|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  671 672 [673] 674 675   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
17.5.2007 14:28:58   
Maxica
Altati, morda se ti pa bliža tetka user posted image . user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16801
17.5.2007 14:29:49   
Pikicapokica6
IZVIRNO SPOROČILO: altati

IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

IZVIRNO SPOROČILO: @lina

Punce, prišla sem v puberteto!
Imam tri mozolje!
What now???????

strokovni izraz za to nadlogo je - nejebice, a si vedela?user posted image user posted image user posted image  
Ukrenta kaj s tvojim v tej smeri, pa bo, a neuser posted image

ej, če je pa to to, bi morala pa definitivno bit brezuser posted image

Morda ti pa gre zdaj že v kontra smeri. Saj veš, dva minusa dasta plus.user posted image

Ponižno javljam - na plan je pogledal mozolj številka 4. What the fuuser posted image  is that??????? Prosim, nasveti, kaj mi je revi storiti??????????????????? Pismo pri 30 + si pa res nisem mislila, da me bodo napadli mozolji, kot kakšno pubertetnicouser posted image ???? Kako naj spravim stran user posted image ???????

Kaj pa če bo user posted image  prišla? Jaz sem ponavad mozoljasta preden dobim.........Samo ideja..... Verjetno so to kakšne hormonske spremembe (zdaj sem pa nekaj novega pogruntala a ne?!)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 16802
17.5.2007 14:34:35   
Pikicapokica6
Naša mala je pa taka faca. Me že zdaj zna okol prnašat. Včeraj sem cel dan študirala knjigo Brez joka v spanje in naredila tabelo, da si bi vpisovala, kolikokrat naša punca kaj spi itd.....Pa jo dam zvečer ob 10.00 spat in mi spi v enem kosu do 3.30 zjutrajuser posted image . Po dolgem času je končno le spala normalnouser posted image  Tako da sem dons spočita, dobre volje in spet čvekalasta. Ker ni bil dost en kofe in babji čvek, sem poklicala še eno kolegico in sva z malo šle še na eno rundo čveka. Zato pa bo moj mož mogu dons hrenovke jestuser posted image user posted image ....revež....

(odgovor članu Pikicapokica6)
Neposredna povezava do sporočila: 16803
17.5.2007 14:41:52   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: MAMICA81

Imam tri mozolje!
What now???????

strokovni izraz za to nadlogo je - nejebice, a si vedela?user posted image user posted image user posted image  

Morda ti pa gre zdaj že v kontra smeri. Saj veš, dva minusa dasta plus.user posted image

Ponižno javljam - na plan je pogledal mozolj številka 4. What the fuuser posted image  is that??????? Prosim, nasveti, kaj mi je revi storiti??????????????????? Pismo pri 30 + si pa res nisem mislila, da me bodo napadli mozolji, kot kakšno pubertetnicouser posted image ???? Kako naj spravim stran user posted image ???????

Kaj pa če bo user posted image  prišla? Jaz sem ponavad mozoljasta preden dobim.........Samo ideja..... Verjetno so to kakšne hormonske spremembe (zdaj sem pa nekaj novega pogruntala a ne?!)

Ravno to se meni mota po glavi in boga molim, da ne bi bilo resuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 16804
17.5.2007 14:41:57   
Pikicapokica6
Aha, nekaj sem še pozabila. Sem opazila, da ima naša punca v ustih bele obloge, ki imajo neprijeten vonj. Sem takoj vedla za kaj gre in pokličem v zd. Oglasi se sestra. Jaz ji povem, da imamo bele obloge po ustih in če lahko pridem se pokazat, da bi dobila daktarin na recept. Ta koka pa pravi, da zarad tega pa ni treba hodit, saj se dobi daktarin tudi brez recepta. Hmmmmmmuser posted image user posted image user posted image  Sem bla prov ornk jeznauser posted image . A zdej bom pa jaz plačvala zdravilo, ki se lahko dobi na recept. Zakaj hudiča pa potem plačujemo prispevke.....No potem pa ta ženska le reče, da če hočem, pa naj pridemuser posted image . Se je treba včasih mal  razuser posted image , pa je. Upam, da bo tole hitr izginilo. A mate ve tud kaj podobnega? A ste se hitr znebile tega? Pa verjetn se to rado ponavlja a ne?

