|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  667 668 [669] 670 671   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
16.5.2007 20:09:27   
beki24
Tinkara od zelenjave do zdaj je: krompir z bučko, jabolko s korenjem, mal juhce s piščancem, od Hippa krompir z brokolierm, če mu dodam Frutek korenček jabolko in isto tudi krompir cvetačo samo tako pojeuser posted image

sadje: vse kar ji dam

kruh- obožuje ( čeprav ga prav veliko ne dobi)
riževi oblati- da mami lahko v miru poje zajtrk, ona pa jih obgrize vse naokrog- ji teknejo, najprej, ko sem ji jih dala v roko, pa ni vedela, kaj naj s tem počneuser posted image

tudi pri nas po obroku GH zdrži od 1-4huser posted image , kar mi ni čisto jasno, ampak bo že

pije: kompot iz jabolk, vodo, Hipp- jabolko-melisa, pa tistega za prebavo

Frrrr- v lekarni se kupi čaj Plantex(vrečke)- je za prebavo in odpira definitivno, ker ga sumim, da smo mi zaradi preveč tega čaja, dobili drisko!!

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 16701
16.5.2007 20:10:24   
beki24
a zdej sm pa sama?? Pol čez 1 uro bo pa 3 strani za prebratuser posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 16702
16.5.2007 20:11:19   
beki24
no naslednji teden pa mogoče še jst na Brdo pridem- samo prosim napotke, kako se tja pride!!!

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 16703
16.5.2007 20:11:59   
beki24
pa če mi prosim lahko napišete še linke za tiste strani s smajliji

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 16704
16.5.2007 20:13:18   
nanica
sin je pravi moški, uporabi joško, se obrne na bok in zaspiuser posted image user posted image user posted image še dobro, da ni zasmrčaluser posted image user posted image user posted image

upam, da bo tudi jutri dež, da bomo spet veliko rekle, ker meni se res ne da učit, res ne. sicer imam še enih deset dni do izpita, ampak ni malo snovi, pa f. kemija je, ni nek larifari

moci, hvala za mail, ga bom pokazala možu

muki, poslala sem ti zs

po kresi se dan obesi

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 16705
16.5.2007 20:14:07   
frrrr
mere Vala povzete... ne vodite... Luka od vave je imel 10.5., ko je bil 1 mesec star 9100g težek, po velikosti sta pa enaka user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 16706
16.5.2007 20:17:11   
nanica
IZVIRNO SPOROČILO: beki24

no naslednji teden pa mogoče še jst na Brdo pridem- samo prosim napotke, kako se tja pride!!!

beki, ac lj-kr, izhod kranj zahod, nato zaviješ levo proti kokrici, v krožnem križišču greš takoj desno, pri naslednjem križišču levo na prednostno cesto, potem se pa pelješ ena dva kilometra, pa že od daleč vidiš brdo. vhod je pa povsem na koncu (če prideš s te strani) ali pa na začetku (če greš ven z ac kranj vzhod: v krožnem križišču drugi izhod, na drugem krožnem križišču prvi izvoz, nato v naslednjem križišču po prednostni levo, pri semaforju naravnost, še ene en kilometer skozi vas, pa si pred brdom)

po kresi se dan obesi

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 16707
16.5.2007 20:18:21   
moci
beki, se bova dobili v vodicah in skupaj nadaljevali pot do brda

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 16708
16.5.2007 20:19:20   
nanica
uboga pikabu, kaj boš rabila časa, da se boš prebila čez vse čveke in modrosti

saj sploh ne upam izginiti čez vikend na morje, da ne bom ves ponedeljek brala. kako bomo šli pa šele na ta dolg dopust???

po kresi se dan obesi

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 16709
16.5.2007 20:19:53   
nanica
IZVIRNO SPOROČILO: moci

ah, jaz sem se pa tako trudilauser posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 16710
16.5.2007 20:23:22   
frrrr

js bom tut rabla napotke!

beki, hvala za Plantex čaj - bom šla jutr nabavt, če ne bo še kaj... pa čestitke za okroglo cifro postov user posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 16711
16.5.2007 20:23:54   
beki24

o madona nanica- hvala za navodilo ( enkrat sem se po pomoti mimo Brda peljala, ker sem nekje nekaj falilauser posted image ), tole navodilo se bo pa treba na pamet naučituser posted image
Bom šla pomoje kr do Vodic, pa potem skupaj z Moci naprej.no bomo še videli do drugega tednauser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 16712
16.5.2007 20:27:27   
nanica
beki, najbrž bomo šle skupaj, saj še ni duha ne sluha o našem novem avtu, sem kar doma prikovana, rešita me lahko le vidve z mociuser posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 16713
16.5.2007 20:28:30   
beki24
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

js bom tut rabla napotke!

beki, hvala za Plantex čaj - bom šla jutr nabavt, če ne bo še kaj... pa čestitke za okroglo cifro postov user posted image

Ja je PLANTEX- izboljšuje izločanje želodčnega soka in gibanje prebavil. Zaužita hrana se tako bolje razgradi in hitreje absorbira. Preprečuje nastajanje črevesnih plinov in pospešujejo njihovo odvajanje. S tem umirjajo krče zaradi napihnjenosti črevesja.
V glavnem- deluje odvajalno, kot bebe čaj- samo da je ta močnejši, pa še glukozo in laktozo ima dodano!!!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 16714
16.5.2007 20:29:27   
beki24
Frrrr- stane pa 4.95 EUR

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 16715
16.5.2007 20:32:25   
Anonimen
Aja, sem pa pozabila povedat, da je škrat spet sam zaspal...

