|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   problemi v vrtcu
10.5.2007 9:31:01   
noe
Kaj bi naredile če vam pomočnica v vrtcu reče , da je vaš otrok hiperaktiven, ker je ona brala , da so otroci z alergijo pogosto hiperaktivni. Da se z vašim otrokom noče nobeden igrat in kako so otroci v tem vrtcu slabo oblečeni(ne po zadnji modi, sprana oblačila, itd) ter , da se naj pokaka doma preden pride v vrtec , da ga ne bo ona sprevijala,...????
Vse sem še požirala, ker jo osebno poznam, sedaj pa mi je prerasla čez in hočem ukrepati. Danes imam govorilne.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: problemi v vrtcu
10.5.2007 9:32:33   
Mina1
Hudo, jaz bi ji lepo povedala, da seveda nima prav in tako. Ta je pa huda no, kaj res je take trosila?

Ja bogi otrok. Povej ji lepo in v mirnem tonu, da nima prav at all.

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu noe)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.5.2007 9:33:51   
lex
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  A se ji je sfuzlalo????????????????????????????? Sem tudi jaz pomočnica vzgojiteljice pa mi ni jasno od kot ji take?????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu noe)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.5.2007 9:34:41   
Seven*
Kaaaaj???? Upam, da se hecas. Jaz bi sla do ravnateljice. Toliko dobrih vzgojiteljic brez sluzbe je. BRUH!

Gospa sem.

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.5.2007 9:38:35   
Katrin
Ne morem verjeti, da se kaj takega lahko sploh dogaja ...

Jaz bi problem probala rešiti preko pogovora, če pa ne bi šlo drugače; tak vrtec sigurno ne vidi več mojega otroka!

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu noe)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.5.2007 9:39:43   
bskrle
Nič mi ni jasnouser posted image
Vzg. se ne da previjati?user posted image
Pa aj v službo ne hodi le na klepet in kavo.

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.5.2007 9:41:55   
noe
Ne ne hecam se, dela kakšna dva meseca in je moja soseda.
Pred kakimi tremi meseci sem imela govorilne in mi je vzg. rekla , da je vse ok, da so ga otroci sprejeli super in da ga imajo vsi radi.
Pol pa je uletela ta in prihajala na dan s takšnimi izjavami.
Pa sem bila tih, ker se pač nisem hotla kregat,zdej mam pa tega dost.

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.5.2007 9:44:06   
noe
Moram vam pa povedat , da je to manjši vrtec in imajo super in zelo prijazne vzgojiteljice in nikoli ni bilo nobenega problema.

(odgovor članu noe)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.5.2007 9:50:59   
elizabeta p
Sej ni resna. Upam, da boste zrihtali.

(odgovor članu noe)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.5.2007 9:57:57   
lex
A lahko vprašam kako šolo ima? Koliko je na cesti takšnih, ki imajo fax pa bi šle za pomočnico, ne pa da takšna kura dela v vrtcu. Že samo ena oseba lahko pokvari ugled celega vrtca z neprimernimi izjavami.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu elizabeta p)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.5.2007 10:02:14   
piščanc
punca si zgleda malo preveč upa in ne ve, da smo starši zaščitniški do svojih otrok, ker se otroci sami ne morejo zaščititi. kakšen kratek pogovor ne bo škodil, ji bo vsaj jasno kaj dela tukaj. upam, da uredite odnose. res pa je, da včasih nekateri res niso za delo v vrtcu.

drugič naj pa sama serje doma, da ji ne bo treba stranišča v vrtcu uporabljati. user posted image

iz malega zraste veliko

(odgovor članu elizabeta p)
Neposredna povezava do sporočila: 11
10.5.2007 10:02:30   
Anonimen
MISLIM DA BI ŠLA JS DO RAVNATELJICE

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
10.5.2007 10:08:31   
noe
Ima neko tekstilno in potem je nardila večerno za pomočnikauser posted image , in sdaj očitno misli ,da je pojedla pamet vsega sveta. Ima pa tud sama dva otroka, tako ,da ne vem kaj naj si mislim, o teh njenih izjavah.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
10.5.2007 10:15:35   
Anonimen
Jaz pa če je to tvoja soseda, bi najprej to z njo uredila in ji tudi povedala, da če ne bo tako kot je bilo v vrtcu do pred njenega prihoda, boš šla do ravnateljice.

(odgovor članu noe)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
10.5.2007 10:21:57   
Dejča
Po moje si ji pa ti trn v peti in se na ta način znaša nad teboj, ker ve, kje najbolj boli. Za vzgojiteljico pa absolutno NI primerna. Jaz bi šla do ravnateljice, magari bi jo v začetku prosila za anonimnost. Povprašaj še druge starše, kako so zadovoljni z njo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
10.5.2007 10:26:38   
Anonimen
Poseganje v zasebnost je to njeno nerganje.Kaj pa njo briga,kako je kdo oblečen,za previjat in otročke rihtata je pa plačana in se je zaradi tega tudi zaposlila v tej ustanovi,pa kaj je mislila,da bo križem rok samo sedela in opazovala,ala kaj?
Mamice ne bit tiho,kar povedat kar vam leži na srcu tistim,ki so za to pristojni,naj vam ne bo nerodno in strah,da se komu zamerite,saj je to dobro za vaše otroke in za vse nasledjnje otroke in na vsezadnje tudi za vas same.
Soseda gor ali dol,nima praice takih ven metat.

