|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dosti ju imam
16.5.2007 8:52:27   
popi
Moževega brata in njegove žene.No,vsaj to mi dvigne pritisk.
Na vikendu spita na mojih rjuhah,hrane ne prineseta nič,nič ne nredita...
Pa sta brez otrok,z dobrimi dohodki,frej(nič službe popoldne),zdrav...
Dost ju imam...
lp

Pleši na glasbo,ki jo slišiš.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dosti ju imam
16.5.2007 8:53:27   
Strawberrie Cherrie
super. še kaj?

(odgovor članu popi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.5.2007 8:53:35   
Taula
Kdo pa ju vabi tja oz. kako to da tam visita?user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu popi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.5.2007 8:53:44   
altati
In zakaj ju povabiš?
Oz. zakaj to dovoliš??????????

(odgovor članu popi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.5.2007 8:54:43   
Anonimen
Sprazni vikend:odnesi rjuhe,hrano,skratka vse domov!!!!!

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
16.5.2007 8:55:10   
Marogica
Tudi jaz se sprašujem, zakaj ju vabiš, če ju imaš dosti?

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu popi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.5.2007 9:04:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

Tudi jaz se sprašujem, zakaj ju vabiš, če ju imaš dosti?

Najbrž imajo skupen vikenduser posted image No vsi pravico ga uporabljat.
Zakaj se pa temo prestavili?user posted image

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
16.5.2007 9:17:23   
Anonimen
tudi midva imava takšna 'prijatelja'. povabila sva ju k nam na morje.......z bivanjem in hrano nista imela nobenih stroškov. jaz sem kuhala in pospravljala. ko smo šli na pijačo, smo plačali vsak sebi.......NIKOLI VEČ

pred morjem sva ju velikokrat povabila k nama jest, ker sta bila kao boga brez denarja. ko sva z možem, dobila prve plače, sva ju povabila ven. ko sta onadva dobila službe, naju sploh nista več klicala. družiti sta se začela z drugimi. ko sta konec mesca bila spet brez denarja, sta prišla k nama. pa fak of.....ja kaj pa sem jaz? javna kuhinja mogoče?  NIKOLI VEČ. če se kdaj povabita, dobita kavo in razredčen sok.

a veš kako daleč je že prišlo? da je fant kar sam rekel, ja kaj bomo pa danes jedliuser posted image . in sem rekla, da nič, ker se mi ne da kuhat. včasih je kar v hladilnik šel izkatuser posted image
da ne govorim o rojstnih dnevih.........

ne me narobe razumet, zelo rada in vedno pogotim goste, ampak ta dva nikoli več. še preveč časa sem se jima pustila izkoriščat.

aja, pa vsako leto se sama vabita na morje, ampak jima vedno rečeva, da gostov ne sprejemava. fant je rekel, kao da hrvati ne bodo živeli na njegov račun in da bosta raje šla k nama...aja...bosta prišla živet na moj račun....user posted image user posted image .pa kaj šeuser posted image user posted image

POPI, če njima dvema ni nerodno kar tako se ušunjat, brez da bi s prstom mignila, kar direkt povej. predvidevam, da je tebi nerodno ju zavrnit. tudi men je bilo, ampak ko sem videla, da hočeta vedno več in več in več, sem rekla NE.  in tudi ti moraš. namesto, da bo si malo oddahnila od vsak dana, pedenaš druge. ne tega dovolit!!!!!!!

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
16.5.2007 10:07:48   
popi
Ja,vikend imamo pravico uporabljati vsi.Zato bomo vsi tudi delali,a ne?Ker je vegeta izjavila ,da bo treba belit....
Ne ,jaz jih pa sigurno ne bom vabila....
lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.5.2007 10:16:02   
maruškaŠ
Nehaj jih strežt. A to imate skupne postelje, al vsak svoje? Pa kakorkoli že, daj svojo rjuho samo tam, kjer boš ti spala. Ko pa ne boš gor pa jo odnesi domov (sicer mal zamudno, a le tako boš dosegla svoje). Vzemi s seboj minimalno hrane in reci - joj nisem planirala še vaju dva, nimam dovolj za vse. Pa da ne bi potem tega delila!

Druga varjanta pa je, da jima lepo poveš. Lahko kuhate vsak enkrat, posteljnino menjte vsak enkrat. Ali pa to delate vsak zase. Ne pa eden za vse. Pika. Jst bi povedala direktno. Oziroma vsaj tvoj mož naj svojemu bratu pove direktno.

(odgovor članu popi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
16.5.2007 10:36:25   
facka
Še enkrat eksplicitno povedat pogoje uporabe vikenda, to so živi izkoriščevalci, ma sej po eni strani sta full pametna, dokler jima tako laufa.

"Posadil bom drevo zlata"
(komentar našega 7 letnika, da mu ne bo treba služit denarja)

(odgovor članu popi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
16.5.2007 10:44:02   
Pajaca
Pri nas si tudi več ljudi deli vikend. Pač je od nonota in tja hodimo vsi. Vsak ima svojo posteljnino. Ko prideš oblečeš postelje, ko greš jih slečeš, če so ruhe za oprat jih neseš domov in opereš, če ne zložiš na kupček in pospraviš. Hrano nesemo s seboj in jo nesemo kot bomo porabili. se zgodi da rečmo spijemo sok, ki ga je nekdo pred nami tam pustil, a kaj vem če meni ostane liter mleka ga tud ne nesem domov. Preden gremo pospravimo in je.

