Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 10.5.2007 13:57:39
|
|
|
|
Anonimen
|
STOP STOP STOP!!!!! STOP STOP STOP!!!!! STOP STOP STOP!!!!! STOP STOP STOP!!!!! STOP STOP STOP!!!!! STOP STOP STOP!!!!! STOP STOP STOP!!!!! STOP STOP STOP!!!!! Glej Ultra tezka uganka 2 Glej Ultra tezka uganka 2 Glej Ultra tezka uganka 2 Glej Ultra tezka uganka 2 Glej Ultra tezka uganka 2 Glej Ultra tezka uganka 2 Glej Ultra tezka uganka 2
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 10.5.2007 13:58:16
|
|
|
|
Taula
|
A se ti meša?
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 10.5.2007 13:59:37
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 10.5.2007 14:00:29
|
|
|
|
baguSka
|
ni se zgodil ker se ne more.. ...in svizec zavije cokolado... Dej brezveze. Skoz ena in ista debata okol tega...
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 10.5.2007 14:01:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy Ce pa mi rece.. ce to nardis.. bojo kufri.. potem mi je vseeno.. tud ce so kufri ze zdej.. itak ji ne verjamem.. da me ima rada.. Raje mu povem jasno in glasno kaj bi temu sledilo, pa naj se sam odloči če je vredno poskusiti...... Ziher mu nebi rekla da če bi me prevaral, potem bi o posledicah razmislila....to ti je šele zelena luč!!
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 10.5.2007 14:02:04
|
|
|
|
srki
|
Uau, ste si pa težko uganko zadali, oz. vam jo je Tjazy. Jaz pa se ne morem odločit, vsak ima po svoje prav. Neumno se mi zdi npr. zaradi ENEGA spodrsljaja kufre pokat. Saj so še hujše stvari kot varanje, pa se takoj ne vdamo in ne pokamu kufrov. Po drugi strani pa se strinjam tudi z nasproti mislečimi. Zmeda v glavi .
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 10.5.2007 14:04:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Tjažiju se je pa danes čisto strgalo in še preveč časa ima. No, danes zgleda da ga imam tudi jaz
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 10.5.2007 14:07:24
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dalija Kaj te muči, ljubica moja .
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 10.5.2007 14:08:57
|
|
|
|
baguSka
|
Raje mu povem jasno in glasno kaj bi temu sledilo, pa naj se sam odloči če je vredno poskusiti...... Ziher mu nebi rekla da če bi me prevaral, potem bi o posledicah razmislila....to ti je šele zelena luč!! Zakaj bi sploh govoril o nekih posledicah in pogojih!? Ok... nekaj cisto drugega je... ce ima clovek svoje predstave... in svoje zelje... in svoje potrebe... in jih pove svojemu partnerju... pac tako v vednost... ker to osebo pac ljubi... In potem je od partnerja odvisno, kako bo te zelje uposteval. In spet od nas, kako bomo reagirali, ce jih ne bo uposteval... Torej vedno je vse odvisno od nas samih. Brez pogojevanja... Logicno pa je, da dolocene stvari vplivajo na nas ego, sploh ce se te stvari ticejo nase ljubljene osebe... Zdaj pa je samo vprasanje, kako mocna je nasa ljubezen... Ali bo premagala ego ali ne!? Kaj bo mocnejse?? Kaj bo prevladalo?? Torej odgovor je na dlani: kar bo v tistem trenutku mocnejse... In jaz vedno v prvi vrsti mislim najprej nase. Ljudje pa smo si pac razlicni... Nekateri bi raje zapustili svojo ljubezen, da njihov ego ne bo prevec ranjen, nekateri pa bi bli sposobni ljubit naprej, kljub temu, da je tisti trenutek nas ego na psu... Ampak tega se tudi z ljubeznijo da kaj hitro pridobit nazaj. Ce hoces.
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 10.5.2007 14:09:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taula K pol reče dec..nisme hotel, ona me je prislila...ja valdaaaaaa. Dec lahko kvecjemu rece.. se mi je zgodil.. v primeru.. ko to ni glih naredu.. in na nek nacin je bilo fajn.. ker drugac bi na sredini nehu.. a ne? Ampak ljubim tebe... ce je to seveda res.. in to je to.. Obzalovanje.. ne vem, ce je ravno iskreno..
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 10.5.2007 14:09:47
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki Neumno se mi zdi npr. zaradi ENEGA spodrsljaja kufre pokat. Saj so še hujše stvari kot varanje, pa se takoj ne vdamo in ne pokamu kufrov. hujše v zvezi kot to, da si z nekom ki te ne ljubi? hmm.. pomoje ne...
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 10.5.2007 14:10:53
|
|
|
|
Anonimen
|
pa zakaj te zaradi tega ne bi ljubil? hmmm
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 10.5.2007 14:13:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zahi IZVIRNO SPOROČILO: srki Neumno se mi zdi npr. zaradi ENEGA spodrsljaja kufre pokat. Saj so še hujše stvari kot varanje, pa se takoj ne vdamo in ne pokamu kufrov. hujše v zvezi kot to, da si z nekom ki te ne ljubi? hmm.. pomoje ne... Ja, lahko vama bog ne daj otrok umre. To ni samo hujša stvar. O tem ne morem niti pisat.
