|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Moja zgodba
8.4.2007 8:48:04   
anajmad
Tudi jst sem izgubila sinčka v 24.T nosečnosti. Razumem tvojo bolečino in vem kaj prestajaš. Najbolj grozno je to,ko si hotela preprečiti porod in ga nisi mogla,ker narava dela svoje. Spominjam se,da tudi jst,kako sem zadrževala popadke in nikakor nisem hotela,da se moj sin porodi.
Vem,da so ti te besede brezpomembne,kar ti bom sedaj napisala. Dejansko čas prinese svoje. Vem,da si žalostna v duši in v srcu in ta bolečina nikoli ne bo pojenjala,samo bolj topa bo ostala. Pogovarjaj se o svojih deklicah,ne jih odrivati iz misli in glave,ker bodo vso življenje s tabo.
res,iskreno sožalje ob vajin izgubi ,tako zaželjenih hčerkic.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 26
8.4.2007 10:09:34   
Larisa69
Lejca,ob branju tvoje zgodbe kar ne morem nehati jokati.Iskreno mi je žal za tvoji pikici ampak vedi,da čas celi vse rane tud tvojo bo čsasoma zacelil čeprav nikoli ne boš pozabila na Cristino in Roberto oni dve vesta,da ju mAmica ima zelo rada in,da sta v tvojem srcu ostAle za vedno bodi močna
Larisa69

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 27
8.4.2007 10:21:46   
pika74
user posted image user posted image  žal mi je user posted image user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 28
8.4.2007 10:32:52   
Fargesia
solze v očeh, bolečina pri srcu, srh me spreletava po telesu...ISKRENO SOŽALJE...user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 29
8.4.2007 10:32:52   
biba26
Izjokaj svojo bolečino,ker samo tako bo lažje.Počasi,počasi bo lažje,prišel bo sonček in z njim notrani mir.
Želim ti,da čimprej zagledaš magičniuser posted image .

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 30
8.4.2007 10:38:44   
Anonimen
Nimam besed,vendar si lahko predstavljam tvojo bolečino.Želim si,da nikoli nobeni ženski ne bi bilo treba prestajati bolečin,zaradi izgube otroka.Izjoči bolečino.user posted image user posted image

(odgovor članu biba26)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
8.4.2007 10:57:28   
pilotgirl
Lejca.....nimam besed.Tudi sama imam enega angelčka in solze mi tečejo po licu ko prebiram tvojo zgodbo.Vse kar ti v tem trenutku lahko rečem je samo to,da se dobro izjoči in si za žalovanje vzemi toliko časa kot ti sama hočeš. Čim več se pogovarjaj z nami,saj to zelo pomaga. Vsaj meni je. Nič pa na žalost naše bolečine ne izbriše,lahko jo samo omili. Lejca bodi močna.user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
8.4.2007 11:06:44   
saša80
hudo mi je user posted image user posted image , zato ti lahko rečem samo to, da bodi močna...

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 33
8.4.2007 12:00:31   
tinx
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  žal mi jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 34
8.4.2007 17:38:01   
Anonimen
Lejca, tako hudo mi je... kar solze so mi stopile v oči.user posted image Sočustvujem s tabo in ti izrekam iskreno sožalje. user posted image user posted image

(odgovor članu lejca)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
8.4.2007 17:38:19   
GoYa
Lejca user posted image user posted image user posted image user posted image
Zelo mi je žal, da si morala to dati skozi. Bolečina je nezimerna, vem. Izjoči se, kriči, ne tišči v sebi. Čas celi rane. Tvoja dva angelčka vesta, da ju imata z očkom rada.

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 36
8.4.2007 18:48:53   
tinkamiška
Lejci, jokam....tvoji dve punčki vesta vse to kar bi jima hotela povedat, pa nisi mogla, vesta, da si njuna mamica in da ju imaš najrajši, da si se potrudila in dala vse od sebe...Udej sta anglečka in pazita na tebe...

Želim ti poguma in sreče v prihodnje, en velik objem zate!

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 37
8.4.2007 21:43:54   
tosja
Lejči  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  
                 user posted image user posted image user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 38
8.4.2007 23:33:46   
girly
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

žal mi je, da se ti je to zgodilo....

Cristina in Roberta sta mali zvezdici na nebu, ki vesta, da sta bili ljubljeni in oboževani s strani svojih staršev, čeprav je njuno življenjce ugasnilo tako kmalu...

Da se je to zgodilo, nisi kriva ti, ni kriv nihče- enostavno se je zgodilo.