(odgovor članu Dejča)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
10.5.2007 10:31:05   
noe
user posted image Mogoče res, sam ona je ful čudna, smo se vsi skupi družili pred blokom , ko so se otroci igrali, pol je pa kar  na enkrat začela hodit mimo nas in sploh se ni več menla z nami. Enkrat smo mi trije spuščali zmaja in je šla mimo z tamalimi in je hči hotla pridit k nam , pa ji ni dovolila in je šla z njima 200 m naprej na gugalniceuser posted image . Pol je pršla pa v vrtec delat in je prvi dan ful navalila, zakaj nas ni nič zunej?????
Jaz osebno nisem nikoli imela nobenga problema z njo in se je sama začela obračat stran od nas. Sem pa slišala, da enem malemu ni pustila , da si obriše nos, ker kosilajo in , da med kosilom ne sme vstajat od mize.

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 17
10.5.2007 10:34:09   
noe
IZVIRNO SPOROČILO: neva6

Poseganje v zasebnost je to njeno nerganje.Kaj pa njo briga,kako je kdo oblečen,za previjat in otročke rihtata je pa plačana in se je zaradi tega tudi zaposlila v tej ustanovi,pa kaj je mislila,da bo križem rok samo sedela in opazovala,ala kaj?
Mamice ne bit tiho,kar povedat kar vam leži na srcu tistim,ki so za to pristojni,naj vam ne bo nerodno in strah,da se komu zamerite,saj je to dobro za vaše otroke in za vse nasledjnje otroke in na vsezadnje tudi za vas same.
Soseda gor ali dol,nima praice takih ven metat.

Hvala, Nevauser posted image , lepo si napisala in res ne bom tiho, ker ji nisem nikoli nič naredila in se nima pravice na mojega otroka spravljat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
10.5.2007 11:12:07   
srki
Očitno ni zrela za delo z otroci.

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 19
10.5.2007 13:05:20   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: noe

Ima pa tud sama dva otroka, tako ,da ne vem kaj naj si mislim, o teh njenih izjavah.

Nič kaj posebnega si ni treba misliti o njenih izjavah, kakršnekoli so že bile. Previjanje sodi v njen opis del in nalog in tu itak ni in ne more biti nobene debate. Glede ocen tvojega otroka pa raje upoštevaj mnenje vzgojiteljice, ki ima, sklepam, malce več pameti in predvsem objektivnosti.

(odgovor članu noe)
Neposredna povezava do sporočila: 20
10.5.2007 13:09:04   
piščanc
pri nas je do sedaj še vedno pomagalo direktno vprašanje vzgojiteljici. takoj so bile vidne spremembe. pa čeprav za malenkost, če je mojemu otroku to pomembno, se splača kaj ziniti.

nazadnje smo imeli problem, ker je nova pomočnica (izredno dober vzgojitelj je odšel in taktarna pomočnica je postala vzgojiteljica, zaposlili pa so novo pomočnico) začela uveljavljati svoja pravila, ko je šla vzgojiteljica domov. to je pomenilo, da so morali 4 najstarejši otroci jesti ločeno (skupaj z malimi) in potem tudi počivati. tjaša se mi je dobesedno zjokala v avtu. pa smo kar hitro ukrepali, zakaj je to potrebno. je rekla, da so preglasni - a prej ko je bil drug vzgojitelj pa niso bili?

sedaj je obljubila, da bodo poizkusili drugače. je pa fino, ker tjaša poroča doma, kako je v vrtcu.

ti kar hitro omeni vzgojiteljici, saj če je sedaj v službi dva meseca, je še na poizkusni dobi in bolje da se prej reče, kot pa prepozno

iz malega zraste veliko

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 21
10.5.2007 13:09:08   
Pupica
IZVIRNO SPOROČILO: LARA

se strinjam.če je tako plitka(neumna, kratka, nerazumljiva)potem ji ne govori nič, ker boš naredila večjo štalo. Pojdi do ravnateljice, in ji povej kot si nam.tudi povej, zakaj ne greš do nje-da je pač soseda, in da če bi te narobe razumela, da lahko nastrada samo tvoj otrok.

drgač pa dokler samo z jezikom opleta bi jo jaz pustila pri miru.Take ki KUPIJO ŠOLOuser posted image  naredijo večerno, in mislijo da so pojedla vso pamet sveta že samo s tem ko so vdihnile zrak, znajo delat šaro, se maščevat otroku, ipd... v glavnem če sam govori še mal potrp, ker je brez veze, ti je ne boš spremenila, lahko samo spremeniš samo odnos med vama.Postavi malo večjo distanco med vama, najbolje je če se s tako osebo vikaš, in ne jemlji jo preresnao, če pa že moraš povedat, pojdi do ravnateljice!

Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
10.5.2007 13:40:10   
noe
Bila sem na govorilnih in prav sem imela, problem je v njej in ne v mojem malemu.
Bila pa sem kregana od obeh vzgojiteljic , ki sta v vrtcu ,zakaj nisem takoj povedla.
In še enkrat njima Tisočkrat hvalauser posted image user posted image , ker tako lepo ravnata z mojim in drugimi  otroci.

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 23
10.5.2007 14:04:10   
BLAŽIKA
Jaz pa če je to tvoja soseda, bi najprej to z njo uredila in ji tudi povedala, da če ne bo tako kot je bilo v vrtcu do pred njenega prihoda, boš šla do ravnateljice.

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu noe)
Neposredna povezava do sporočila: 24
17.5.2007 12:39:55   
Še ena T
Pri nas je problem že če kaj vprašaš... Takoj si malo problematičen starš..

< Sporočilo je popravil Še ena T -- 17.5.2007 12:43:11 >

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Ime za punčko
pikolinaa

Ali vam je všeč ime Minka?

DA (26%)

NE (74%)

Število vseh glasov: 295

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!