Neposredna povezava do sporočila: 16805
17.5.2007 14:44:55   
Pikicapokica6
altati:  Jaz sem user posted image dobila že 2 meseca po porodu. In jo prekolnem vsak mesec, saj je takrat pri nas vedno juhuhu - mala je namreč zelo občutljiva na mojo teto in imam ponavadi cel teden vriskanje. Upam, da pri vas ne bo tako.

Neposredna povezava do sporočila: 16806
17.5.2007 15:04:32   
Anonimen
Škrat je spal 2 uri, sedaj greva pa nad pirejčka, potem pa ven...

LP

Neposredna povezava do sporočila: 16807
17.5.2007 15:06:04   
Anonimen
Ti user posted image ...se je tako uscal...nič ne bo s sprehodom...bova šla pa potem pogledat enega 2 mesečnega fantka...

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16808
17.5.2007 15:18:04   
psaša
Danes je tudi pri nas prišla pošta iz vrtca, nismo sprejeti. user posted image
Bom pa takoj napisala pritožbo., baje da potem nekaj ukrenejo. Sem klicala v vrtec in mi je rekla, da so jih 50 zavrnil. user posted image

Sva pa ravno prišla iz piknika, mali bil priden, eno kitico odspal, sedaj greva pa na kosilo. Danes ga ne bom silila z zelenjavo.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16809
17.5.2007 15:20:53   
Maxica
O sranje, Psaša. Pa kaj nista na Vrhniki dva vrtca? Kaj pa babice in dedki, nimaš kakšnih možnosti za varstvo? No, upam, da ti uspe s pritožbo.user posted image

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 16810
17.5.2007 15:35:25   
*anč*
tina in mis   čestitkeuser posted image user posted image user posted image
piškot  mi smo tut dans dobili 2.zob, brez jokauser posted image
mamica81  tristan je mel oblogice po jezičku ko je bil še zelo majhen, pa je po daktarinu hitro zginlo
altati  jst sm tut od poroda dalje mazolasta, zdej uporabljam normaderm od vichya in morm rečt da se stanje izboljšuje

mejte se!!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 16811
17.5.2007 15:39:21   
nanica
altati, en očka od enega učenca je enkrat hodil naokrog z belo piko na obrazuuser posted image pol mi je pa mali razložil, da si dajo na stisnjeni mozolj - rano zdrobljen in z vodo zmešan aspirin (protivnetno), kot eno pastico, sam eno zrnce tegauser posted image

magari poskusi in poročaj

moj blaž pa že dobro uro spi in še nič ne kaže, da se bo zbudil. a se mi je želja uresničila, da bo sedaj čez dan manjkrat in dlje časa skupaj spaluser posted image user posted image user posted image prosim, prosim, prosim. sem že skuhala, pojedla, odmetala kakšen kup

se že preveč hvalim, šibam...................

< Sporočilo je popravil nanica -- 17.5.2007 15:40:23 >

po kresi se dan obesi

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 16812
17.5.2007 15:57:56   
frrrr
*anč*, čestitke za 2. zobek Tristana user posted image

kakali user posted image user posted image user posted image že 2x user posted image user posted image
aja, pa naš mali se je odločil, da bo imel samo 2x dnevno spanje... prva runda okrog 10ih, 11ih dolga okrog uro in pol, pa potem okrog 15:30, 16ih še ena uro ali uro in pol dolga runda user posted image še mau pa bo združeno v eno triurno rundo user posted image

vrtec - še čakam na odločbo... če en dobimo, bo kr user posted image ker babice in dedki še delajo, pa še to so na Koroškem... tu ni nobenga, ki bi čuval našega srčka user posted image
držim pesti, da dobite... čestitke tistim, ki ste že dobili
psaša - bolj kot jim težiš in sprašuješ za prosto mesto, bolj resno te menda jemljejo... mi je rekla moževa teta, ki je vzgojiteljica