Nikar se ne obtožuj, user posted image  svojo bolečino, žalost in ohrani ju v spominu.

v mislih s teboj in tvojim dragim!

girly

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 39
9.4.2007 11:45:49   
ina82
user posted image user posted image user posted image ,ob branju tvoje zgodbe me je kr srček bolel. sem našla en lep verz, saj sem ga hotela prevest ampak ne bi tako lepo zvenel, upam da boste vse razumele.

bog nam nije obecao osmjeh bez suza,
put bez trnja, radost bez tuge.
ali nam je darivao ljubav prema ljudima,
vjeru u zivot,nadu u vjecnost.

(odgovor članu girly)
Neposredna povezava do sporočila: 40
9.4.2007 12:02:56   
koala
Draga Lejca, hvala za tvoj pogum, te prav občudujem, da si uspela ta korak v tem kratkem času.
Vem da zdaj ni besed ki bi olajšale trpljenje, zato tudi ne bom iskala pravih, vedi pa da nisi sama, da je tu na forumu veliko ljudi, ki ti bo z veseljem prisluhnilo. Ne zadržuj žalosti v sebi, žalu, dokler boš to potrebovala, ne oziraj se na okolico, ki je pogosto tako zelo nerazumeajoča.
Hkrati pa bi se ti že naprej rada opravičila za vse neprimerne izjave, čeprav srčno upam, da jih ne boš/sta deležna. V takšni situaciji ljudje enostavno ne vemo kako reagirati.
Kar solze mi tečejo ob tej zgodbi.
Draga moja ničesar si ne očitaj, storila si vse kar je bilo v tvoji moči, tvoji deklici pa vesta, da ju imaš rada, četudi se nisi poslovila od njiju, takrat si pač bila prepričana daje tako prav in oni dve to razumeta.
Oglasi se še kaj in naj te obkrožajo samo razumevajoči ljudje.
user posted image user posted image user posted image user posted image Zate in za tvoji pikici!
user posted image user posted image user posted image

Mislim nate!!!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu ina82)
Neposredna povezava do sporočila: 41
9.4.2007 12:05:02   
Anonimen
Oh kako mi je hudo, ko preberem kaj takega. Solze mi kar lijejo ob tvoji zgodbi. user posted image  user posted image  user posted image

Čas celi rane, boljše bo, prebolela boš, pozabila pa nikoli. user posted image user posted image

(odgovor članu ina82)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
9.4.2007 15:41:05   
citrončica
Lejca,user posted image ,
upam,da se ti čimprej uresniči želja po user posted image ,da te vsaj malo potolaži,user posted image zate,da si se opogumila in delila z nami svojo žalost,kot so ti že zapisale punce,to je začetek nadaljevanja..
Nikdar ne pozabi na svojauser posted image user posted image ,izjokaj svojo žalost,da boš šla lahko naprejuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 43
9.4.2007 16:54:54   
Anitka
Lejca tudi jaz jokam skupaj s tabo. Ne najdem besed, ki bi lahko vsaj malo odvzele tvojo bolečino, zato upam, da bo to vsaj en topel objemčekuser posted image , ki ti ga pošiljam. Ostani še naprej močna in oglasi se kaj.Tvoja user posted image user posted image pa naj te čuvata vedno in povsod. Verjamem, da vesta, da imata najboljšo mamico na svetu.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mislim nate draga prijateljica!

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 44
9.4.2007 20:56:42   
dajamaja
Kako krivično je lahko življenje. Žal mi je zate, da si morala to doživeti. Veliko poguma in vso možno srečo!!! user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 45
10.4.2007 9:36:49   
Lusa
Se podpišem pod Andrejin post.

Lejci ,hudo mi je ,da tudi ti moraš skozi to.Naši angelčki se bodo skupaj igrali nekje na oblačkih in čuvali bratce ,sestrice.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 46
10.4.2007 9:50:52   
perlica
Lejci,ostala sem brez besed,samo knedelj v grlu in solziceuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 47
1.5.2007 11:10:53   
majda12
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj ,jočem s tabouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 48
9.5.2007 21:22:25   
sonček33
Draga Lejca!
Jokam, čeprav to nič ne spremeni. Iskreno sožalje. Poljub in objem. Za naprej.

(odgovor članu majda12)
Neposredna povezava do sporočila: 49
10.5.2007 8:42:43   
Skorpija
Moje iskreno sozalje!

user posted image user posted image user posted image  bodi močna...

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?