honey
|
Sicer imam doma fantka (2 leti), ki je ves počen na špricanje las in na razne kremice in mazanje ipd., ampak to je doma!!! Ne vem, mu našpricam laske z regeneratorjem v spreju, če mene vidi, da se šminkam po ustnicah, hoče tudi on in mu dam prozorno labello, da se "našminka", zadnjič sem mu enkrat celo nohtke s prozornim lakom nalakirala, ker je na vsak način hotel, da on tudi, ko je mene videl, ampak to je doma. Ne vem, to se mi zdi vse skupaj tako pretirano, ko vidim kakšne majhne punčke, ki so dobesedno nafrfulene do kraja - oprostite izrazu, ampak so že prav kičaste. Včeraj npr. sva šla z možem ven na kosilo in je imela ena družba očitno obhajilo. O.K., obhajanka je bila res načičkana kot nevesta, pa dobro, naj jim bo. Ampak je bila tam ena majhna punčka, po moji oceni ni imela 3 leta, je imela neko tako rozasto oblekico, nekako čudno izrezano, spominjala me je na Petra Pana, nekako na škrice, pa neke mrežaste žabice in vsa okičena po laskih, z bleščicami po ličkih - bljak, da dol padeš, res. Nekateri starši so pa res ubrisani, žal. Mislim, da je otrok najlepši, če ga oblečeš v normalna oblačila, nič kičasta, če pa že daš punčko v krilce, pa da je normalno krilce oz. oblekica in normalne žabice, ne pa mrežaste - kot kakšna ku...ica. Žal, to je moje mnenje.
|