Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 11.5.2007 12:48:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka če pač ne odobravam varanja.. in sem s tem čudn.. pol sem vesel ker sem čuden vidis... jaz pa sem vesela, ker sem sposobna spregledat pijanega partnerja... In kaj je zdej vec? Bolj pomembno..?
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 11.5.2007 12:49:39
|
|
|
|
maruškaŠ
|
če pač ne odobravam varanja.. in sem s tem čudn.. pol sem vesel ker sem čuden
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 11.5.2007 12:50:47
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zahi IZVIRNO SPOROČILO: baguSka tudi alkohol ne... simpl! itak da ne.. sigurno ne.. pijanci ne sodijo v nobeno družino.. Niti v nobeno vezo. Pa ne samo pijanci. Niti pijani ljudje!!!
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 11.5.2007 12:51:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: maruškaŠ Ampak nimas razloga.. ker vse drugo toleriras.. samo tole pa je prevec a ne?! Točno tako. Ampak.. kaj ce bi z drugim lahko lepse zivela? Zakaj cakas, da te prevara?
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 11.5.2007 12:52:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka IZVIRNO SPOROČILO: Zahi IZVIRNO SPOROČILO: baguSka tudi alkohol ne... simpl! itak da ne.. sigurno ne.. pijanci ne sodijo v nobeno družino.. Niti v nobeno vezo. Pa ne samo pijanci. Niti pijani ljudje!!! Ja.. nobene razlike ni... Zahi ne stekam te tuki.. ?!
< Sporočilo je popravil Tjazy -- 11.5.2007 12:53:55 >
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 11.5.2007 12:53:09
|
|
|
|
baguSka
|
vsak ki vara je nagravžna oseba.. ne zasluži ljubezni partnerja.. in take ljudi stran od sebe.. ker so zahrbtni in to delajo zavestno... vsekakor pa vejo, kaj to partnerju predstavlja.. če je partner OK s tem.. super.. potem naj človek vara vsak dan če hoče.. če pa ni.. potem pa samo še kufri... daleč daleč stran.. s katapultom in popolnoma isto velja za pitje alkohola... drogiranje... whatever!!! ce drugemu partnerju to ne odgovarja... ker tudi pijani ljudje, kot pijanci, so nagravzni ljudje... tko pac je... samo da pijani ljudje so pijani obcasno oz trenutno, pijanci so pa non-stop pijani... in cisto isto je pri varanju!!
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 11.5.2007 12:53:39
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka IZVIRNO SPOROČILO: Zahi IZVIRNO SPOROČILO: baguSka tudi alkohol ne... simpl! itak da ne.. sigurno ne.. pijanci ne sodijo v nobeno družino.. Niti v nobeno vezo. Pa ne samo pijanci. Niti pijani ljudje!!! no.. to je za kako drugo temo tukaj se pogovarjamo o varanju.. in kaj sledi za tem.. jasno kufri
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 11.5.2007 12:53:47
|
|
|
|
maruškaŠ
|
Sem prej končala zvezo. Ker tudi sebe ne bi cenila, če bi varala. Točno tako. Tut jst.
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 11.5.2007 12:54:29
|
|
|
|
baguSka
|
seveda je razlika.. pijanec ali biti pijan ne vidš? itak ad je razlika!!! ampak se vedno sta pa oba tipa nagravžna!!!!
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 11.5.2007 12:54:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka vsak ki vara je nagravžna oseba.. ne zasluži ljubezni partnerja.. in take ljudi stran od sebe.. ker so zahrbtni in to delajo zavestno... vsekakor pa vejo, kaj to partnerju predstavlja.. če je partner OK s tem.. super.. potem naj človek vara vsak dan če hoče.. če pa ni.. potem pa samo še kufri... daleč daleč stran.. s katapultom in popolnoma isto velja za pitje alkohola... drogiranje... whatever!!! ce drugemu partnerju to ne odgovarja... ker tudi pijani ljudje, kot pijanci, so nagravzni ljudje... tko pac je... samo da pijani ljudje so pijani obcasno oz trenutno, pijanci so pa non-stop pijani... in cisto isto je pri varanju!! Ja.. in po tem takem.. ima vsak partner pravico reci.. Ce prides 1x domov pijan.. Kufri! ker to se v vezi ne dela.. In kam to potem pelje? Na kuncu lahko reces tudi.. Ce enkrat prdnes.. Kufri!
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 11.5.2007 12:54:44
|
|
|
|
maruškaŠ
|
Ampak.. kaj ce bi z drugim lahko lepse zivela? Zakaj cakas, da te prevara? Ker me ne bo.
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 11.5.2007 12:55:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: maruškaŠ Ampak.. kaj ce bi z drugim lahko lepse zivela? Zakaj cakas, da te prevara? Ker me ne bo. Aja?!
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 11.5.2007 12:56:27
|
|
|
|
maruškaŠ
|
Na kuncu lahko reces tudi.. Ce enkrat prdnes.. Kufri! Pretepanje je tut sprejemljivo? In če rečeš partnerju, če me boš udaril kufri. Je to pogojevanje?
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 11.5.2007 12:56:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka seveda je razlika.. pijanec ali biti pijan ne vidš? itak ad je razlika!!! ampak se vedno sta pa oba tipa nagravžna!!!! Torej nobene razlike..
