|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ultra tezka/lahka?! uganka
10.5.2007 13:57:39   
Anonimen

STOP STOP STOP!!!!!

STOP STOP STOP!!!!!

STOP STOP STOP!!!!!

STOP STOP STOP!!!!!

STOP STOP STOP!!!!!

STOP STOP STOP!!!!!

STOP STOP STOP!!!!!

STOP STOP STOP!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Glej Ultra tezka uganka 2

(odgovor članu Zahi)
  Neposredna povezava do sporočila: 126
10.5.2007 13:58:16   
Taula
A se ti meša?user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 127
10.5.2007 13:59:37   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 128
10.5.2007 14:00:29   
baguSka
ni se zgodil ker se ne more..

...in svizec zavije cokolado...

Dej brezveze. Skoz ena in ista debata okol tega...user posted image user posted image

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 129
10.5.2007 14:01:32   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

Ce pa mi rece.. ce to nardis.. bojo kufri.. potem mi je vseeno.. tud ce so kufri ze zdej.. itak ji ne verjamem.. da me ima rada..

Raje mu povem jasno in glasno kaj bi temu sledilo, pa naj se sam odloči če je vredno poskusiti......
Ziher mu nebi rekla da če bi me prevaral, potem bi o posledicah razmislila....to ti je šele zelena luč!!

(odgovor članu Zahi)
  Neposredna povezava do sporočila: 130
10.5.2007 14:02:04   
srki
Uau, ste si pa težko uganko zadali, oz. vam jo je Tjazy.

Jaz pa se ne morem odločit, vsak ima po svoje prav.

Neumno se mi zdi npr. zaradi ENEGA spodrsljaja kufre pokat. Saj so še hujše stvari kot varanje, pa se takoj ne vdamo in ne pokamu kufrov.

Po drugi strani pa se strinjam tudi z nasproti mislečimi.

Zmeda v glaviuser posted image .

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 131
10.5.2007 14:04:51   
Anonimen
Tjažiju se je pa danes čisto strgalo in še preveč časa ima. No, danes zgleda da ga imam tudi jazuser posted image

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 132
10.5.2007 14:07:24   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: Dalija

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj te muči, ljubica mojauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 133
10.5.2007 14:08:57   
baguSka
Raje mu povem jasno in glasno kaj bi temu sledilo, pa naj se sam odloči če je vredno poskusiti......
Ziher mu nebi rekla da če bi me prevaral, potem bi o posledicah razmislila....to ti je šele zelena luč!!

Zakaj bi sploh govoril o nekih posledicah in pogojih!?

Ok... nekaj cisto drugega je... ce ima clovek svoje predstave... in svoje zelje... in svoje potrebe... in jih pove svojemu partnerju... pac tako v vednost... ker to osebo pac ljubi... In potem je od partnerja odvisno, kako bo te zelje uposteval. In spet od nas, kako bomo reagirali, ce jih ne bo uposteval... Torej vedno je vse odvisno od nas samih. Brez pogojevanja... Logicno pa je, da dolocene stvari vplivajo na nas ego, sploh ce se te stvari ticejo nase ljubljene osebe... Zdaj pa je samo vprasanje, kako mocna je nasa ljubezen... Ali bo premagala ego ali ne!? Kaj bo mocnejse?? Kaj bo prevladalo?? Torej odgovor je na dlani: kar bo v tistem trenutku mocnejse... In jaz vedno v prvi vrsti mislim najprej nase. Ljudje pa smo si pac razlicni... Nekateri bi raje zapustili svojo ljubezen, da njihov ego ne bo prevec ranjen, nekateri pa bi bli sposobni ljubit naprej, kljub temu, da je tisti trenutek nas ego na psu... Ampak tega se tudi z ljubeznijo da kaj hitro pridobit nazaj. Ce hoces.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 134
10.5.2007 14:09:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

K pol reče dec..nisme hotel, ona me je prislila...ja valdaaaaaa.

Dec lahko kvecjemu rece.. se mi je zgodil.. v primeru.. ko to ni glih naredu.. in na nek nacin je bilo fajn.. ker drugac bi na sredini nehu.. a ne?

Ampak ljubim tebe... ce je to seveda res.. in to je to..

Obzalovanje.. ne vem, ce je ravno iskreno..

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 135
10.5.2007 14:09:47   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: srki

Neumno se mi zdi npr. zaradi ENEGA spodrsljaja kufre pokat. Saj so še hujše stvari kot varanje, pa se takoj ne vdamo in ne pokamu kufrov.

hujše v zvezi kot to, da si z nekom ki te ne ljubi? hmm.. pomoje ne...