Pa se za to nismo nič menili, pač kar tko logično nam je bilo vsem, da tako delamo.

(odgovor članu facka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
16.5.2007 10:54:18   
Anonimen
Pa se za to nismo nič menili, pač kar tko logično nam je bilo vsem, da tako delamo.

Pajaca, sej je vsakemu normalnemu logičen tak način. tudi pri naši familiji ni nobenih  težav. 
žal pa so tudi takšni, ki se enostavno naredijo gluhe in slepe. mene bi bilo v dno duše sram.
ko sta ta dva 'prijatelja' bila pri nama na morju, nismo imeli zenfa in sta ga šla kupit (edina stvar, ki je bila z njune strani), potem sta ga pa nesla s sabo domovuser posted image user posted image

(odgovor članu Pajaca)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
16.5.2007 11:32:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: popi

Moževega brata in njegove žene.No,vsaj to mi dvigne pritisk.
Na vikendu spita na mojih rjuhah,hrane ne prineseta nič,nič ne nredita...
Pa sta brez otrok,z dobrimi dohodki,frej(nič službe popoldne),zdrav...
Dost ju imam...
lp

Evo, kot bi brala svojo zgodbo.
S tem,, da si ona ta vikend lasti (pa od tasta je). Ko pa je treba kaj delat, je pa ona "gostja tukaj".
Midva pripeljeva in odpeljeva vse kar je najino. Niti skretpapirja ne pustiva.

(odgovor članu popi)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
16.5.2007 12:12:09   
Anonimen
Midva pripeljeva in odpeljeva vse kar je najino. Niti skretpapirja ne pustiva.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
16.5.2007 13:19:37   
srki
Očitno ne poznata osnovnih manir.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
17.5.2007 10:10:56   
popi
No,zdaj pa še to.Vsi bodo spet tam,a se moramo spet gužvat?
lp

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 17
17.5.2007 11:08:46   
CAPA
popi res skromno pišeš... daj napiši kej več...

lp

(odgovor članu popi)
Neposredna povezava do sporočila: 18
17.5.2007 11:34:17   
iva01
Če je vikend skupen potem se z tem sprijazni in če te moti gužva se sprijazni da boš sama samo na čisto svojem vikendu.
Kar se tiče rjuh: če je nekaj skupnega in če imaš ti tam svoje stvari je nekaterim logično da lahk vse uporabljajo, zato rajš svoje stvari vedno prinesi in odnesi iz vikenda.
Nemoreš ti zdej met neko rjuho na postelji in s tem prepovedat da bi nekdo gor spal, pač čist enostavno rjuhe ko greš stakni dol in potem naj spijo na čem hočejo, če si svojih ne morejo prinest.

(odgovor članu CAPA)
Neposredna povezava do sporočila: 19
21.5.2007 11:54:18   
popi
Odjadrala bom v tople kraje....

(odgovor članu CAPA)
Neposredna povezava do sporočila: 20
21.5.2007 12:36:44   
baguSka

No,zdaj pa še to.Vsi bodo spet tam,a se moramo spet gužvat?
lp

Pa kaj je s tabo zenska user posted image user posted image  Gres nekam kamor ti pase it... ce ti ne pase, pac ne gres!! Simpl!! Zakaj bi se guzvala, ce se ti ne da?? Zakaj bi jih stregla, ce se ti ne da?? Zakaj das svoje rjuhe, ce se ti ne da?? Mal se skuliri punca..

(odgovor članu popi)
Neposredna povezava do sporočila: 21
21.5.2007 12:37:54   
baguSka

Odjadrala bom v tople kraje....

Ce ti to odgovarja... potem to naredi. Ne?user posted image  In ce ne zelis, da drugi odidejo s teboj, potem bos morala to glasno povedati!!

(odgovor članu popi)
Neposredna povezava do sporočila: 22
21.5.2007 12:41:03   
srki
Ja če pa ne znate enega kompromisa sklenit, je pa res žalostno.

Po eni strani te razumem, zakaj bi se ti odpovedala vikendu, če ti ravno tako pripada kot njima.

Mah, bolno res, da se odraslim ljudem ne da nič dopovedat!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 23
21.5.2007 13:07:13   
Špacka

A se ne morete med sabo lepo pogovorit, zmenit, kdaj bo kdo šel v vikend ?

Moževi starši imajo vikend na morju, poleg njiju ( imata ekskluzivno pravico do vikenda, pač tako sta rekla in tako je in ni nobene zamere ), vikend uporabljamo mi in moževa sestra, če je vikend prazen občasno še bratranec. Ko gremo mi na morje, smo sami, samo enkrat je sestra hotela priti malo pogledat kao sama, na koncu je prišla še s kolegico....no in takrat je mož jasno in glasno povedal, če pač ne moremo biti 14 dni sami, vikenda ne bomo več uporabljali. Od takrat je mir.user posted image
Vedno prinesem vse s sabo, čeprav se ponavadi vsi režijo kaj toliko tovorimo, ker je vse dol....

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 24
21.5.2007 13:12:19   
Zahi
če Popi samo streže.. pospravlja.. kuha.. pa nič ne po mizi udari.. potem bo tako rudi naprej..

ko bo pa povedala to kar na RRju, tudi v živo.. bodo pa šele spremembe..

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?