Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 11.5.2007 11:37:04
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Misek Iluzija o lastni posebnosti, jaz, jaz in samo jaz... in ce ne bom imela obcutka, da sem naljboljsa za njega, da sem mu najbolj seksi, da se mu dvigne samo ko pomisli na mene, da sem prva, edina in na nevem kaksnem piedestalu, me ne spostuje, me ne ceni, me izda.... Ego, ki stoji sam za sebe, ki je JAZ in je od pozicije MIDVA, pripravljen sprejeti samo tisto, ki hrani njegov JAZ; nerazumevajoc, da brez komponente ega ON ne more obstojati kvalitetna pozicija MIDVA. Samospostovanje je povsem realno tudi pri borbi za ohranitev zveze, ali se ne spostujes ce se boris za to, da zivljenje prezivis ob cloveku tvojega zivljenja ob tvoji zivljenski ljubezni? Ne ni jaz jaz jaz.. ampak midva kot napisano.. varanje je pa samo JAZ.. in samo JAZ ne spada v partnerstvo.. partner ki gleda sam ona svojo rit ni partner.. ampak je s.p. in tako dejanje izvesti za hrbtom "ljubljenega" partnerja.. je čisti JAZ.. čeprav se JAZ zaveda da MIDVA potem ne bo več.. pa vseeno stori to.. potem naj ostane samo JAZ..
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 11.5.2007 11:39:03
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: Zahi boli šele potem, ko partneja naženeš.. je pa edino prav, saj te bo tak prizadel znova in znova.. ker če partner po naravi ni tak.. nebi tega naredil že v prvem primeru.. pa že MORA to narest.. Od te logike mi kar slabo ratuje. Ce se enkrat napijes si potem alkoholik , ker ce si se enkrat napil se bos spet in spet in spet... Ce se vas moz/zena enkrat napije jo pustite, ker je z alkoholikom tezko ziveti. Mislim no.... Tocno to!!!! In potemtakem tudi ce recimo en partner drugemu rece, da mu ni vsec, ko pride domov pijan in drugi to se naprej pocne... potem lahko tudi tukaj govorimo za nespostovanje???
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 11.5.2007 11:39:37
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: Zahi boli šele potem, ko partneja naženeš.. je pa edino prav, saj te bo tak prizadel znova in znova.. ker če partner po naravi ni tak.. nebi tega naredil že v prvem primeru.. pa že MORA to narest.. Od te logike mi kar slabo ratuje. Ce se enkrat napijes si potem alkoholik , ker ce si se enkrat napil se bos spet in spet in spet... Ce se vas moz/zena enkrat napije jo pustite, ker je z alkoholikom tezko ziveti. Mislim no.... Če ti partner reče (za dobro MIDVA) "ne pij" .. pa ti še vedno piješ.. je to: a) bolezen b) nespoštovanje partnerja c) alkohol ti je vse kar želiš.. torej.. ker pri varanju ne obstaja točka a) .. potem so kufri na mestu..
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 11.5.2007 11:42:19
|
|
|
|
baguSka
|
Ne obstaja tega.. to je v filmu.. nič ne izgine.. ves čas veš kaj delaš.. in kaj temu sledi.. ampak vseeno se odločiš za to.. če veš da bo partner s tem zaključil s tabo.. potem ti za partnerja ni mar.. torej je že v izhodišču napačna zveza.. In to isto velja... ce partner izrazi zeljo... oz pove svojemu partnerju, da mu ni vsec, ko pride domov pijan... in drugi to vseeno pocne, ceprav ve, da to partnerju ni vsec... Spet sama pogojevanja. Ce bos prisel domov pijan, te bodo cakali kufri!!! In ce me bos prevaral, te bodo cakali kufri!!! Ena in ista stvar!!!
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 11.5.2007 11:43:27
|
|
|
|
baguSka
|
Mislim, da če se napiješ ne izdaš partnerja, če greš pa z drugo (drugim) pa ga. kera izjava....