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 10.5.2007 14:14:06
|
|
|
|
baguSka
|
pa zakaj te zaradi tega ne bi ljubil? hmmm Ja. Tocno to tud mene zanima.
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 10.5.2007 14:14:51
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: sreckanosecka pa zakaj te zaradi tega ne bi ljubil? hmmm če bi te nebi varal? zgodit se pa ne more.. to ni strela iz jasnega..
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 10.5.2007 14:16:04
|
|
|
|
baguSka
|
hujše v zvezi kot to, da si z nekom ki te ne ljubi? hmm.. pomoje ne... Ja, lahko vama bog ne daj otrok umre. To ni samo hujša stvar. O tem ne morem niti pisat. Zahi ti pojma nimas... Ocitno ti je vse lepo v zivljenju postlano... Tooooooolk hudih stvari se v zivljenju dogaja, da je to u bistvu le drobtinica v vsem tem svetu!!! Sicer pa: zakaj pa te nebi ljubil???
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 10.5.2007 14:16:25
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: nivess Ja, lahko vama bog ne daj otrok umre. To ni samo hujša stvar. O tem ne morem niti pisat. no .. to so pa vpletene že druge osebe.. govorim v zvezi dveh.. zakaj sta skupaj če ne zaradi ljubezni? če pa ljubezni ni.. je brezveze.. torej če nekdo vara potem ne čuti več ljubezni do nekoga.. in potem vara.. simpl...
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 10.5.2007 14:18:59
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Zahi ti pojma nimas... Ocitno ti je vse lepo v zivljenju postlano... Tooooooolk hudih stvari se v zivljenju dogaja, da je to u bistvu le drobtinica v vsem tem svetu!!! Sicer pa: zakaj pa te nebi ljubil??? seveda se dogajajo.. tako je in tako bo.. varanje pa ni stvar ki se zgodi.. ampak naredi.. in če narediš nekaj tako podlega osebi, ki te ljubi.. pol je to ena od teh HUUDDIIIIHH stvari
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 10.5.2007 14:19:31
|
|
|
|
baguSka
|
to ni strela iz jasnega..
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 10.5.2007 14:20:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nivess Ja, lahko vama bog ne daj otrok umre. To ni samo hujša stvar. O tem ne morem niti pisat. Tukaj govorimo izključno o varanju in o temu ali lahko to odpustimo ali ne. O takih stvareh kot je smrt otroka pa se tukaj niti nebi hecali, ker kot vidiš nam je vse malo dolgčas in se danes tukaj s Tjažijem kregamo....
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 10.5.2007 14:23:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zahi IZVIRNO SPOROČILO: nivess Ja, lahko vama bog ne daj otrok umre. To ni samo hujša stvar. O tem ne morem niti pisat. no .. to so pa vpletene že druge osebe.. govorim v zvezi dveh.. zakaj sta skupaj če ne zaradi ljubezni? če pa ljubezni ni.. je brezveze.. torej če nekdo vara potem ne čuti več ljubezni do nekoga.. in potem vara.. simpl... Katere druge osebe so to vpletene? Misliš babico, dedka? Samo še vedno to najbolj prizadene starše. Jaz pa ne govorim o zvezi dveh? Aja, ti še nimaš otroka, če se ne motim ne? No, ko ga boš imel, boš vedel da to tudi spada pod "zvezo dveh". Joj kak si me zdaj razočaral...
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 10.5.2007 14:23:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka pa zakaj te zaradi tega ne bi ljubil? hmmm Ja. Tocno to tud mene zanima. Sej to je vprasanje.. Zakaj ne?
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 10.5.2007 14:25:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: srček IZVIRNO SPOROČILO: nivess Ja, lahko vama bog ne daj otrok umre. To ni samo hujša stvar. O tem ne morem niti pisat. Tukaj govorimo izključno o varanju in o temu ali lahko to odpustimo ali ne. O takih stvareh kot je smrt otroka pa se tukaj niti nebi hecali, ker kot vidiš nam je vse malo dolgčas in se danes tukaj s Tjažijem kregamo.... Vem o čem tukaj teče beseda. Zahi je govoril da je v zvezi dveh najhujše to, da en izmed njiju ne ljubi. Jaz pa sem samo povedala, da so v življenju v ZVEZI DVEH še hujše stvari kot varanje ali kakorkoli vi temu pravite.
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 10.5.2007 14:25:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zahi IZVIRNO SPOROČILO: sreckanosecka pa zakaj te zaradi tega ne bi ljubil? hmmm če bi te nebi varal? zgodit se pa ne more.. to ni strela iz jasnega.. To je malo daljsi trenutek.. strele iz jasnega..
|
|
|
|
RE: Ultra tezka/lahka?! uganka 10.5.2007 14:27:09
|
|
|
|
baguSka
|
in če narediš nekaj tako podlega osebi, ki te ljubi..
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?