LP

(odgovor članu nanica)
  Neposredna povezava do sporočila: 16716
16.5.2007 20:32:56   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: nanica

ah, jaz sem se pa tako trudilauser posted image

sm si js prepislaa tvoja navodila... hvala!

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 16717
16.5.2007 20:34:35   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

@lina, saj jaz ga sploh nisem še probala niti kupila. Enkrat sem brala, ko je ena pisala, da ga je dala ta mali in da je bil totalno umeten okus (men se npr. zelo umetni zdijo uni, vitalinea in so mi bljak, pa si potem predstavljam, da so tudi uni taki - morda jim delam krivicouser posted image ). Si ga ti probala, ima običen okus, kot sadni jogurti?user posted image Ker Maxa pa ne pripravim, da bi sadnega probal, ne tekočega, ne s kakšnimi koščki.user posted image

nimam pojma user posted image verjetno sem ga probala pred davnimi časi, ko smo ga prvič kupili...ne upam sinu jogurtov jest, ker nikoli ne vem, kdaj si bo zmislil da on bi pa čebelico majo, po možnosti celo dve...user posted image user posted image  obljubim, da naslednjič ko ga odpre, mu ukradem eno žličko in ti povem...ima v hladilniku trenutno dva...

Fruchtzwerge Bljak
Čebelica MAja  NJAM

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 16718
16.5.2007 20:38:18   
Arabela

drage soštudentskesotrpinke (bom izumljala besede, kot nemciuser posted image ):

predlagam, da organiziramo študijsko igralna srečanja - zdaj bo toplo, se dobimo na enem travniku, razgrnemo eno ogromno ceradouser posted image , gor naložimo user posted image user posted image in potem jih ena pazi, ostale pa intrenzivno študirajo. menjava na pol ure (a lahko kdo dlje zdržiuser posted image ). če katera samo pogleda stran od knjige, jo takoj druge brcnejo v rit. lahko pa tudi najamemo muki, pa roke lomiuser posted image samo potem bo težko na izpitu, posebej če bo desne lomila (al pa levičarkam leve)
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
torej?user posted image

SE PRIDRUŽUJEM!!!!

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 16719
16.5.2007 20:42:25   
moci
glede na interes in alokacijo kandidatk predlagam celodnevne delavnice in selitev po sloveniji (glede na št. kandidatk iz določenega dela)user posted image user posted image user posted image user posted image

matr ste zagrabile user posted image user posted image user posted image
sem se hecala
no, pa dajmo, bo fino in bomo septembra diplome pisaleuser posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 16720
16.5.2007 20:46:58   
psaša

glede na interes in alokacijo kandidatk predlagam celodnevne delavnice in selitev po sloveniji (glede na št. kandidatk iz določenega dela)user posted image user posted image user posted image user posted image

matr ste zagrabile user posted image user posted image user posted image
sem se hecala
no, pa dajmo, bo fino in bomo septembra diplome pisaleuser posted image

No, potem vas bom počakala do septembra.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 16721
16.5.2007 20:49:26   
nanica
jaz imam izkušnje z lektoriranjem, če boste hotele, da vse v familiji ostane user posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 16722
16.5.2007 20:50:21   
Anonimen
_andreja_ si dobila sms? Ej saj načeloma se lahko prej dobimo, bom jaz vzela malico za škrata s seboj pa bo jedel, kjer pač bomo....

LP

(odgovor članu psaša)
  Neposredna povezava do sporočila: 16723
16.5.2007 20:50:56   
piskot
mi imamo pa danes praznik. Martin je ze 4krat kakal. frrr mi je zelo zal, samo pojma nimam zakaj. vceraj je zajtrkoval sveze jabolko in hrusko, kosil je krompir z buckami, zvecer kasica. danes zajtrk hruska z banano (tega je res velik pojedel), kosilo riz, por, korenje, buce. vecerja kasica. edino kar je vmes popil je bil ful razredcen kompot iz mrgolan, pa se tega je popil po mojem ene 10 cl. lahko pa ponovis nas jedilnik.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 16724
16.5.2007 20:53:11   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: barby84

_andreja_ si dobila sms? Ej saj načeloma se lahko prej dobimo, bom jaz vzela malico za škrata s seboj pa bo jedel, kjer pač bomo....

LP

Če si ji ga poslala, ga verjetno je dobila.user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  667 668 [669] 670 671   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  667 668 [669] 670 671   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.