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 11.5.2007 11:43:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Lahko pa izbiraš s kom boš in s kom ne delil svojega življenja (ki btw ni tako nizko cenjeno, da bi pustili komurkoli hoditi po nas) [/quote]
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 11.5.2007 11:45:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taula Pa še nekaj..ful žensk in moških tudi, odpusti varanje samo zato ker so sami brez samozavesti in mislijo da boljšega od njega ne bodo našli. Stran jih je biti same, in so raje nesrečni z partnerjem, čeprav mu dejansko nikoli ne odpustijo varanja.
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 11.5.2007 11:45:23
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Misek Pri pogojevanju: ce skocis cez plot ni prostora za kakrsno koli posvetovanje ali pogovor s partnerjem. In zato ta nacin pogojevanja ne stima. Kvaliteten partnerski odnos zahteva razumevanje. Ce pa vnaprej ves, da razumevanja ni, temvec samo pogoj, se nimas o cem posvetovati in je nesmiselno nacenjati taksen pogovor. ne kvasi neumnosti... nobenega pogojevanja ni tukaj.. to je zelo jasna stvar.. tisti ki to odobrava pač odobrava.. tisti ki tega ne odobrava pač ne.. če partner tega ne odobrava potem tukaj ni nerazumevanja iz njegove strani.. ampak samo golo prepričanje.. in če drugi partner dela proti temu.. potem partnerja ne spoštuje.. ni pa to stvar jesti ribe ali rdeče meso.. ampak varati ali ne-varati... vsekakor podpiram zveze ki imajo tako odprte odnose, da je varanje del vsakdana.. če jim to paše seveda.. če je pa en partner proti temu.. in da drugi partner tega ne upošteva (niti ne vpraša za mnenje drugega)potem pa taka zveza nima prihodnosti.. realnost je pač taka..
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 11.5.2007 11:46:16
|
|
|
|
maruškaŠ
|
Spet sama pogojevanja. Ce bos prisel domov pijan, te bodo cakali kufri!!! In ce me bos prevaral, te bodo cakali kufri!!! Ena in ista stvar!!! Zato pa izbereš partnerja, ki ima iste poglede na takšna dejanja kot ti. Ljubezen je lahko brezpogojna, partnerstvo pa ne, zato pa moramo sklepati ogromno kompromisov, zato pa je med partnerjema potrebno ogromno komunikacije.
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 11.5.2007 11:46:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zahi Ne ni jaz jaz jaz.. ampak midva kot napisano.. varanje je pa samo JAZ.. in samo JAZ ne spada v partnerstvo.. partner ki gleda sam ona svojo rit ni partner.. ampak je s.p. in tako dejanje izvesti za hrbtom "ljubljenega" partnerja.. je čisti JAZ.. čeprav se JAZ zaveda da MIDVA potem ne bo več.. pa vseeno stori to.. potem naj ostane samo JAZ..
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 11.5.2007 11:46:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: srček Ojoj, kje smo danes ostali??? Kako daleč smo prišli z debato....?? Ima še vedno glavno besedo Tjaži?? Ne zdele jo ma MIsek..!! ti sam beri in se uci.. :)))
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 11.5.2007 11:46:56
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: maruškaŠ V doloceni meri vsekakor zavestno. Vendar to zavestno je tudi kontekstualno, situacijsko, pocutenjsko. Zavestno tudi ni vedno racionalno. Zavestno se odlociti v bolecini, ob izgubi, v pijanstvu ni enako kot zavestno se odlociti o necemu v vsakdanjih, obicajnih okoliscinah. Seveda odločanje ni vedno v enakih okoliščinah, vedno pa je zavestno. Saj piješ tut zavestno, pa pijan se vsedeš v avto tut zavestno in ko te ustavijo policaji si kaznovan (napihaš), pa mislim, da ne morš ravno zgovarjat, da nisi mogel racionalno razmišljat. O seveda si kaznovan ko napihas, vendar v primeru nesrece je alkohol v krvi, zanimivo, olakotna okoliscina, ker nisi prav pristeven. Menim, da dobro ves kaj sem hotela povedati. Sej ce lovis tipe ali zenske po kaficih in se ponujas za seks, ne mores reci, da ni bilo namerno in planirano. Ce pa do tega pride v dolocenih okoliscinah, ki te zapeljejo ( primer sem ze dala) je slika povsem drugacna.
