|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  660 661 [662] 663 664   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
16.5.2007 7:12:11   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

ja pa altati gre tud verjetno ane.

Dobro jutro!
Altati četrtek ne more, ker ima registracijo avta.
Pa obisk prijateljice, ki je bila operirana.
Kakšen drug dan....
Sicer pa- v četrtek je še bolj slabo vreme napovedano, petek je lepši....

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 16526
16.5.2007 7:21:55   
moci
dobro jutro,
tako dolgo sem vas čakala, muki, maxica, lu...
ko sem šla spat, te pa pokukale na planouser posted image
opažam, da oktober ni več, kot je bil. nobenih večernih žuriv ni več, ko ne moreš sedit, ker napišeš post, pa je že 5 novih... joj, kako je bilo lepo user posted image

brdo - no, pa petek. meni je vseenouser posted image

lu, upam, da se uredite tako, da boš brez skrbi. pridna, poslušaj nasvete izkušenihuser posted image

@lina, tudi jaz poznam take slapove user posted image . bi me skoraj kap takratuser posted image sem že mislila, da me je kdo zaštihaluser posted image user posted image user posted image
saj bo, še kakšen dan ... user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 16527
16.5.2007 7:24:43   
moci
čestitke:

gael in tasha

user posted image

val in barby

user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 16528
16.5.2007 8:40:34   
Anonimen
Samo na hitro, dokler ne dam škrata spat...sem komaj našla en kabel, da splezam na RR...

Spali kar ok...točno ob 6.55 sem pogledala na uro in si rekla...takle čas pred 7 meseci je pa škrat ravno ven prišel in zajokal...kako čas beži...

LP

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 16529
16.5.2007 8:48:51   
piskot
jutro.

tako, midva ze kuhava kosilo. da bova sla potem v miru spat user posted image .

kar se brda tice, men je vseen, lahko tudi v petek.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16530
16.5.2007 8:54:55   
altati
piskot- čist preveč sta pridnauser posted image

Dobro jutro!

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 16531
16.5.2007 9:07:12   
*anč*
vse najboljše Gael in Tashauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
                      Val in Barbyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 16532
16.5.2007 9:08:38   
*anč*
hvala vsem za učerajšnje čestitke!!! ana in tristan

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 16533
16.5.2007 9:10:12   
Maxica
Čestitke anč in Tristan za osem mesecev z zamudo,
danes pa Tasha in Gael,
ter Val in Barby za sedem mesecev.user posted image user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 16534
16.5.2007 9:12:24   
nanica
čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image val in barby84 in in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image gael in tasha23

po kresi se dan obesi

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 16535
16.5.2007 9:13:58   
Pikicapokica6
Dobro jutro.

Najprej čestitke Valu in Gaelu ter seveda njunim mamicam za 7 mesecev user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Zdaj pa moram malo napisat, kako je bilo pri nas ponoči. Kar hudo, ja. Ob desetih je mala šla spat, ob polnoči se je zbudila, in ker je nisem dala na joške, ampak sem ji ponudila samo vodo, je bilo hudouser posted image  Je jokala skoraj uro in pol. Pa sem jo vzela iz posteljice, jo malo popestvala, toliko, da se je umirila, pa jo dam nazaj in spet jok. Jaz ne vem ali je prav, da jo iz posteljice dam in tolažim v naročju? Se bojim, da to ne bo imelo želenega učinka? No okrog pol dveh je končno zapala in spala skoraj do petih.

Nadaljujem kasneje....

