Mina1
|
No takole, še vedno me razganja, še vedno ful dogaja: - zdaj sem se šolarja nekaj časa izogibala, da se od sramote ne ugreznem v zemljo in tako , sem hodila en bus prej, tako da sva se zgrešila. Danes sem bila malce pozna, se spet vidiva po dolgem času. Zdej pa on koketira, se spogleduje, smehlja in to , pa meni nerodno, kot da bi bila stara 15 let. Drugače pa lušten feeling...
- pridem v službo, me namesto v 3. štuk potegne v 6., stopi notri en mlad fant, pa povem, da me je potegnilo gor, on pa da se zaradi njega lahko voziva gor in dol , da zaradi njega lahko tudi lift ustaviva , ali pa greva skupaj ven v mojem štuku v glavnem, sem mu rekla, da če je navihan že na vse zgodaj, pa je rekel da ja in buljil v .... - mislih halo .
- v soboto sem se lupčkala po dolgem času, je bilo ful luštno.............sicer nič konkretnega, pa ne smem povedati zakaj;
Babe, hočem samo povedati, da se mi ful dogaja, da me še vedno razganja, da se počutim kot šolarka in čakam na pravega žrebca, razen Tanikaa se je zadnjič nekaj ponujala, tako da Grrrrr...