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 11.5.2007 11:47:38
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taula Pa še nekaj..ful žensk in moških tudi, odpusti varanje samo zato ker so sami brez samozavesti in mislijo da boljšega od njega ne bodo našli. Stran jih je biti same, in so raje nesrečni z partnerjem, čeprav mu dejansko nikoli ne odpustijo varanja. veliko je pa strahopetnih in reče raje "oprostim ti" kot da bi požrli to in šli dalje.. ker jih je pač strah samote.. raje požirajo ves drek partnerja.. in so "skupaj".. kot pa sami..
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 11.5.2007 11:47:49
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Bravo misek!!! Hvala, hvala :) Vracam poklon :)
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 11.5.2007 11:49:15
|
|
|
|
baguSka
|
partner ki gleda sam ona svojo rit ni partner.. tako je... in to velja tud za alkohol... v tvojem primeru... lahko pa odpustis... ker to je dejansko v tebi samemu... ce se odlocis, da bos partnerja sprejemal takega kot je... v dobrem in slabem... da ga bos prejel tudi z vsemi spodrsljaji... in tudi ce bo kdaj prisel domov pijan, kljub temu da ti to ni vsec... ampak pac partnerju pustis svobodo... ker obstaja en partner in obstaja drug partner... in vsak zase sta svoj osebek... skupaj pa seveda tvorita neko skupnost in enotnost... kar pa se ne pomeni, da nista vec samostojne osebnosti!!!! torej vsa stvar je, kaksen clovek si sam in kaksnega se nardis kaksen hoces bit!! cisto vsak clovek pa je tudi ranljiv, obcutljiv, vsak ima kdaj spodrsljaje, vsak ima svoje navade, svoje zelje in svoje potrebe!!! in samo od nas je odvisno, kako bomo partnerja sprejemali!!! tudi z njegovimi navadami in spodrsljaji ali pa bomo za vsako malenkost tezili, omejevali in na koncu pakirali kufre...
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 11.5.2007 11:49:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zahi ne kvasi neumnosti... nobenega pogojevanja ni tukaj.. to je zelo jasna stvar.. tisti ki to odobrava pač odobrava.. tisti ki tega ne odobrava pač ne.. če partner tega ne odobrava potem tukaj ni nerazumevanja iz njegove strani.. ampak samo golo prepričanje.. in če drugi partner dela proti temu.. potem partnerja ne spoštuje.. ni pa to stvar jesti ribe ali rdeče meso.. ampak varati ali ne-varati... vsekakor podpiram zveze ki imajo tako odprte odnose, da je varanje del vsakdana.. če jim to paše seveda.. če je pa en partner proti temu.. in da drugi partner tega ne upošteva (niti ne vpraša za mnenje drugega)potem pa taka zveza nima prihodnosti.. realnost je pač taka.. sej ne gre za to, da bi clovek ODOBRAVAL varanje...gre samo in izključno za to, da je pripravljen ODPUSTITI to dejanje...
< Sporočilo je popravil sreckanosecka -- 11.5.2007 11:52:19 >
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 11.5.2007 11:49:39
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Spet sama pogojevanja. Ce bos prisel domov pijan, te bodo cakali kufri!!! In ce me bos prevaral, te bodo cakali kufri!!! Ena in ista stvar!!! ni čisto tako.. varanje in "pridt domov iz fešte" ni isto.. lahko se tudi to pogojuje seveda če se hoče.. ampak ni pa niti približno ista stvar.. varajo samo nagravžni ljudje.. domov pijani pridejo pa tudi prijazni..