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 11.5.2007 12:57:03
|
|
|
|
baguSka
|
no.. to je za kako drugo temo tukaj se pogovarjamo o varanju.. in kaj sledi za tem.. jasno kufri u bistvu niti ne... zakaj?? gre se za toatlno ISTI problem!!! nespostovanje partnerja!!
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 11.5.2007 12:57:11
|
|
|
|
maruškaŠ
|
Aja?! Aha.
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 11.5.2007 12:59:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: maruškaŠ Na kuncu lahko reces tudi.. Ce enkrat prdnes.. Kufri! Pretepanje je tut sprejemljivo? In če rečeš partnerju, če me boš udaril kufri. Je to pogojevanje? je pogojevanje... ampak preden pride do pretepanje.. je ze obenma popolnoma jasno.. da vec ni nobene ljubezni niti zelje.. biti skupaj.. torej lahko gres ze prej.. ne cakas pretepanja.. lahko pa ga tudi pocakas.. samo to ej drugace.. ker potem vsaj eden od partnerjev vec ne zeli ostati v vezi.. ker drugag ne ljubi vec.. Torej gre.. Simpl!
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 11.5.2007 12:59:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaže, da po dveh dnevih in 18 straneh še vedno ne bomo prišli nikamor Še vedno se nas bo enih par tukaj borilo da varanje ni odpustljivo in tega v nobenem primeru nebi tolerirali. Potem ostali trdite da je varanje del življenja in si "večji" človek če to oprostiš in šele s tem pokažeš svojo brezpogojno ljubezen. Jaz lahko iz svojih izkušenj povem, da tega nebi tolerirala in tudi odpustila ne. Pa nikakor možu tega ne mečem vsakodnevno pod nos, ali pa ko gre kam ven s prijatelji. To sem mu enkrat povedala jasno in jedrnato in smo s to temo zaklučili. On misli in pričakuje enako nazaj. In to je to. Včeraj pride popoldan domov, pa ga takoj napadem, češ kakšno temo smo odprli na RR in kaj on misli da večina (žensk!!!) odgovaja na to vprašanje. In iz prve vstreli: brca čez prag! Jaz pa :neee, pravijo da bi oprostile. Nič mu ni bilo več jasno, kar verjeti ni mogel......
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 11.5.2007 12:59:27
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: maruškaŠ Ampak.. kaj ce bi z drugim lahko lepse zivela? Zakaj cakas, da te prevara? Ker me ne bo.
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 11.5.2007 12:59:56
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy IZVIRNO SPOROČILO: baguSka seveda je razlika.. pijanec ali biti pijan ne vidš? itak ad je razlika!!! ampak se vedno sta pa oba tipa nagravžna!!!! Torej nobene razlike.. Tocno.
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 11.5.2007 13:03:05
|
|
|
|
maruškaŠ
|
To sem mu enkrat povedala jasno in jedrnato in smo s to temo zaklučili. On misli in pričakuje enako nazaj. In to je to. Tudi midva imava glede tega čisto enake poglede. To je nesprejemljivo, to je najgrša možna izdaja partnerjeve ljubezni. In partnerstvo je pogojeno, drugače bi bilo vseeno s kom bi bili. Kajti ljubezen lahko vztraja in raste samo znotraj sprejemljivih okvirjev. Če se izkaže da je partner krepko izven tvojega sprejemljivega - tudi ljubezen počasi zamre.
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 11.5.2007 13:03:31
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: srček Kaže, da po dveh dnevih in 18 straneh še vedno ne bomo prišli nikamor Še vedno se nas bo enih par tukaj borilo da varanje ni odpustljivo in tega v nobenem primeru nebi tolerirali. Potem ostali trdite da je varanje del življenja in si "večji" človek če to oprostiš in šele s tem pokažeš svojo brezpogojno ljubezen. Jaz lahko iz svojih izkušenj povem, da tega nebi tolerirala in tudi odpustila ne. Pa nikakor možu tega ne mečem vsakodnevno pod nos, ali pa ko gre kam ven s prijatelji. To sem mu enkrat povedala jasno in jedrnato in smo s to temo zaklučili. On misli in pričakuje enako nazaj. In to je to. Včeraj pride popoldan domov, pa ga takoj napadem, češ kakšno temo smo odprli na RR in kaj on misli da večina (žensk!!!) odgovaja na to vprašanje. In iz prve vstreli: brca čez prag! Jaz pa :neee, pravijo da bi oprostile. Nič mu ni bilo več jasno, kar verjeti ni mogel...... Bravo... braaaaaaaaaaavo nej se eni varajo.. mi se ne bomo.. simpl
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 11.5.2007 13:07:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy IZVIRNO SPOROČILO: baguSka seveda je razlika.. pijanec ali biti pijan ne vidš? itak ad je razlika!!! ampak se vedno sta pa oba tipa nagravžna!!!! Torej nobene razlike.. Tocno. Torej Zahi?... tega se zdej drz.. kam te zanasa???
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 11.5.2007 13:09:52
|
|
|
|
baguSka
|
Tako je!!! In eni naj ga pijejo, ker mi ga ne bomo!!!
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 11.5.2007 13:10:43
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Tako je!!! In eni naj ga pijejo, ker mi ga ne bomo!!! sam da smo vsi veseli.. pa še petek je
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?