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 16536
16.5.2007 9:15:58   
Maxica
Mamica81, danes se je tudi pri nas Lan pogosteje zbujal ponoči, tudi z jokom, pa kar cucljal bi skoz. Sumim na mlaj, ki je danes.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Pikicapokica6)
Neposredna povezava do sporočila: 16537
16.5.2007 9:21:48   
moci
zoja se pa po novem zbuja s hudim jokom, pa mislim, da sploh ni budna. čudno izgleda. prestrašenouser posted image in je ne moreva pomirit, razen z joškouser posted image pojma nimam kaj ji je... že kakšna 2 tedna to počne. jaz sem pa upala, da se bomo odvajali nočnih žurkuser posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 16538
16.5.2007 9:22:55   
mis
tudi pri nasşe je 2x zbudila. ob treh duda, ob petih se je pa premetavala, obračala... nič ni pomagalo, ni jokala, no pol se je pa sama umirila in spala do 6h. jedla in spala do 8h. mlaj dela...

včer je bla pa res ta uscana zofkauser posted image

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 16539
16.5.2007 9:23:51   
Anonimen
Hvala za čestitke...res prehitro mineva čas...že 7 mesecev...jaooo...

V katerem malčku je to? Jaz sploh ne najdem....naš je v marčevski...koga moram še zraven iskat user posted image  (saj veste, moj podpis)...

Škrat zaspal v 5 minutah...sva malo pospravljala, ker pride sis na obisk iz Lj. pa da bo imela kam stopit...

LP

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 16540
16.5.2007 9:24:27   
mis
IZVIRNO SPOROČILO: moci

zoja se pa po novem zbuja s hudim jokom, pa mislim, da sploh ni budna. čudno izgleda. prestrašenouser posted image in je ne moreva pomirit, razen z joškouser posted image pojma nimam kaj ji je... že kakšna 2 tedna to počne. jaz sem pa upala, da se bomo odvajali nočnih žurkuser posted image

tina se je tudi tako zbujala. še zdaj se včasih. takrat je bila nenaspana.

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 16541
16.5.2007 9:26:12   
nanica
res je bil mlaj. mi smo danes eno uro ponoči jokali, pomagalo ni nič, čez eno uro je šele joška zalegla. potem pa se obrnil stran in zaspal do pol devetihuser posted image to se še ni zgodilo. oči je s svetlobno hitrostjo odbrzel v službo

po kresi se dan obesi

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 16542
16.5.2007 9:28:14   
piskot
mamica tudi jaz ga tako tolazim in ne vem al je prav al ne. ampak ne morem ga pa pustit v postelji. sicer pa danes nisem bila prav pridna, sem dvakrat podlegla, ker se mi ni dalo ukvarjat z njim, pa sem ga podojila.

Neposredna povezava do sporočila: 16543
16.5.2007 9:32:04   
altati
Pikabu vas vse pozdravlja!
Še vedno je fulll bolna.
Razmišljajo celo, da bi šli predčasno domov.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 16544
16.5.2007 9:33:13   
piskot
moci tudi mi imamo podobno. zbudi se in se kar mece, dere (dobesedno dere, ne joka), tako da ga imam komaj v narocju. in tudi ne pomaga nic drugega kot dojenje. je pa res da se zbudi manjkrat.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 16545
16.5.2007 9:39:35   
Lu
Čestitke Valu in Gaelu user posted image user posted image user posted image user posted image

Naš mali škrat spi. Upam, da bo tako kot včeraj. 2 urci skupaj. Ah mi je pasalo.

So pa pri nas noči tudi take kot jih je opisovala moci. Ampak to je pri nas že cca 1 mesec. Tako se dere, da samo joška pomaga. Sva ravno par dni nazaj z dragijem probala tisto foro, da bi šlo brez dojenja pa še on ga je miril. Ni šlo. Histerični jok. Mali je tako name navezan, da je joj. Posledično me tudi zato toliko bolj skrbi kaj bo danes.user posted image

Brdo petek. Meni je prav.user posted image

altati kaj a je že 1 leto naokoli? Fino. Midva jo pa po vsej verjetnosti konc tedna dobiva. Novo.user posted image user posted image user posted image Uf bom spet mal važna.

Pikabu čimprej se pozdravi.

*anč full fajn, da si našla novega lastnika za Lili.