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 11.5.2007 11:50:25
|
|
|
|
maruškaŠ
|
O seveda si kaznovan ko napihas, vendar v primeru nesrece je alkohol v krvi, zanimivo, olakotna okoliscina, ker nisi prav pristeven. Menim, da dobro ves kaj sem hotela povedati. Sej ce lovis tipe ali zenske po kaficih in se ponujas za seks, ne mores reci, da ni bilo namerno in planirano. Ce pa do tega pride v dolocenih okoliscinah, ki te zapeljejo ( primer sem ze dala) je slika povsem drugacna. Rezultat pa še vedno isti.
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 11.5.2007 11:51:31
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka lahko pa odpustis... ker to je dejansko v tebi samemu... ce se odlocis, da bos partnerja sprejemal takega kot je... v dobrem in slabem... da ga bos prejel tudi z vsemi spodrsljaji... in tudi ce bo kdaj prisel domov pijan, kljub temu da ti to ni vsec... ampak pac partnerju pustis svobodo... ker obstaja en partner in obstaja drug partner... in vsak zase sta svoj osebek... skupaj pa seveda tvorita neko skupnost in enotnost... kar pa se ne pomeni, da nista vec samostojne osebnosti!!!! no varanje ni slabo.. ampak je nesprejemljivo.. mal drugač..
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 11.5.2007 11:52:02
|
|
|
|
Taula
|
sej ne gre za to, da bi clovek ODOBRAVAL varanje...gre samo in izključno za to, da je pripravljen ODPUSTITI to dejanje... To lahko rečeš ja, samo če bi ti to dejansko lahko naredila pa ne veš.
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 11.5.2007 11:52:04
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy Evo Misek.. vse ti oprostim.. k si me nakurla k sto pred novim letom.. Sej kaksen stavk si mela celo prav.. he he.. Vem, vem... Lahko mi celo majco posljes.. (Ah, planirala sem ti jo po cetrtinkah poslati ) Odloci se ze enkrat, pa poslji naslov. Vsake toliko sem v NM, pa ti jo mogoce osebno dostavim!
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 11.5.2007 11:52:40
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: sreckanosecka sej ne gre za to, da bi clovek ODOBRAVAL varanje...gre samo in izključno za to, da je pripravljen ODPUSTITI to dejanje... torej rečt človeku ki te izda "oprosti" je plemenito dejanje? Čeprav se mu jebe zate in te bo še naprej varal? hormoni srečka.. hormoni..
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 11.5.2007 11:53:37
|
|
|
|
baguSka
|
veliko je pa strahopetnih in reče raje "oprostim ti" kot da bi požrli to in šli dalje.. ker jih je pač strah samote.. raje požirajo ves drek partnerja.. in so "skupaj".. kot pa sami..
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 11.5.2007 11:54:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taula sej ne gre za to, da bi clovek ODOBRAVAL varanje...gre samo in izključno za to, da je pripravljen ODPUSTITI to dejanje... To lahko rečeš ja, samo če bi ti to dejansko lahko naredila pa ne veš. ja, ampak ze to, da lahko kaj taksnega reces svojemu partnerju, je veliko...
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 11.5.2007 11:55:12
|
|
|
|
maruškaŠ
|
lahko pa odpustis... ker to je dejansko v tebi samemu... ce se odlocis, da bos partnerja sprejemal takega kot je... v dobrem in slabem... da ga bos prejel tudi z vsemi spodrsljaji... in tudi ce bo kdaj prisel domov pijan, kljub temu da ti to ni vsec... ampak pac partnerju pustis svobodo... ker obstaja en partner in obstaja drug partner... in vsak zase sta svoj osebek... skupaj pa seveda tvorita neko skupnost in enotnost... kar pa se ne pomeni, da nista vec samostojne osebnosti!!!! Torej sprejemati ga takšnega kot je - pomeni dopuščati varanje Naa, ni šans! Zamej e to nedopustno in pika. Saj nismo živali, smo inteligenta, racionalna bitja in nas ne vodi samo nagon.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?