. pa takrat se je martin se ful dobro redil, ker je podvojil tezo v 14 dneh.

danes smo zapravljali. smo kupili prenosno posteljico, fredov obroc pa en klobuk. pocasi se opremljamo za morje. se 3 tedne user posted image .

jaz vedno en teden prej napisem seznam, ga dopolnjujem, potem pa samo crtam kaj mecem v kufre. sem pac zoprna in prepricana da se tam kamor gremo nic ne da kupit user posted image .

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 17284
23.5.2007 19:27:46   
*anč*
oj!
spravim pikca spat in grem na koncert... drugič, odkar ga mam grem vn,brez njega. upam,da se ne bo zbujal.  lep večer vam želim!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 17285
23.5.2007 20:08:16   
altati
piskot -  upam, da niste na laringitusuuser posted image , a je res samo klima! A pa ti kaj smrka, kašlja?????

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 17286
23.5.2007 20:32:25   
piskot
altati mal se po nosu praska. smrka ne, kaslja ne. samo mal bolj globok glas ima.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 17287
23.5.2007 20:35:59   
Maxica
Jaz pa Arabelo pogrešam, kam se nam je skrila?user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 17288
23.5.2007 20:41:13   
beki24
jst pa ne razumem, kaj je danes Tinkari- ona gre vedno spat najkasneje ob 19.30- danes pa user posted image Osvajamo plazenje in očitno dokler ne bo vsega pogruntala ne bo šla spat, ali kajuser posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 17289
23.5.2007 20:52:46   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

altati mal se po nosu praska. smrka ne, kaslja ne. samo mal bolj globok glas ima.

jah, potem je pa vse jasno....

Pridružuje se Jašu v akciji Broke back mountain, II.del- Globoka grlauser posted image user posted image user posted image

Mogoče ju pa Predin povabi na Valentinov koncert, če ga bo glas zapustil, da mu bosta pomagalauser posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 17290
23.5.2007 20:54:21   
altati
Pri nas ima Jaša tudi projekt Učimo se kobacanja  in prav super mu gre...samo še malo manjka....user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 17291
23.5.2007 20:58:18   
Maxica
Altati, veš, kaj sem te mislila vprašat. Je bila Tia prav operirana, so ji slepič prav odstranili, z operacijo? Ker naša vaditeljica pilatesa je bila tudi kao operirana pred parimi meseci, ampak le nekaj z laserjem so ji luknjico naredili tam, ne vem, se ne spoznam, ampak ful hitro je bila nazaj. Verjetno to tudi manj boli al kaj?user posted image
Beki, user posted image user posted image user posted image  vaša Tinkara ga pa pihne. Ampak dobro, da bi bila tako vztrajna tudi v šoli. Dokler se vsega ne naučim, ne grem spat.user posted image user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 17292
23.5.2007 20:59:19   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: altati

Kot sem že napisala, naš Jaša je osvojil GH in je psotal pravi mali jedec.
Najbolj obožuje mlečno žitne  kašice v katere mu zamešam še sadje (slive, borovnice, maline...). Rad ima tudi krompir in špinačo, kuhala sva že ovsene kosmiče na riževem mleku in dodala kuhane slive, pa korenček...Je pa tako, da nekaj časa je, ko ima pa dovolj ima pa dovolj in to upoštevam. Včasih poje za cel obrok, včasih nekaj žlic, včasih pol obroka....prilagajam se njegovim željam, popolnoma. Doji se pa več kot prejuser posted image . Mislim, da ga zelo žeja.....ker pitja pa še nismo osvojili...to pe pride...bi se reklo počasi v klanec, a neuser posted image
 user posted image user posted image user posted image

uvajanje GH
- vsake tolk časa kr mau obupam... pa si rečem da do 8. meseca naj si zmišljuje, potem bom pa začela mau bolj striktno, da mu kak obrok zamenjam... če ne bo šlo drugače, bo pač vse z rižolinom zmešano user posted image

tekočina
nam tut še trdo gre dol user posted image mah, vse preizkušamo - po navadnem kozarcu, po flaški, po magičnem lončku, po slamici, po žličkah - enkrat neki zapali, drugič drugo... in zato imamo tut največ problemov s kakanjem pomoje, ker premalo tekočine dobi... no, danes je blo zjutraj konkretno presenečenje v plenici - po količini in smradu user posted image

danes sva brokoli poskusla... pa sm mogla kr nekajkrat poskusit, da je ena žlica ostala v ustih user posted image sm mu z mojim mlekom mešala, ampak sm kr na žlico nakapljala, da ni šlo v nič user posted image in je mleko dol posrkal, zeleno zadevco pa vn zbezal user posted image user posted image