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 136
10.5.2007 14:10:53   
Anonimen
pa zakaj te zaradi tega ne bi ljubil? hmmmuser posted image

(odgovor članu Zahi)
  Neposredna povezava do sporočila: 137
10.5.2007 14:13:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Zahi

IZVIRNO SPOROČILO: srki

Ja, lahko vama bog ne daj otrok umre. To ni samo hujša stvar. O tem ne morem niti pisat. 

(odgovor članu Zahi)
  Neposredna povezava do sporočila: 138
10.5.2007 14:14:06   
baguSka
pa zakaj te zaradi tega ne bi ljubil? hmmm

Ja. Tocno to tud mene zanima.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 139
10.5.2007 14:14:51   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: sreckanosecka

če bi te nebi varal? user posted image  zgodit se pa ne more.. to ni strela iz jasnega..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 140
10.5.2007 14:16:04   
baguSka

Ja, lahko vama bog ne daj otrok umre. To ni samo hujša stvar. O tem ne morem niti pisat.

Zahi ti pojma nimas... Ocitno ti je vse lepo v zivljenju postlano... Tooooooolk hudih stvari se v zivljenju dogaja, da je to u bistvu le drobtinica v vsem tem svetu!!! Sicer pa: zakaj pa te nebi ljubil???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 141
10.5.2007 14:16:25   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: nivess

Ja, lahko vama bog ne daj otrok umre. To ni samo hujša stvar. O tem ne morem niti pisat. 

no .. to so pa vpletene že druge osebe.. govorim v zvezi dveh.. zakaj sta skupaj če ne zaradi ljubezni?

če pa ljubezni ni.. je brezveze.. torej če nekdo vara potem ne čuti več ljubezni do nekoga.. in potem vara.. simpl...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 142
10.5.2007 14:18:59   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Zahi ti pojma nimas... Ocitno ti je vse lepo v zivljenju postlano... Tooooooolk hudih stvari se v zivljenju dogaja, da je to u bistvu le drobtinica v vsem tem svetu!!! Sicer pa: zakaj pa te nebi ljubil???

seveda se dogajajo.. tako je in tako bo.. varanje pa ni stvar ki se zgodi.. ampak naredi.. in če narediš nekaj tako podlega osebi, ki te ljubi.. pol je to ena od teh HUUDDIIIIHH stvari user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 143
10.5.2007 14:19:31   
baguSka
to ni strela iz jasnega..

user posted image user posted image

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 144
10.5.2007 14:20:52   
Anonimen

Tukaj govorimo izključno o varanju in o temu ali lahko to odpustimo ali ne. O takih stvareh kot je smrt otroka pa se tukaj niti nebi hecali, ker kot vidiš nam je vse malo dolgčas in se danes tukaj s Tjažijem kregamo....

(odgovor članu Zahi)
  Neposredna povezava do sporočila: 145
10.5.2007 14:23:12   
Anonimen

no .. to so pa vpletene že druge osebe.. govorim v zvezi dveh.. zakaj sta skupaj če ne zaradi ljubezni?

če pa ljubezni ni.. je brezveze.. torej če nekdo vara potem ne čuti več ljubezni do nekoga.. in potem vara.. simpl...

Katere druge osebe so to vpletene? Misliš babico, dedka? Samo še vedno to najbolj prizadene starše.

Jaz pa ne govorim o zvezi dveh?user posted image  Aja, ti še nimaš otroka, če se ne motim ne? No, ko ga boš imel, boš vedel da to tudi spada pod "zvezo dveh". Joj kak si me zdaj razočaral...

(odgovor članu Zahi)
  Neposredna povezava do sporočila: 146
10.5.2007 14:23:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

pa zakaj te zaradi tega ne bi ljubil? hmmm

Ja. Tocno to tud mene zanima.user posted image

Sej to je vprasanje.. Zakaj ne?

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 147
10.5.2007 14:25:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: srček

Tukaj govorimo izključno o varanju in o temu ali lahko to odpustimo ali ne. O takih stvareh kot je smrt otroka pa se tukaj niti nebi hecali, ker kot vidiš nam je vse malo dolgčas in se danes tukaj s Tjažijem kregamo....

Vem o čem tukaj teče beseda.

Zahi je govoril da je v zvezi dveh najhujše to, da en izmed njiju ne ljubi. Jaz pa sem samo povedala, da so v življenju v ZVEZI DVEH še hujše stvari kot varanje ali kakorkoli vi temu pravite.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 148
10.5.2007 14:25:45   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: sreckanosecka

če bi te nebi varal? user posted image  zgodit se pa ne more.. to ni strela iz jasnega..

To je malo daljsi trenutek.. strele iz jasnega.. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zahi)
  Neposredna povezava do sporočila: 149
10.5.2007 14:27:09   
baguSka
in če narediš nekaj tako podlega osebi, ki te ljubi..

user posted image

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?