Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zahi IZVIRNO SPOROČILO: srček Če pa se je v drugo zaljubil pa mu tako ni pomoči......Samo sram ga je lahko. Mogoce ga pa mora biti sram ker se je vate zaljubil, saj je tudi pred tabo nekatero ljubil. Najboljse, da se poroci s tisto v katero se je prvo zaljubil, mogoce v vrtcu, pa mu ne bo potrebno biti sram, da se je odljubil in v neko drugo zaljubil. IZVIRNO SPOROČILO: Zahi točno tako.. praznenje je doma.. In to praznenje je najpogostejsi motiv za prevaro, ker je zgolj praznenje. Manjka kup spremljajocih pojavov, ki praznenje naredijo ljubezen. Praznenje z nekom drugim ima dodatni car - vznemirljivost, je nekaj novega, nevsakdanjega.... Zato je praznenje zunaj doma dalec bolj zanimivo kot praznenje doma. ljubljena oseba je doma.. vse je doma.. edini razlog varanja je potem ta, da osebe doma ne ljubiš več. Razlogov je lahko zelo veliko. Varanje nikoli skraj ni cisto varanje zaradi varanja, zaradi seksa. Tako kot obstojajo zenske, ki svoje mozje "vzgajajo" preko seksa ( ce bo dober bo dobil seksat, ce ne, me bo glava bolela itd.) in im je spolnost praznenje, lahko kot odziv dobijo prevaro oz. sporocilo, da jo lahko boli glava se naprej, ker ni edina, ki ima zenski spolni organ med nogami. Torej.. zakaj vztrajat v tej zvezi.. ni logike.. ljubezni žal ni več.. ker če bi bla.. nebi blo varanja.. Logika prepogosto je, posebej v primerih, ko med partnerjema se obstojata vzajemna custva. Varanje je sporocilo. Nekdo je napisal da odides zaradi ponosa. Ali bi zaradi ponosa tudi pustila moza, ki bi v prometni nesreci nekoga povozil do smrti? Ali ce bi koga oropal? Ali je ponos ziv samo takrat, ko je prizadeto lastno ego. V ljubezni ponos nima druge funkcije kot zaviralne in oviralne ter je samo sredstvo, ki nam sluzi kot paravan za dejstvo, da nasa ljubezen do nas samih dalec presega ljuubezen, ki jo cutimo do partnerja in da je partner sprejemljiv samo v toliksni meri, kolikor se drzi nasih pricakovanj in zahtev. samo.. zakaj bit z osebo ki je ne ljubiš.. pač greš predenj varaš... varanje je čista strahopetnost pred samoto.. o, ne! Varanje je lahko tudi sporocilo bojazljivca, da hoce oditi, a nima jajc prizadet partnerko ( ali partnerja), pa si vse skupaj olajsa z racunico, da ga bo le ta pustil, ce ga bo varal. imaš nekoga doma ampak vseeno probavaš drugje in iščeš boljšo varianto. Strah te pa je, da bi bil sam za tisto vmesno obdobje.. Ali pa imas nekoga doma, ki ga ljubis in sve klapa 100% razen, da mu je seks samo praznenje in meni, da je zadosti ce samo rasiri noge in se vzdrzi zehanja. Slab libido partnerja se ne pomeni, da ga nimas rad. Je pa ocitno za nekatere dokaz ljubezni, da ce zaradi slabega libida partnerja drkas naslednjih 10 let. Mogoce bi pa dokaz ljubezni bilo sprejemanje, da partner skoci cez plot, saj vas lastni slab libido ne izpolnuje njegove potrebe. Samo to bi bilo premalo egoisticno. On lahko trpi in drka ker jaz nimam volje, jaz pa nisem pripravljen sprejeti njegove velike potrebe, istocasno ko pricakujem da on sprejme moje majhne potrebe. Egoizem ali ljubezen?