Piskot in kaj si skuhala dobrega?
Midva sva od pon. na ločevalni in meni tehtnica že -2 kg kaže. Pa še stres vmes. Še 4 pa pridem nazajuser posted image

Sem vam pa pozabla povedat, da Maja že poje besedila pesmic dober mesec. Tako na pamet. In imamo doma živi radio.user posted image

Zdaj si grem pa še eno veliko
user posted image narest. Mi nekaj  manjka, pa še lasje upam, da se mi čimprej posušijo. Si jih zelo nerada sušim z fenom. Ne vem zakaj.

vava tale PAmetni kuža, se kar sam od sebe oglaša. Sem se enkrat prav ustrašila. Zdaj vem zakaj si ga izklopila user posted image

čau bau

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 16546
16.5.2007 9:45:09   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Lu

altati kaj a je že 1 leto naokoli? Fino. Midva jo pa po vsej verjetnosti konc tedna dobiva. Novo.user posted image user posted image user posted image Uf bom spet mal važna.

ne, ne, ne!!! Naša je novemberska, je 'ta nova'. Moj stari avto, ki ga nameravam letos menjati. Upam, da je to njegova zadnja registracija z moje straniuser posted image .

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 16547
16.5.2007 9:46:25   
Lu
Sem brala da ste se menile od M.

Jaz je nimam že od marca ali maja 2004user posted image Prišla tudi še ni. user posted image tudi nisem. Sem danes test naredila in sem si kar malo oddahnila. Priznam.user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 16548
16.5.2007 9:48:45   
Anonimen
2. VESELI NOVICI:

1. Našli Rozi...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
2. Z Valovim pradedijem je boljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LP

(odgovor članu Lu)
  Neposredna povezava do sporočila: 16549
16.5.2007 9:49:58   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: MAMICA81

Zdaj pa moram malo napisat, kako je bilo pri nas ponoči. Kar hudo, ja. Ob desetih je mala šla spat, ob polnoči se je zbudila, in ker je nisem dala na joške, ampak sem ji ponudila samo vodo, je bilo hudouser posted image  Je jokala skoraj uro in pol. Pa sem jo vzela iz posteljice, jo malo popestvala, toliko, da se je umirila, pa jo dam nazaj in spet jok. Jaz ne vem ali je prav, da jo iz posteljice dam in tolažim v naročju? Se bojim, da to ne bo imelo želenega učinka? No okrog pol dveh je končno zapala in spala skoraj do petih.

Nadaljujem kasneje....

Mamica81, resnično ti priporočam knjigo E. Pantley: Otroško spanje, brez joka v sanje... Pri nas so že vidni napredki... tudi jaz sem jo hotela v enem dnevu odvadit dojke pa je bil samo jok... pa kot sem že pisala, sem ji dala posteljico k moji, pa prve dni ko je jokala sem jo vedno podojila, ampak je nisem pustila da je trdno na dojki zaspala, sem jo odstavljala...  šele po kakšnih 4ih, 5ih dneh sem ji ponudila vodo in jo zraven božala in pela... ampak vsakič ko se z vodo ni pomirila in jokala sem ji za kratko ponudila dojko, tako da ona ve, da sem jaz tam in dojka tudi... pa je ratalo... no in včeraj jo je uspaval ati, je sicer jokala ampak ne več kot 10min.... nato se je po dveh urah zbudila, sem pohitela k njej ampak za čudo ko sem jo hotela pobožat je malecka že spala....user posted image ... saj ponoči se je zbudila kakih 3x (enkrat sem jo podojila ker je nisem pred spanjem) ostalo pa je sama zaspala... ampak to ni tako da ona kar zaspi, saj se premetava, odpira usteca in išče dojko ampak ne joka in to počne v polsnu.. nato pa si k sebi stisne ninico in zapančka nazaj...

No da ne bom spet nakladala in se ponavljala.. meni se pač zdi da mi je knjiga resnično pomagala, no vsaj na pravo pot me je spravila...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

Neposredna povezava do sporočila: 16550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  660 661 [662] 663 664   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  660 661 [662] 663 664   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.