Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mlade mamice ni več 14.5.2007 12:02:56
|
|
|
|
petraz
|
...... sem brez besed.... Žalostno, da se lahko še kaj takega zgodi
|
|
|
|
RE: Mlade mamice ni več 14.5.2007 12:11:48
|
|
|
|
Blacky30
|
Ojej. Moje iskreno sožalje. Res žalostno, da se kaj takega še lahko danes zgodi. A je bila RR-jevka?
|
|
|
|
RE: Mlade mamice ni več 14.5.2007 12:15:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Grozno! Jaz tudi kar ne morem verjet, da je dandanes to še možno. Iskreno sožalje vsem, ki so jo poznali in imeli radi!
|
|
|
|
RE: Mlade mamice ni več 14.5.2007 12:17:17
|
|
|
|
Mala_princeska
|
Sožalje
|
|
|
|
RE: Mlade mamice ni več 14.5.2007 12:21:00
|
|
|
|
sazi
|
res hudo, hudo žalostno sožalje svojcem je pa imela lani moja znanka podoben zaplet - neodrkite krvavitve poporodu, je jamrala, da s eji vrti, da niti vstati ne more, pa so ji rekli, da še nobena mama ni skakala p porodu in da je to normalno počutje stanje se je poslabšalo in padla je v nezavest zgodba ima srečen konec in danes ima ta mali 14 mesečni fantek zdravo mamico, lahko pa bi se končalo tako tragično, kot tale zgoba
|
|
|
|
RE: Mlade mamice ni več 14.5.2007 12:25:38
|
|
|
|
Daschi
|
Ja, vem. Seveda. Ampak glede na to, da težko rojevam, mislim, da je zame najboljša Ljubljana. Bog ne daj, da bi koga obsojala. IZVIRNO SPOROČILO: tashy21 Tokrat me Postojna zagotovo ne vidi. Glej Daschi, rekla sem da imaš prav, kar se tiče poroda in tega, da je izkrvavela. Nočem pa nikogar soditi ali obsojati.
|
|
RE: Mlade mamice ni več 14.5.2007 12:27:14
|
|
|
|
Moyca_
|
|
|
RE: Mlade mamice ni več 14.5.2007 12:27:42
|
|
|
|
Tonchka
|
Moje iskreno sožalje. Ubogi , ki nikoli ne bo poznal toplih rok in nežnih besed svoje mamice.
|
|
|
|
RE: Mlade mamice ni več 14.5.2007 12:36:58
|
|
|
|
Zamima
|
moje sožalje, ne morem verjet, da se to še vedno dogaja
|
|
RE: Mlade mamice ni več 14.5.2007 12:52:15
|
|
|
|
Nogavica
|
Ostala sem brez besed . Moje sožalje.
|
|
RE: Mlade mamice ni več 14.5.2007 12:59:57
|
|
|
|
ElaM
|
Dashi in Tashy, očitno smo iz istega konca, ker se zadnje dneve res govori samo o tem tragičnem dogodku. Iskreno sožalje domačim, najhuje je pa to, da mali sinko ne bo nikoli mogel objeti svoje mamice. In tudi sama sem slišala iz preverjenih virov, da je umrla zaradi notranjih krvavitev. In Daschi imaš prav, da te Po ne vidi. Slišala sem že precej zgodb, ki jim niso ravno v ponos.
|
|
RE: Mlade mamice ni več 14.5.2007 13:14:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Iskreno sožalje.
|
|
|
|
RE: Mlade mamice ni več 14.5.2007 13:30:56
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Iskrene sožalje
|
|
|
|
RE: Mlade mamice ni več 14.5.2007 13:35:28
|
|
|
|
arielca
|
Karkoli je že bilo, sinček je ostal brez mamice in to je najhujše. Moje sožalje vsem, ki ste jo poznali in ste jo imeli radi.
|
|
RE: Mlade mamice ni več 14.5.2007 13:38:20
|
|
|
|
pika30
|
Moje sožalje!
|
|
|
|
RE: Mlade mamice ni več 14.5.2007 13:40:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Moje sožalje vsem, ki ste jo poznali in imeli radi...ubogi sinček...grozno, kaj se še vedno dogaja...nedoumljivo...res hudo... LP
|
|
|
|
RE: Mlade mamice ni več 14.5.2007 13:57:49
|
|
|
|
majas
|
Sem dobila ksr solzne učke... o bog... tudi jaz nevem kaj naj rečem. Pa Postojna ja tako vsi hvalijo... Nevem več
|
|
|
|
RE: Mlade mamice ni več 14.5.2007 14:06:22
|
|
|
|
bini
|
iskreno sožalje... to se ne bi smelo dogajati
|
|
RE: Mlade mamice ni več 14.5.2007 14:26:14
|
|
|
|
Anonimen
|
sožalje..mi lijejo solze ,,,groza...
|
|
|
|
RE: Mlade mamice ni več 14.5.2007 14:31:43
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
O bogi in ati ter vsi svojci. Me je sedaj to prav pretreslo . Sožalje vsem svojcem.
|
|
RE: Mlade mamice ni več 14.5.2007 14:36:11
|
|
|
|
mika
|
Iskreno sožalje vsem žalujočim a veste mogoče kakšne notranje krvavitve je imela? moja mama je to doživela, ko je mene rodila v mb porodnišnici. po porodu je jamrala, da jo boli, pa so jo vsi nadirali. dve uri po tistem, ko je bila že na oddelku, je šla lulat. sestra, ki je bila zraven(mama pravi, da ji je hvaležna za celo življenje), ji je pomagala na wc in je ni pustila same. iz nje se je vlila kri, padla je v nezavest....takrat pa je nastala panika in letanje. imela je raztrgano maternico in so jo na živo šivali. pretpela je nenormalne bolečine. očetu so po telefonu rekli, da je v redu in da je v šok sobi. odšel je v porodnišnico in so mu isto povedali, potem pa je vdrl noter in kričal kaj se grejo in naj mu že enkrat razložijo, kaj se dogaja. šele takrat so ga resno vzeli. dobro...... to je bilo pred 29 leti. kako se lahko to zgodi danes????????? mene so sigurno ene 4x po porodu pregledali(pritisnili na maternico), da ne bi krvavela. razen, če je tej mamici kaj druga počilo oz. poškodovalo....... joj, groza!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Mlade mamice ni več 14.5.2007 14:53:17
|
|
|
|
srki
|
Iskreno sožalje vsem njenim. Dashi, to se ne dogaja samo v PO, povsod, marsikje marsikakšn informacije ne pridejo na dan, zato nikjer ni 100 %.
|
|
|
|
RE: Mlade mamice ni več 14.5.2007 14:56:41
|
|
|
|
krfjolca
|
Moje sožalje Mislim, da se iz te zgodbe lahko nekaj naučimo. Namreč zahtevati od zdravnikov, da nas jemljejo resno. Če boli, zahtevat pregled - bolje bit tečen, kot pa mrtev pacient.
|
|
RE: Mlade mamice ni več 14.5.2007 14:57:20
|
|
|
|
Anonimen
|
sem brez besed. Naj jo angeli čuvajo.
|
|
|
|
RE: Mlade mamice ni več 14.5.2007 15:04:40
|
|
|
|
BAMBINA_
|
Le zakaj...? Nimam besed.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?