GH količinsko - nekje sm prebrala, da je za otroka dovolj ena žlica vsake jedi, ki jo mi pojemo - npr. naše kosilo in za tamaučka: žlica juhe + žlica krompirja + žlica mesa + žlica zelenjave -> z vsakim letom pa naj bi se ta količina za eno žlico povečala... to drži? no, mi še poskušamo, še ne je po zgoraj napisanem sistemu, ampak enkrat pa bo in sm firbčna, če to v praksi tut drži

MAMICA81, js bi ji na tvojem mestu najprej nudila GH, po vsaki GH bi jo pa še podojila... pa bi zih mogle kaj dobit na teži... GH pa poskušaj začinit - mau soli, olivnega olja, mau smetane - bo bolj kalorično in bolj okusno, pa ji bo mogoče bolj pasalo...

moci, si zihr da je Zoja tvoja... učke ima take velike kot Pocahontas, pa indijansko že zna kričat user posted image

Lu, pozdravte se! pa ne se kje srečat v vsej norišnici, ki te čaka user posted image

*anč*, uživaj na koncertu!

altati, kako se je pa vaš laringitis končal? Jaša še šarmira ala Predin?

Maxica, js tut Arabelo pogrešam... prejšnjič na veliko pospravljala, pol pa izginila user posted image

beki, mi smo tut imeli fiksno uro 20:00 oz. to je bilo najkasneje... zdej pa kr neki sračka in zaspi nekje do 20:30 - vmes se pa po postelji suče, se hoče v položaju psička (na vseh štirih) dojit user posted image , se prevrača in kolovrati okrog... js ga pa lovim vmes, no včasih ga samo gledam in se mu potiho smehljam user posted image
aja, drgač pa naše dnevno spanje - vstal 6:00, na sprehodu za pol urce zaspal, potem os 13:00-14:45 in še od 16:00-16:45... mogoče zato še ni zaspan, ker je tolk spal user posted image kaj pravite, mamice?

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 17293
23.5.2007 21:00:14   
altati
Maxi, Tia je bila operirana klasično, z rezom in tudi slepič so ji izrezali. So se bali razlitja, ki lahko pri punčkah pusti dolgoročne posledice na rodilihuser posted image . pa hvala bogu se ni razliluser posted image . gremo v petek pobrat šive!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 17294
23.5.2007 21:01:26   
frrrr
kolk nas je zdej že v klubu padel sem, ker je mami podcenila moje sposobnosti?
frrrr
nanica
psaša
beki

še katera?
novih članov ne sprejemamo... pazite na svoje otroke!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17295
23.5.2007 21:01:49   
Lu
Naš pa ni neki vztrajnež. je bolj lene sorte.user posted image user posted image Je pa priden. Spi že od 18 ure.user posted image user posted image user posted image Očitno je preskočil tretje spanje pop. in gre kar za noč. Maja se je pa že enrkat zbudila v joku. je spet kaj sanjala. Do kdaj to traja?

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 17296
23.5.2007 21:02:54   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

kolk nas je zdej že v klubu padel sem, ker je mami podcenila moje sposobnosti?
frrrr
nanica
psaša
beki

še katera?
novih članov ne sprejemamo... pazite na svoje otroke!

Jaz se pofočkam za Maxa, za Lana se pa nočem in se ne bom pa pika.user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 17297
23.5.2007 21:03:47   
frrrr
Maxica, sem vesela za tvoj nov podpis... bravo Lan, ki pridno je user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 17298
23.5.2007 21:04:49   
Arabela
Čestitke vsem mesečnikom za nazaj pa malo za naprej:user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image AIDAN in LUCIKA

LAN in MAXICAuser posted image user posted image

user posted image user posted image Škorpijonček in ANDRAŽ

_ANDREJA_ in ŽANuser posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 17299
23.5.2007 21:05:41   
Lu
Frrr mislim da je Zoja od moci tudi padla. Moci oprosti mi če sem se zmotila user posted image

Mi se ne bomo včlanili. Upam. Že trkam.

Imam pa od danes naprej nov avto. Končno. Sam mi je kar mal čuden. Moram it na malo daljšo vožnjo pa da vidim.user posted image Kok je drugačen od prejšnjega.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 17300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  690 691 [692] 693 694   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  690 691 [692] 693 694   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.