diplomo uredila, pospravila kopalnico... zdej se še zrači, ker je bla full kontaminirana user posted image juhico sva skuhala (cvetača, krompir, grah) in bil Jaša manj navdušen kot mami user posted image sicer pa je ravno takrat filal plenico in mu verjetno ni blo med drekanjem za jest user posted image zdej pa švignem eno kitico s tamaučkom odremat...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16813
17.5.2007 15:58:13   
Anonimen
Pri nas je bilo pa kot sodni dan...spet toča in takšno neurje, da dol padeš...pa grmelo je, škrata pa ni niti malo prestrašilo pa je ful ropotalo...če pa kihneš ali zakašljaš ga pa skoraj iz kože vrže...

LP

(odgovor članu nanica)
  Neposredna povezava do sporočila: 16814
17.5.2007 15:59:05   
Anonimen
Frrrr user posted image  za kakanje...

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16815
17.5.2007 17:14:04   
muki1

Imam tri mozolje!
What now???????

Ravno to se meni mota po glavi in boga molim, da ne bi bilo resuser posted image

A to spet kdo koga provocira?
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 16816
17.5.2007 17:16:02   
muki1
O Frrrr, vidim, da ste se vsrali user posted image  user posted image  user posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 16817
17.5.2007 17:24:23   
muki1
No, takole je:
sva šli danes z Ivo spet k zravniku na tehtanje, se je poredila 30g in zdaj tehta 6870g. Prehlajena je, kašlja, včeraj zvečer je jokala in bedela do 22.00. Sem bila čisto preč, ker ona res striktno zaspi najkasneje ob 20.00. Pa se na pljučih nič ne sliši, ušeska tudi niso.

Bila sem na roditeljskem sestanku, kjer smo se dogovorili, da imamo vrtčevski piknik 16.6 user posted image . Torej oba termina za oktobrski piknik 09.junij in 16. junij imam zdaj zasedena in se lahko pobrišem pod nosom za naše srečanje user posted image  user posted image  user posted image .
Takšno je življenje user posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 16818
17.5.2007 17:27:00   
muki1
Res upam, da dobite prostore v vrtcih tiste, ki upate na to.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 16819
17.5.2007 17:39:39   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Imam tri mozolje!
What now???????

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Muki draga, vedno pa nisi ti v ospredju, no. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 16820
17.5.2007 17:41:27   
Maxica
Aja, pa super, da se redite.user posted image user posted image user posted image Kaj pa sta spremenili v prehrani, da vama gre toliko bolje? Večkrat je ali kaj drugega?
Pa Frrrr, kajne, kako lahko en drekec pekec mamico razveseli. Nikoli si človek ne bi mislil.user posted image  Bravo, Jaša.user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 16821
17.5.2007 18:15:30   
moci
a samo meni smrdi po odpadlem pikniku?

a je sploh katera razen mene še za? bom imela pa sama piknik user posted image user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 16822
17.5.2007 18:15:36   
*anč*
frrrr  bravo za kakanje!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 16823
17.5.2007 18:22:56   
muki1

IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Imam tri mozolje!
What now???????

Muki draga, vedno pa nisi ti v ospredju, no. user posted image user posted image user posted image

A da ne user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 16824
17.5.2007 18:23:59   
nanica
moci, septembra je tudi lepo, pa na dekci ne bodo otroci več hoteli sedeti, bomo može imele s seboj zato, da jih bodo loviliuser posted image me bomo pa v nedogled lahko čvekaleuser posted image jaz bom tudi imela piknik, če ne bova pa samiuser posted image

frrrr, to pa je sranje - temu boste vi pripisovali drug pomenuser posted image user posted image user posted image

kdaj greste nazaj v službo?

nanica      5.11.2007

po kresi se dan obesi

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 16825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  671 672 [673] 674 675   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  671 672 [673] 674 675   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.